Resultaat 1–18 van de 500 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Papieren Rietjes Lichtroze/Wit Gestreept (10st)

1.25

300x Duurzame papieren rietjes wit 20 cm

14.97

Folie Ballon Cijfer 10 Jaar Goud Verjaardag Versiering Helium Cijfer Ballonnen Feest versiering Met Rietje – 86Cm

9.95

Rietjes roze wit met paarden decoratie 8 stuks

1.95

Folieballon zilver letter ‘U’ met rietje

1.75

Rietjes oranje 20 stuks

1.50

Feestpakket koningsdag – versiering – tafelbenodigdheden – tafeldecoratie – oranje – rood – wit – blauw – vlaggenlijnen – slingers – ballonnen – tafelkleed 180*130 – servetten – bekers – borden – rietjes – 8 personen – 72 delige set – BBQ

29.95

Laptop sticker – 14 inch – Cocktail – Rietje – Fruit

16.95

Papieren rietjes Color world 20 stuks

2.25

Folie Ballon Cijfer 45 Jaar Regenboog Verjaardag Versiering Helium Cijfer Ballonnen Feest versiering Met Rietje – 86Cm

9.95

Folie Ballon Cijfer 34 Jaar Goud Verjaardag Versiering Helium Cijfer Ballonnen Feest versiering Met Rietje – 86Cm

9.95

Folie Ballon Cijfer 85 Jaar Rose goud Verjaardag Versiering Helium Cijfer Ballonnen Feest versiering Met Rietje – 86Cm

9.95

20x Witte rietjes met zwarte stippen

3.50

Folie Ballon Cijfer 59 Jaar Goud Verjaardag Versiering Helium Cijfer Ballonnen Feest versiering Met Rietje – 86Cm

9.95

Laptop sticker – 10.1 inch – Cocktail – Rietje – Fruit

12.95

Folie Ballon Cijfer 29 Jaar Goud Verjaardag Versiering Helium Cijfer Ballonnen Feest versiering Met Rietje – 86Cm

9.95

Papieren Rietjes Met Madeliefjes Wit/Goud (10st)

1.25

Folie Ballon Cijfer 45 Jaar Goud Verjaardag Versiering Helium Cijfer Ballonnen Feest versiering Met Rietje – 86Cm

9.95

Feest rietjes 

Bij een feest horen natuurlijk feest rietjes! Wil jij graag feest frietjes kopen? Bij ons van Gallant & More vind je alle soorten en maten. Daarom is het een goed moment om eens na te gaan welke rietjes je nodig hebt en hoeveel. Je hebt namelijk veel mogelijkheden, zoals kartonnen rietjes, maar ook van metaal of van bamboe. Verder kun je nog denken aan een bepaalde dikte, lengte of misschien wil je juist korte rietjes. Ga in ieder geval op je gemak een kijkje nemen binnen ons assortiment en dan kom jij er vanzelf achter welke rietjes jij nodig hebt bij jouw feest. Kinderen zijn er vaak dol op, maar volwassenen ook. Dus daarom is het ook zo leuk om verschillende soorten, maten en kleuren te bestellen. Alleen al leuk om neer te zetten want dat oogt erg mooi!

Welke rietjes zijn geschikt voor een feest?

Je hebt allerlei soorten rietjes en je moet eens goed nagaan welke rietjes er geschikt zijn voor een feest. Plastic willen we niet, wegwerp en slecht voor het milieu. Daarom denk we aan duurzaamheid, en dan komen we al snel uit bij papieren rietjes. Of rietjes die je vaker kunt gebruiken zoals de metalen rietjes die je na gebruik af kunt wassen. Eventueel kan er ook gekozen worden voor de bamboe rietjes en dan kun je ook echt wat doen aan duurzaamheid. Soms is het voor kinderen nou eenmaal fijn dat ze rietjes kunnen gebruiken omdat ze dan niet knoeien met drinken. Maar ook oudere mensen vinden het wel eens fijn om een rietje te gebruiken of maken er gebruik van omdat ze bijvoorbeeld anders knoeien. Hoe dan ook, rietjes kunnen erg duurzaam zijn en daar kun jij dan nu ook voor kiezen bij ons.

