Toont alle 10 resultaten

Disco versiering

Tijdens een feestje is het belangrijk dat het er gezellig uitziet. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt bereiken. Als je een ouderwets feestje wilt geven, dan is disco versiering een uitstekende keuze. Disco versiering is namelijk de ideale aankleding voor een ouderwets discofeest. Je ziet het discothema steeds vaker terugkomen omdat deze feestjes een gezellige sfeer kunnen creëren.
Je kunt disco versiering in allerlei soorten en maten vinden. Gelukkig is disco decoratie niet moeilijk te vinden. Bij ons kun je de perfecte disco decoratie vinden om te gebruiken, zodat je met je feestje heerlijk kunt terugreizen in de tijd. Een discopartijtje kan een gezellige en energieke sfeer bieden.

Disco versiering: soorten decoratie

Als we het over themafeest versiering hebben voor een discofeest, zijn er verschillende opties. Versiering in het discothema is op diverse manieren te verkrijgen. Als je een feestje met een discothema wilt houden, is het daarom van belang dat je weet welke versiering men vaak gebruikt voor zo’n feest. Zo kun je een geslaagd discofeest organiseren.
De discotijd was vooral in de jaren ’70 en ’80. In die tijd was iedereen erg uitbundig, wat je ook terugziet in de disco decoratie die toen veel werd gebruikt. Omdat disco versiering in zoveel verschillende vormen beschikbaar is, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Discobal

Bij disco versiering denk je natuurlijk als eerste aan een discobal. Dit is immers een van de decoratiesoorten waar de discotijd om bekendstaat. Een discobal is onmisbaar als je op zoek bent naar disco decoratie. Het schitterende licht van een discobal zorgt voor de typerende sfeer die iedereen kent uit het discotijdperk.
Als je een discofeestje geeft, mag deze dus niet ontbreken. Door alle lichten uit te doen en een lamp op de discobal te richten, creëer je het gewenste effect.

Slingers en hangdecoratie

Natuurlijk is een discobal niet het enige waarmee je de discotijd kunt aankleden. Slingers en hangdecoratie waren ook een belangrijk onderdeel van de discotijd. Hierbij koos men vaak voor felle en gezellige kleuren. Er werd veel gebruikgemaakt van een kleurencombinatie zoals geel, blauw en paars, kleuren die typerend zijn voor de discotijd.

Confetti

Bij disco hoort natuurlijk ook confetti. Dit komt omdat confetti erg kleurrijk en vrolijk is. Veel mensen kiezen daarom voor confetti bij een discofeestje. Zonder confetti mist je feestje de gezellige sfeer van een discofeest.
Bij confetti is het wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat het lastig in de lucht te houden is. Je kunt kiezen voor confettikanonnen, maar die zijn slechts een paar keer te gebruiken. Bovendien kan confetti opruimen soms wat vervelend zijn.

Ballonnen

Ook ballonnen zijn een essentieel onderdeel van de discosfeer. Ballonnen zijn vaak erg kleurrijk en vrolijk, en kunnen daarom een goede optie zijn. Voor een discosfeer kun je kiezen voor ballonnen in verschillende kleuren, die goed samen kunnen gaan.
Je kunt ballonnen ook combineren met confetti, bijvoorbeeld door transparante ballonnen te vullen met confetti. Zo kun je de confetti op een meer gecontroleerde manier gebruiken, en is de hoeveelheid confetti die je moet opruimen minder. Dit is dan ook de ideale discoaankleding.

Disco kleding uit de jaren ’70 & ’80

Voor een feestje met disco als thema is het natuurlijk wel belangrijk om de juiste outfit te dragen. Discokleding kan je feestje nog leuker maken. Omdat de discotijd de jaren ’70 en ’80 beslaat, vind je discokleding die typerend is voor die tijd.
De discokleding die men draagt op een discofeestje maakt ook deel uit van de disco versiering, omdat het bijdraagt aan de discosfeer die je aan je feestje wilt geven. Ook voor andere verkleedfeesten, zoals carnaval, kan discokleding een goede optie zijn.

Disco kleding voor vrouwen

Discokleding voor vrouwen is vaak vrij eenvoudig. Er werd veel gebruikgemaakt van kleurrijke kleding. Bij vrouwen zag je veel roze, oranje en paars terug. Een combinatie van deze kleuren was erg populair.
De kleding die je vaak ziet bij vrouwen als het om discokleding gaat, zijn broeken met wijde pijpen of wijde rokken, gecombineerd met een mouwloos shirt of een shirt met hele wijde mouwen. Hierbij werden de kleuren roze, oranje en paars veel gebruikt.

Disco kleding voor mannen

Als we het over discokleding voor mannen hebben, zijn er ook veel mogelijkheden. Ook hier zie je vaak broeken met wijde pijpen en shirts met wijde mouwen. Bij mannen zie je veel verschillende kleuren terug, zoals regenboogcombinaties of geel, blauw en paars.
Bij mannen zie je ook veel pakken en blouses. Dit past goed bij de discostijl. Deze blouses worden vaak gecombineerd met een kleurrijke blazer, wat een geweldige discokleding kan zijn. Deze kleurrijke blouses en blazers worden vaak gedragen met de kenmerkende broeken met wijde pijpen.

Voordelen van discoversiering & kledingartikelen kopen via Gallant & More

Op het moment dat je discoversiering en kleding bij Gallant & More wilt kopen, kun je profiteren van een aantal voordelen. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment aan discoversieringen en kleding. Wij streven ernaar een zo compleet mogelijk aanbod te hebben, zodat je alle essentiële onderdelen voor een feest met discotema bij ons kunt vinden.
Omdat ons assortiment zo groot is, kan het soms lastig zijn het overzicht te bewaren. Om te voorkomen dat dit problemen oplevert, zorgen wij ervoor dat je op onze website kunt filteren. Zo kun je gemakkelijk overzicht houden over de artikelen die je wilt aanschaffen. Bovendien kun je in het winkelmandje precies zien wat je van plan bent te kopen.