Baby shark (10)

Bumba (10)

Cars (10)

Dino (10)

Fortnite (10)

Minecraft (10)

Minions (6)

Paw Patrol (10)

Peppa pig (10)

Pokemon (10)

Prinsessen (10)

Super mario (10)

Toy story (10)

Unicorn (10)

Kinderfeest versiering

De verjaardag van je kind is elk jaar weer een bijzonder moment. Vooral als ze wat groter worden, zijn ze vaak al maanden van te voren bezig met het plannen van hun verjaardag en welke vriendjes en vriendinnetjes er uitgenodigd moeten worden. Als ouder is het goed dat je onze website gevonden hebt. Wij ontzorgen je volledig op het gebied van feestartikelen.

Een goed feestje staat of valt immers met goede decoratie. Dat komt heel erg nauw. Voor een vijfjarige is een ballon in de vorm van een dinosaurus misschien nog heel tof, maar kom er bij een achtjarige beter niet meer mee aan.

Versiering voor iedere leeftijd

Feestversiering is erg leeftijdsgebonden. Dat geldt niet alleen voor het vieren van een 50ste verjaardag of een veertigjarig huwelijksfeest, maar ook voor een kinderfeest. Iedere verjaardag is een unieke gebeurtenis en het ophangen van de oude slingers van vorig jaar is lang niet altijd passend bij de leeftijd die je kind behaalt. Gallant & More biedt een ruim assortiment feestversiering waaruit je gegarandeerd een mooie selectie kunt maken om jouw zoon of dochter het kinderfeestje te geven dat ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten.

Kinderfeest versiering op thema

Een verjaardagsfeestje organiseren voor een volwassen persoon is vaak niet zo moeilijk. Een paar mooie slingers, subtiele styling en mooie tafeldecoratie maken de dag al behoorlijk feestelijk. Voor kinderen ligt dit natuurlijk volledig anders. Een feest is immers geen feest als er geen overkoepelend thema is geweest. Gallant & More is zich bewust van de actuele trends en biedt thema-versiering voor zoveel typische als atypische jongens en meisjes feestjes voor iedere leeftijd aan.

Kinderfeest versiering voor een jongen

Hoeveel de stereotype beelden dat een ridder of een piratenfeest uitsluitend voor jongens is, hebben we de artikelen voor deze feestjes wel in deze categorie gerangschikt. In de praktijk blijken het toch voornamelijk jongens te zijn die de wereldzeeën willen veroveren of het kasteel van de koning willen verdedigen. Kinderfeest versiering gaat verder dan decoratie, al zijn slingers en ballonnen voor de jarige zelf natuurlijk het eerste dat opvalt. Gallant & More biedt echter ook bekers, bordjes en feestservetjes in het thema van het feest. Dat maakt het feest pas helemaal compleet en onvergetelijk.

Kinderfeest versiering voor een meisje

Een prinsessenfeest, een barbie feest en voor de allerkleinsten een Bumba feest? Het is allemaal snel en eenvoudig te regelen via Gallant & More. Onze decoratie zorgt voor een prachtige feestruimte, maar ons assortiment houdt niet op bij slingers en vlaggetjes. We zorgen ook voor een overheerlijke verjaardagstaart in het thema van het feestje, zorgen voor de kaarsjes op de taart en voor de uitdeelzakjes die je zoon of dochter aan het eind van het feest aan zijn of haar kleine gasten meegeeft. Gallant & More is echt een one-stop-shop als het gaat om het aankleden van een prachtig kinderfeest.

Vlaggetjes

Weinig dingen zijn zo feestelijk als vlaggetjes. Zeker wanneer je kind wat ouder wordt, is het wellicht een goede tip om de traditionele slingers eens te vervangen door vlaggetjes die passen bij je kind of het thema van het feestje dat hij of zij wil geven. Met vlaggetjes maak je een themafeest persoonlijk.

Verkleedkleding

Wat maakt een themafeest nu echt een themafeest? Ja, als de aankleding een bepaald thema heeft, maar hoe stoer zou het zijn als het feestvarken en zijn of haar gasten zich nu eens écht helemaal onder kunnen dompelen in het gekozen thema. Dat kan bijvoorbeeld door het verstrekken van verkleedkleding aan de feestvierders. Je zoon of dochter én alle gasten verkleed als piraten, dinosaurussen, prinsessen of ridders, dat zijn foto’s met eeuwigheidswaarde. Gallant & More heeft een groot assortiment verkleedkleding beschikbaar en kan ik elke maat het gewenste artikel leveren.

Tafeldecoratie

Tafeldecoratie is een van de meest onderschatte aspecten van een goed kinderfeest. Het zijn de details die de ervaring afmaken. Waarom zou je dus voor simpele supermarkt bekers en bordjes kiezen als je voor hetzelfde geld (of minder) tafeldecoratie en servies dat wél bij het thema van het feest past. Een mooi tafellaken, leuke aankleding met bijvoorbeeld wat ornamenten of wat extra kaarsjes maken het feest compleet.

Kinderfeest decoratiepakketten

Geen zin of geen tijd om alle losse versieringen bij elkaar te zoeken? Geen probleem! We hebben een flink aantal decoratiepakketten samengesteld waarmee ieder kinderfeest een succes wordt! Onze decoratiepakketten zijn beschikbaar voor meerdere leeftijden en we hebben pakketten die zijn toegespitst op jongens en op meisjes.

Goedkope kinderfeest versiering kopen

Een succesvol en memorabel kinderfeest hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijzen we met de producten in onze webshop keer op keer. Bij Gallant & More leveren we kwaliteitsartikelen voor de scherpst mogelijke prijs. Of het nu gaat om losse versieringselementen of complete feestpakketten, bij ons vind je wat je zoekt voor weinig geld. We leveren snel uit voorraad zodat je de decoratie snel in huis hebt. Als je nog niet helemaal weet wat je zoekt, geven we graag wat tips om je feest te laten slagen. Dat is de service die je van Gallant & More mag verwachten.

Voordelen van kinderfeest versiering bij Gallant & More

Een kinderfeestje organiseren veel moeite? Niet met Gallant & More! Met een paar drukken op de knop navigeer je snel en doeltreffend door onze uitgebreide webshop en stel je binnen een handomdraai jouw pakket aan kinderfeest versiering samen. Dit zijn de voordelen van Gallant & More op een rijtje:
– Het is eenvoudig filteren op prijs en populariteit van de artikelen.
– Onze webshop is gevuld met een groot assortiment aan uiteenlopende feestartikelen.
– Heb je advies nodig? Dat kan! Bij ons krijg je gratis tips om van elk feest een knalfuif te maken.
– Scherper geprijsd dan bij ons vind je deze artikelen niet.
– We bezorgen je bestelling snel omdat we alle artikelen op voorraad hebben.
– Onze website is overzichtelijk zodat je in een oogopslag kunt zien wat wij kunnen betekenen voor de organisatie van jouw feest!

Gallant & More biedt feestpakketten voor kinderfeestjes en versiering voor thema feesten voor jongens en voor meisjes voor een scherpe prijs, snelle levering en uitstekende service. Mocht je nog vragen hebben dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.