Eten en drinken

Boeken over afvallen: dit zijn de 30 beste!

boeken over afvallen

De 30 beste boeken over afvallen en gewicht verliezen hebben we in dit artikel voor je op een rij gezet. Succesvol afvallen is eenvoudiger dan je denkt, en zeker met deze topboeken! Start nu met het verliezen van kilo’s, met een dieet dat wél werkt, en goed bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een methode van afvallen met een koolhydraatarme insteek, of voor een combinatie van een ander voedingspatroon en een beter bewegingspatroon. Er is altijd wel een methode te vinden die heel goed aansluit op jouw wensen, eisen, doelen en mogelijkheden.

Boeken over afvallen: een gezonde leefstijl start hier!

Deze boeken laten je dat ook zien! Verlies nu gewicht met de methode die het beste bij je past, en die je wél kunt volhouden. Dit zijn 30 waanzinnig goede boeken over gewicht verliezen en afvallen, die je wél verder kunnen brengen bij het verliezen van overtollige kilo’s.

Afvallen met gezond en vooral lekker eten van Natalia en Walter Rakhorst

Al meer dan 125.000 exemplaren zijn er van dit fantastische boek over afvallen verkocht. Afvallen en lekker eten lijken op het eerste gezicht niet goed samen te gaan, maar niets is minder waar, want dit is beter te combineren dan je denkt! Natalie en Walter Rakhorst denken er in ieder geval ook anders over, en laten je met dit boek zien dat lekker eten en afvallen heel goed samen kunnen gaan.

Dit duo heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen, maar dan dus wel met lekker eten. En dat elke dag opnieuw! In dit boek vind je 8 complete weekmenu’s, 40 heerlijke recepten, en een schat aan informatie over afvallen in het algemeen. En dat laatste is nooit weg, want hoe meer kennis je over dit onderwerp hebt, des te makkelijker kom je van je overtollige kilo’s af. Zo simpel is dat!

Afvallen met gezond en vooral lekker eten van Natalia en Walter Rakhorst

#gemak

Volg de in dit boek opgenomen weekmenu’s, proef de recepten, en ontdek zelf hoe je afvallen en lekker eten perfect met elkaar kunt combineren. De manier van eten die Walter en Natalia je in dit boek laten zien kun je met gemak en plezier jarenlang volhouden. Oftewel, blijvend gewichtsverlies, en geen jojo-effect!

Project Gezond is ontstaan in 2015 vanuit Natalia haar passie voor voeding en gezondheid en Walter zijn passie voor koken; een perfecte match! Project Gezond begon als een afslankprogramma (online), waarbij iedereen elke week een nieuw weekmenu en nieuwe recepten ontvangt. Iedereen die meedoet ontvangt zoveel mogelijke persoonlijke ondersteuning als dat hij of zij nodig heeft.

Daarnaast is er een zeer actieve besloten community waar alle leden aan deel mogen nemen. Vanwege de vele aanvragen die er vanuit de online community kwamen hebben Natalia en Walter ervoor gekozen om Project Gezond ook offline beschikbaar te maken, in de vorm van dit boek. Onze mening: dat is bijzonder goed gelukt!

Dit 216 pagina’s tellende boek ook aanschaffen, net als meer dan 125.000 mensen eerder al deden? Dat kan voor een bedrag van 27 euro. Voor dat geld krijg je een nieuw exemplaar, in de vorm van een hardcover. Je zal het vast al verwachten, dit boek heeft ontzettend veel recensies, alleen al op Bol.com zien wij meer dan 900 beoordelingen staan. De gemiddelde score is daarbij 4,7 van de 5 maximale sterren. Oftewel een zeer goed boek op het gebied van afvallen! Ben jij de volgende die een mega succes haalt met gewichtsverlies, en tegelijkertijd toch heerlijk blijft eten? Als het aan de Rakhorstjes ligt wel!

Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2 – genieten aan tafel en op de weegschaal van Natalia en Walter Rakhorst

En dit is het 2e boek van Natalia en Walter Rakhorst, en het vervolg op hun bestseller ‘Afvallen met gezond en vooral lekker eten’, het boek dat we hiervoor beschreven. Dit 2e boek van dit bijzondere afval- en schrijversduo staat vol met weekmenu’s en overheerlijke recepten.

De recepten die je in dit 2e deel vindt, vallen goed in de smaak, en de weekmenu’s die worden aangeboden zijn gemakkelijk om te volgen, en nog belangrijker: er worden prachtige resultaten mee behaald. Nederland valt inmiddels massaal af met Project Gezond! Dit was reden genoeg voor het volgende boek (dit 2e deel dus), en speciaal voor dit volgende deel hebben Natalia en Walter 40 gloednieuwe recepten ontwikkeld.

Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2 – genieten aan tafel en op de weegschaal van Natalia en Walter Rakhorst

#uniek

Recepten die niet zijn overgenomen van andere voedings- en afvalgoeroes, maar die volledig uniek zijn, en die je dus ook nergens anders vindt. Zelfs niet op Projectgezond.nl! Stampot, kippenpootjes, muffins, vegetarische lasagne, tapenade, bami, gevulde paprika’s, en een geweldige smaakmaker, namelijk een broodje hamburger (maar dan op de manier van Natalie en Walter).

Al deze heerlijkheden zijn verwerkt in 8 complete weekmenu’s, waarin steeds exact is beschreven wat en hoeveel je mag eten. Haal je boodschappen in huis op basis van de weekmenu’s, geniet van heerlijke maaltijden, en zie je ideale gewicht steeds meer binnen handbereik komen! Afvallen was nog nooit zo leuk, gemakkelijk en lekker als met de recepten uit dit boek. Eet smakelijk alvast!

Net als het eerste boek van Natalia en Walter leg je ook voor dit boek 27 euro neer. Voor dat bedrag wederom een hardcover versie, en een nieuw exemplaar. Totaal een kleine 200 pagina’s aan leesvoer. Op het platform van Bol vonden we bijna 200 recensies, waarbij gemiddeld 4,8 sterren werden gegeven. Daarmee is dit dus echt een boek over afvallen waar je U tegen mag zeggen! Omgerekend in cijfers dus 9,6 gemiddeld.

In 8 weken slank – Foodsisters (afvallen, suikervrij, en laag in koolhydraten) van Janneke en Amande Koeman

Wil je afvallen, en dan met een goed plan erachter? Dan is deze bestseller van de Foodsisters voor jou een regelrechte aanrader. Er zijn 8 supermakkelijke weekmenu’s opgenomen in dit boek, en totaal meer dan 100 recepten. Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten.

Al hun praktijkervaring hebben ze nu gebundeld in dit complete en praktische boek, waarbij de lezer naast weekmenu’s en recepten ook veel informatie over afvallen krijgt. Met dit boek ga je in de eerste plaats leren hoe je minder suikers en koolhydraten moet eten. Die zijn namelijk vooral verantwoordelijk voor overtollige kilo’s. Minder suiker gebruiken is makkelijker dan je zou denken, en de boodschappen die je voor dit boek nodig hebt zijn gewoon bij iedere supermarkt te krijgen.

In 8 weken slank – Foodsisters (afvallen, suikervrij, en laag in koolhydraten) van Janneke en Amande Koeman

#slankmethode

De bereidingen van de opgenomen gerechten is over het algemeen snel en eenvoudig. Maak nu kennis met de 8 weken slank methode, en start direct met het verliezen van vele kilo’s die je al heel lang kwijt wilt, maar tot op heden nog niet kwijt bent geraakt. Een leuke bijkomstigheid van deze methode is dat je je vrij snel fitter en energieker gaat voelen! Start vandaag met een nieuwe, fittere levensstijl. Je bent het waard!

Opteer je voor In 8 weken slank, dan krijg je maar liefst 305 pagina’s aan leesvoer. De informatie in dit boek is verder up-to-date, want dit boek verscheen in maart 2020 op de markt. Op het moment dat wij deze recensie schreven was dit boek niet leverbaar, vanwege de enorme belangstelling ervoor… Wees er dus snel bij, als dit boek weer beschikbaar is, want het kan zomaar opnieuw uitverkocht zijn! De beoordeling van In 8 weken slank: 4,8 sterren, op basis van 240 recensies… Ga er maar aan staan, in cijfers bekeken dus een 9,6 gemiddeld! Need we say more…?

Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids van Matty Barnhoorn

Dit boek van Matty Barnhoorn leert je hoe je succesvol koolhydraatarm kunt eten. In deze praktische gids word je uitgelegd hoe je gezond koolhydraatarm kunt eten (dit noemt men ook wel keto eten), waarbij je eenvoudige weekmenu’s en makkelijke koolhydraatarme recepten krijgt om dit klaar te spelen.

De aanpak van dit boek is effectief, en bovendien bekend van het tv-programma ‘Hoe word ik 100’. Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids is een compact boekje met een ringband, zodat je hem op de juiste dag kunt openleggen wanneer je een weekmenu volgt. De weekmenu’s die in dit boek zijn opgenomen zijn simpel, en ook goed haalbaar. Geen moeilijk gedoe dus.

Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids van Matty Barnhoorn

#praktisch

Je krijgt volop praktische informatie waar je iets mee kunt, voor het allerbeste resultaat. Oftewel, een methode die goed werkt, aldus de auteur van het boek, maar ook aldus de vele eerdere kopers van dit boek. Dit boek is een aanrader als je gezond en verantwoord wil afvallen, maar ook als je diabetes 2 wil omkeren, of als je gewoon lekker koolhydraatarm / keto wil gaan koken.

Dit 100 pagina’s tellende boek komt je ter beschikking in de vorm van een paperback (als ringband boek). Voor maar 18,90 euro ontvang je hem al thuis deze paperback, en wel als nieuw exemplaar! Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids is zowel veel verkocht als veel beoordeeld. Maar liefst 157 mensen gaven een beoordeling over dit boek, en kwamen daarbij tot een gemiddelde van 4,6 sterren! Omgerekend is dit dus een 9,2 als cijfer. Ben jij de volgende die met dit boek aan de slag gaat in de keuken, en jezelf, je partner, je gezin en/of je gasten laat genieten van de lekkerste maaltijden die zijn gebaseerd op de koolhydraatarm methode?

Bella Italia – Bereik je ideale gewicht met Italiaanse weekmenu’s en recepten van Sonja Bakker

Afvallen en je ideale gewicht bereiken met Italiaans eten. Dat klinkt goed he? En het is echt mogelijk! Dit boek, Bella Italia, van niemand minder dan Sonja Bakker bewijst het namelijk. Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er niet van een lekkere pizza, van smakelijke pasta of van een toetje als tiramisu. Maar al deze heerlijkheden kunnen wel voor extra gewicht zorgen.

Bella Italia – Bereik je ideale gewicht met Italiaanse weekmenu’s en recepten van Sonja Bakker

#gezond

Wil je graag gewicht verliezen, en ben je op zoek naar een gezonde levensstijl? Dan is dit boek voor het verliezen van gewicht met als thema Italië bedoeld voor jou! Laat je inspireren door verhalen van mensen die op een gezonde manier hun ideale gewicht wisten te bereiken. Een prachtig boek van Sonja boordevol heerlijke Italiaanse recepten, en natuurlijk de bekende weekmenu’s voor iedereen die van smakelijk eten houdt, maar toch gelijktijdig wil afvallen.

Totaal krijg je 112 pagina’s aan leesvoer als je voor dit boek van Sonja kiest. De prijs die je voor dit boek neerlegt wisselt in de markt nogal. Op dit moment zien wij de goedkoopste versie aangeboden voor een kleine 23 euro. Voor die prijs krijg je een paperback. 90 recensies online voor dit boek, waarbij dit boek gemiddeld 4,3 sterren scoorde. Een erg goed boek voor als je wilt afvallen op Italiaanse wijze, en uniek in zijn soort. Vind je dit boek interessant, dan hebben we goed nieuws voor je. Eind 2019 verscheen er een tweede deel van dit boek van Sonja!

Heerlijke Winter – Afvallen met Project Gezond van Natalia en Walter Rakhorst

Nog een boek van Natalia en Walter Rakhorst, maar dan volledig toegespitst op de herfst en de winter. Dit geweldige kookboek is nog maar net op de markt, en is nu al een daverend succes! Het succes van Project Gezond duurt voort, en is kennelijk niet te stoppen.

Al zeker 200.000 mensen hebben sinds de lancering van het eerste boek van dit schrijversduo al genoten van de heerlijke recepten en de handige weekmenu’s waar zij mee op de proppen komen. Met dit boek voegen zij een nieuwe dimensie toe aan het afvallen, namelijk seizoen producten.

Hoe fijn is het als je tijdens het afvalproces kunt genieten van allerlei lekkers dat de herfst en de winter te bieden hebben. En dat is veel, en zelfs meer dan je zult vermoeden. Denk maar aan runderstoof met bier, truffelpasta, pompoencake, een vegetarische quiche met brie en spinazie, hachee, een stevige tomatensoep met rookworst, en nog veel meer!

Heerlijke Winter – Afvallen met Project Gezond van Natalia en Walter Rakhorst

#40recepten

Ook in dit boek krijg je 40 nieuwe recepten, die speciaal voor dit boek werden ontwikkeld door de Rakhorstjes. En ook in dit boek weer 8 complete weekmenu’s, waarin exact wordt beschreven wat en hoeveel je precies mag eten. Al bij al zijn het makkelijke en vooral lekkere recepten. Afvallen in de herfst en in de wintermaanden was nog nooit zo gemakkelijk als nu! Je hoeft dit boek maar te bestellen (zoals 40.000 andere mensen al deden!) en je kunt hiermee aan de slag gaan. Geniet, val af, en beleef de herfst en winter als nooit tevoren!

Totaal telt dit boek bijna 200 pagina’s, en je kunt hem bestellen via het platform van Bol, en wel voor 27 euro (dezelfde prijs als de andere boeken van de Rakhorstjes). Voor dat bedrag krijg je een hardcover (dus een boek met een harde kaft), en een nieuw exemplaar. Twijfel je nog? Niet doen! Maar liefst meer dan 700 mensen beoordeelden dit boek al via het platform van ons allemaal. 4,8 sterren gemiddeld! Oftewel een 9,6 als gemiddeld cijfer. Tja… dit boek kun je gewoonweg niet meer in de online schappen laten liggen…

365 koolhydraatarme recepten van Nicola Graimes

Wil je echt gaan afvallen, en snel resultaat gaan zien, dan is het sowieso belangrijk dat je koolhydraatarm(er) gaat eten. Dit boek van Nicola Graimes helpt je daar op fantastische wijze bij. In 365 koolhydraatarme recepten vind je snelle, fantastische recepten met weinig koolhydraten. Voor elke dag van het jaar heb je dus een nieuw recept met weinig koolhydraten!

Dit boek moet worden gezien als een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als je denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat je grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergis je je!

Het gaat erom dat je de juiste soorten koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten erbij, en met de juiste vetten, en de juiste hoeveelheden daarvan. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel.

365 koolhydraatarme recepten van Nicola Graimes

#energiepeil

Hierdoor krijg je last van pieken en dalen in je energiepeil, trek in zoetigheid en een irritant hongergevoel, wat maar niet weggaat. Als je je gaat richten op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen, en deze in de juiste hoeveelheden gaat eten, hou je je bloedsuiker stabiel, heb je veel meer energie, en krijg je minder snel honger.

Dit zijn allemaal belangrijke factoren om met succes af te slanken, gewicht te verliezen, en ook slank te blijven. De recepten in dit boek dragen bij aan het resultaat dat je kunt behalen. Het zijn 365 trendy recepten om lang en heerlijk te genieten.

Dit geweldige receptenboek scoren, en morgen nog beginnen met koolhydraatarm koken? Dat kan, want je kunt het boek nu bestellen op Bol voor maar 15 euro! Dat is werkelijk geen geld voor een meer dan 200 pagina’s tellende paperback, die gloednieuw is.

Hoewel dit boek al in 2005 voor het eerst op de markt verscheen, zijn de recepten geschikt voor alle tijden. Tot slot nog de beoordelingen… Dit zijn ook niet onaanzienlijk. Totaal beoordeelden maar liefst 290 mensen dit boek, en wel met een gemiddelde van 4,2 sterren! Omgerekend is dat een 8,4 gemiddeld als cijfer. Een absolute aanrader dus dit receptenboek om af te vallen.

