Filter

Trouwuitnodiging (59)

Verjaardag (256)

Uitnodigingen

Heb je binnenkort wat te vieren? Dan is het aan te raden om digitaal een uitnodiging te maken en te versturen. Wij kunnen je daar heel goed bij helpen. Bij Gallant & More ben je daarom ook aan het juiste adres om alles te weten te komen over het maken van een feestelijke uitnodiging! Ieder feest moet namelijk een groot succes worden en je wil graag dat mensen bij ontvangst van de uitnodiging al direct enthousiast worden over het feestje. Daar kun jij natuurlijk als organisator ook voor zorgen als je een mooie uitnodiging hebt gemaakt. Daarom gaan we daar wat dieper op in en dan kun jij snel ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw feest! Laat je maar eens inspireren en bekijk dan wat jij allemaal nodig hebt om een mooie digitale uitnodiging te maken.

Uitnodigingen maken voor ieder feest

Het is altijd leuk om een feest te mogen organiseren. Je kunt het dan maar beter ook goed aanpakken en daarvoor kun jij digitaal een uitnodiging maken en versturen. Gelukkig sta jij er niet alleen voor want met ons kun jij het snel voor elkaar krijgen. Maar het is dan wel van belang dat je weet voor wat voor feest je een uitnodiging gaat maken. Daarom hebben we een paar feesten voor je op een rijtje gezet en dan kun je je daar alvast door laten inspireren. Vier wat er kan in het leven!

Huwelijksfeest

Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je dat natuurlijk groot vieren. Wie wil je erbij hebben? Waar ga je het vieren? Wanneer? Hoeveel mensen mogen er komen en wanneer? Wie blijven er eten en wie zijn er de hele dag bij het feest? Meestal maak je hierin een selectie en daarom is het wel van belang dat je daar ook aan denkt bij het maken en versturen van de uitnodigingen. Maak een gastenlijst, dan kun jij iedereen een uitnodiging sturen en aangeven wanneer iedereen welkom is.

Vrijgezellenfeest

Nog even genieten van het vrijgezelle bestaan? Nodig je vrienden uit om het samen te vieren of misschien mag jij het feest wel voor iemand regelen en kun jij dan lekker losgaan. Kies een leuke activiteit, een mooie locatie en een datum zodat de meeste mensen uit de groep kunnen. Vergeet natuurlijk je camera niet mee te nemen want dit kan een heerlijke dag worden voor allemaal om nooit te vergeten.

Bedrijfsfeest

Steeds meer bedrijven maken de keuze om het te vieren als ze bijvoorbeeld een jaar bestaan, of vijf jaar of tien jaar. Het kan ook ieder jaar gevierd worden. Meestal wordt het dan zowel binnen als buiten gevierd of gecombineerd met een open dag en/of rondleiding. Wie zijn er welkom, wanneer en hoe is het qua vervoer geregeld? Misschien een leuke slaapzaal elders afhuren zodat iedereen kan blijven tot de late of vroege uurtjes? Vermeld alle belangrijke informatie op de digitale uitnodiging en dan kan het bedrijfsfeest snel plaatsvinden!

Kraamfeest

Is je kindje net geboren en wil je dat graag vieren? Natuurlijk hebben veel mensen zin om je kleine wonder te bewonderen, maar hoe wil je dit aanpakken? Sommige mensen geven een kraamfeest en dan kunnen ze meerdere mensen tegelijkertijd uitnodigen in plaats van iedereen apart. Dit is vaak een stuk efficiënter en zo kun jij toch je kindje aan iedereen laten zien. Geef aan wanneer het uitkomt, en dan kan iedereen naar jou toe komen, of op locatie net wat je fijner vindt (als je het maar goed aangeeft in de uitnodiging).

Kinderfeest

Het is leuk om ieder jaar stil te staan bij de verjaardag van je kinderen. Vanaf het moment dat ze naar school gaan worden ze vaak ook uitgenodigd voor kinderfeestjes. De kans is groot dat ze het daarom zelf ook willen vieren maar wat ga je dan doen? Hoeveel kindjes komen er en welke tijden? Zorg dat het verantwoord is en dat er genoeg begeleiding is om de kinderen allemaal in de gaten te houden. Verstuur de uitnodigingen op tijd zodat het kinderfeestje een groot feest gaat worden voor je zoon of dochter en de vriendjes en vriendinnetjes.

