Bruiloft

Trouwtrends 2021: dit zijn ze! [inspiratie]

trouwtrends 2021

Ben je jullie trouwdag aan het voorbereiden en gaat deze mooiste dag van je leven in 2021 plaatsvinden? Laat je dan nu inspireren door deze blog. Dit zijn immers de trouwtrends van 2021!

Trouwtrends 2021: voor een onvergetelijke bruiloft!

We laten je kennismaken met een aantal verrassende wedding trends en een aantal zaken die we toch wel een beetje zagen aankomen gezien de omstandigheden van 2020. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Deze trouwtrends van 2021 bewijzen dat je er ook dit jaar een onvergetelijk feest van kan maken!

Een kleurrijke bruiloft is één van de trouwtrends van 2021

Een van de belangrijke trouwtrends van 2021 is meteen een verrassende. Wat we veelvuldig gaan zien is dat kleur een belangrijke invloed krijgt bij de decoratie van bruiloften maar nu niet de geijkte kleuren.

Veel stellen stappen af van wit en kiezen voor de vrolijkere optie. De combinatie van ultimate gray en illuminating wordt gezien als een van de trouwtrends voor het komend jaar. Deze kleurcombinatie moet het signaal van opbeurende kracht en hoop uitdrukken.

Grijs wordt gezien als een duurzame kleur terwijl oplichtend geel juist een boodschap van positiviteit uitstraalt. Is dit niet de kleurencombinatie die bij jullie past? Dan is het goed om te weten dat ook de roestkleur helemaal in is. Met deze warme thema kleur geef je jullie bruiloft een modern karakter met een knipoog naar de tijden van weleer.  

#decoratie

De mooiste decoratie & accessoires voor een trouwfeest! Uiteenlopende thema’s.

Outdoor weddings

Dit is een punt dat mede voortkomt uit de uitbraak van de corona pandemie. Het organiseren van outdoor weddings wordt zeer populair dit jaar.

Het geven van een bruiloft in een feesttent of buiten in de vrije natuur (aan zee of in het bos) geeft ook een gevoel van vrijheid waar we zeer veel waarde aan hechten.

Micro weddings

Een ander punt wat een beetje voortkomt uit de omstandigheden, is de trend dat steeds meer stellen de keuze zullen maken voor een microwedding. Dit is een intieme bruiloft met een beperkte gastenlijst.

Hoewel deze stap uit nood lijkt geboren, is dit niet helemaal het geval. Veel stellen zien het als groot voordeel dat ze op deze manier al hun gasten persoonlijke aandacht kunnen geven en er gekozen kan worden voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Er is budgettair meer ruimte om een bruiloft een exclusief karakter te geven. Dit is iets wat veel stellen zeer aanspreekt.

#uitnodiging

Bij een kleurrijke bruiloft hoort natuurlijk een knaller van een kaart. Eentje met veel kleur!

Uitbundigheid op een bruiloft

Dat het geduld van veel stellen flink op de proef is gesteld als ze in 2021 eindelijk kunnen trouwen mag iedereen zien. Dit zal tot uiting komen in een enorme uitbundigheid op de bruiloft.

Dit zie je terug aan keuzes voor onder andere bruiloft ballonnen, gigantische bloemstukken, luxueuze eyecatchers zoals kroonluchters en zelfs een gezonde dosis glitter and glamour.

Een van de trouwtrends van 2021 is dat het een uitbundig feest wordt dat met betrekking tot de decoratie allesbehalve minimalistisch wordt.

Duurzame bruiloft

Steeds meer mensen vinden het van groot belang om duurzaam verantwoorde keuzes te maken. Dit gaan we in 2021 zeker terug zien in de keuzes die gemaakt worden met betrekking tot bruiloften. Er zijn zeer veel ecologische keuzes die hierin gemaakt kunnen worden.

Een elektrische trouwauto, bruidskleding dat op ethisch verantwoorde manier vervaardigd is, lokale culinaire specialiteiten voor de inwendige mens en recyclebare decoratie zijn slechts voorbeelden hiervan.

Sharing dishes

Er is zoveel keuze met betrekking tot de catering dat steeds meer stellen zullen kiezen voor sharing dishes. De bediening zal hierbij dus kleine, individuele porties aan de gasten aanbieden. Deze culinaire beleving krijgt steeds meer de voorkeur boven grootse buffetten. 

Entertainment 2.0

Een dansfeest hoort bij een klassieke bruiloft maar als je wat anders wilt, zijn er genoeg alternatieven. Entertainment 2.0 bestaat uit onder andere een live muziekband, een komiek, een dansgroep of vuurspuwers. Steeds meer stellen lijken in 2021 open te staan voor dit soort keuzes. Zoals je uit deze trouwtrends van 2021 kunt opmaken, heb je volop mogelijkheden om er een onvergetelijke bruiloft van te maken.   

Geef een antwoord