Vet belangrijk – feiten en fabels, over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers van Mariëtte Boon en Liesbeth van Rossum

In Vet belangrijk krijg je vele feiten en fabels over voeding vetverbranding en verborgen dikmakers aangereikt. Dat is ontzettend handig en prettig, want er zijn veel waarheden, maar ook veel onwaarheden die over voeding en afvallen de ronde gaan. Vet belangrijk is een aanstekelijk boek dat je ideeën over vet voor altijd zal veranderen.

Vet is namelijk een cruciaal onderdeel van je lichaam. Het maakt hormonen aan, het communiceert met je hersenen, en levert je energie. Zonder vetweefsel kun je überhaupt niet leven! Overgewicht en (morbide) obesitas vormen wereldwijd een groot probleem, maar in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken zijn te veel eten, en te weinig bewegen lang niet de enige oorzaken hiervan. De juiste vetten tot je nemen, en de juiste hoeveelheden daarvan, is minstens zo belangrijk.

Vet belangrijk – feiten en fabels, over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers van Mariëtte Boon en Liesbeth van Rossum

#eyeopeners

Dit boek is geschreven door dr. Mariette Boon en prof. dr. Liesbeth van Rossum, die de laatste wetenschappelijke inzichten over lichaamsvet en (over)gewicht duiden. Daarbij brengen zij op uitstekende wijze de vele factoren in kaart die hierop van invloed kunnen zijn. Denk daarbij aan slaap, aan stress, aan erfelijke aanleg en medicijngebruik, en tal van andere verborgen dikmakers. Vet belangrijk laat zien hoe vet echt werkt in het menselijk lichaam, en geeft je belangrijke en mooie eyeopeners.

Dit boek van deze medische topspecialisten is een must read voor iedereen die wil weten hoe je op een slimme en effectieve manier gezond gewicht kunt bereiken, en kunt behouden. Beide specialisten hebben een trackrecord op het gebied van preventie van obesitas en studie naar stresshormonen, vet en afvallen. Vet belangrijk is een aanrader als je een boek over afvallen wil kopen dat niet is geschreven door therapeuten, voedingsspecialisten of ervaringsdeskundigen, maar juist door specialisten pur sang.

Vet belangrijk telt 288 bladzijden, en is te krijgen voor maar 15 euro. En een e-book versie kun je zelfs aanschaffen voor maar 4,99 euro! Toegang tot goede en deugdelijke informatie over afvallen hoeft dus beslist niet duur te zijn. 67 recensies tot nu toe voor dit boek, op het platform van ons allemaal. De gemiddelde score voor dit boek: 4,6 van de 5 sterren!

Bella Italia deel 2 – Bereik je ideale gewicht van Sonja Bakker

Nadat Sonja Bakker in 2017 het eerste deel van Bella Italia uitbracht, kwam zij in november 2019 met dit tweede deel van Bella Italia. Bereik nu je ideale gewicht met lekker Italiaans eten. En ja, dit is echt mogelijk! Op de kaft van het boek staat het al: -8 kilo in 8 weken! En dat met Italiaans eten, hoe lekker is dat. Dit tweede deel van Bella Italia schreef Sonja op veler verzoek (van mensen binnen haar achterban).

Het boek bevat net als het eerste deel veel inspirerende recepten en makkelijke weekmenu’s, waarbij je gegarandeerd de kilo’s ziet verdwijnen. Ga mee op een trip door Italië, en geniet met Sonja van 16 heerlijke, nieuwe, Italiaanse gerechten en 8 afwisselende weekmenu’s.

#boodschappen

Ditmaal heeft Bella Italia ook goede boodschappenlijstjes, wat erg handig is. In 2004 presenteerde Sonja haar eerste boek, en nu 17 jaar later staat zij nog steeds aan de top met haar weekmenu’s voor gezond eten, drinken en leven. Dat is een uitzonderlijke prestatie in de wereld van afvallen, lijnen en voeding, want deze wereld is veranderlijk, en er zijn vele schrijvers die ook goede boeken uitbrengen over deze onderwerpen.

Wil je Bella Italia deel 2 aanschaffen? Dat kan al voor 15,95 euro. Voor die prijs krijg je een paperback toegezonden, die tot nu toe al 58 keer werd beoordeeld, en wel met 4,3 sterren gemiddeld. Een 8,6 gemiddeld dus voor dit prachtige tweede deel van Bella Italia. Ben jij de volgende die geniet van de lekkerste Italiaanse gerechten, en tegelijkertijd de kilo’s ziet verdwijnen? Als het aan Sonja ligt wel!

Killerbody Lifestyle – Gelukkig en slank in 12 weken van Fajah Lourens

Killerbody Lifestyle is een volledig herziene editie van de bestseller Killerbody Dieet van Fajah Lourens, waarin inmiddels al 300.000 exemplaren van zijn verkocht. Mensen die een dieet volgen hebben vaak moeite slank en fit te blijven (als gevolg van het bekende jojo-effect), of zitten na het behalen van hun doel niet lekker in hun velletje.

Fajah leert je met dit boek dat mindset misschien nog wel belangrijk is dan voeding en beweging. En ja, daar heeft ze een heel goed punt! Wat je doel ook is, het is het belangrijkste dat je eraan gaat weken vanuit een goed gevoel over jezelf. Dus of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken, of een beter zelfbeeld wilt krijgen, “mindset is all.”

Dit boek levert je vele tips, informatie, handvatten, motivatieopdrachten, trainingsschema’s en voedingsplannen die je kunnen helpen bij het bereiken van je doel. Werk met dit boek van Fajah in 12 weken toe naar een beter lichaam, en een betere mindset. Geluk zit echter niet alleen in gewicht, maar ook in hoeveel je van jezelf houdt.

Killerbody Lifestyle – Gelukkig en slank in 12 weken van Fajah Lourens

#gelukkiger

Leer te luisteren naar je behoeftes, en leer om negatieve (voedings)patronen te doorbreken. Zo val je eenvoudiger af, behoud je resultaat en voel je je gelukkiger. Met dit boek ga je werken aan de beste versie van jezelf! Killerbody Lifestyle komt inclusief 9 weekschema’s voor je voeding, waarbij zowel is gedacht aan vlees, vis, vegetarisch als veganistisch.

Daarnaast komt het boek ook met 12 weekschema’s om thuis te trainen en informatie van vegan topsporter Leroy Gilbert, en meer dan 20 nieuwe vega(n) recepten van orthomoleculair voedingsdeskundige Nanneke Schreurs. Verder vind je in dit boek hele handige boodschappenlijstjes voor de gehele week, en 8 openhartige ervaringsverhalen met analyses en tips van psycholoog Henrike Weerstand.

Voor 24,99 euro is dit geweldige boek van BN’er Fajah Lourens van jou. Uiteraard, je krijgt een nieuw exemplaar, en bovendien een variant met een harde kaft, ter voorkoming van beschadigingen. Veel plezier alvast, want je krijgt 224 pagina’s aan leesvoer, en meer dan genoeg goede informatie om de door jou gewenste resultaten te kunnen bereiken. Online zien we meer dan 600 beoordelingen voor dit bijzondere boek, waarbij gemiddeld 4,2 sterren werden gegeven. Een prachtige 8,4 dus als gemiddeld cijfer! Start jij binnenkort ook met de succesvolle methode van Fajah Lourens?

De Voedselzandloper – over afvallen en langer jong blijven van Kris Verburgh

Dit is nou typisch zo’n boek over afvallen en langer jong blijven met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor maar 10 euro heb je deze 368 pagina’s tellende paperback al in huis, en dat is dan ook nog eens een nieuw exemplaar. Met de Voedselzandloper bewijst arts Kris Verburgh dat gezond eten van zeer groot belang is bij het jong houden van je lichaam, en de preventie van allerlei ziektes.

de voedselzandloper over afvallen en langer jong blijven van kris verburgh

#wetenschap

De Voedselzandloper is gebaseerd op de laatste inzichten uit de wetenschap over voeding en het verouderingsproces. Nog nooit werd zo duidelijk in een boek uiteengezet dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. Dit boek is niet alleen een boek dat vele diëten en voedingsmythes doorprikt, maar het is ook een nieuw model dat een alternatief biedt voor de verouderde schijf van vijf en de voedseldriehoek. Het laat je zien wat gezonde voeding is, maar vooral ook hoe je ongezonde voeding kunt vervangen door gezonde alternatieven.

