Resultaat 1–18 van de 300 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

20x Feest servetten nieuwjaars thema 33 x 33 cm

4.19

40x Achttien/18 jaar feest servetten verkeersbord 33 cm rond verjaardag/jubileum

7.20

40x K3 feest servetten blauw 33 x 33 cm kinderverjaardag

8.38

Servetten feest (20 st)

1.25

16x stuks 60 jaar thema leeftijd feest servetten 33 x 33 cm

6.99

60x Papieren feest servetten rood

9.57

20x oranje voetbalshirt feest servetten 16 x 15 cm

2.99

Feest/verjaardag servies set 20x gebaksbordjes/25x servetten – taupe/beige – karton

12.54

60x Flamingo feest servetten 33cm

12.57

Feest/verjaardag servies set 20x gebaksbordjes/25x servetten – wit – karton

11.97

20x Finding Dory feest servetten 33 x 33 cm kinderverjaardag

4.19

40x Feest servetten paasbrunch 33 x 33 cm

8.38

Servethouder met feest servetten panter met zilveren ster

8.59

20x Dertig/30 jaar feest servetten verkeersbord 33 cm rond verjaardag/jubileum

3.25

16x stuks 30 jaar verjaardag feest servetten zwart met confetti print 33 x 33 cm

4.99

40x Feest servetten vogels 33 x 33 cm –

8.38

Feest/verjaardag servies set 20x gebaksbordjes/25x servetten – rose goud – karton

12.19

Feest/verjaardag servies set 20x bordjes/25x servetten – rood – karton

13.00

Feestservetten kopen

Ben je op zoek naar mooie feestservetten? Bij Gallant & More vind je de mooiste feestservetten in allerlei kleuren, maten en voor alle leeftijden. Goed om daarom op je gemak hier een kijkje te komen nemen, want dan heb je snel alles wat je voor je feest nodig hebt compleet! Wij helpen je dan ook graag om snel de voorbereidingen te kunnen treffen dus waar wacht je nog op? Ga ons ruime aanbod feestservetten snel bekijken en maak jouw keuze.

Feestservetten kopen op leeftijd

Het is nog weleens een vergeten artikel, feestservetten. Je komt er tijdens het feestje achter als er geknoeid wordt of als er hapjes in de hand worden genomen. Een servet is in beide gevallen erg handig. Zet die praktische een sfeervolle feestservetten op tafel. Handig in het gebruik en erg feestelijk om te zien. Gebruik die meestal saaie keukenrol voor andere zaken, waar kleur geen rol speelt. Kinderen, maar ook volwassenen zijn gevoelig voor vrolijke kleuren. Op een feest is de toon meteen gezet als je aankleding van de ruimte er sfeervol uitziet. Feestservetten dragen daar zeker aan bij. De afbeeldingen op de feestservetten stem je af op de leeftijd van de jarige Job. En wellicht kun zelfs rekening houden met een favoriete film, populair speelgoed of iemands hobby. Je koopt de servetten online verpakt in aantallen van 25, 50 en meer.

Servetten voor een feest: op kleur

Ben je bezig met de versiering van je huis of tuin waar je een gezellig feest gaat organiseren? Heb je een bepaalde kleur in gedachte die de boventoon gaat vormen. Een goed idee, want de feestservetten kun je op afbeelding maar zeker ook op kleur uitzoeken. Weet je de lievelingskleur van degene voor wie het feestje wordt gegeven, dan kun je daarmee rekening houden. Zeker weten dat dit gewaardeerd en mooi gevonden zal worden.

Servetten voor een kinderfeest

Heb jij je lijstje voor de feestbenodigdheden al klaar? Staan de servetten er ook op? Dit artikel wordt vaak vergeten, jammer want het voegt veel sfeer en gemak toe. Sfeer door de leuke afbeeldingen en kleuren en gemak dat je niet overal een bordje voor nodig hebt, je neemt een feestservet. Ook van de onder de jongeren populaire Bumba vind je servetten in het vrolijke assortiment. Misschien iets voor de komende verjaardag van jouw kindje? Plaats je bestelling online en koop jouw feestartikelen via Gallant & More. Haar artikelen zijn een welkome aanvulling op jouw feest.

Servetten op thema

Bij Gallant  & More heb je de optie op servetten op thema te bestellen. Feestservetten die het feestje nog gezelliger zullen maken, door het gemak ervan en de sfeer die ze geven. Vrolijke servetten met de populairste thema’s. Het favoriete thema van jouw kindje, achterkleinkind, neefje of nichtje staat er zeker ook bij. Je kunt er zelfs je cadeautjes mee inpakken of een traktatie die op school of na afloop van het kinderfeest mee naar huis wordt gegeven. Het is alleen maar fijn dat je op een plaats alles kunt bestellen voor jouw feest. Ga je een verjaardag vieren? Kies dan een mooi thema en zeker voor kinderen is dat een aanrader. Iedereen zal dol zijn op de mooie feestservetten die je hier kunt bestellen. Je kunt ook kijken welke thema’s wij je aanbieden en aan de hand daarvan je keuze maken voor een verjaardag thema. Doe wat voor jou goed voelt en laat je sowieso eens inspireren door ons ruime assortiment feestservetten. Zoveel kleuren, thema’s, maten, modellen dus wat wil je nog meer? Kiezen maar en wij zorgen dat het snel bij je wordt bezorgd.

Feestservetten koop je via Gallant & More

De grootste aanbieder feestservetten bewonder je bij Gallant & More. Bekijk het fraaie assortiment, het geeft je inspiratie. Je zult gegarandeerd slagen voor de leukste feestartikelen waaronder de handige en kleurrijke feestservetten. Let maar eens op, kinderen vinden ze zo mooi dat ze dit servetje graag na het feest mee naar huis willen nemen. Bestel daarom een ruim aantal, zodat je na afloop van de leuke middag elk kind een lekkernij of een stuk fruit in een servet mee naar huis kunt geven. Het bestellen gaat eenvoudig en je hebt jouw bestelling snel in huis. Als je nog vragen hebt, dan kun jij altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je graag snel verder. Wij denken met je mee en weet dat je van al onze voordelen kunt profiteren, een ruim assortiment feestservetten en andere feestartikelen, lage prijzen, goede service, hoge kwaliteit en snelle bezorging. Wij staan voor je klaar en doen er alles aan om te zorgen dat jij een geslaagd feestje kunt geven.