Resultaat 1–18 van de 750 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Afro pruik bruin disco – one size – festival disco carnaval afrokapsel 70s and 80s disco peace flower power happy together toppers

21.95

ESPA – Witte disco broek met glitters voor heren – XL – Volwassenen kostuums

23.50

NoBoringSuitcases.com® Koffer groot – Schildpad – Discobal – Disco – Dier – Paars – Trolley koffer met TSA-slot – Met wielen – 90 liter – Reiskoffer – 66 cm

149.95

Zilveren disco t-shirt / kleding paars voor dames

17.34

Gouden disco t-shirt / kleding blauw voor heren

17.34

Jaren 80 Disco Vrouw Kostuum

39.95

Disco kostuum voor dames

38.39

Jaren 80 & 90 Kostuum | Locomotion Disco Jurk Meisje | Maat 116 | Carnaval kostuum | Verkleedkleding

27.85

Kostuum | Disco Hemd Zilver | Jongens en meisjes| Maat 116 | Verkleedkleding

24.99

Disco kostuum wit voor dames

28.99

Funny Fashion – Jaren 80 & 90 Kostuum – Glanzend Zwarte Disco Godheid Broek Man – zwart – Maat 52-54 – Carnavalskleding – Verkleedkleding

31.95

Boland – Schoenen Disco 41 – Volwassenen – Vrouwen – 80’s & 90’s – Disco

72.99

Magic By Freddy’s – Jaren 80 & 90 Kostuum – Disco Gilet Zwart Multi Fluor Man – zwart,multicolor – Small / Medium – Carnavalskleding – Verkleedkleding

33.95

Nineties feest t-shirt paars voor dames – paarse 90s disco/feest shirts / outfit M

20.89

Merry xmas disco Kerst t-shirt – zwart – heren – Kerstkleding / Kerst outfit XL

20.89

Funny emoticon sweater Mr. Disco is back zwart voor heren – Fun / cadeau trui S

27.54

REDSUN – KARNIVAL COSTUMES – Disco pop kostuum voor vrouwen – XL

23.80

LEGO 30607 Disco Batman & Tranen Van Batman (Polybag)

26.99

Disco versiering

Tijdens een feestje is het belangrijk om het er leuk uit te laten zien. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Als je een ouderwets feestje wilt geven, is disco versiering een goede optie om voor te gaan. Disco versiering is namelijk de ideale versiering voor een ouderwets disco feestje. Het disco thema zie je steeds vaker terug. Dit komt omdat deze feestjes een leuke sfeer kunnen bieden.

Disco versiering is in veel verschillende soorten en maten te vinden. Disco decoratie is gelukkig niet al te lastig te vinden. Bij ons is het mogelijk om de ideale disco decoratie te vinden om gebruik van te maken. Hierdoor kun je met je feestje lekker terug in de tijd gaan. Een disco feestje kan een gezellige en energieke sfeer bieden.

Disco versiering: soorten decoratie

Als je het hebt over versiering voor een disco feestje, zijn er verschillende mogelijkheden. Versiering in disco thema is namelijk op verschillende manieren te vinden. Als je een feestje met een disco thema wilt houden, is het daarom belangrijk om te weten welke versiering vaak gebruikt wordt voor een disco feestje. Hierdoor kun je namelijk een leuk disco feestje hebben.

De disco tijd was vooral in de jaren 70 en de jaren 80. In deze tijd was iedereen erg los. Dit is ook terug te zien in de disco decoratie die in deze tijd veel gebruikt werd. Omdat disco versiering in zoveel verschillende vormen te vinden is, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Discobal

Als je aan disco versiering denkt, denk je natuurlijk als eerste aan een discobal. Dit is namelijk één van de soorten decoratie waar de disco tijd bekend om staat. Een discobal is niet te missen als je disco decoratie zoekt. Het glitterende licht dat een discobal te bieden heeft zorgt ervoor dat je de typerende sfeer krijgt die iedereen kent van het disco tijdperk.

Als je op zoek bent naar een disco feestje is deze daarom niet te missen. Door alle lichten uit te doen en een licht op de discobal te schijnen, krijg je het effect dat je zoekt.

Slingers en hangdecoratie

Natuurlijk is een discobal niet de enige decoratie waar je gebruik van kunt maken in de disco tijd. Zo zijn slingers en hangdecoratie ook een belangrijk onderdeel van de disco tijd. Hierbij werd er vooral gekozen voor de felle en gezellige kleuren slingers en hangdecoratie. Zo werd er veel gebruik gemaakt van een kleurencombinatie zoals geel, blauw en paars. Dit zijn ook de kleuren waar de disco tijd bekend om staat.