Kartonnen rietjes

Je moet er misschien even aan wennen, maar de kartonnen rietjes zijn erg populair maar ook erg duurzaam. Alleen maar goed om hier dan ook voor te kiezen. Je hebt dan nog wel volop keuze als het gaat over dikte, lengte, en aantallen. Je moet daarom even goed nagaan wat je nodig hebt en waarvoor precies. Als je een groot feest gaat geven dan kun je maar beter grote aantallen bestellen zodat je zeker weet dat je niets tekort gaat komen. Grote aantallen is ook een stuk goedkoper dan losse rietjes, daarom ben je bij ons daarvoor aan het juiste adres en kun je hier de kartonnen rietjes bestellen die je nodig hebt om jouw feestje echt compleet te maken.

Metalen rietjes

Als je rietjes graag wil kunnen hergebruiken dan zijn de metalen rietjes een optie. Er zijn steeds meer mensen die deze keuze maken en dat is ook heel bewust, duurzaam en verantwoord, goed dat je er daarom ook naar gaat kijken. Geef het even de tijd om na te gaan wanneer dat jij een feest gaat vieren en dan ook weet wat je zoal nodig hebt. Hoeveel metalen rietjes wil je en welke maat en welke lengte? Als je het weet kun je je keuze aan ons doorgeven en dan kunnen wij het voor je in orde maken.

Bamboe rietjes

Je hebt mooie bamboe rietjes te koop, misschien is dat wel jouw favoriet omdat het zo duurzaam is? Bamboe is een natuurproduct en dat kan voor jou de doorslag zijn om juist voor deze rietjes te kiezen. Maar dan moet je je nog even afvragen welke maat je wil, hoeveel bamboe rietjes je nodig hebt en welke lengte het mag zijn. Bereken het even voor jezelf, want je wil niets tekort hebben. Kies er daarom voor om het direct bij ons te regelen want ook voor dikke rietjes kun je bij ons terecht.

Rietjes in allerlei maten

Het is leuk dat je zoveel keuze hebt uit het aanbod rietjes. Je kunt eens denken aan een bepaalde dikte of hoe lang of kort ze mogen zijn. Dit heb je helemaal zelf in de hand en het is ook goed om te weten wat er kan. Jij hebt misschien een kinderfeestje en dan wil jij een rietje wat iets langer is zodat je kindje voldoende ruimte heeft om te mogen drinken. Soms zijn kortere rietjes ook fijner, dit ligt aan de gelegenheid. Goed over nadenken dus wat je nodig gaat hebben en wat er voor jou de beste optie is en bij twijfel helpen wij je graag verder. Je kunt denken aan metalen, bamboe of kartonnen rietjes. Papieren rietjes zijn ook erg duurzaam, maar dat geldt voor alle feest rietjes die wij je aanbieden. Ook voor een lekkere cocktail hebben wij geschikte rietjes die herbruikbaar zijn en jij bij ons zo kunt bestellen.

Koop jouw feestelijke rietjes via Gallant & More

Weet je al welke feest rietjes je nodig hebt?  Worden het de papieren, kartonnen, metalen of bamboe rietjes? Je kunt ook speciaal naar rietjes op zoek zijn voor een cocktail, of juist extra dikke rietjes zoeken. Bij ons vind jij hetgeen wat je nodig hebt en kun je er op rekenen dat het duurzaam is. Ook voor een herbruikbaar rietje kunnen wij je verder helpen. Bestel daarom al je feestelijke rietjes via Gallant & More en dan kunnen wij je snel van dienst zijn. Een ruim assortiment, lage prijzen, een snelle service en nog zoveel meer voordelen ga jij snel ervaren als je voor ons kiest.