Feestdagen

Originele outfit voor carnaval 2016

carnaval outfit

Gallant & More heeft voor jou een aantal tips als het gaat om jouw aankomende outfit voor carnaval

Het valt namelijk niet mee om ieder jaar origineel te zijn. Wij geven enkele handvatten die jou wellicht verder kunnen helpen een leuk thema te kiezen voor aankomende carnaval.

Geen kwetsende carnavalsoutfit

Ieder jaar weer presteren een aantal carnavallers om over de scheef te gaan met hun outfit. Bedenk daarom van te voren goed wat wel en niet kan.

Ga dus niet met een bomgordel rondlopen, of jezelf verkleden als terrorist. Dit is allemaal not done!

Star Wars outfit
Star Wars outfit

Verkleed als BN’er tijdens carnaval

De afgelopen tijden zijn er verschillende BN’ers op TV geweest die bij een groot publiek de aandacht hebben getrokken. Zo kun je denken aan de kickbokser Badr Hari. Een outfit is zo bij elkaar gezocht.

En als je het helemaal compleet wilt maken, zorg je dat je met zijn tweeën bent, waarbij de ene verkleed gaat als Cristiano Ronaldo. Voor diegene die het niet hebben meegekregen; de geruchten gingen dat deze twee een affaire zouden hebben.

En daar waar er voor de mannen van alles te verzinnen valt rondom de BN’ers is er voor de vrouwen één vrouw die het shownieuws domineerde. En dan hebben we het natuurlijk over Sabia! Een klein buikje en een leuke spreuk maken het tot een geslaagde carnavalsoutfit!

Een carnavalsoutfit met een knipoog naar de actualiteiten

In de afgelopen tijden was er een hoop gaande. Leuke dingen, maar ook mindere zaken. Tijdens de carnaval houden we het luchtig uiteraard.

Zo kun je inspelen op de hele commotie rondom het EK voetbal. Scoor bijvoorbeeld een leuk Belgisch voetbaltenue.

Verder valt er te denken aan de aanhoudende crisis. Ga verkleed als bankbiljet en deel zelfgedrukte bankbiljetten uit (met je telefoonnummer)!

En tot slot mogen we het (slechte) weer niet vergeten. En dan met name de periode van ijzel. Een rol als weerman op schaatsen die de vierende mensen allerhande voorspellingen doet, is erg leuk!

Ga als een karakter uit een film

Helemaal van deze tijd is de veelal besproken film Star Wars. Zorg dus voor een lightsaber en een passende outfit! Ook kun je gaan voor een aantal welbekende figuren uit het verleden. Zo kun je verkleed gaan als Shrek, Marilyn Monroe, Hellraiser en noem maar op!

Een goedkope oplossing voor een carnavalsoutfit

Je wilt goed voor de dag komen met een te gekke outfit, maar het mag niet al te veel kosten? Je kunt denken aan het huren van een carnavalskostuum. Zo bespaar je een hoop kosten. Ideaal toch? Ook kun je her en der wat vrienden vragen om hun kostuum te lenen, zodat je elkaar af kunt wisselen.

Geen carnaval vieren?

Je komt er maar niet uit? Dan kun je overwegen om carnaval dit jaar te laten schieten. Je kunt ook je eigen feestje maken door thuis wat vrienden uit te nodigen. Koppel daar een leuk thema aan en je hebt je eigen feest. 

Geef een antwoord