Toont alle 10 resultaten

12,5 jaar getrouwd: versiering

12,5 jaar getrouwd zijn is niet niets. Je hebt dan de koperen bruiloft al achter de rug. Het is dan ook zeker een goede reden om een gezellig feestje te organiseren. De beste manier om dit te doen, is door leuke versieringen voor een 12,5-jarig huwelijksjubileum te gebruiken. Hiermee laat je duidelijk zien dat je 12,5 jaar getrouwd bent en dat dit een jubileum betreft. Je kunt dit groots vieren, maar ook in kleine kring houden.
Het is aan te raden om kwalitatief goede versiering aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de versiering het gehele jubileum mooi blijft hangen. Vooral als je ook buiten wilt versieren, is de kwaliteit van de versiering van belang. Daarnaast kan het soms lastig zijn om een keuze te maken, gezien het ruime aanbod aan verschillende soorten versiering voor een 12,5-jarig huwelijk. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor je op een rij gezet.

Verschillende soorten versiering voor een 12,5-jarig huwelijk

Het ruime aanbod aan versiering voor een 12,5-jarig huwelijk kan het lastig maken de juiste keuze te maken. Smaken verschillen immers. Niet alleen jij moet het mooi vinden, ook je partner moet de versiering kunnen waarderen. Door verschillende soorten versieringen te bekijken, ontdek je vanzelf wat je aanspreekt.
Het helpt om op te schrijven wat je wel en niet mooi vindt, zodat je sneller bij de juiste producten uitkomt. Uiteraard kun je op internet al veel inspiratie opdoen voor geschikte versiering.

Huldebord

Een huldebord, waarop duidelijk staat dat jullie 12,5 jaar getrouwd zijn, is een zeer geschikte vorm van versiering. Met een huldebord laat je direct aan iedereen zien hoe lang jullie getrouwd zijn. Je kunt een bord op het raam plakken, maar er zijn ook verschillende borden die je in de tuin kunt plaatsen. Het hangt er maar net van af of je een bord in de tuin wilt hebben staan.
Sommige mensen kiezen ervoor het feest op een andere locatie te vieren. Ook dan kun je het huldebord ophangen, zodat iedereen direct weet waar het feest is.

Er zijn veel verschillende soorten borden beschikbaar. Je kunt kiezen voor een bord met ‘12,5 jaar getrouwd’ erop, maar ook het woord ‘jubileum’ behoort tot de mogelijkheden. Het hangt er maar net van af wat je zelf leuk vindt.

Ballonnen

Ballonnen vormen een groot onderdeel van de versiering voor een 12,5-jarig huwelijk. Ze kunnen een ruimte direct feestelijker maken. Je kunt ervoor kiezen veel ballonnen aan te schaffen, maar zelfs met een paar ballonnen creëer je al een feestelijke sfeer.
Er is een grote diversiteit aan ballonnen waaruit je kunt kiezen. Je kunt de kleur van de ballonnen kiezen en sommige ballonnen hebben afbeeldingen in plaats van tekst. Omdat het een koperen bruiloft betreft, kiezen veel mensen voor koperkleurige ballonnen bij een 12,5-jarig huwelijksfeest. Het hangt er echter helemaal van af wat je zelf mooi vindt en wat de mogelijkheden zijn op de feestlocatie.

In de meeste gevallen is het een goed idee om de ballonnen bij de ingang van het feest op te hangen. Zo komt iedereen direct in feeststemming en is het voor iedereen duidelijk waarom ze zijn uitgenodigd.

Vlaggetjes

Uiteraard mogen vlaggetjes bij een 12,5-jarig huwelijksfeest niet ontbreken. De versiering is pas compleet met deze leuke vlaggetjes, die voor een feestelijke stemming zorgen. De hele ruimte wordt op deze manier vrolijk aangekleed.
Je kunt ervoor kiezen één soort vlaggetjes aan te schaffen of verschillende soorten door elkaar te gebruiken voor een speels effect. Er zijn vlaggetjes in het koper, maar ook in andere kleuren als je dat leuker vindt.

Vlaggetjes zijn zeer veelzijdige versieringen; je kunt ze zowel binnen als buiten ophangen, ongeacht de locatie van het feest.

Voordelen van het bestellen van 12,5-jarige huwelijksversiering bij Gallant & More

Er zijn veel verschillende online feestwinkels waar je versiering voor een 12,5-jarig huwelijk kunt kopen. Bij Gallant & More is er een zeer ruim assortiment beschikbaar. Je kunt op onze website eenvoudig filteren op wat je wel en niet wilt hebben, bijvoorbeeld op prijs of populariteit.
Dankzij de filtermogelijkheden op onze website vind je snel het product dat je zoekt. Je kunt zelfs filteren op levertijd, zodat je weet of je het product de volgende dag al in huis hebt. Al deze mogelijkheden bieden een groot voordeel wanneer je op zoek bent naar specifieke producten. Door de juiste filters te gebruiken, kun je de versiering eenvoudig uitzoeken.

Je bent natuurlijk niet verplicht te filteren. Je kunt ook gewoon rondkijken op de website om alle mogelijkheden te bekijken.