Bediening inhuren

Bediening inhuren: daar kunnen meerdere redenen voor zijn: u organiseert een feestje maar hebt geen zin om u bezig te houden met het bedienen van gasten, of u heeft door het grote gezelschap geen idee hoe u in uw eentje jassen moet aannemen, hapjes moet voorbereiden en serveren en tegelijkertijd moet opruimen.

Wat kunt u dan doen? Bediening inzetten natuurlijk! Dit kan snel en gemakkelijk online worden geregeld! Zo geniet u op een relaxte manier van uw feest zonder u druk te maken over andere zaken.

Als u online bediening boekt bij gallantandmore.nl, maakt u kennis met de uiterst behulpzame service en top gastheerschap.

Bediening inhuren: iets voor u?

Huurt u ook al bediening in voor een feest of andere gelegenheid? Het inzetten van bediendes wordt namelijk steeds populairder.

Bij Gallant & More kunt u daarom heel eenvoudig via de website bediening huren.

Wat voor gelegenheid u ook heeft, alle zorgen worden u uit handen genomen.

Zo kunt u van elk moment van deze feestelijk dag genieten. U kunt onder andere bediendes huren voor uw verjaardag, bruiloft, tuinfeest maar ook voor uw personeelsfeest!

Betaalbare bediening inhuren voor uw feest

Als u van plan bent bediening in te huren voor uw feest bent u bij gallantandmore.nl op het juiste adres. De bediening wordt namelijk op een professionele en betaalbare wijze voor u geregeld.

Bediening op locatie in Nederland & België

Bediening inhuren kan zowel in Nederland als België. Daarbij kunt u zelf aangeven in hoeverre de bediening bij u aan de slag gaat.

Zo worden services geboden, zoals het met elkaar verbinden van gasten, het voorbereiden en serveren van drankjes en hapjes, het aannemen van de jassen, het uitruimen van tafels en het spreken op het feest.

Bovendien zijn overige verzoeken bespreekbaar. In principe is er van alles mogelijk. We zijn daarin erg flexibel.

Veel tevreden klanten gingen u voor

Veel tevreden klanten gingen u voor: zij maken al geruime tijd gebruik van Gallant & More en huren bediening in voor elke gelegenheid.

Nog meer voordelen van bediening huren in Nederland en België bij gallantandmore.nl

De voordelen van ons op een rijtje:

 • Snelheid: binnen 12 uur krijgt u antwoord op uw vragen en/of verzoeken
 • Meer waar voor uw geld: uiterst behulpzame service door top gastheerschap
 • Wij denken mee tijdens de voorbereidingen van uw feest
 • Stijlvolle kleding: de obers zullen in een zeer luxe kledij verschijnen op uw feest
 • Betalingen: betalingen vinden altijd achteraf plaats. Er wordt gedacht aan het milieu: facturering per email.
 • Landelijke dekking: op iedere locatie in Nederland & België
 • Volwassen, stijlvolle bediening: gepassioneerde, stijlvolle bediening met oog voor detail.

Veelgestelde vragen over bediening inhuren

Bediening inzetten

Waarom bediening inhuren huren via Gallant & More?

 • Binnen 12 uur krijgt u antwoord op uw vragen en/of verzoeken.
 • Wij denken mee tijdens de voorbereidingen van uw feest.
 • Uiterst behulpzame service door top gastheerschap.
 • Gallant & More zal in zeer luxe kledij verschijnen op uw feest.
 • Betalingen vinden altijd achteraf plaats. Er wordt gedacht aan het milieu: Facturering per email.
 • Gallant & More komt op iedere locatie in Nederland & België.
 • Gepassioneerde, stijlvolle bediening met oog voor detail.

Sfeerimpressie

bediening inhuren

Welke service biedt de bediening?

 • Uw gasten met elkaar verbinden
 • Serveren van drankjes en hapjes
 • Spreker (presentator)
 • Hapjes voorbereiden
 • Jassen aannemen
 • Uitruimen van de tafels

Overige verzoeken zijn uiteraard bespreekbaar.

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u uw wensen kunt aangeven.

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 2000 tevreden klanten gingen u voor

Absoluut waar voor je geld! Gallant & More ingehuurd voor onze babyborrel. De communicatie alvorens (eerste contact en afstemming van wensen) gaf mij het vertrouwen dat ons feest in goede handen zou zijn. Onze verwachtingen zijn zeker uitgekomen. Professioneel, hartelijk en secuur. De diensten van Gallant en More is een absolute aanrader.- Anne Koenraadt
Als je zelf echt wilt genieten van jouw eigen feest is Gallant & More echt een aanrader! De gasten en wijzelf werden goed verzorgd door Frank en Rudin en wij konden ons zorgeloos onder de gasten mengen. Top geregeld, fijne gastheer & gastvrouw, enkel positieve reacties van onze gasten. Hopelijk komt er nog eens een gelegenheid waarbij we van jullie diensten gebruik mogen maken.- Frans en Lea
Pracht feestje mede door inzet Gallant & More. Het was een fantastisch verjaardagsfeestje mede door de ondersteuning van Rudin. Ze was professioneel en erg vriendelijk. Te midden van de chaos door de beperkte ruimte (de terrasheater begaf het) bleef ze onverstoorbaar! Leuk ook de fles Frizzante bij binnenkomst. Alles liep op rolletjes en wijzelf konden ons zorgeloos met onze gasten bezighouden. Met plezier bevelen we Gallant and More aan.- Margot & René
Genieten van je eigen feest! Gisteravond heeft Frank ons geholpen op onze housewarming. Ik zag er vreselijk tegenop voor 40 mensen drankjes inschenken, hapjes maken etc.? Hoe dan? Vanaf t moment dat ik Frank aan de telefoon had gesproken wist ik dat t goed zou komen, dat ik alles aan hem kon overlaten. Hij zei mij dat t een leuk feest zou worden en dat werd het! Ik heb genoten! Op ons eigen feest! Topper die Frank! Geen stress en We hebben ook nog veel met elkaar gelachen. Volgende keer weer Frank! Aanrader!!- Fien Stellaard