Toont alle 10 resultaten

Uitnodiging voor 60e verjaardag

Wil je graag een uitnodiging voor een 60e verjaardag ontwerpen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Gallant & More kun je namelijk zelf kiezen en je uitnodiging voor de 60e verjaardag zelf samenstellen. Het is daarom goed om je hier eens in te verdiepen en je te laten inspireren door alle mogelijkheden. Er kan verrassend veel, dus kom het nu zelf ontdekken. We raden je aan om op tijd te beginnen, zodat je op je gemak kunt nagaan wat je op de uitnodiging voor de 60e verjaardag wilt hebben staan. Je wilt het toch ook goed vieren? Begin daarom alvast na te denken over wie je graag wilt uitnodigen en wanneer het feest is. Dit is namelijk belangrijke informatie die je op de uitnodiging voor de 60e verjaardag moet plaatsen. Het advies is dus om op tijd te beginnen met de nodige voorbereidingen, en daar hoort het maken van een uitnodiging natuurlijk ook bij.

Zelf een uitnodiging voor de 60ste verjaardag samenstellen

Hoe leuk is het als je zelf een mooie uitnodiging wilt samenstellen en dat ook echt kunt? Je kunt dan denken aan een uitnodiging voor een 60e verjaardag met eigen tekst en een foto! Dit maakt het erg persoonlijk en veel leuker. Neem er daarom de tijd voor, zodat je echt kunt genieten van de mogelijkheden. Als je weet wat je kunt maken, krijg je nog meer inspiratie en misschien vind je het dan nog lastig om te kiezen, maar je kunt van alles proberen en dan kies je het mooiste ontwerp voor jouw uitnodiging voor de 60e verjaardag.

Uitnodiging voor 60 jaar voor een geweldig verjaardagsfeest

Wat je ook te vieren hebt, je kunt het altijd groots vieren met iedereen om je heen. Familie, kennissen, vrienden, de buren? Iedereen is vast en zeker welkom en daarom ga je een mooie uitnodiging voor 60 jaar maken. Dit kan voor een geweldig verjaardagsfeest zijn, maar ook voor een verrassingsfeest. Meer dan de moeite waard om hier ook naar te kijken, zodat je er snel je voordeel mee kunt doen. Maar we hebben wel een paar tips voor je over hoe je de beste uitnodiging voor 60 jaar kunt maken, zodat je zeker weet dat alles snel in orde is:

 • Staat er een thema centraal? Een verjaardag in stijl? Bijvoorbeeld de jaren zestig of een ander muziekthema?
 • Wanneer is het feest? De datum is heel belangrijk om goed te vermelden op de uitnodiging!
 • Waar is het feest? De locatie dien je ook aan te geven, bijvoorbeeld in een restaurant, café of bij jou thuis (vermeld dan ook het adres).
 • Op welk tijdstip is het feest? Hoe laat begint het feest en als er een eindtijd is, kun je die ook vermelden.
 • Wat is de cadeautip? Misschien een envelop?
 • Zijn er bijzonderheden qua parkeermogelijkheden? Of is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
 • Welke kleur wil je op de uitnodiging voor 60 jaar centraal hebben staan?
 • Welke afbeeldingen wil je erop hebben staan? Deze kun je namelijk zelf kiezen en aanleveren, ook het formaat kies je zelf.
 • Of liever een foto van de jarige? Dan wordt het erg persoonlijk en dat is wel heel leuk om te verwerken op een uitnodiging voor 60 jaar!
 • Welk lettertype kies je en hoe groot? Misschien dikgedrukt, zodat het allemaal erg duidelijk is?
 • Wil je de kaart aan alle kanten bedrukken? Bijvoorbeeld aan de voorkant een foto, binnenin links de tekst van waarom er een feestje is en rechts alle gegevens van waar het is en dergelijke?
 • Een kaart die je dicht kunt vouwen? Of liever een enkele kaart? Het is heel persoonlijk wat je mooi vindt en het hangt ook van je budget af.
 • Hoeveel geld heb je beschikbaar voor de uitnodigingen? Aan de hand daarvan kun je namelijk ook kijken welke wensen je hebt en wat er allemaal mogelijk is.
 • Hoeveel uitnodigingen heb je nodig? Meestal geldt: hoe hoger het aantal, hoe goedkoper het wordt.
 • Dun of dik papier? Het hangt af van welke kwaliteit uitnodigingen je wilt en hoeveel je eraan wilt besteden.

Zo zie je maar dat er veel is waar je over na moet denken als je een uitnodiging voor 60 jaar gaat maken.

Uitnodiging voor 60e verjaardag voor een man

Wil je graag een uitnodiging voor een 60e verjaardag voor een man maken? Bij Gallant & More heb je mogelijkheden genoeg. Daarom raden wij je ook aan om hier snel werk van te maken, want hoe sneller je alles regelt, hoe sneller de kaarten gemaakt kunnen worden. De moeite waard om bij ons je keuze te maken, want er is van alles mogelijk qua uitnodigingen. Een eigen afbeelding of een eigen foto? Alles kan en jouw tekst wordt gedrukt op de plaats die jij wenst. Maak daarom de mooiste uitnodiging voor een 60e verjaardag voor een man bij ons en geniet van het moment dat je met je dierbaren gaat vieren.

Uitnodiging voor 60e verjaardag samenstellen voor een vrouw

Wie laat jij een uitnodiging voor een 60e verjaardag voor een vrouw ontwerpen? Of vind je het leuk om het zelf te doen? Als je weet wat de mogelijkheden zijn, heb je het zelf zo geregeld, veel leuker omdat je het dan echt naar eigen wens kunt samenstellen. Bij Gallant & More heb je die mogelijkheid en daarom kun je er snel werk van maken om het te regelen. Wij zijn er voor je en als je vragen hebt over het samenstellen van de uitnodiging voor 60 jaar, dan horen wij dat graag zodat wij je kunnen helpen.

Voordelen van het bestellen van een 60ste verjaardagsuitnodiging bij Gallant & More

Het is goed dat je de voordelen van het bestellen van een 60ste verjaardagsuitnodiging eens onder ogen ziet. Het is namelijk echt de moeite waard om deze te ontwerpen en te bestellen bij Gallant & More. Zoveel mogelijkheden en voordelen bij elkaar; dat wil je gewoon niet missen. Het is daarom goed dat je nu die keuze maakt. Met onze tips weet je waar je op moet letten en dan heb je de nodige voorbereidingen al kunnen treffen om er een mooie kaart van te maken. Mocht je toch iets aangepast willen hebben aan je ontwerp, dan is dat zo geregeld. Bij ons maak je echt de mooiste 60-jarige uitnodiging aller tijden. Een ander voordeel is dat je bij ons enorm veel voorbeelden in het assortiment hebt, en dat kunnen allemaal goedkope uitnodigingen zijn. Je bepaalt zelf hoe groot je budget is en aan de hand daarvan kun je je 60-jarige uitnodiging samenstellen. Als je vragen hebt, horen we dat graag van je, want dan helpen wij je graag verder. Voor de juiste uitnodiging op maat kies je natuurlijk voor Gallant & More.