Horeca personeel inhuren

Horeca personeel inhuren voor ieder feest: via Gallant & More bieden wij deze unieke service aan. Ons horeca personeel is getraind op het verzorgen van feesten. Heeft u iets te vieren, ons horeca personeel staat voor u klaar. Ons personeel heeft ruime ervaring met het verzorgen van privé feesten. Door de inzet van onze horeca mensen, kunt u echt een keer genieten van uw eigen feest, zonder u zorgen te maken over alles wat met service te maken heeft. Het inhuren van horeca personeel kan snel en eenvoudig via onze website.

Horeca personeel aan huis: iets voor u?

Het online inhuren van horeca personeel wordt steeds populairder. Steeds meer mensen maken dankbaar gebruik van onze diensten. Via onze webpagina kunt u heel eenvoudig uw wensen doorgeven en voor iedere gelegenheid. Ons horeca personeel zorgt dat alles naar wens verloopt, zodat u en uw gasten het aan niets ontbreekt.

Professionele horecamedewerkers bij u thuis

Via Gallant & More kunt u uw wensen doorgeven, waarna we met een op maat gemaakte offerte komen. Nadat u akkoord gaat met de geoffreerde prijs nemen we contact met u op. Tijdens het contactmoment bespreken we de laatste details. Ook denken we graag mee met de voorbereidingen van uw feest.

Horeca personeel: beschikbaar in Nederland & België

Wij kunnen u tot dienst zijn in heel Nederland en België. U kunt zelf aangeven in hoeverre ons personeel bij u aan de slag gaat. Werkzaamheden waar we graag bij helpen lopen uiteen: van het aannemen van jassen, de bediening, hapjes voorbereiden, tot aan het opruimen van de afwas. Bovendien passen onze  horecamedewerkers zich makkelijk aan in iedere situatie en kunnen ze uit de voeten met iedere doelgroep.

Horeca personeel inhuren: veel tevreden klanten gingen u voor

Veel tevreden klanten gingen u voor: zij maken al geruime tijd gebruik van Gallant & More en huren horeca personeel in voor elke gelegenheid.

Nog meer voordelen van horeca personeel inhuren in Nederland en België bij gallantandmore.nl

De voordelen op een rijtje:

• Snelheid: binnen 12 uur krijgt u antwoord op uw vragen en/of verzoeken
• Meer waar voor uw geld: uiterst behulpzame service door top gastheerschap
• Stijlvolle kleding: de obers zullen in een zeer luxe kledij verschijnen op uw feest
• Betalingen: betalingen vinden altijd achteraf plaats. Er wordt gedacht aan het milieu: facturering per email.
• Landelijke dekking: op iedere locatie in Nederland & België
• Volwassen, stijlvolle bediening: gepassioneerde, stijlvolle bediening met oog voor detail.

Recensies

Horeca personeel inhuren

Waarom horeca personeel inhuren inhuren via Gallant & More?

 • Binnen 12 uur krijgt u antwoord op uw vragen en/of verzoeken.
 • Uiterst behulpzame service door top gastheerschap.
 • Gallant & More zal in zeer luxe kledij verschijnen op uw feest.
 • Betalingen vinden altijd achteraf plaats. Er wordt gedacht aan het milieu: Facturering per email.
 • Gallant & More komt op iedere locatie in Nederland & België.
 • Gepassioneerde, stijlvolle bediening met oog voor detail.

Services van ons horeca personeel

 • Uw gasten met elkaar verbinden
 • Serveren van drankjes en hapjes
 • Spreker (presentator)
 • Hapjes voorbereiden
 • Jassen aannemen
 • Uitruimen van de tafels

Overige verzoeken zijn uiteraard bespreekbaar.

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u uw wensen kunt aangeven.

Al meer dan 2000 tevreden klanten gingen u voor

Wat onze klanten zeggen

Frank is flexibel, professioneel, vriendelijk, toegankelijk en hij verzorgde, op een niet zichtbare manier, tot in de puntjes de drank en het gebak voor onze bruiloftsgasten. Dankjewel voor de goede service en we zullen je zeker aan anderen aanraden!- Paul Verbakel
Als je zelf echt wilt genieten van jouw eigen feest is Gallant & More echt een aanrader! De gasten en wijzelf werden goed verzorgd door Frank en Rudin en wij konden ons zorgeloos onder de gasten mengen. Top geregeld, fijne gastheer & gastvrouw, enkel positieve reacties van onze gasten. Hopelijk komt er nog eens een gelegenheid waarbij we van jullie diensten gebruik mogen maken.- Frans en Lea
Gister is Frank bij ons geweest, een aantal maanden geleden won ik hier de FB actie. Voor mijn man Tonie zijn 50e verjaardag deed ik heel graag mee ook al hielden we het klein. Geen probleem. Gister kwam Frank en alles werd uit handen genomen we hadden een select groepje van 13 personen, koffie, thee, fris, alcohol, hapjes werden klaargemaakt. Onvoorstelbaar hoe vlot alles verliep, in voor een praatje echt kei tof. het is dat er geen 6 sterren zijn anders had je die ook gekregen,, wat een toffe ervaring.- Jenneke van Maurik