Cadeau

19 hilarische verjaardagswensen voor Facebook die te slecht voor woorden zijn!

man barst in lachen uit na verjaardagswensen

Ben je het beu om altijd dezelfde saaie verjaardagswensen te sturen? Wil je wat pittigheid toevoegen aan de felicitaties die je stuurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit blog delen we de 19 meest foute en hilarische verjaardagswensen die je kunt maken op Facebook of in een verjaardagskaart.

Van grappige woordspelingen tot brutale opmerkingen, deze verjaardagswensen zijn zeker niet voor iedereen geschikt. Maar als je een vriend of familielid hebt die van een beetje humor houdt en niet bang is voor een beetje provocatie, dan zijn deze verjaardagswensen perfect!

Maar we weten allemaal dat felicitaties niet het enige zijn dat telt op een verjaardag. Je kunt niet zonder cadeau! Maar wat geef je aan iemand die al alles heeft of aan iemand die je niet zo goed kent? Maak je geen zorgen, we hebben ook daar een oplossing voor. In dit blog geven we je enkele suggesties voor foute cadeaus die zeker een lach op het gezicht van de jarige zullen toveren.

foute kaarten

#fouteverjaardagswens

Stuur een kaartje met een foute verjaardagswens

19 foute verjaardagswensen die te slecht voor woorden zijn!

Dus waar wacht je nog op? Lees verder en ontdek onze 19 meest foute, hilarische verjaardagswensen en foute cadeau suggesties. Wie weet vind je wel inspiratie voor de volgende verjaardag die eraan komt. Maar wees gewaarschuwd, deze verjaardagswensen en cadeaus zijn niet voor iedereen geschikt!

 1. Happy birthday! Wees trots op alles wat je hebt bereikt tot nu toe. Of huil gewoon in een hoekje omdat je nog niets hebt bereikt.
 2. Gefeliciteerd! Vandaag vieren we het moment dat de wereld werd verrijkt met jouw aanwezigheid. Of nou ja, tenminste dat is wat je moeder denkt.
 3. Happy birthday! Probeer niet te veel te denken aan het feit dat je nu weer een jaar dichter bij het moment komt waarop je moet beslissen of je begraven of gecremeerd wilt worden.
 4. Felicitaties! Vandaag herdenken we het moment dat een nieuwkomer werd geboren en onze algehele intelligentie daalde.
 5. Gefeliciteerd! Je bent nu officieel oud genoeg om je af te vragen waar al die jaren zijn gebleven.
 6. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu een jaar dichter bij de dood, dus laten we het feest vieren voordat het te laat is.
 7. Je bent een jaar ouder geworden, maar maak je geen zorgen, je ziet er nog steeds uit als een twintigjarige. Een twintigjarige die al jaren niet meer heeft geslapen, maar toch.
 8. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop het geoorloofd is om te klagen over alles en nog wat zonder dat iemand je ervan beschuldigt een zeurpiet te zijn!
 9. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop je niet meer bang hoeft te zijn om oud te worden, omdat je al oud bent! Geniet van het rustiger aan doen!
 10. Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuwe mijlpaal in je leven! Wees gerust, het is slechts een getal. Een heel groot, angstaanjagend getal.
 11. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je dag zo fantastisch is als jij denkt dat je dansmoves zijn als je dronken bent!
 12. Fijne verjaardag! Ik zou een grap over je leeftijd maken, maar ik ben bang dat je die niet begrijpt.
 13. Fijne verjaardag! Laten we hopen dat je cadeaus beter zijn dan je grappen.
 14. Maak je geen zorgen over het ouder worden, het is nog steeds beter dan het alternatief. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 15. Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je niet meer om de prijs vraagt, maar om de seniorenkorting!
 16. Je bent ouder dan gisteren, maar jonger dan morgen. Geniet van je verjaardag!
 17. Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop je ’s nachts twee keer moet plassen en je je nog steeds moe voelt als je wakker wordt.
 18. Je verjaardag is een perfect excuus om te feesten en te drinken, alsof je er nog een nodig had. Geniet van je speciale dag!
 19. Ik ben zo blij dat je op deze dag geboren bent, want anders had ik niemand om mijn ongepaste verjaardagsgrappen naar te sturen.

Foute cadeaus, gewoon omdat je nu toch al fout bezig bent!

En vergeet niet, bij een foute verjaardagswens hoort ook een fout cadeau! En we hebben genoeg inspiratie gegeven met onze lijst van 50 foute cadeaus die je kunt geven aan de jarige. Maar als je nog steeds niet kunt kiezen, hebben we een top 5 samengesteld van de meest hilarische cadeaus:

 • De Lama bloempot – deze schattige bloempot in de vorm van een lama met bijbehorende zaadjes zal zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.
 • Het Bierdopjes pistool – dit cadeau is perfect voor de bierliefhebber die wel van een spelletje houdt. Schiet de bierdopjes weg terwijl je geniet van een lekker koud biertje.
 • De Zonnebrandcrèmefles voor spullen – dit cadeau is ideaal voor de vakantieganger die graag zijn/haar spullen wil beschermen tegen de zon. En het ziet er ook nog eens grappig uit!
 • Het Tegeltje Frikandel speciaal – een leuk cadeau voor de snackliefhebber. Met deze tegel kan de jarige zijn/haar liefde voor de frikandel speciaal op een hilarische manier tonen.
 • De Retro Popcorn bak – een perfect cadeau voor de filmliefhebber die graag thuis een bioscoopervaring wil creëren. Maak het extra speciaal door er een zak popcorn bij te geven!

Hopelijk heb je genoeg inspiratie gekregen voor een foute verjaardagswens en cadeau. En als je zelf nog een foute verjaardagswens hebt die je wilt delen, laat het dan vooral weten in de reacties! Want wie weet inspireer jij wel iemand anders om ook eens lekker fout te doen op een verjaardag.