Ook is er in dit boek goede uitleg over hoe je het verouderingsproces kunt vertragen. Dat een gezond eetpatroon bovendien leidt tot gewichtsverlies, dat is een mooie bijkomstigheid! Dit boek kreeg tot nu toe 262 reviews, en 4,4 sterren gemiddeld. Oftewel een 8,8 als gemiddeld cijfer. Bestel je dit boek vandaag nog, dan heb je het hoogs waarschijnlijk morgen al in huis, en kun je starten met lezen over afvallen en langer jong blijven, en hoe je dit volgens de Belgische arts Kris Verburgh het beste kunt aanpakken.

Slimmer Slank met Sonja van Sonja Bakker

Ja, de titel zegt het al, met dit boek van Sonja Bakker ga je op een slimme manier slanker worden. Dit boek van Sonja bevat 8 goede weekmenu’s en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Het boek staat vol met creatieve en lekkere recepten, en talrijke afvaltips! Het beste verzameld in één boek.

Slimmer Slank met Sonja van Sonja Bakker

#slimmerslank

Met Slimmer Slank met Sonja ga je 8 weken lang gegarandeerd gezond leven, pure zuurstof voor je lichaam en geest dus. Elke maand ga je je ook nog eens tientallen euro’s besparen. Kijk, dan is het beste van 2 werelden ineen! Veel mensen weten niet wat ze moeten doen met restjes eten, vaak worden deze in de groene kliko gegooid, en dat is natuurlijk heel erg zonde. Van het voedsel, maar ook van het geld.

Met dit boek van Sonja krijg je originele ideeën en tips, waardoor je de kliekjes promoveert tot smaakvolle maaltijden. Hier word je blij van, en je portemonnee ook! Deze 116 pagina’s tellende paperback kun je bestellen voor een bedrag van 15,95 euro. Hiervoor krijg je een nieuw exemplaar, waarin je morgen al kunt beginnen. Vandaag besteld is namelijk morgen in huis bij Bol.com!

Dit in januari 2019 verschenen boek kreeg tot nu toe 76 beoordelingen en een gemiddelde van 3,9 sterren. Een goed boek om af te vallen is dit dus zeker, maar wat had je anders verwacht van een van de grootste voedingsgoeroes van Nederland? Alvast veel, bak-, kook- en eetplezier toegewenst!

My Shredded Lifestyle – de ultieme gids naar jouw droomlichaam van Merijn Schoeber

Veel mensen beginnen vlak voor de zomer met een dieet en kopen dan nog in een korte tijd hun ultieme droomlichaam te kunnen bereiken. Maar dat lukt maar zelden. Ondanks dat er meer en meer informatie over voeding en gezondheid beschikbaar is, blijft het toch wel lastig om erachter te komen wat wel werkt, en wat niet.

Merijn Schoeber is gecertificeerd personal trainer en Youtuber. Hij heeft een levensstijl weten te ontwikkelen die volledig is gebaseerd op de wetenschap en zijn eigen ervaringen. Voorkom met zijn inzichten en inzichten uit de wetenschap dat je je gezondheidsdoelen en/of droomlichaam niet werkelijkheid maakt door ongezonde diëten. Deze geven alleen maar een resultaat voor de korte termijn, en zijn vaak moeilijk vol te houden.

My Shredded Lifestyle – de ultieme gids naar jouw droomlichaam van Merijn Schoeber

#stappenplan

In dit boek geeft Merijn je het ultieme stappenplan naar jouw droomlichaam. Het mooie aan dit boek is dat het zo is opgesteld dat zowel mannen als vrouwen het kunnen toepassen. Verder laat hij je heel goed zien hoe je zonder al te veel beperkingen toch redelijk wat lichaamsvet kunt verliezen, ook op de langere termijn, hoe je de juiste mindset creëert en doelen kunt stellen (die realistisch zijn), en hoe je bepaalt hoeveel en welke voeding je nodig hebt.

Ook word je geleerd hoe je kunt bewegen en sporten in combinatie met deze levensstijl, en hoe je je focus kunt houden, en welke fabels en mythes er de ronde doen (helaas nogal veel). Merijn geeft je verder (gratis) tools die je kunt inzetten om je doelen te behalen en deze ook eenvoudiger te behalen, wat je doelen ook zijn.

Wil je My Shredded Lifestyle kopen? Dat kan voor een bedrag van 29,95 euro. Je krijgt daarvoor een paperback, die gloednieuw is, en 136 pagina’s telt. Dit in juli 2017 verschenen boek is gemiddeld met maar liefst 4,7 sterren beoordeeld, en behoort daarmee tot de toppers onder de boeken over het bereiken van gewichtsverlies en een gezonde leefstijl.

Op dit moment al 615 mensen die hun mening hebben gegeven over dit boek. Wil je weten wat zij zeggen over dit boek, en wil je je niet uitsluitend baseren op ons verhaal? Kijk dan even bij de recensies over My Shredded Lifestyle op de website van Bol.

Foodsisters – Intermittent fasting van Janneke en Amande Koeman

Dit is een van de bestverkochte boeken over afvallen (via de intermittent fasting methode) die er in de handel te vinden is. Het is het kookboek voor een snelle start met intermittent fasting; de meest populaire dieetmethode van dit moment. Afvallen door te gaan vasten geeft jou een nieuwe start voor een slank en fit lichaam. Wie wil dat nou niet!

Met dit geweldige kookboek helpen de foodsisters je om op uiterst gemakkelijke wijze je doelen te bereiken. Volg hun weekmenu’s, volg de intermittent fasting (vasten dieet) methode, en geniet van snelle en makkelijke recepten. Deze gids is praktisch, handig, en vooral heel erg effectief.

Foodsisters - Intermittent fasting van Janneke en Amande Koeman

#korteuitleg

Wat kun je verwachten? Drie weekmenu’s, een korte uitleg over de verschillende methodes, recepten en voedingsschema’s (volgens de 16:8 methode), en een compleet en gemakkelijk te volgen methode. Voor 20 euro komt dit boek al jouw kant op, en ontvang je een nieuwe paperback variant.

413 mensen beoordeelden dit boek gemiddeld met 4,7 sterren! Een zeer goed boek over periodiek vasten dus, waarmee je zeer gemakkelijk kunt afvallen! Ben jij de volgende die succesvol gebruik maakt van de bijzonder goed werkende afvalmethode van deze zusters?

Een kookboek als geen ander kookboek! Genoeg redenen om hem vandaag nog te bestellen…

Gezond slank met de Foodsisters van Janneke en Amande Koeman

En nog een fantastisch boek waarmee je snel en slim kunt gaan afvallen van de bekende en alom geprezen foodsisters. Met dit boek bewijzen de Foodsisters Janneke en Amande Koeman dat je door gezond en goed te eten meer energie krijgt, en dat je lekkerder in je vel kunt komen te zitten. Vrij snel zelfs, na het starten ermee. Dat is uiteindelijk toch wat iedereen wenst, en het goede nieuws daarbij is dat een streng dieet volgen om kilo’s te verliezen helemaal niet nodig is…

Een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg om een groot en goed resultaat te behalen. Dit lijkt misschien onwaarschijnlijk, maar het is wel de waarheid! Met Gezond slank met de Foodsisters ontdekt je snel dat minder suikers eten en koolhydraatarm eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, en dat het vaak zelfs ontzettend lekker is! Niet minder lekker dan ‘normaal eten’. Bovendien went het sneller dan je denkt.

#gevarieerd

Met dit boek leer je om lekker en gevarieerd te eten, waarbij je accent legt op groente. Dat laatste is slim, want vrijwel iedereen eet te weinig groente. Recent onderzoek wees uit dat de gemiddelde Nederlander net iets meer dan 100 gram groente eet per dag. Diverse voedingsinstanties geven echter aan om zo’n 300 gram groente (of meer) per dag te eten. Nog los van dat meer groente eten gezond is, bereik je er ook gemakkelijker gewichtsverlies door, omdat groentes laag in suikers en koolhydraten zijn.

Verder maken Janneke en Amande het niet moeilijker dan nodig, want voor de recepten in dit boek kun je de benodigde ingrediënten gewoon scoren in de supermarkt. De bereidingstijd van de recepten die in dit boek zijn opgenomen zijn relatief kort. Dus anders gezegd, je gerechten staan zo op tafel, als je de heldere uitleg bij de recepten gewoon opvolgt.