Verjaardagsfeest

Wie is er binnenkort jarig? Ga je dat groots vieren of misschien samen? Het is goed om een uitnodiging te sturen zodat iedereen weet wanneer het feest wordt gehouden. Je hebt dan een vast moment wanneer dat iedereen komt en dan heb je het ook in één keer gehad. Zorg dat je alle belangrijke informatie op de uitnodiging vermeld. Als iemand bijvoorbeeld 25 of 50 wordt, dan kun je een foto uitnodiging maken, leuk en persoonlijk. Alles kan online samen worden gesteld dus ervaar zelf het gemak van digitale uitnodigingen maken.

Examenfeest

Wie is er geslaagd en waarvoor? Het kan zijn dat iemand naar de volgende klas gaat, of echt een diploma heeft behaald, VMBO, HAVO of VWO misschien? Of misschien een andere HBO of MBO opleiding? Alles is natuurlijk mogelijk en kan gevierd worden! Goed om daarom stil te staan bij een examenfeest en een mooie uitnodiging op maat te maken. Vermeld in ieder geval wie er is geslaagd, waarvoor, wanneer het feest is en wie weet een leuke cadeautip? Ook de locatie vermeld je natuurlijk op de digitale uitnodiging en dan maar hopen dat er veel mensen komen!

Foto uitnodiging maken

Het is mooi om een feest te mogen geven en dan een foto uitnodiging te maken. Zo kun je het namelijk erg persoonlijk maken en wie wil dat nou niet? Je weet dan direct over wie het gaat en dat maakt het ook zo leuk.  Je kunt een eigen uitnodiging samenstellen en dan nog even nadenken of je alles hebt wat er op moet staan. Je hebt het voordeel dat je zelf ook eerst een voorbeeld kunt zien en dan merk je vanzelf op of je nog wat bent vergeten of wil aanpassen.

Originele uitnodiging zelf samenstellen

Ieder feestje is anders en daarom wil je ook een originele uitnodiging zelf samenstellen. Daar komt natuurlijk wel wat bij kijken:

  • Thema, dieren, seizoenen, verjaardag, carnaval, verkleden, buiten, bossen, bloemen en planten, vakantie..
  • Formaat, hoe groot mag de kaart zijn? Enkel of dubbel?
  • Kleuren, een neutrale kaart of juist een kaart vol felle kleuren?
  • Papierkeuze, dun papier, dikker, mat of glanzend?
  • Afbeeldingen, een eigen foto? Een standaard afbeeldingen?
  • Tekst, wat mag er op de kaart staan en waar?
  • Lettertype, welk lettertype vind je mooi en aantrekkelijk en welke grootte?

Er is dus veel waar je aan moet denken als je een digitale uitnodiging gaat maken. Maar gelukkig kun je bij het ontwerpen zelf ook zien hoe het wordt en het waar nodig aanpassen.

Hoe maak je een online uitnodiging?

Het belangrijkste gaat nu komen en dat is het maken van een online uitnodiging. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen want wij kunnen je daarin helpen. Het is wel fijn als je zelf al een beetje weet wat je wil en dan kan het snel geregeld worden. Een digitale uitnodiging maken is een stappenplan. Je gaat eerst bedenken wat je wil doen, wat je daarvoor nodig hebt (informatie over het feest, tijden, locatie, foto, etc.) en dan kun jij pas beginnen met een ontwerp. Een foto uitnodiging is de moeite waard om samen te stellen en online kan dat snel geregeld worden. Volg gewoon alle stappen die in beeld komen en denk dan goed na wat er bij deze gelegenheid past.

Voordelen van digitale uitnodigen bestellen via Gallant & More

Het is ideaal om via Gallant & More je digitale uitnodigingen te bestellen. Je geniet hier namelijk van een groot aantal voordelen, bij ons kun je eenvoudig filteren op populariteit. Je ziet dan wat er momenteel vaak wordt gekozen en wie weet wil jij daar wel in mee gaan! Maar ook de prijs is erg voordelig en je kunt altijd rekenen op een scherpe prijs voor iedere uitnodiging die je hier gaat maken. Echter is dat nog niet alles want wij bieden je ook een enorm assortiment en bij ons is veel op voorraad of kan snel geproduceerd worden en dan is het de volgende dag bij jou in huis. Ontdek daarom ook wat wij jou te bieden hebben en dan kun jij er je voordeel mee doen.