Jubileumfeest

25 jaar getrouwd feest: de beste ideeën!

25 jaar getrouwd

Binnenkort 25 jaar getrouwd? Dat mag niet onopgemerkt blijven! Niet voor niets noemen ze dit een zilveren bruiloft.

25 jaar getrouwd: een unieke mijlpaal

Een zilveren bruiloft is een prachtige mijlpaal in jullie huwelijk om samen te vieren met geliefde familieleden en kennissen. Jullie mogen er trots op zijn dat jullie elkaar na 25 jaar nog steeds liefhebben.

Veel huwelijken stranden helaas, ook na een huwelijk van ruim 20 jaar. Vorig jaar vonden er in totaal nog ruim 35.000 echtscheidingen plaats in Nederland.

Maar het aantal zilveren bruiloften overstijgt dit getal gelukkig ruim, er vonden in het jaar 2016  maar liefst 60.000 zilveren bruiloften plaats!

#25jaargetrouwd

De leukste feestattributen voor een 25-jarig huwelijksjubileum! Zorg dat je goed voor de dag komt.

25 jaar getrouwd feest geven

De voorpret van jullie zilveren huwelijksfeest kan beginnen met het plannen van een geschikte datum voor het feest en het versturen van de uitnodigingen aan alle genodigden.

Doe dit op tijd zodat de kans groot is dat bijna iedereen bij jullie zilveren bruiloft aanwezig kan zijn.

Het allermooiste zou zijn om jullie zilveren bruiloft te vieren op de officiële datum van jullie huwelijksdag.

De uitnodiging zelf kun je laten ontwerpen, zowel online als in verschillende winkels. Bij het samenstellen van de uitnodiging mogen jullie als gelukkig echtpaar natuurlijk niet ontbreken met een mooie foto van jullie samen op de voorkant.

25 jaar getrouwd: cadeau ideeën

De genodigden vinden het vaak erg fijn om te weten met wat voor cadeau ze jullie kunnen verblijden.

Meestal hebben lang gehuwden zoals jullie in de loop der jaren al genoeg spullen verzameld. Het lijkt erop dat jullie alles al hebben wat jullie hartje begeerd inclusief de liefde voor elkaar;).

Bedenk daarom voordat jullie de uitnodiging versturen na over wat jullie graag zouden willen hebben en vermeld dit als cadeau tip in de uitnodiging. Een cadeau waar jullie echt iets aan hebben kan zijn: iets duurs voor in huis zoals een grote vaas, een weekend weg of geld voor het maken van de reis waar jullie al jaren samen van dromen.

Vuurkorf

Thuis met Gallant & More

Wat is er nou mooier dan jullie zilveren bruiloft bij jullie thuis in jullie eigen liefdesnest te vieren! Het huis kun je feestelijk aankleden met zilveren versieringen. Behalve in huis kun je het feest ook uitbreiden of plaats laten vinden in jullie tuin.

Afhankelijk van wie jullie genodigden zijn, wat jullie zelf mooi vinden qua muziek en welke dansstijl jullie willen dansen op jullie huwelijksfeest, kunnen jullie voor de zilveren bruiloft een DJ, een band of een akoestiek duo inhuren.

Een gastheer van Gallant & More mag en kan op zo’n bijzonder moment niet ontbreken en zorgt ervoor dat u en uw gasten optimaal kunnen genieten op jullie zilveren bruiloft aan huis!

Versnaperingen op het feest

Nadat de uitnodigingen zijn verstuurd, de locatie is bepaald en de gastheer is geboekt kunnen de hapjes en drankjes voor jullie zilveren bruiloft worden uitgezocht. 

Bij het vieren van een zilveren bruiloft denken wij van Gallant & More aan een feestelijke taart.  Jullie kunnen bij het uitkiezen van de geschikte taart denken aan een grote taart met  een foto van jullie bruiloft van 25 jaar geleden erop of een exacte replica van de taart van jullie huwelijksdag.

Naast het zoete voorafje kunnen jullie ervoor kiezen om gedurende het feest hartige hapjes te (laten) serveren. Misschien vinden jullie het leuk om deze zelf klaar te maken, maar mochten jullie dit liever uitbesteden dan kunnen jullie hiervoor bij een cateraar terecht.

Lees ook: 5-jarig huwelijksfeest

Laat de gasten maar komen

Jullie genodigden worden uiteraard het feestelijks ontvangen op jullie zilveren huwelijksfeest als de gastheer van Gallant & More de genodigden bij de ingang opwacht met een glaasje champagne. Voor de kleintjes kan worden gedacht aan een glaasje kinder-champagne.

De gastheer van Gallant & More zorgt er ook voor dat de jassen van jullie gasten netjes worden aangenomen en worden weggehangen.

Lijstje met samenvattingen van ideeën voor een 25 jaar getrouwd feest

  • Gastheer van Gallant & More;
  • Uitnodigingen;
  • 25 jaar getrouwd versiering
  • DJ/Band/akoestisch duo
  • Taart bestellen en hapjes maken of doorgeven aan cateraar
  • Champagne bij binnenkomst

Geef een reactie