Toont alle 10 resultaten

70 jaar decoratie

Vier jij binnenkort jouw 70ste verjaardag? Deze bijzondere leeftijd moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Gallant & More staat voor je klaar om alles te leveren wat nodig is om van jouw 70ste verjaardagsfeest een geslaagd feest te maken. Met onze verjaardagsdecoratie voor 70 jaar steel jij straks de show op je feest, of je het nu thuis viert of op een externe locatie.

70ste verjaardagsfeest decoratie: ons aanbod

Wil je deze verjaardag eens flink uitpakken? Gallant & More biedt feestartikelen aan waarmee je jouw huis omtovert tot een feestelijke locatie. Iedereen in de buurt zal dan weten dat jij deze respectabele leeftijd hebt bereikt. Nu ben jij aan de beurt! Wat hebben wij zoal in de aanbieding?

Slingers

Als je aan verjaardagsdecoratie denkt, denk je natuurlijk aan slingers. Bij Gallant & More kun je terecht voor (duurzame) versieringen, of je nu papieren slingers wilt ophangen of slingers van plastic. We hebben het allemaal in ons assortiment. De cijfers ’70’ mogen natuurlijk niet ontbreken op de slingers!

Ballonnen

Ballonnen: ja, ook op deze leeftijd is het ophangen van ballonnen nog steeds een goede optie. Het zorgt direct voor een feestelijke sfeer op je locatie. Hang ballonnen met een ’70 jaar’-markering aan de deur, vul ze met helium en laat ze naar het plafond stijgen of versier alle stoelen met één of meerdere ballonnen. Er zijn talloze mogelijkheden!

Vlaggetjes

Wil je door de hele lengte van je woonkamer laten zien dat er een feestje aan de gang is? Overweeg dan een vlaggenlijn! Vlaggenlijnen zijn er in allerlei soorten en maten, en zijn uiteraard ook geschikt voor buiten, mits ze van plastic zijn.

70 jaar decoratie voor een vrouw

Als je op zoek bent naar typische vrouwelijke decoratie voor een 70-jarige, denk dan aan feestartikelen in de kleuren roze, rood of goud. Gallant & More heeft het allemaal!

70 jaar versiering voor een man

Is de jarige een man en is vrouwelijk feestmateriaal niet geschikt? Kies dan voor veilige kleuren zoals groen en blauw. Daarmee voelt de man zich echt man, en dat is wel zo prettig!

70 jaar versieringspakket

Daarnaast bieden we ook complete versieringspakketten voor 70 jaar aan, vaak extra voordelig. Met zo’n compleet feestpakket ben je voor enkele tientjes al helemaal klaar!

Bestel je 70ste verjaardag decoratie voordelig via Gallant & More

Gallant & More is je startpunt voor elk feest, of het nu gaat om een 70ste verjaardagsfeest of een pensioenfeest. We hebben voor elke leeftijd of thema decoratie in ons assortiment. Via onze website kun je gemakkelijk filteren op populariteit en prijs, zodat je snel je feestartikelen vindt.
Bestel je via ons, dan heb je je feestproducten vaak de volgende dag al in huis, wel zo handig!