Verder zijn er in Gezond slank met de Foodsisters 2 hele handige weekmenu’s opgenomen, waarmee je een leidraad hebt om je week gemakkelijk door te komen, zonder dat je in oude gewoontes terugvalt. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit boek…?

Voor 20 euro heb je dit boek al in huis! Dit is precies het bedrag waarbij de verzendkosten vervallen als je bestelt via Bol, dus koop je dit boek, dan bespaar je mooi 2,99 euro aan verzendkosten. En voor die 20 euro krijg je een gloednieuwe paperback, die 160 pagina’s telt, en up-to-date is qua informatie (het boek verscheen namelijk in 2019, nog niet zo lang geleden).

Totaal zijn er inmiddels 78 mensen die dit boek al hebben beoordeeld. Daarbij zijn gemiddeld 4,4 sterren gegeven. Omgerekend als cijfer dus een hele dikke 8,8 als gemiddeld cijfer voor dit boek! Meer hoeven we nu niet te zeggen, je leest het straks zelf wel…

Minibijbel – koolhydraatarme gerechten (meer dan 150 recepten om af te vallen en gezond te blijven) van Elaine Gardner

Heb je interesse in een typisch receptenboek waarmee je kunt gaan afvallen, dan zou dit boek heel goed je interesse kunnen hebben. In deze minibijbel vind je meer dan 150 recepten om af te vallen en gezond te blijven. Eerst krijg je een inleiding voorgeschoteld, waarin de theorie achter het koolhydraatarme dieet wordt behandeld. Dat is handig, want dan weet je waar je mee gaat starten als je koolhydraatarme gerechten gaat maken.

Ook komen de verschillende ingrediënten aan bod die je nodig hebt, en ook de uiteenlopende kookmethoden. Goed aan dit boek is verder ook dat je in één oogopslag het koolhydraatgehalte en de glycemische index van veel alledaagse producten krijgt.

minibijbel – koolhydraatarme gerechten (meer dan 150 recepten om af te vallen en gezond te blijven) van elaine gardner

#koolhydraatarm

Als je daar eenmaal weet van hebt, weet je hoe je koolhydraatarm moet eten, en hoe je ervoor zorgt dat je de juiste boodschappen in huis haalt. Bij elk recept staat ook een overzicht van de voedingswaarde. Dit in juni 2012 verschenen boek is nog hartstikke actueel, telt 264 pagina’s, en is relatief laag geprijsd.

Voor een tientje bij jij namelijk de eigenaar of eigenaresse! Voor dat bedrag krijg je een hardcover versie, en bovendien een gloednieuw exemplaar. 55 beoordelingen tot nu toe voor dit boek, waarbij gemiddeld 3,8 van de 5 maximale sterren werden gegeven. Eerdere kopers van dit boek beoordeelden dit boek dus als goed! Bestel dit boek vandaag nog, en ga morgen nog aan de slag met het maken van koolhydraatarme gerechten, en begin met lekker eten, en val ook nog eens eenvoudiger af dan je voor mogelijk had gehouden!

Jezelf vinden, gewicht verliezen – praktische en gezonde adviezen voor nu en later van Mariecke

Wil je een boek over afvallen aanschaffen dat volledig is geschreven uit het gezichtspunt van een enorme ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht, en succesvol afvallen? Dan moet dit boek je aandacht hebben.

Dit boek van Mariecke neemt je meer op reis vanaf haar jeugd en tienertijd naar haar volwassenheid. Mariecke had niet geleerd dat zij er mocht zijn, en had een negatief zelfbeeld. Zij ontwikkelde hierdoor een ongezonde relatie met voeding.

Jezelf vinden, gewicht verliezen – praktische en gezonde adviezen voor nu en later van Mariecke

#zelfbeeld

Ze had om emoties te dempen, maar ook positieve ervaringen werden met voeding opgevuld. Dit leidde ertoe dat zij op jonge leeftijd uitgroeide tot morbide obese vrouw. Mariecke ontwikkelde een bing eating disorder (oftewel een bekende eetstoornis). Ze was continu bezig om mensen te pleasen en te helpen, en bang dat ze iets te horen zou krijgen dat haar negatieve zelfbeeld zou bevestigen.

Maar in haar volwassen jaren kantelde haar leven. Ze draaide naar negatieve automatische piloot om, en kreeg weer regie in haar leven. Nu leeft Mariecke in controle en balans. Al bij al bevat dit boek een eerlijk verhaal over afvallen, waar je zelf heel veel aan kunt hebben, als je wilt zien hoe een ander succesvol van haar overgewicht afkwam.

De uitleg die in dit boek is opgenomen is praktisch en helder. Geen crash diëten, en goed vol te houden. Daarnaast bevat dit boek ook handige schema’s om zelf aan de slag te gaan met de manier waarop Mariecke van haar overtollige kilo’s afkwam. Onze mening: beslist een aanrader dit boek, als je interesse uitgaat naar een verhaal van een ervaringsdeskundige pur sang! Voor 18,95 euro wordt dit 140 pagina’s tellende boek (in de vorm van een paperback) aan jou toegezonden.

De Dr. Ludidi Vastenmethode van Samefko Ludidi

Succesvol afvallen kan ook met de vastenmethode van Dr. Ludidi. Denk je dat vasten streng is? De waarheid is dat dit zeker niet altijd het geval is. En dat geldt ook voor de Vastenmethode die Dr. Ludidi (een Nederlandse voedingswetenschapper) heeft ontwikkeld.

Deze is voor iedereen toegankelijk, of je nu wilt gaan afvallen, gezonder wilt leven of je sportprestaties wilt verbeteren: periodiek vasten (intermitting fasting), is mogelijk op allerlei soorten manieren. De Dr. Ludidi Vastenmethode laat zien dat het eigenlijk heel gemakkelijk is.

De Dr. Ludidi Vastenmethode van Samefko Ludidi

#eetpatroon

Ook laat de jonge en goed uitziende doctor je met dit boek zien hoe ons huidige eetpatroon tot stand is gekomen, en waarom we het vaak lastig vinden om een gezonde leefstijl vol te houden. Hij helpt je beter te begrijpen hoe je lichaam werkt en reageert op bepaald soort voedsel, en waarom je bepaalde voedingskeuzes maakt. Met deze geweldige methode van doctor Ludidi krijg je weer grip op je gezondheid, en het mooie is dat er maar weinig regels zijn. Bij veel dieten is dit anders, en dat is ook het grote minpunten aan vele diëten.

En dat leven volgens de vastenmethode ook nog lekker kan zijn, dat bewijzen de recepten uit dit boek. De recepten die zijn opgenomen heeft Dr. Ludidi samen met chef-kok Frank van Thiel ontwikkeld. Het motto van dit boek over periodiek vasten is dat ook (of zelfs) jij het kan!

Dit 288 pagina’s tellende boek van Ludidi verscheen in april 2019 op de markt, en is te krijgen voor maar 20,99 euro. De prijs-kwaliteitverhouding van dit boek is beslist goed te noemen, zo is onze mening. Voor dat bedrag krijg je een gloednieuwe paperback variant. Liever een e-book? Ook dat kan, in dat geval leg je 12,99 euro neer voor dit boek.

Voordeel van een e-book: direct na betaling kun je gelijk starten met lezen en het toepassen van het vastendieet! Twijfel je nog over de aankoop van dit boek? Niet doen, want op Bol.com zijn er inmiddels al 93 beoordelingen gegeven over dit boek. De gemiddelde score daarbij: 4,7 van de 5 sterren! Omgerekend in cijfers is dit dus een 9,4 gemiddeld. Kortom een zeer goed boek, dat je niet in de online schappen zou moeten laten liggen als je meer wilt weten over dit onderwerp, en als je wilt gaan starten met periodiek vasten.

