Butler aan huis

Butler aan huis

Persoonlijke butler aan huis nodig? Gallant & More kan een butler aan huis leveren. Ideaal als u iets te vieren heeft. Uw eigen privé butler kan u en uw gasten van alle gemakken voorzien. Door de inzet van uw eigen butler, kan u echt een keer genieten van uw gasten. De butler van Gallant & More kan services verlenen, zoals het aannemen van jassen, serveren van hapjes & drankjes en uiteraard het opruimen van de vaat. De inhuur van een butler aan huis kan snel een eenvoudig online worden geregeld.

Butler aan huis: iets voor uw feest?

Onze butler is voor ieder feest inzetbaar en erg flexibel. Of u nu uw feest thuis wilt vieren of op een externe locatie: de butler van Gallant & More is overal inzetbaar. De inhuur van een butler wordt dan ook steeds populairder in Nederland. Uw gasten zullen versteld staan van de gastvrijheid van onze butler.

Betaalbare butler inhuur voor uw party

Bij Gallant & More bent u op het juiste adres voor het huren van een persoonlijke butler aan huis. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Wij nemen deze wensen mee en sturen u een op maat gemaakte offerte. U kunt zelf beslissen of u met de opgegeven prijs akkoord gaat. Indien akkoord, zullen we telefonisch contact met u opnemen, zodat alle wensen kunnen worden doorgesproken.

Butler aan huis in Nederland & België

Wij leveren butlers door heel Nederland en Belgie. Onze butlers kunnen zich goed aanpassen aan iedere locatie en doelgroep. U kunt er zeker van zijn dat u topserice krijgt aangeboden op uw eigen feest. Onze butlers hebben ruime ervaring op verjaardagen, trouwerijen, personeelsfeesten & More!

Butler op locatie: veel tevreden gasten hebben mogen genieten van onze service

Veel tevreden klanten gingen u voor: zij maken al geruime tijd gebruik van Gallant & More en huren een butler in voor iedere gelegenheid.

Nog meer voordelen van een butler aan huis in Nederland en België bij gallantandmore.nl

De voordelen van een butler aan huis op een rijtje:

 • Snelheid: binnen 12 uur krijgt u antwoord op uw vragen en/of verzoeken
 • Meer waar voor uw geld: uiterst behulpzame service door top gastheerschap
 • Stijlvolle kleding: de butlers zullen in een zeer luxe kledij verschijnen op uw feest
 • Betalingen: betalingen vinden altijd achteraf plaats. Er wordt gedacht aan het milieu: facturering per email.
 • Landelijke dekking: op iedere locatie in Nederland & België
 • Volwassen, stijlvolle bediening: gepassioneerde, stijlvolle bediening met oog voor detail.
Recensies

Butler aan huis

Waarom een butler aan huis inhuren via Gallant & More?

 • Binnen 12 uur krijgt u antwoord op uw vragen en/of verzoeken.
 • Uiterst behulpzame service door top gastheerschap.
 • Gallant & More zal in zeer luxe kledij verschijnen op uw feest.
 • Betalingen vinden altijd achteraf plaats. Er wordt gedacht aan het milieu: Facturering per email.
 • Gallant & More komt op iedere locatie in Nederland & België.
 • Gepassioneerde, stijlvolle bediening met oog voor detail.

Services van onze butlers

 • Uw gasten met elkaar verbinden
 • Serveren van drankjes en hapjes
 • Spreker (presentator)
 • Hapjes voorbereiden
 • Jassen aannemen
 • Uitruimen van de tafels

Overige verzoeken zijn uiteraard bespreekbaar.

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u uw wensen kunt aangeven.

Al meer dan 2000 tevreden klanten gingen u voor

Wat onze klanten zeggen

Frank is flexibel, professioneel, vriendelijk, toegankelijk en hij verzorgde, op een niet zichtbare manier, tot in de puntjes de drank en het gebak voor onze bruiloftsgasten. Dankjewel voor de goede service en we zullen je zeker aan anderen aanraden!- Paul Verbakel
Als je zelf echt wilt genieten van jouw eigen feest is Gallant & More echt een aanrader! De gasten en wijzelf werden goed verzorgd door Frank en Rudin en wij konden ons zorgeloos onder de gasten mengen. Top geregeld, fijne gastheer & gastvrouw, enkel positieve reacties van onze gasten. Hopelijk komt er nog eens een gelegenheid waarbij we van jullie diensten gebruik mogen maken.- Frans en Lea
Gister is Frank bij ons geweest, een aantal maanden geleden won ik hier de FB actie. Voor mijn man Tonie zijn 50e verjaardag deed ik heel graag mee ook al hielden we het klein. Geen probleem. Gister kwam Frank en alles werd uit handen genomen we hadden een select groepje van 13 personen, koffie, thee, fris, alcohol, hapjes werden klaargemaakt. Onvoorstelbaar hoe vlot alles verliep, in voor een praatje echt kei tof. het is dat er geen 6 sterren zijn anders had je die ook gekregen,, wat een toffe ervaring.- Jenneke van Maurik