Hospitality

Vijf beste boeken over gastvrijheid

boeken over gastvrijheid

Gallant and More staat garant voor service met ultieme gastvrijheid. De gastvrijheid van de bediening van Gallant and More zit in de genen! Wij geloven namelijk niet dat je gastvrijheid enkel en alleen aan kan leren. Een mooie aanvulling op de natuurlijke gastvrijheid van onze medewerkers, zijn een vijftal boeken die wij graag aan jullie willen introduceren. Deze boeken zijn een inspiratiebron geweest voor onze uiting van hospitality. Door deze boeken zijn wij namelijk goed op de hoogte van de do’s and don’ts in de horeca.

5 beste boeken over gastvrijheid

EREDIVISIE HORECA- Inspirerende praktijkverhalen, Ton Lenting

In het boek EREDIVISIE HORECA lees je interviews van 25 zegevierende horeca ondernemers. Deze horeca ondernemers geven je waardevolle tips om je hospitality te verbeteren en over hoe je je horeca bedrijf succesvol maakt en houdt.

Lenting vertelt in het boek over de trends op horeca gebied. Door het boek te lezen krijg je meer inzicht in wat het leven als horeca ondernemer inhoudt en hoe de horeca wereld in elkaar steekt.

Wij van Gallant and More zijn enthousiast over dit boek en raden het je zeker aan als je je algemene kennis wil verbreden over de horeca in Nederland!

Welkom! professionele gastvrijheid als sleutel tot succes, Magda Berman

Zeer vermakelijk en makkelijk leesbaar boek met gedragsadviezen over gastvrijheid voor medewerkers in de horeca.

In dit boek wordt uitleg gegeven over onder andere; begroeting, sociale vaardigheden, grenzen aan gastvrijheid, samenwerken en uitserveren.

Naast deze serieuze onderwerpen worden er ook komische blunders uitgelicht. Door de manier van omschrijven hoe het dus niet hoort leer je beter te onthouden hoe het wel hoort!

Wij zeggen lees hem om dit boek in ieder geval niet gemist te hebben.

50 gasten-gids voor gast en gastheer, Wouter Joosen

Een boek waarin verscheidene columns staan over de werkzaamheden in de horeca. Door het boek leer je beter om te gaan met alle  verschillende gasten die jij als hospitality medewerker tegen komt of kan gaan komen.

Ook dit boek is op een grappige wijze geschreven zodat het boek je niet alleen wijsheid geeft over gastvrijheid, maar je ook leert om af en toe de situaties in de horeca met humor te kunnen bekijken en hoe je sommige vervelende situaties leert relativeren.

Dit is het jaar van de bediening… echt! Want gasten komen terug voor goede bediening! Wouter Verkerk

In het boek ‘Dit is het jaar van de bediening…echt! Want gasten komen terug voor goede bediening!’ lees je over waarom goede bediening je horecazaak kan maken of breken.

Verscheidene aspecten van het leveren van kundige hospitality komen aan bod.

Wouter Verkerk is een ervaren horecaman en is werkzaam als horeca- en gastvrijheidstrainer. De expertise die hij heeft, deelt hij uitgebreid in dit boek waardoor jij als lezer zelf ook een betere gastheer of gastvrouw wordt!

Dit is mijn wijk niet! 93 eye-openers over gastvrijheid en horeca in 25 blogs, Wouter Verkerk

Een mooie slagzin over dit boek luidt: ‘Als je het eenmaal ziet, zie je het nooit meer NIET’.

Voor Gallant and More is dit herkenbaar, want als je eenmaal weet waar je op moet letten in de hospitality, zie en denk je er altijd wel aan. Zoals het legen van de asbakken op de tafels bij een feest, het extra verzorgen van oudere mensen, een glas goed neerzetten en ook  het oppakken van een glas en noem het maar op.

In dit boek schrijft Wouter Verkerk over zijn irritaties in de horeca en deelt hij wederom zijn ervaringen en adviezen over het werken in de horeca.

Gallant and More als voorbeeld

Naast het lezen van bovenstaande interessante literatuur over gastvrijheid kun je er natuurlijk ook voor kiezen om ons in te huren op jouw eigen feest of bijvoorbeeld  in jouw restaurant.

Door ons te zien werken ervaar je zelf wat je prettig vind aan onze gastvrijheid en dit kunnen wij dan meteen meegeven aan jouzelf en je eventuele personeel. Hopelijk tot ziens!

De beste boeken over gastvrijheid (hospitality): dit waren ze!

Geef een reactie