Knap voor een dik meisje – het gewicht van gewicht van Tatjana Almuli

Dit is ook een heel bijzonder boek in dit rijtje van boeken over het verliezen van gewicht. Het persoonlijke boek van Tatjana Almuli gaat namelijk over te dik zijn, en alle problemen die daarmee komen. Tatjana is al haar hele leven dik. Commentaar, pesten, negatieve boodschappen, van alles kwam er op haar af. In haar puberteit had zij geen liefdes, en geen seksuele ervaringen. In plaats daarvan had zij veel vreetbuien en constante schaamte. Pas toen zij een derde van haar lichaamsgewicht verloor ontdekte ze voor het eerste welke privileges er horen bij het slank zijn.

Evengoed bleef ze commentaar houden, en helaas kwam ze op een gegeven moment toch weer aan. In dit boek neemt ze zelf de regie over haar lichaam, en doet ze zeer openhartig verslag van het leven als dikke vrouw in een land waar dun zijn normaal is.

Knap voor een dik meisje – het gewicht van gewicht van Tatjana Almuli

#herkenning

Ze roept met dit boek dikke mensen op om hun stem te laten horen, zo open en eerlijk mogelijk. Dat is haar alvast uitstekend gelukt! Weg met alle schaamte… Knap voor een dik meisje is het Nederlandse antwoord op Roxane Gays Hunger, en een aanrader om te kopen als je zelf overgewicht hebt. Je zult veel erkenning en herkenning kunnen vinden in dit boek.

Het boek is aan te schaffen als e-book, voor maar 10,99 euro. Voor dat bedrag krijg je 148 pagina’s aan leesvoer. Totaal kreeg Knap voor een dik meisje – het gewicht van gewicht van Tatjana Almuli 87 beoordelingen, waarbij maar liefst 4,9 van de 5 sterren werden gestoord. Dit geeft aan dat dit een uitmuntend boek in zijn soort is! Twijfel niet, en bestel dit bijzondere boek met het persoonlijke verhaal van Tanja vandaag nog!

Het geheim van slanke mensen – elke dag chocolade, 12 kilo eraf van Mieke Kosters

Dat klinkt goed he, elke dag chocolade en 12 kilo eraf… Maar dit kan echt, mits je de juiste methode toepast. Mieke Kosters legt je uit wat je moet doen om dit te bereiken, en ze legt je ook uit wat het geheim is van slanke mensen.

Vanaf haar 15e was Mieke al bezig met lijnen, maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren. Hoe konden zij wel bitterballen eten en toch in maatje 38 passen? Mieke nam het eetgedrag van haar vriendinnen over, en werd met elke dag chocolade en wijn toch 15 kilo lichter!

het geheim van slanke mensen – elke dag chocolade 12 kilo eraf van mieke kosters

#eetgedrag

Mieke ontwikkelde een methode waarin je ontdekt hoe je de regie op je eetgedrag pakt: alles mag! Je wilt niet langer te veel eten. Je kiest daarbij bewust voor afvallen en slank en slanker blijven. In het geheim van slanken mensen ontdek je hoe ook jij kunt eten wat je wilt, daarbij toch kunt afvallen, en als je eenmaal po gewicht bent, hoe je dit zo kunt houden. De afslankmethode van Mieke is ontstaan in samenwerking met psycholoog Anne de Jong.

Dat dit boek hoog gewaardeerd is door het grote publiek blijkt wel, want inmiddels zijn er al 60.000 exemplaren van verkocht! Het bewijs dat haar methode een uitstekende methode is om gewicht te verliezen. Voor maar 7,50 euro is dit boek van jou, en daarbij mag je dan zelf kiezen: een paperback versie of een e-book versie. Net wat je prettig vindt!

Totaal 144 pagina’s aan leesmateriaal. En de beoordeling van dit boek is ook meer dan goed te noemen: 4,4 van de 5 sterren. Zeer goed dus zelfs! En dat is dan gebaseerd op de mening van maar liefst 177 eerdere kopers van Het geheim van slanken mensen. Een aanrader dus dit boek!

Bereik je ideale gewicht – voor het hele gezin van Sonja Bakker

Wil je niet alleen voor jezelf een goed gewicht bereiken, maar ook voor je partner en kinderen? Dan is dit boek een welkome aanvulling op jouw boeken- of keukenkast. Met dit boek van Sonja maak je elke dag een verantwoorde maaltijd en tussendoortjes.

bereik je ideale gewicht voor het hele gezin van sonja bakker

#lekker

Normaal gesproken kan dit best een opgave zijn, maar niet met dit boek, want als je de inhoud van dit boek kent, maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten voor je hele gezin, die toch verantwoord zijn, en waarbij je hele gezin afvalt. In dit boek heeft Sonja 8 gezinnen geportretteerd, die in de afgelopen jaren samen hebben toegewerkt naar hun ideale gewicht, en dan helemaal volgens de Sonja-methode.

Moeder en dochter, man en vrouw, vader en zoon, het hele gezin… Stuk voor stuk zijn het inspirerende verhalen die je aanmoedigen om ook met je hele gezin gezond te gaan eten en daarnaast ook kilo’s te verliezen.

Voor 39,95 euro kun je dit boek van Sonja al kopen, en wel via het platform van ons allemaal. Bestel je dit boek vandaag, dan heb je hem morgen al in huis. En dat zonder verzendkosten! Totaal meer dan 40 recensies voor dit boek, waarbij gemiddeld 4,4 sterren werden gegeven. In deze reeks van Sonja verschenen overigens nog 4 andere boeken, dus heb je interesse in deze titel van Sonja, kijk dan ook eens naar deel 2 tot en met 5. Hoe meer delen je in bezit hebt dan deze reeks, des te beter beslagen je ten ijs komt!

Uit de ban van emotie-eten – een nieuwe oplossing voor eet- en gewichtsproblemen van Joanna Kortink & Greta Noordenbos

Overgewicht is vaak ook een gevolg van emotie-eten. Dit boek gaat daarop in. Veel mensen hebben kleine of grote eetproblemen, zoals lijnen en weer aankomen, eetbuien en stress, eetverslaving en/of boulimia. Dit boek biedt een zeer goede oplossing om de haat-liefdeverhouding die veel mensen hebben met eten voor eens en voor altijd te doorbreken.

Als lezer van dit boek ontdek je de persoonlijke valkuilen die je wellicht hebt, en leer je op een goede manier om van binnenuit een evenwichtige relatie te krijgen met eten. Het programma dat dit boek je aanreikt duurt 9 weken, en bevat veel praktijkvoorbeelden en duidelijke stappenplannen en richtlijnen om tot de beste resultaten te komen.

Uit de ban van emotie-eten – een nieuwe oplossing voor eet- en gewichtsproblemen van Joanna Kortink & Greta Noordenbos

#praktijkervaring

De aanpak van dit eetprogramma is gebaseerd op psychologische kennis en praktijkervaring. Wil je van je eetproblemen en emotie-eetbuien afkomen, dan is dit boek en must-have. Niet voor in je boekenkast, maar voor daadwerkelijk gebruik, want je krijgt veel goede informatie aangereikt om het best denkbare resultaat te halen.

Joanna Kortink is bestsellerschrijfster en trainer op het gebied van eet-en gewichtsproblemen. Haar methode wint steeds meer aan populariteit, want ook ggz-instellingen, obesitasklinieken, verslavingsklinieken en ziekenhuizen werken met haar methode. Daarnaast is zij ook een ervaringsdeskundige die zelf lang last had van emotie-eten, dus kan juist zij als geen ander weten hoe je emotie-eten onder controle moet krijgen.

Uit de ban van emotie-eten van Joanna Kortink en Greta Noordenbos is te krijgen als paperback variant, en wel voor een schappelijk bedrag van 22,50 euro. Liever een e-book versie? Ook dat is mogelijk. In dat geval betaal je maar 6,49 euro. 22 eerdere kopers beoordeelden dit 240 pagina’s tellende boek over emotie-eten tot nu toe met 4,3 sterren gemiddeld. Omgerekend als cijfer is dit dus een 8,6 gemiddeld! Ook dit is dus weer een zeer goed boek, dat wij hier voor ons hebben liggen. Alvast veel leesplezier gewenst, als je dit boek via Bol.com jouw kant op laat komen!

Nu afvallen en nooit meer aankomen van Eveline van de Waterlaat & Leo Versluys

Met de NU SLANK methoden ben je gelijk op weg naar minder kilo’s, en meer grip op je eetgedrag. Waarom is afvallen zo moeilijk? Dat is een vraag die velen zich stellen. Een andere vraag die veel mensen zich stellen is hoe het toch kan dat we zo snel weer terugvallen in ons oude eetpatroon, en dan is er nog de vraag hoe de kilo’s er na elke afvalpoging toch weer vrij snel aankomen.

