Eten en drinken

Belegde broodjes laten bezorgen: zo doe je dat!

belegde broodjes bestellen

Lunch is een van de belangrijkste maaltijden op de dag. Na een voedzame lunch voel je weer meer energie en kan je de dag verder voortzetten. Gevarieerd lunchen is gezond, maar wat maak je dan elke dag? Bestel eens thuis of op je werk een lekker belegd broodje van Lunch.nl. Je mag jezelf tenslotte ook wel eens verwennen!

Samen lunchen

Zin om lekker bij te kletsen met je buurvrouw of vriend? Of gewoon gezellig een momentje samen met je gezin? Organiseer dan een lekkere lunch. Samen lunchen is niet alleen gezellig, het is ook het moment om de dag door te nemen, naar elkaar te luisteren en ondertussen te genieten van je belegde broodje.

Of je nu gaat voor vlees, vis, kaas of dieetwensen hebt zoals vegetarisch, vegan of glutenvrij, Lunch.nl heeft een breed aanbod aan belegde broodjes die je kan bestellen. Ga je voor een luxe broodje carpaccio, zalm of Mexicaanse kip? Of houd je meer van een basic broodje kruidenkaas, salami of kipfilet?

Thuis of op kantoor werken

Lunch.nl levert bij je thuis of op kantoor. De pauze schiet er tijdens het werk nog wel eens bij in. Pauzes nemen zijn belangrijker dan je denkt. Doordat je even weg bent van het werk, kom je tot rust. Je hoofd leeg maken zorgt onder andere voor nieuwe ideeën.

Ook merk je aan het eind van de werkdag dat je niet helemaal uitgeblust bent. Benut je pauze tijd dus goed. Leg je werk even opzij en klets bij met je collega’s, strek je benen en geniet van je lekkere broodje.

Werk je thuis? Plan je pauze dan goed in en loop letterlijk weg van je scherm. Je geniet het meeste wanneer je een lekkere, verse en voedzame lunch hebt.

Waarom broodjes bestellen?

Er zijn veel voordelen aan het bestellen van lekkere broodjes. Je hoeft in de ochtend niet gehaast je lunch klaar te maken en meeslepen naar het werk. Als je gaat lunchen heb je altijd een verse, lekkere en gezonde maaltijd.

Plan een moment met je collega’s om eens uitgebreid te lunchen. Je zou bijvoorbeeld iedere vrijdag belegde broodjes kunnen bestellen om gezamenlijk de week af te sluiten.

Als je thuiswerkt hoef je niet in je pauze je lunch nog klaar te maken. Je kan lekker doorwerken tot de bezorger aanbelt. Zo maak je optimaal gebruik van je pauze en kan je echt even tijd voor jezelf nemen.

Alle broodjes bij lunch.nl zijn vers gemaakt en belegd. Zo heb je een gezonde maaltijd die bestaat uit dagvers brood, verse ingrediënten en groentes.

Ontdek het gemak

Zo makkelijk heb je lunch nog nooit besteld. Je kiest je locatie, wat je wil eten en je laat de lunch bezorgen op het tijdstip dat het beste uitkomt. Wist je dat de lunch zelfs al binnen één uur na bestellen op jouw tafel kan staan?

Je betaalt simpel en snel met iDEAL of Creditcard en Lunch.nl regelt de rest. Samen met lokale cateraars zorgt Lunch.nl dat jouw bestelling snel en verzorgd bezorgd wordt. Je kan de lunch ook plannen voor een later moment.

Is de lunch je bevallen, dan kan je wekelijks de lunch inplannen. Benieuwd naar de belegde broodjes bij jou in de buurt? Bekijk dan de pagina broodjes in Dordrecht of kies een andere stad.

Geef een antwoord