Resultaat 1–18 van de 909 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

8x Witte kerstballen 12 cm matte kunststof/plastic kerstversiering

23.98

3x stuks velletjes kerst raamstickers rood Merry Christmas 40 cm – Raamversiering/raamdecoratie stickers kerstversiering

21.52

9 stuks kerstbroches pinset strass kerstbroches kristal kerstversiering voor kleding geschenk ornamenten

38.99

20x Zilveren kerstballen 10 cm glanzende/matte kunststof/plastic kerstversiering

44.95

20x Mintgroene kerstballen 10 cm glanzende/matte kunststof/plastic kerstversiering

44.95

Kerst Lint Glitter – Band – 2 x 500 cm – 10 mm breed + 25 mm breed – Kerstdecoratie – Kerstversiering – Koper – Creme – Wit – Goud

19.95

48x Donkerrode kerstballen 4 cm glanzende/matte kunststof/plastic kerstversiering

14.25

Kerstversiering DKD Home Decor Hars Rendier (17 x 11 x 16 cm)

67.89

4x Feestversiering kralen slingers winter wit 10 meter kunststof/plastic kerstversiering

22.00

4x Feestversiering folie slingers licht parel/zilver 270 cm kunststof/plastic kerstversiering

15.96

3x stuks velletjes kerst raamstickers sneeuw landschap 58,5 cm – Raamversiering/raamdecoratie stickers kerstversiering

19.45

Kerstversiering set zwarte piek, folieslinger en kralensli

14.38

5x Feestversiering folie slingers sterretjes kerst rood 10 x 270 cm kunststof/plastic kerstversiering

25.70

Kerstversiering DKD Home Decor Hars Purpurine Rendier (17 x 7 x 20 cm)

62.09

16x Zilveren kerstballen 8 cm glas kerstversiering

19.99

3x stuks velletjes kerst raamstickers sneeuwvlokken 58,5 cm – Raamversiering/raamdecoratie stickers kerstversiering

17.47

Folieballon Kerstman – 60 cm – Ballon – Kerstversiering – Kerst – Kerstmis – Helium – Kerstdecoratie

14.99

Raamsticker kerst | Raamdecoratie | Kerstversiering | December versiering | Huisjes & kerstman

22.95

Mooie kerstversiering kopen

Voordat je het weet is het weer kerstmis, heb je dan al gedacht aan welke mooie kerstversiering je dit jaar nog wil kopen? Dit is een goed moment om eens in de kasten te duiken of om op zolder te rommelen en dan na te gaan welke mooie kerstversiering je nog allemaal hebt liggen, en wat toe is aan vervanging. Misschien kun je wel wat extra lampjes gebruiken of wil je wat leuke items en accessoires hebben om neer te zetten of wil je juist iets wat je in de boom kunt hangen? Je hebt gelukkig alle tijd om nog na te gaan wat je wil hebben en dan kun je je maar beter laten inspireren door ons aanbod op deze pagina. Zorg daarom dat jij kiest voor mooie kerstversiering kopen, voor binnen en voor buiten bieden wij je aan. Je moet hierbij goed nagaan wat je te besteden hebt, maar ook wat je zoekt, hoeveel en wat je mooi vindt ontdek jezelf als je hier rond gaat kijken. Wij van Gallant & More kunnen je alleen maar het advies geven om op je gemak rond te kijken want dan krijg je direct de kerstsfeer te pakken en heb je zin om hier hele mooie kerstversiering te bestellen, een goede keuze.

Kerstviering voor binnen in huis

Als je op zoek gaat naar mooie kerstversiering dan is het goed om er even bij stil te staan wat je allemaal kunt gebruiken, heb je dan het idee om te denken aan wat moois voor op de raam? Leuke versiering, zoals letters of sneeuw en dan een mooie afbeelding die je op de raam kunt plakken? Kinderen vinden dit vaak erg leuk om te doen en zien en daarom bieden wij je dit ook aan. Van binnen en van buiten kun je hier dan naar kijken en dat is zeker in de koude decembermaand erg mooi en daar wordt iedereen toch vrolijk van? Je gaat natuurlijk ook nog een stapje verder en dan denk je aan de kerstboom, die mag niet ontbreken als we het hebben over mooie kerstversiering. Binnen of buiten, of beide, een kerstboom kom je op veel plaatsen tegen en deze zal dan ook mooi versierd worden, heb je al genoeg ballen en een piek? Welke kleur en welke aantallen? Ook kun je andere mooie kerstversiering in de boom hangen, dus kom gewoon eens een kijkje nemen wat wij je zoal te bieden hebben. Daarnaast vind je hier ook nog mooie wanddecoratie die je vast en zeker ook aan gaat spreken en dan is je hele huis al snel in de kerstsfeer.