Confetti

Op het moment dat je het over disco hebt, is confetti natuurlijk niet te missen. Dit komt omdat confetti erg kleurrijk en gezellig is om gebruik van te maken. Dit is dan ook de reden dat veel mensen ook voor confetti gaan voor een disco feestje. Zonder confetti heb je niet de gezellige sfeer van een disco feestje.

Met confetti is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de confetti lastig in de lucht te houden is. Zo is het mogelijk om voor confetti kanonnen te gaan. Echter zijn deze maar een aantal keer te gebruiken. Verder is confetti soms een beetje vervelend om op te moeten ruimen.

Ballonnen

Ballonnen zijn ook een belangrijk onderdeel van de disco sfeer. Dit heeft ermee te maken dat ballonnen vaak erg kleurrijk en gezellig zijn om gebruik van te maken. Voor veel mensen kan dit dan ook een goede optie zijn om voor te gaan. Voor een disco sfeer kan het een goede optie zijn om te gaan voor verschillende kleuren ballonnen. Ook kunnen ballonnen in verschillende kleuren goed uitkomen.

De ballonnen zijn ook de combineren met confetti. Zo is het mogelijk om doorzichtige ballonnen te gebruiken met confetti in de ballonnen. Op die manier is het ook mogelijk om gecontroleerder de confetti te gebruiken. De hoeveelheid confetti die je op moet ruimen is hierdoor ook minder. Dit is dan ook de ideale versiering in disco thema.

Disco kleding uit de jaren ’70 & ’80

Bij een feestje met disco als thema, is het natuurlijk wel belangrijk om de juiste outfit te hebben. Disco kleding kan een gezellige manier zijn om je feestje leuker te maken. Omdat de disco tijd de jaren 70 en jaren 80 zijn, is disco kleding ook kleding die veel in deze tijd te vinden was.

De disco kleding die gebruikt wordt bij een feestje met disco als thema is ook een onderdeel van de disco versiering. Dit heeft ermee te maken dat dit bijdraagt aan de disco sfeer die je aan het feestje wilt geven. Ook voor andere feestjes waar verkleed wordt zoals carnaval kan disco kleding een goede optie zijn.

Disco kleding voor vrouwen

Disco kleding voor vrouwen is vaak redelijk simpel. Zo werd er vaak gebruik gemaakt van kleurrijke kleding. Bij vrouwen waren kleuren zoals roze, oranje en paars veel terug te zien. Een combinatie van deze kleuren werd erg veel gebruikt bij de kleding.

De kleding die je bij vrouwen veel terug ziet als je het hebt over disco kleding, zijn broeken met wijde pijpen of wijde rokken met een shirt zonder mouwen of een shirt met hele wijde mouwen. Bij zowel de broek of rok als het shirt worden de kleuren roze, oranje en paars veel gebruikt.

Disco kleding voor mannen

Op het moment dat je het hebt over disco kleding voor mannen zijn er ook veel mogelijkheden. Ook hierbij worden broeken met wijde pijpen en shirts met wijde mouwen veel gezien. Bij mannen kun je veel verschillende kleuren terug zien komen. Combinaties zoals de regenboog of geel, blauw en paars zijn veel terug te zien.

Bij mannen zie je ook veel pakken en blouses tegen. Dit komt omdat deze passen bij de disco look. Deze blouses worden vaak gecombineerd met een soort kleurrijke blazer. Dit kan goed uitkomen als disco kleding. Deze kleurrijke blouses en blazers worden veel gecombineerd met de typerende broeken met wijde pijpen.

Voordelen van disco versiering & kleding artikelen kopen via Gallant & More

Op het moment dat je disco versiering en kleding bij Gallant & More wilt kopen, is het mogelijk om gebruik te maken van een aantal voordelen. Zo is het bij ons mogelijk om een groot assortiment aan disco versieringen en kleding te vinden. Door zoveel mogelijk te hebben proberen wij ervoor te zorgen dat het mogelijk is om alle essentiële onderdelen van een feestje met disco thema bij ons te halen.

Omdat we een groot assortiment hebben, is het soms lastig om het overzicht te houden. Om te voorkomen dat dit voor problemen kan zorgen, proberen wij ervoor te zorgen dat je op onze website kunt filteren. Hierdoor is het mogelijk om het overzicht te houden van de dingen die je wilt kopen. Ook is het mogelijk om in het winkelmandje te zien wat je al van plan bent te kopen.