Product reviews

Ervaring met Heineken “the SUB” – onze review

heineken the torp

Heineken The Sub – onze onafhankelijke review over deze nieuwste gadget van Heineken!

Aangezien Gallant & More niet vies is van een feestje, hier een uitgebreide uitleg over deze musthave. Ieder feestje wordt extra leuk met deze nieuwe thuistap van Heineken!

Uitleg over The SUB van Heineken

Vanaf €89 bent u de trotse bezitter van deze thuistap. Het is heel eenvoudig om deze te bestellen! Nog eenvoudiger is de installatie ervan. Heineken The Sub werkt met zogenaamde “TORPS”, welke u makkelijk in The SUB kunt klikken, nadat deze gekoeld zijn voor 6-10 uur.

Na bevestiging van The TORP, geeft de thuistap aan of de petfles op temperatuur is of niet. Als dit het geval is, kunt u uw eerste perfect gekoelde biertje tappen. Zelfs tot 15 dagen na opening, is het nog goed op smaak en temperatuur!

Ervaring met The SUB

The SUB kenmerkt zich door een stoer en hip design, welke in elk interieur past. Daar komt nog eens bij dat The SUB niet zo log is als zijn voorganger. Hij past dus makkelijk op het aanrecht of in een keukenkastje. Wel is hij vrij diep.

Het installeren is zo gepiept en handig is dat hij aangeeft of The TORP goed op temperatuur is. Deze TORPS passen goed in de koelkast en er kunnen ongeveer 8 biertjes uit worden getapt.

Daarmee is een biertje aan de dure kant met een gemiddelde prijs van €0.75 per biertje. Maar dan heeft u wel een perfect getapt biertje uit deze prachtige gadget. Oke, eerlijk is eerlijk.

Het is wel een typische mannengadget! En..niet geheel onbelangrijk is het schoonmaken. Dit is eenvoudig, daar The TORP al het leidingwerk bevat.

Frank Kruit / Gallant & More

The Torp kopen

Er zijn op dit moment 11 verschillende biersoorten te koop. Op de site van The Torp kunt u precies uw wensen aangeven, zodat u de gewenste smaak zult ontvangen.

Wilt u een klein beetje voordeel ontvangen dat gaat u voor The Torp Wereldmix. Daarbij ontvangt u verschillende soorten bieren, voor een gereduceerde prijs. Ideaal voor een bierproeverij samen met uw nieuwe gadget: Heineken- The Sub.

⭐ Lees ook: review van de SodaStream

The SUB op een feest

Hoe fraai zou het zijn om The SUB neer te zetten op uw verjaardagsfeest. Heerlijk gekoelde biertjes tappen voor uw gasten.

Maar uiteraard is het ook mogelijk dit te laten doen door de gastheer van Gallant & More! Heerlijk van uw gasten genieten en uw heerlijk getapte biertje, terwijl al uw werk uit handen wordt genomen.

Geef een reactie