Dit boek geeft antwoorden op al deze vragen, en op nog meer andere voor de hand liggende vragen over afvallen, eetgedrag en gewichtsbehoud. Afvallen is lastig, maar het is zeker wel te doen. Echter is niet meer aankomen na het afvallen misschien wel het belangrijkste onderdeel van het geheel. Daar ligt het echte succes, als het je lukt.

Nu afvallen en nooit meer aankomen van Eveline van de Waterlaat & Leo Versluys

#inzichten

De auteurs van dit boek leggen nieuwe inzichten bloot, en geven je allerhande praktische oplossingen waarbij je niet alleen naar je voeding kijkt, maar vooral ook naar je persoonlijkheid en je eetgedrag. Hierdoor kun je weer de baas worden over je eigen eetgedrag, en maak je zelf een einde aan de strijd tegen overgewicht.

Eveline van de Waterlaat is toegepast psycholoog en diëtist, en Leo Versluys is therapeut, coach, en gespecialiseerd in gedragsverandering. Met hun gecombineerde ervaring hebben zij de NU SLANK methode ontwikkeld, die in de praktijk erg goed blijkt te werken.

Dit boek slaat terug op deze methode, en zorgt ervoor dat je in 7 stappen gaat afvallen, en dat je nooit meer aankomt! In 242 pagina’s kom je echt alles te weten wat je moet weten op het gebied van afvallen, eetpatronen en een goed gewicht houden.

Voor 25,99 euro ben jij de eigenaar van dit in december 2017 verschenen boek. Daarvoor krijg je 242 pagina’s aan tekst en uitleg. Het boek is beschikbaar als paperback versie. Een uitmuntende beoordeling voor dit boek: 4,8 sterren gemiddeld, op basis van 28 recensies! Koop je dit boek over afvallen, dan weet je dus zeker dat je een uitmuntend boek in huis haalt, en dat de kans levensgroot is dat je enorm veel kilo’s gaat verliezen!

De Fit-methode – geen dieet, maar een plan dat werkt van Jeroen van der Mark & Laura Louwes

Wie wil er geen fit lichaam? Iedereen wenst een lichaam dat goed werkt, gezond is, en heerlijk fit is! Een fit lichaam begint bij weten wat je moet doen. Je moet allereerst beschikken over de juiste informatie over bewegen en eten. Dit is cruciaal om progressie te boeken en je persoonlijke doel te bereiken. Wat je doel ook is. Of dit nu spieropbouw, vetverlies, of alleen fitter worden is. Alle kennis die je nodig hebt vind je in dit 300+ pagina’s tellende boek.

De Fit-methode is ontwikkeld voor iedereen die iets wil verbeteren aan zijn of haar lijf, ongeacht leeftijd, ervaring, voorkeuren en trainingsdoel. Je richt met deze methode zelf je voedingsschema in, en daarnaast ook je trainingen. Deze kun je zo afstemmen op jouw persoonlijke wensen en omstandigheden.

De Fit-methode – geen dieet, maar een plan dat werkt van Jeroen van der Mark & Laura Louwes

#persoonlijkdoel

Je ontvangt het juiste schema voor jouw persoonlijke doel, passend bij jouw huidige situatie. Hoe fijn is dat? Dit kan een schema zijn voor in de sportschool, maar ook voor thuis, of een hardloopschema. Dit boek werd geschreven door Mark en Laura Louwes, en is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Totaal krijg je 264 pagina’s aan leesvoer, waarmee je je echt goed kunt gaan verdiepen in deze bijzondere en goed werkende methode. Een paperback versie (in nieuwe staat) wordt op dit moment aangeboden voor een kleine 30 euro. Liever een hardcover variant? Ook dat is mogelijk. Voor 23,50 euro scoor je een variant met een harde kaft, in gebruikte (maar goede) staat. De Fit-methode is prima beoordeeld, want op de Bol site zien we al 60 recensies, met een gemiddelde score van 4,7 sterren! Wauw!

Van XL naar S – niet afzien, wel afvallen van Mieke Kosters

Deze titel is erg pakkend, en dat is de inhoud van het boek ook! Mieke Kosters gelooft niet in diëten, maar wel in bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en in slim combineren. Alles mag, en jij bepaalt! Dit boek van Mieke is een receptenboek, waarmee je van maatje XL naar S kunt gaan. Dit klinkt wellicht als onwaarschijnlijk, maar dat is het niet.

Het is helemaal aan jou om te bepalen welke omvang je maaltijden krijgen. Met enkel XL-maaltijden val je niet af, maar met enkel XS-maaltijden raak je geïrriteerd. Dit boek leert je om de juiste maaltijden over de dag te combineren. Pak nu zelf de regie, experimenteer, variëren, en maak het jezelf niet moeilijk, maar juist makkelijk als je wilt gaan afvallen.

van xl naar s – niet afzien wel afvallen van mieke kosters

#uniekeaanpak

De unieke aanpak van Mieke is voor velen een verademing, en erg bruikbaar. Zie je door de afvallen boeken het bos niet meer? Bestel dan Van XL naar S, en de kilo’s vliegen ervan af als je je aan deze methode houdt. Dit boek scoorde tot nu toe gemiddeld 4,5 sterren, waarbij de score is gebaseerd op meer dan 70 beoordelingen.

Ook hier hebben we dus weer een zeer goed boek voor ons liggen waarmee afvallen een koud kunstje is. De goede recepten, de praktische opzet van het boek, de mooie foto’s die zijn opgenomen, en de inspirerende schrijfwijze van Mieke zijn hier debet aan.

De prijs is ook heel betamelijk, want voor 19,99 euro haal je een gloednieuw paperback exemplaar in huis. Bestel je er nog iets bij (in dezelfde bestelling), dan kun je ook nog onder de verzendkosten (van 2,99 euro) uitkomen. De drempelwaarde die wordt gehanteerd is namelijk 20 euro rond.

Afvallen zonder poespas! Van Claudia van der Meijden

Afvallen op een simpele manier, zonder honger, en zonder poespas! Dat is mogelijk als je de aanbevelingen van dit boek ter hand neemt. De auteur van dit boek – Claudia van der Meijden – heeft al tien jaar een goed lopende praktijk, waarin ze al duizenden mensen heeft geholpen met succesbol afvallen. Haar ervaringen zijn nu vervat in dit boek. Een dieet zonder zakjes, pakjes, shakes en repen. Gewoon gezond eten, zodat het hele gezin ook gewoon kan mee-eten.

Afvallen zonder poespas! Bevat ruim 30 verschillende, makkelijke en lekkere recepten. Met 3 verschillende basisdiëten en variatielijsten waar je uit kunt kiezen. Wat je met dit boek leert door het te lezen is niet voor even, maar je kunt er je hele leven voordeel van hebben. Waarom is het belangrijk dat je sommige dingen moet eten, en welke voeding heb je eigenlijk echt nodig? Dit boek geeft hier antwoord op!

Afvallen zonder poespas! Van Claudia van der Meijden

#balans

De titel van dit boek zegt het eigenlijk al, het is afvallen zonder moeite, en zonder opsmuk. Elke dag volkorenbrood op je menu, en nooit meer bakken met sla, zoals vele andere diëten je voorschrijven. Balans, regelmaat en plannen horen allemaal bij het afvallen volgens de Slimness methode. Kortom, wil jij kilo’s kwijt en een gezondere leefstijl, waardoor je ook nog eens meer leert, en meer gaat bewegen? Dan is dit boek een hele slimme zet om aan te kopen!

Dit 136 pagina’s tellende boek verscheen kortgeleden op de markt (oktober 2020), en is dus zeer actueel, en up-to-date. Voor 34,95 euro komt dit boek jouw kant op, en krijg je een gloednieuwe paperback versie. De beoordeling van dit boek is verder ook om over naar huis te schrijven. 4,8 sterren gemiddeld, op basis van de ervaringen van 15 eerdere kopers. In cijfers uitgedrukt dus een 9,6 gemiddeld! Benieuwd naar de ervaringen van eerdere kopers en lezers van dit boek? Kijk gauw even bij de recensies op Bol, via de onderstaande link.

