Cadeau, Feestdagen

Duurzaam kerstpakket anno 2022 [4x idee]

kerstpakket duurzaam idee

Het hele jaar door staan jouw werknemers voor je klaar, zoek jij een originele manier om hen te verrassen? Kies dan voor een duurzaam kerstpakket. Je vindt hier de beste duurzame kerstpakket ideeën. Het is de hoogste tijd dat jij je laat inspireren, want je wil toch ook graag volop keuze? Het beste is alleen goed voor jouw werknemers. Duurzaam kerstpakket ideeën zijn echt van deze tijd, dus waar wacht je nog op?

Duurzame kerstpakket toppers: dit zijn ze

Je bent op zoek naar de beste duurzame kerstpakket toppers, speciaal voor jou hebben wij er vier uitgekozen. Hieronder kun je er meer over te weten komen:

kerstpakket verantwoord 1

Kerstpakket Verantwoord

Werknemers verrassen met een Kerstpakket Verantwoord? Je weet dan zeker dat ze niets tekort komen! Iedereen zal blij verrast zijn met dit mooie unieke pakket. Overal is aan gedacht, lekkere hapjes, drankjes en dan is alles nog verpakt in een mooie geschenkdoos. Als je je werknemers echt wil verrassen, dan is dit een mooi duurzaam kerstpakket!

kerstpakket be organic

Kerstpakket Be(e) organic

Wat een bijzondere naam, kerstpakket Be(e) organic. Maar het pakket doet zijn naam echt eer aan. Dit is een uitbundig pakket, er is aan iedereen gedacht, zelfs aan de bijen en vogels buiten! Duurzaam is het in ieder geval zeker, een mooi bijenhotel, bloemzaden en voor jou wat lekkers om de feestdagen samen fijn door te komen!

kerstpakket duurzaam thuis

Kerstpakket duurzaam thuis

De kerst lekker samen thuis vieren? Met kerstpakket duurzaam thuis is dat meer dan de moeite waard. In dit pakket vind je namelijk een mooi plaid welke is gemaakt van milieuvriendelijk gerecycled eco katoen. Het is ook lekker zacht en het geeft warmte aan het interieur. De warmte naar binnen halen en warmte overgeven van jou aan anderen, is op deze manier een mooi gebaar.

kerstpakket purato 1

Kerstpakket Purato

Een lekker duurzaam kerstpakket Purato zal bij velen goed in de smaak vallen. Lekkere Italiaanse biologische wijn wie houdt er nou niet van? Mooi verpakt in een geschenkdoos en erg leuk om te geven aan je werknemers die het hele jaar door voor jou klaar hebben gestaan.

Waar let je op bij het kiezen van een ‘groen’ kerstpakket?

Als werkgever wil je ook graag laten zien dat je je bewust bent van onze maatschappij, de klimaatveranderingen en je wil ook duurzaam doen. Dit kun je heel eenvoudig aan je werknemers laten zien door te kiezen voor een ‘groen’ pakket. Geef het goede voorbeeld en ze zullen er nog lang over nadenken.

Alleen maar goed om met een bepaalde gedachten het kerstpakket aan hen te geven. Maar waar moet je nu aan denken bij een groen kerstpakket? Daar hoef jij niet langer over na te denken want dat hebben wij al voor je gedaan. De beste duurzame kerstpakket ideeën hebben wij al voor je op een rijtje gezet. Bij een groen kerstgeschenk kun je denken aan:

  • Duurzaam, je wil graag dat het op een verantwoorde manier is gemaakt en is samengesteld. Maar je wil ook dat je werknemers er echt wat aan hebben. Dus een leuk kerstgeschenk met eten en drinken en dan nog een leuk ander product erbij wat ze kunnen gebruiken kan een hele goede keuze zijn.
  • Gerecyclede materialen, veel pakketten worden gemaakt van materialen die al eens gebruikt zijn. Denk eens aan het recyclen van papier en plastic? Ook bij de kerstpakketten wordt hier steeds meer aan gedacht (zoals bij het maken van de verpakkingen of de mooie geschenkdoos waar het kerstgeschenk in wordt geleverd).
  • Weinig verpakking (afval), groen en duurzaam, dan wil je niet veel afval hebben want dat is niet goed voor het milieu.
  • Artikelen voor hergebruik, bekijk de inhoud van de pakketten maar eens en dan kun je zien dat veel of helemaal op gaat of hergebruikt kan worden!
  • Biologische producten, dat is echt helemaal groen, groener kan het gewoon niet!
  • En toch ook leuk verpakt, en dat regelen wij!

Je ziet nu wel dat groene kerstpakketten helemaal in zijn en dat kan voor jou ook de reden zijn om hier voor te kiezen.

Wanneer is een kerstpakket ‘MVO’?

Wist je dat een kerstpakket MVO kan zijn? MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is een kenmerk voor kerstpakketten die geleverd worden waarbij er aandacht is besteed aan sociale kwesties en aan het milieu. Steeds meer werkgevers kiezen voor biologische kerstpakketten met fair trade en duurzame producten.

Je denkt niet alleen aan de mensen maar ook aan de natuur. In verschillende kerstpakketten die wij je aanraden zitten ook veel leuke dingen voor de vogels en andere dieren buiten, zoals een bijenhotel.

Veel mensen hebben het nog niet in de gaten, maar ons klimaat is sterk aan het veranderen en sommige dieren worden met uitsterven bedreigd. Daarom moeten wij daar met zijn allen wat aan doen en aandacht aan besteden. Door voor onze duurzame kerstpakket ideeën te kiezen, draag je je steentje hier ook aan bij!

Bekijk ook onze alternatieve kerstpakketten via Gallant & More

Toch nog benieuwd welke andere kerstpakketten wij jou te bieden hebben? Kom dan snel onze alternatieve kerstpakketten ontdekken via Gallant & More. Wil je misschien een mooi kerstpakket voor hem of een kerstpakket voor haar kiezen? Of wellicht een kerstpakket met een spel?

Deze worden bij ons ook volop aangeboden en het is aan jou wat je wil geven. Je zou ook aan de hand van je budget na kunnen gaan wat er te besteden is (per persoon) en dan kun je aan de hand daarvan de keuzes maken.

Misschien weet je wel dat je werknemers van lekker snoepen houden en van borrelen, dan kies je gewoon een leuk mixpakket. Ook aan het milieu en aan onze natuur is gedacht, duurzame kerstpakketten vind je hier dan ook meer dan genoeg.

Maar ook veel alternatieve kerstpakketten die allemaal weer bijzonder zijn om cadeau te doen. Sowieso is het bijzonder om iemand in deze tijd van het jaar te verrassen. Dus sta er even bij stil wie jij wil verrassen. Zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op want dan helpen wij je graag verder om een keuze te maken.