Ballonnen (10)

Gastenboek (10)

Photobooth props (10)

Rozenblaadjes (10)

Slingers (10)

Taarttoppers (10)

Trouwartikelen bestellen

Jouw trouwdag is, zoals men zegt, de mooiste dag van je leven. Je wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben voor deze bijzondere dag. Wanneer je jouw trouwartikelen bestelt bij Gallant & More, hoef je je op de grote dag zelf nergens meer zorgen over te maken.
Een prachtig huwelijksfeest wordt mede bepaald door goede decoratie; dat ligt heel nauw. Je wilt immers dat jullie nog jaren met een goed gevoel op jullie huwelijksdag terugkijken.

Verschillende soorten artikelen voor jouw bruiloft

Versiering voor een huwelijk of trouwfeest is erg smaakgebonden. Dat begint al bij het kiezen van de save-the-datekaarten en de trouwuitnodigingen. Gallant & More biedt in deze fase van het voorgenomen huwelijk al bijzonder veel keuze in stijl en thematiek. Er zit vast een stijl bij die jullie als aanstaand bruidspaar aanspreekt. Naast het standaardassortiment kun je ook zelf je uitnodiging samenstellen; een persoonlijke touch spreekt vaak boekdelen.

Decoratie

Het plannen van een trouwfeest is een flinke klus en kan erg tijdrovend zijn. Een van de aandachtspunten die veel tijd in beslag neemt, is het kiezen van de juiste aankleding en decoratie voor de locatie waar jullie als kersvers bruidspaar met jullie genodigden willen toasten op een lang en gelukkig leven. Decoratie, zowel versiering als tafeldecoratie, zet de toon voor een geslaagde avond. Op de veelzijdige website van Gallant & More bieden we diverse mogelijkheden in decoratie en geven we je graag advies als je er zelf nog niet helemaal uit bent.

Tafelversiering

Bestek, servies en aankleding van de tafels met kaarsen, bloemstukken of iets dat typisch is voor jullie als bruidspaar, maken dat gasten zich extra thuis voelen op jullie huwelijksfeest. Of je nu voor klassiek, modern of alternatief kiest, goed gekozen tafelversiering draagt bij aan een geslaagd huwelijksfeest.

Fotoprops

Hoe geweldig is het dat de traditionele foto’s die je gasten maken als tastbare herinnering aan jullie grote dag, net iets origineler zijn dan de standaard fotolijst om hun hoofd? Met fotoprops op jullie bruiloft daag je je gasten uit om een beetje out of the box te denken en een leuke, creatieve foto te maken. Dat worden gegarandeerd schitterende, persoonlijke foto’s die jullie herinneringen aan het huwelijksfeest alleen nog maar mooier maken. Gallant & More biedt diverse soorten photobooth props aan, die je snel en eenvoudig kunt bestellen in de webshop en die binnen no time bij je thuis worden bezorgd.

Ballonnen

Geen enkele decoratie zegt zoveel over de stijl van je huwelijksfeest als ballonnen. Chique ballonnen bieden een absolute meerwaarde aan je klassieke huwelijksfeest, terwijl felgekleurde ballonnen een onmisbare accessoire zijn op een moderne bruiloft. Bij Gallant & More vind je een uitgebreid assortiment aan bruiloftballonnen die bij het thema van jullie bruiloft passen. Door de decoratie al in een vroeg stadium te regelen, hoef je je tot aan de huwelijksceremonie geen zorgen meer te maken over de look van je huwelijksfeest.

Bedankjes

Save-the-datekaartjes en gepersonaliseerde uitnodigingen vormen het begin van een correspondentie over jullie huwelijk, die na het voltrekken ervan wordt afgesloten met bedankkaartjes. Bedankkaartjes zijn een vaak vergeten aspect van een huwelijksperiode, maar betrekken jullie gasten extra bij deze mooiste dag van jullie leven. Niet alleen voor jullie zijn het bijzondere dagen; dat geldt ook voor vrienden en familieleden die zich betrokken voelen bij jullie huwelijk. Met een gepersonaliseerd bedankje sluit je deze periode ook voor hen op een mooie manier af.

Goedkope trouwartikelen kopen

Een succesvol en memorabel huwelijksfeest hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijst Gallant & More met de producten in de online feestwinkel keer op keer. Wij leveren met trots onze kwaliteitsartikelen tegen de scherpst mogelijke prijs. Of je nu kiest voor een los artikel of voor een serie artikelen waarmee je je trouwfeest een mooie, uniforme uitstraling geeft, bij Gallant & More vind je wat je zoekt voor weinig geld. Omdat we uit voorraad leveren, zorgen we ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt. Naast goedkoop en snel zijn we ook nog behulpzaam. Als je nog niet precies weet wat je zoekt, geven we je graag enkele tips om je huwelijksfeest te laten slagen. Dat is de service die je van Gallant & More mag verwachten.