Resultaat 1–18 van de 80 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

VIP/Hollywood/Oscar versiering feest thema banier vlag 74 x 220 cm

11.99

Vlinder strik donker blauw – Hamston – Festival thema feest party gala feest hollywood

8.95

4x Rode loper polyester 60cm x 450 cm – Gala hollywood thema feest kids party film verjaardag

48.50

4x Vlamvertragend Folie gordijn metallic 2,4m x 1m goud – Themaparty – Decoratie festival themafeest huwelijk Hollywood gala disco glitter and glamour wanddeco

34.95

Vlinder strik donker roze – Hamston – Festival thema feest party gala feest hollywood

8.95

6x Vlinder strik groen – Hamston Festival thema feest party gala feest hollywood

34.95

Wanddecoratie Hollywood Paparazzi

30.95

Bretel luxe zwart met leder – Gala hollywood thema feest festival feest carnaval optocht

16.50

Vlinderstrik oranje satijn – Hamston thema feest party gala feest hollywood Holland Nederland festival vlinder strikje thema feest

8.95

Relaxdays 3x bokaal met krans – Hollywood trofee – filmprijs decoratie – 18 cm – goud

29.99

3x Vlinder strik zwart – Hamston – Festival thema feest party gala feest hollywood

21.50

6x Vlinder strik donker roze – Hamston Festival thema feest party gala feest hollywood

34.95

Vlinder strik zwart – Hamston – Festival thema feest party gala feest hollywood

8.95

6x Vlinder strik geel – Hamston Festival thema feest party gala feest hollywood

32.95

3x PVC slierten folie guirlande zilver 600cm x 30cm – Festival thema feest party gala huwelijk hollywood

37.50

4x Bretel luxe zwart met leder – Gala hollywood thema feest festival feest

42.95

10x Vlinder strik rood – Hamston – Festival thema feest party gala feest hollywood

46.50

Hollywood Ballonnen VIP – Zwart / Rood / Goud – Latex – 25 cm – Set van 6

9.99

Hollywood feestartikelen                          

Heb je wel eens gedacht aan een Hollywood themafeest? Je hebt daarvoor natuurlijk de mooiste Hollywood feestartikelen nodig. Gelukkig ben je daarvoor aan het juiste adres bij Gallant & More en kun je hier alles vinden wat je nodig hebt om je Hollywood party tot een groot succes te maken. We raden je dan ook aan om op je gemak ons assortiment na te kijken en dan kun je zelf een keuze maken wat je allemaal wil bestellen. In ieder geval ga je niets tekort komen en weet jij zeker dat het een mooi feest gaat worden. Het thema Hollywood is dan ook erg populair dus wanneer is het feestje bij jou?

Hollywood thema: hier moet je aan denken

Het is fijn om even op een rijtje te zetten wat er allemaal komt kijken bij een Hollywood thema. Je denkt aan gezellige muziek, leuke mensen, lekkere hapjes en dan alles rondom het Hollywood thema. Hollywood is een feestelijk thema, maar ook erg populair en elegant. Toch is het ook wel vaak gecombineerd met chique en gezellig en een klein beetje ordinair.

Opvallende kleuren horen ook echt bij een Hollywood thema. Je moet dan wat meer denken aan goud en rood, maar ook aan zilver en zwart. Het zijn kleuren die je met elkaar kunt combineren en dan zal het thema bij iedereen direct helder zijn. Slingers, ballonnen en confetti horen bij ieder feestje dus ook bij een Hollywood thema. Je kunt het zelf helemaal zo inrichten als je wil, speciale Hollywood kleding, Hollywood accessoires en feestelijke decoraties, alles wat je wil vind je bij ons.

Hollywood feestdecoratie: geschikt voor ieder soort feest

Als je eenmaal onze Hollywood feestdecoratie hebt gezien, dan zal je ook wel merken dat het eigenlijk wel voor ieder feest gebruikt kan worden. Ideaal dus want dan kun je het later nog vaker gebruiken. Ben jij ook een echt feestbeest en heb jij er zin in om eens wat moois te organiseren? Kies dan voor een Hollywood thema en dan ga je samen een geslaagd feest neerzetten. Veel mensen zullen het zich nog lang herinneren en dat is ook de bedoeling!

Koop Hollywood feestartikelen veilig en vertrouwd via Gallant & More

Ga jij een mooi Hollywood feest organiseren, dan kun jij de Hollywood feestartikelen bestellen bij Gallant & More, alles is veilig en vertrouwd en ook nog eens snel geregeld. Kies daarom voor de Hollywood feestartikelen, mooie Hollywood thema decoratie vind je bij ons en dat allemaal voor een scherpe prijs. Een ruim assortiment, snelle levering en goede service. Wij hopen dat je feest een groot succes wordt, wij helpen je graag verder.