Toont alle 10 resultaten

St. Patrick’s Day: Kostuums en Versieringen

St. Patrick’s Day is een Ierse feestdag die jaarlijks op 17 maart wordt gevierd ter ere van Sint Patrick, de beschermheilige van Ierland. Het is een dag vol festiviteiten, waarbij groen de hoofdkleur is en men zich vaak kleedt in kostuums en versieringen met klavertjesvier en leprechauns.
Bij Gallant and More beschikken we over een uitgebreid assortiment St. Patrick’s Day kostuums en versieringen om jouw feest tot een succes te maken.

Kostuums

Onze collectie St. Patrick’s Day kostuums omvat leprechauns, klavertjesvier en Ierse jurken. De kostuums zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat er voor iedereen wat wils is. Naast de kostuums bieden we ook een breed scala aan accessoires aan, zoals groene hoeden, stropdassen en feestbrillen om je outfit compleet te maken.

Versieringen

Onze St. Patrick’s Day versieringen zijn perfect om je huis of feestlocatie stijlvol te decoreren. Denk hierbij aan groene ballonnen, slingers en decoratieve klavertjesvier. Ook hebben we diverse tafeldecoraties, zoals placemats en servetten, om je feesttafel stijlvol aan te kleden.

Party box

Als je op zoek bent naar een alles-in-één oplossing, dan bieden wij de perfecte oplossing voor jou: de St. Patrick’s Day party box. Deze box bevat alles wat je nodig hebt om je feestje tot een succes te maken, van kostuums en versieringen tot tafeldecoraties en partygadgets. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie van je feestje en kun je optimaal genieten van het feest.

Bestellen bij Gallant and More

Bestel je St. Patrick’s Day kostuum en andere themafeestversieringen eenvoudig online via Gallant and More.
Maak van jouw St. Patrick’s Day feest een onvergetelijke gebeurtenis met de kostuums en versieringen van Gallant and More.