Decoratie raam kerst

Je wil toch ook mooie decoratie voor de raam met kerst? Je kunt dan denken aan unieke raam stickers die echt speciaal ontwikkeld zijn voor kerst. Je kunt dan zelf als je naar buiten kijkt de mooie kerstversiering zien, maar ook mensen die een wandeling maken en naar jouw raam kijken zullen de mooie decoratie zien van kerst. Iedereen zal hier blij van worden en dat kunnen we toch wel gebruiken in deze donkere tijden in december? Maak het gezellig in huis, en zorg dat jij mooie decoratie voor de raam plaatst die echt bij kerst past. Door de mooie kerstversiering te kiezen in de vorm van raamstickers gaat het er aan niets ontbreken, dus laat de kinderen ook meehelpen met kiezen of opplakken en je gaat de smaak van kerst direct te pakken krijgen.

Kerstboom versiering

Als je toch nagaat wat je nog hebt aan kerstboom versiering, dan kun je maar beter ook kijken wat je nog meer kunt gebruiken. Misschien wil je dit jaar wel alles in een andere kleur, denk je dan aan goud of rood? Wil je alles modern inrichten of kies je mooie slingers en kerstballen, lekker traditioneel? Het gaat er allemaal om wat jij mooi vindt want een kerstboom ga je vaak binnen mooi versieren en daar kijk je dan ook weken tegenaan. Daarom moet het wel mooi zijn en ook aan je wensen voldoen. Laat je dan eens inspireren door onze mooie kerstboom versiering voor binnen en dan kun jij je keuzes maken. Versier de kerstboom samen met je kinderen en iedereen gaat een bijdrage leveren en trots zijn.

Buiten kerstversiering

Binnen kan alles mooi worden versierd met kerstmis, maar dit kan buiten dus ook. Je gaat dan eens bedenken wat je mooi vindt voor kerstversiering buiten. Denk eens aan mooie lampjes, rendieren, of misschien wel een mooi groot hert wat licht geeft? Alles is mogelijk, is het voor in de tuin, of op een dak of voor in de boom of voor op het balkon? Of misschien wel voor bij de voordeur, en mag het dan wel of geen batterij hebben of om stroom werken? Veel om over na te denken maar dan kun jij wel goed een keuze maken in hetgeen wat je wil en dan jouw kerstversiering buiten bij ons bestellen.

Brandvertragende kerstversiering

Het is belangrijk dat je bij de keuze kerstversiering buiten en kerstversiering binnen denkt aan de veiligheid. Daarom raden wij je ook aan om te kiezen voor brandvertragende kerstversiering. Dit kun je helemaal zelf kiezen en bij onze items staat er bij vermeld wat de productspecificaties zijn. Let hier daarom goed op en dan kun je maar beter hiervoor kiezen zodat het veilig en verantwoord is om te gebruiken.

Duurzame versiering voor kerst

De wereld om ons heen wordt erg duurzaam en daar houden we dan ook steeds meer rekening mee, dat doen wij ook. Daar kun jij met de kerstversiering buiten en de kerstversiering binnen dan ook goed rekening mee houden en duurzame keuzes maken. Sta er bij stil en kies dan voor kerstversiering buiten en binnen die je de komende jaren kunt gebruiken, dan heb jij er lang plezier van en ben je ook nog eens duurzaam bezig wat voor het milieu en je portemonnee ook beter is.

Koop mooie & goedkope kerstversiering via Gallant & More

Je bent op zoek naar mooie en goedkope kerstversiering voor binnen en buiten en deze word je aangeboden bij Gallant & More. Neem daarom de tijd om na te gaan wat je nodig hebt, laat je inspireren door het uitgebreide assortiment en dan kun jij een goede keuze maken van hetgeen wat jij nodig hebt. Met een paar drukken op de knop is je keuze gemaakt, maar het gaat er om dat jij een veilige, verantwoorde en duurzame keuze kunt maken van kerstversiering waar jij de komende tijd volop van kunt genieten. Heb je vragen over onze kerstversiering buiten of binnen of wil je meer weten over een van onze producten? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder. We horen het graag wanneer dat we jou van informatie en hulp kunnen voorzien.