Toont alle 10 resultaten

Trouwuitnodiging maken

Staat er binnenkort een groot feest op de planning? Dan is het verstandig om tijdig een trouwuitnodiging te maken. Er komt immers veel bij kijken om dit goed te regelen, dus neem er de tijd voor. Voor het maken en versturen van een originele trouwuitnodiging ben je bij Gallant & More aan het juiste adres. Een trouwuitnodiging is namelijk zeer persoonlijk en moet aan al jouw wensen voldoen. Jij levert de informatie aan die op het kaartje moet komen en de rest wordt voor jou gedaan. Belangrijk is dat je goed nadenkt over wat je erop wilt hebben, zoals kleuren, lettertype, afbeeldingen, tekst en nog veel meer. Het wordt de mooiste dag van je leven en daar hoort een prachtige en originele trouwuitnodiging bij.

Uitnodigingen voor een bruiloft maken

Bij ons kun je een originele trouwuitnodiging maken, zodat iedereen precies weet waar hij of zij moet zijn. Begin er op tijd mee, want je wilt al jouw dierbaren erbij hebben en het is belangrijk de datum tijdig door te geven zodat zij deze in hun agenda kunnen reserveren. Neem de tijd om samen een mooie trouwuitnodiging samen te stellen. Bedenk goed wat je erop wilt hebben en als je eenmaal een idee hebt, kun je bij ons een voorbeeld maken. Stel op je gemak de trouwuitnodiging samen, bekijk wat je mooi vindt en wat eventueel aangepast moet worden. Geef het de tijd, want er staat een prachtig feest op het programma en daar hoort natuurlijk een schitterende uitnodiging bij.

Foto van het toekomstige bruidspaar op de kaart

Misschien wil je een trouwuitnodiging maken met een foto van jullie erop. Dit is heel persoonlijk en origineel en bovendien een mooie herinnering. Je gaat de mooiste trouwuitnodiging maken; hoe persoonlijker, hoe mooier en origineler het wordt. Veel mensen waarderen dit, dus besteed er tijd en aandacht aan, zodat je tevreden bent over de prachtige kaart die je gaat ontwerpen. Nodig de mensen uit die je dierbaar zijn en zij zullen blij zijn met jouw prachtige trouwuitnodiging.

Originele trouwuitnodiging zelf samenstellen

Wil je graag een originele trouwuitnodiging zelf samenstellen? Dat kan uiteraard bij Gallant & More. Je kunt alles naar wens samenstellen, zoals het thema, de papierkeuze, en misschien wil je wel goudfolie of iets anders. Alle wensen kunnen omgezet worden naar een prachtige en originele trouwuitnodiging. Wij staan garant voor kwaliteit en helpen je graag verder als je er niet uitkomt. Wij adviseren je in ieder geval om de tijd te nemen om een originele trouwuitnodiging te kunnen samenstellen.

Hoe maak je een unieke online trouwuitnodiging?

Vraag je je af hoe je een unieke online trouwuitnodiging kunt maken? Wij leggen het je graag uit. Er komt namelijk veel bij kijken:

– Hoe groot mag de kaart zijn? Kies je voor een extreem grote en luxe kaart, of heb je liever een kleiner formaat? Alles is mogelijk, maar het is handig om vooraf te weten wat je wilt.
– Wil je aan alle kanten van de kaart tekst of afbeeldingen? Kies je voor een enkele of dubbele kaart?
– Wat wordt het thema? Of heb je een bepaalde kleur in gedachten? Alles kan op de kaart tot uiting komen, zodat de gasten ook het thema kennen.
– Welk papier wil je gebruiken? Kies je voor dikker of dunner papier? Moet er bijvoorbeeld een apart vel in voor genodigden die eerder mogen komen?
– Welke tekst wil je erop hebben? Datum, locatie, tijd, en wat nog meer? Misschien een cadeautip?
– Welk lettertype kies je? Groot of klein, vetgedrukt of cursief?
– Welke kleuren wil je gebruiken? Zijn er kleuren die je erg mooi vindt en die centraal staan op de bruiloft? Verwerk deze dan ook alvast in de kaart.
– Welke foto’s en/of afbeeldingen wil je gebruiken? Een foto van jullie samen bijvoorbeeld?
– Hoeveel uitnodigingen heb je nodig?
– Budget: wat is het budget voor het samenstellen van de trouwuitnodiging? Bekijk dit goed, zodat je op basis daarvan je wensen kunt aanpassen.

Voordelen van uitnodigingen voor een bruiloft bestellen via Gallant & More

Je profiteert van alleen maar voordelen als je jouw trouwuitnodiging bij ons maakt. Bij Gallant & More is alles mogelijk en wij helpen je graag verder. Geniet daarom van al onze voordelen: filter bij ons op populariteit en prijs, profiteer van ons enorme assortiment en ontvang alles de volgende dag in huis. Kwaliteit, lage prijzen en alles wat je voor een feest nodig hebt, vind je bij ons. Wat wil je nog meer? Heb je vragen over het maken van een trouwuitnodiging of wil je er zelf gebruik van maken? Wacht dan niet langer, wij helpen je graag snel verder.