Het Geheim van Afvallen van Ariyana Arsala

Wil je het echte geheim weten van afvallen? Dan kan Ariyana Arsala jou hiervan op de hoogte brengen. Met haar tips kun je eenvoudig 12 kilo kwijtraken in 12 weken, en dat met herkenbare voeding. Ariyana is diëtiste, en geeft je een handleiding om af te vallen. En dat van dag tot dag begeleid door het afvalprogramma.

Dit afvalprogramma kent vele voordelen. Wil je er alvast enkele weten? Je hoeft in de eerste plaats geen calorieën te tellen. Bij veel diëten word je daar namelijk mee doodgegooid, en dit is een heel vervelend aspect voor veel mensen.

Daarnaast heb je met de methode van Ariyana geen last van het jojo-effect, en je hebt ook niet continue honger. Verder wordt er alleen gewerkt met normale voeding, dus je hoeft niet stad en land af voor het kopen van allerlei exotische producten, maar kunt alles gewoon halen in je normale supermarkt.

het geheim van afvallen van ariyana arsala

#betaalbaar

Ook mooi aan dit boek is dat de porties worden weergegeven met afbeeldingen. Je eet alleen betaalbare producten. Al bij al dit een afvalprogramma dat makkelijk en goed is vol te houden. Tot slot krijg je vele handreikingen en handige tips om af te vallen. Van algemene adviezen tot hele specifieke, gedetailleerde adviezen. Heel handig, zeer prettig, en buitengewoon effectief!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Het Geheim van Afvallen? Voor maar 14,95 euro kun je dit boek al aanschaffen. Voor dat bedrag krijg je een hardcover of een paperback. Kies zelf maar! Een e-book versie behoort ook tot de mogelijkheden, voor als je liever online leest, en als je direct al wilt beginnen met het ontdekken van het geheim van afvallen.

Voor 7,95 scoor jij de e-book versie van Het Geheim van Afvallen. 20 eerdere bestellers en lezers van dit boek gaven gemiddeld 4,7 sterren. Dat is dus een 9,4 gemiddeld als cijfer? Een verdere toelichting is overbodig, naar onze mening! Bestel dit boek meteen nog!

Spiritueel afvallen van Nannet van der Ham

Ja, dat kan ook nog… spiritueel afvallen! Dit is de manier om vanbinnen en vanbuiten lichter te worden. Bij deze methode gaat het niet om calorieën tellen, maar om het loslaten van ballast. Als je echt wilt afvallen is het goed om niet halsoverkop te beginnen met het zoveelste dieet, dat je belooft je binnen no-time heel veel kilo’s kwijt bent. Ze zitten er immers zo weer aan, net zo snel of sneller als dat ze eraf gingen.

Het eerste wat belangrijk is, is dat je wat rust in je hoofd krijgt, en in je leven. Rust in je hoofd en in je leven leidt immers tot rust in je lijf. En dat vormt nou net de kern tot spiritueel afvallen. Een gezonde geest in een gezond leven, dat is de drijfveer van dit boek van Nannet van der Ham. Als geen ander weet zij mensen te bewegen tot een verandering in denken en doen.

spiritueel afvallen van nannet van der ham

#spiritueel

Dat dit boek aandacht verdient dat bewijst het trackrecord wel van Nannet van der Ham. Zij is personal lifecoach, gewichtsconsulente, reikitherapeute, pilates-instructeur, maar ook voorzitster van Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (2017). Met Spiritueel afvallen zet zijn een unieke benadering neer van gewichtsproblematiek en afvallen.

Hou je van spiritualiteit, en wil je ook nog afvallen? Dan is dit veruit de beste keuze van alle boeken die we in dit artikel aanhalen. En dat voor maar 17,95 euro! En een e-book versie kost maar 8,49 euro. 7 eerdere kopers van dit boek gaven bij de beoordelingen maar liefst 4,9 van de 5 sterren die maximaal zijn te geven voor een boek. Een 9,8 gemiddeld dus als cijfer, of anders gezegd een uitmuntende titel, die niet in je boekenkast mag ontbreken.

Afvallen met Hypnotherapie van Jos Olgers

Geloof het of niet, maar gewicht verliezen met hypnotherapie behoort ook nog tot de mogelijkheden! Dit is het handboek voor afvallen met behulp van hypnose. Het is een handboek voor de hypnotherapeut, en daarmee eigenlijk vakliteratuur. Dit neemt echter niet weg dat je ook als geïnteresseerde voordeel kunt halen uit dit boek.

Afvallen met Hypnotherapie van Jos Olgers

#hypnose

Het boek is een verhandeling van de noodzakelijke kennis voor afvallen met hypnose. Mooi aan dit boek is zeker dat er een overzicht van vele factoren wordt gegeven die ertoe bijdragen dat mensen moeilijker afvallen dan je zou verwachten.

Een groot gedeelte van dit boek bestaat uit concrete voorbeelden van therapeutische behandelvormen die handvatten geven bij een gedegen ondersteuning van mensen die willen afvallen. Dit boek bevat 11 volledige sessies, en er staan ruim 90 suggestieve teksten en geleide visualisaties in, die kunnen worden ingezet om specifieke doelen te bereiken, en problemen met afvallen aan te pakken. Totaal 17 hoofdstukken in dit bijna 500 pagina’s tellende boek. Voor 39,50 euro kun je een hardcover versie bestellen van dit boek. 8 reviews tot nu toe voor dit boek, en daarbij werd unaniem de maximale score van 5 sterren gegeven!

Afvallen met meer succes van Meijke van Herwijnen

Loop je vast bij het afvallen, of begeleidt je anderen die vastlopen bij dit proces? Dan is dit boek erg interessant. Voor het eerst starten met een dieet, dat lukt vaak wel. Maar je gezonde gewoontes volhouden en slank blijven is de tweede stap.

Dit boek is geschreven om die tweede stap veel gemakkelijker te maken. Dit boek gaat door waar veel andere boeken en afslankmethodes stoppen. Je krijgt oplossingen voor knelpunten in de dagelijkse praktijk. Je krijgt in dit boek oplossingen aangereikt voor knelpunten in de dagelijkse praktijk.

afvallen met meer succes van meijke van herwijnen

#oplossingen

Echte oplossingen, en geen flauwe en onzinnige tips, zoals als je zin hebt in wat lekkers ga dan de hond uitlaten. In de inhoudsopgave van dit boek staan de vraagstukken die in dit boek aan bod komen beschreven. Kijk zelf even of je je hierin herkent. Zou zomaar kunnen! Soms is het hard werken om een goed resultaat te bereiken, maar dat is natuurlijk met veel dingen in het leven zo. Maar de beloning is groot, want je kunt een blijvend resultaat behalen, waar je heel lang plezier en profijt van beleeft. Niet meer terug bij af geraken, maar alleen maar verder vooruitkomen.

Zit je met vragen of vraagstukken zoals, ik val niet af, eten is niet meer leuk, als ik iets aangeboden krijg dan eet ik het altijd op, ik krijg na het diner altijd zin in iets zoets, of ik heb geen tijd om gezond te leven? Dit boek geeft daar zeer goede antwoorden op!

Daarnaast is dit boek ook interessant om andere redenen. Je krijgt namelijk ook extra tips van Amber Albarda, Joanna Kortink, Ralph Moorman (van De Hormoonfactor), Julia Kang, Matthijs Vrieze, Mieke Kosters en Marjolein Dubbers (van De Energieke Vrouwen Acadamie). Daarmee geeft dit boek je een keur aan inzichten op het gebied van afvallen, afkomstig uit verschillende hoeken.

Wil je een bredere kijk krijgen op gewichtsverlies, en je kansen verhogen om te slagen met afvallen, dan zit je met dit boek meer dan goed! Afvallen met meer succes is te krijgen voor een bedrag van 14,99 euro. Voor dat bedrag krijg je een gloednieuwe paperback versie. Een e-book is overigens ook mogelijk. Die is al beschikbaar voor het schappelijke prijsje van 9,99 euro. Twijfel je nog of dit het juiste boek is voor je? Niet doen! 9 mensen die dit boek eerder hebben gekocht gaven maar liefst 4,9 sterren gemiddeld. 5 sterren is de maximale score die een boek kan krijgen. Twijfelen is dus niet nodig!

Geef een reactie