Cadeau, Feestdagen

Populaire kerstpakketten (2022): 7 trends

populaire kerstpakketten 2022

Ieder jaar weer sta je voor de uitdaging om voor jouw collega’s een kerstpakket uit te kiezen. Dat valt niet mee! Gallant & More staat dit jaar klaar om jou een helpende hand te bieden. In dit artikel hebben wij een selectie samengesteld van populaire kerstpakketten. Ook behandelen we alle kerstpakketten trends van 2022. Dit scheelt jou weer een hoop uitzoekwerk!

Populaire kerstpakketten: onze selectie

2022 is een bijzonder jaar. Een jaar waarin een hoop vervelende gebeurtenissen elkaar in rap tempo opvolgden. We noemen de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne en de slopende energiecrisis.

Medewerkers kunnen wel een leuk gebaar gebruiken in de vorm van een passend kerstpakket. Onderschat de waarde die mensen toekennen aan het krijgen van een kerstpakket niet. Pak daarom dit jaar extra groot uit met één van onderstaande populaire kerstpakketten. Jouw medewerkers zullen je dankbaar zijn.

kerstpakket connected

Kerstpakket Connected

In het kader van gezellig samenzijn en het leven vieren met anderen, kunnen we dit kerstpakket aanbevelen. Het populaire kerstpakket heeft niet voor niets de naam ‘connected’ gekregen. De connectie, met anderen, wordt niet enkel gemaakt door het flesje wijn dat erin zit. Het is de raclette die het samen zijn bevorderd. Heerlijk genieten van elkaar met zelf gemaakt eten van de raclette.

kerstpakket spaanse tapas

Kerstpakket Spaanse tapas

Spanje is het land van de tapas. Wie is er nou niet dol op tapas? Met de inhoud van dit kerstpakket tover je binnen een handomdraai een heerlijk maaltje in elkaar. Serveer er een prachtige Spaanse wijn bij en het feest is compleet.

kerstpakket re use

Kerstpakket Re-use

Duurzaamheid is hot topic! Ben jij met je bedrijf in de weer met duurzaamheid, dan is dit het kerstpakket dat je zoekt. Geef het juiste voorbeeld aan je medewerkers met dit groene kerstpakket. Leuk detail: de tas in dit kerstpakket is gemaakt van gebruikte theezakjes.

kerstpakket sportief

Kerstpakket Sportief

Wil je jouw medewerkers een zetje in de juiste richting geven? Dan kies je voor dit sportieve kerstpakket. Een kerstpakket inclusief een verstelbaar springtouw om ook in de gure wintermaanden de pondjes eraf te kunnen sporten. Voor de afwisseling zitten er ook wat minder gezonde producten in dit pakket.

kerstpakket genieten xxl

Kerstpakket Genieten XXL

De naam van dit kerstpakket behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Kies je voor dit kerstpakket, dan kies je voor een bomvol kerstpakket vol lekkers. Biertjes, snacks & chocolade. Genoeg om een paar avonden flink van te kunnen genieten. Samen met je geliefde of met een stel vrienden!

Kerstpakket trends van 2022

We hebben de populairste keuzes reeds besproken. Alles met de trends van dit moment in ons achterhoofd. Ook dit jaar zien we weer trends de kop opsteken die we graag met jullie delen.

Wellicht kom je zelf tot de beste ideeën voor dat ene ultieme kerstpakket.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp. Daar hoort natuurlijk een duurzaam kerstpakket bij. Eentje die helemaal past in deze tijdsgeest. Waar milieuactivisten zelfs een vrolijke glimlach van krijgen.

Verbinding met naasten

Verbinding met naasten. Met de oorlog in ons achterhoofd en vervelende lockdowns, komt het besef bij velen dat vriendschap en liefde delen zoveel belangrijker is dan ooit tevoren. Hoe verpak je dat in een kerstpakket? Bijvoorbeeld door een kerstpakket met daarin een spel aan te bieden. Of door een bon voor een gezellige activiteit aan te bieden.

Gezond leven

Gezond leven (& blijven) is ook dit jaar weer super trendy! Het lijkt ook een steeds populairder onderwerp te worden. Gezond leven wordt steeds meer gepromoot. Een goede zaak! In plaats van allerlei lekkernijen te stoppen in een kerstpakket, kun je ervoor kiezen om een kerstpakket samen te (laten) stellen met daarin hulpmiddelen voor een gezonder leven.

Around the world

Mensen houden van reizen. Om zodoende te kunnen proeven van een andere cultuur en keuken. Hoe leuk is om een kerstpakket in te steken met allerlei etenswaren uit een bepaald land. Ga je voor een Italiaans pakket, inclusief pastamachine? Of wat dacht je van een Japans kerstpakket met de ultieme kit om zelf sushi te maken? Een goed gevuld kerstpakket vol lekker eten, behoort nog altijd tot de populairdere soorten kerstpakketten.

Lokaal

Daar waar je kunt kiezen voor een kerstpakket vol eetsensaties uit het buitenland, kun je ook voor lokaal gaan. In Nederland is er zoveel lekkers te vinden. Van een lekker kaasje tot een heerlijke wijn: je kunt het allemaal in ons kikkerlandje vinden. Bovendien steun je hiermee lokale ondernemers, wat natuurlijk een erg mooie bijkomstigheid is.

Gepersonaliseerd

Wil je de blits maken, dan kies je in dat geval voor een gepersonaliseerd kerstpakket. Iedere medewerker heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wanneer je al jaren met iemand samenwerkt, weet je onderhand wel wat diegene leuk vindt. Ben je hier niet helemaal achter, dan zou je in de weken voorafgaande aan kerst eens voorzichtig kunnen polsen.

Voor welk populair kerstpakket ga jij?

De keuze is reuze in kerstpakkettenland. We snappen dat het lastig is een goede keuze te maken. Wil je je verder laten inspireren door andere populaire kerstpakketten? Bekijk dan vooral eens ons uitgebreide assortiment leuke pakketten. Daar moet toch wat bij zitten? Met ruim 300 kerstpakketten is er voor ieder wat wils.