Toont alle 10 resultaten

25 jaar getrouwd versiering

Heb je iets te vieren en zoek je de mooiste versiering voor een 25-jarig huwelijk? Zoek dan niet verder, want bij Gallant & More vind je alles voor jouw huwelijksverjaardag! Het wordt een groot succes, want als je 25 jaar samen bent, wil je dat toch ook groots vieren met vrienden en familie? Zorg daarom dat je alles op tijd regelt en begin dus tijdig met de voorbereidingen. Bij ons vind je slingers, vlaggen en nog veel meer; alles wat bij jouw feest hoort, kun je bij ons vinden onder 25 jaar getrouwd versiering. Laat je ook eens inspireren door ons ruime aanbod, want dit wil je niet missen. Laat het even bezinken, maak een lijstje van wat je nodig hebt en bestel het dan in een keer bij ons. Hoe eerder je je keuze maakt, des te sneller kunnen wij het bij je bezorgen.

Verschillende soorten 25 jaar getrouwd versiering voor jouw zilveren jubileumfeest

Huldebord

Een huldebord voor een zilveren bruiloft bestel je bij de leverancier van feestartikelen. Hier is men dagelijks bezig de mooiste feestartikelen aan te bieden. De keuze is groot en zeer gevarieerd; voor iedere smaak zijn hier de juiste feestartikelen voor een 25-jarig huwelijk te vinden. 25 jaar getrouwd; dat moet groots gevierd worden. De 25 jaar getrouwd versiering levert een belangrijke bijdrage aan het grote feest. Het begint met een fraai bord dat de locatie van het feest aangeeft. Een goed begin is het halve werk, en dat geldt ook hierbij. Plaats het huldebord bij de ingang van de feestzaal of bij het huis van de jubilarissen.

Ballonnen

Ballonnen horen bij elk feest, ook bij een jubileum. Ballonnen zijn er niet alleen voor kinderen; ook bij jubilea geven ballonnen een extra feestelijke sfeer. Ballonnen zijn de laatste tijd wat negatief in het nieuws geweest omdat ze het milieu vervuilen. Dat hoeft echter niet, als je er goed mee omgaat. Zorg ervoor dat ze niet in het milieu terechtkomen, dan kun je er gewoon gebruik van blijven maken. Ze verhogen de sfeer door hun vrolijke kleuren en de manier waarop ze heerlijk heen en weer wiegen in de wind. Zonder ballonnen is de huwelijksjubileum versiering niet compleet.

Vlaggetjes

Waar kies je voor: vlaggetjes of slingers? Vlaggetjes als slinger zijn erg mooi. Ook hierbij kun je kiezen uit diverse kleuren en thema’s. Wist je dat je ook kleine vlaggetjes kunt bestellen, niet als slinger maar als versiering op bijvoorbeeld een cakeje? Gallant & More kan dit leveren, naast veel andere feestartikelen voor een 25-jarig huwelijk en andere jubilea. Je hebt toch ook mooie vlaggetjes nodig die bij de 25 jaar getrouwd versiering horen? Tijd om deze bij ons te bestellen, want een feest is pas compleet met deze versiering. Kies dus de kleuren die bij jouw feest passen en bestel maar.

Spandoek

Wil je de hele buurt laten weten dat er in jouw buurt een 25-jarig jubileum is? Een spandoek is dan een perfect idee. Bestel het bij de leverancier van allerlei feestartikelen Gallant & More en je krijgt jouw bestelling keurig verzorgd geleverd. Je kunt dit spandoek ook gebruiken op de sportvereniging om dat jubilerende lid in het zonnetje te zetten. Wat zal het mooi zijn als 25 jaar getrouwd versiering, een mooi spandoek waarmee iedereen ziet dat jullie al zo lang samen gelukkig zijn. Dit mag iedereen zien en weten, dus pak het groots aan en vier feest.

Voordelen van 25 jaar getrouwd versiering bestellen via Gallant & More

Alle 25 jaar getrouwd versiering bestel je op één plek: bij Gallant & More. Je bent er verzekerd van prachtige feestartikelen die op tijd geleverd worden. Dat laatste is erg belangrijk. Als organisator wil je dat het feest slaagt en daar hoort een verzorgde aankleding van de feestruimte zeker bij. Bekijk het assortiment in de webshop van de genoemde leverancier van feestartikelen en je vindt daar alles wat je nodig hebt. Het assortiment is groot en gevarieerd, de prijzen zullen je aangenaam verrassen. Wil je niet het hele aanbod bekijken en weet je wat je wilt, maak dan gebruik van de filterfunctie. Filter bijvoorbeeld op populariteit om de nieuwste en hoogst gewaardeerde artikelen te zien. En wist je dat als je vandaag op tijd bestelt, je de artikelen de volgende dag al in huis hebt?

Maak je keuze bij ons, stel ons vragen als je die hebt en wij denken graag met je mee. Voor alle 25 jaar getrouwd versiering ben je bij ons aan het juiste adres. Een ruim assortiment, goede service, snelle bezorging, hoge kwaliteit en lage prijzen: bij ons wordt ieder feest een groot succes en dat garanderen wij je met ons ruime aanbod aan feestartikelen!