Cadeau, Feestdagen

Populaire kerstpakketten (2023): 5 tips

populaire kerstpakketten 2022

Ieder jaar weer sta je voor de uitdaging om voor jouw collega’s een kerstpakket uit te kiezen. Dat valt niet mee! Gallant & More staat dit jaar klaar om jou een helpende hand te bieden. In dit artikel hebben wij een selectie samengesteld van populaire kerstpakketten. Ook behandelen we alle kerstpakketten trends van 2023. Dit scheelt jou weer een hoop uitzoekwerk!

Populaire kerstpakketten: onze tips

2023 is een bijzonder jaar. Een jaar waarin een hoop vervelende gebeurtenissen elkaar in rap tempo opvolgden. We noemen de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne en de slopende energiecrisis.

Medewerkers kunnen wel een leuk gebaar gebruiken in de vorm van een passend kerstpakket. Onderschat de waarde die mensen toekennen aan het krijgen van een kerstpakket niet. Pak daarom dit jaar extra groot uit met één van onderstaande populaire kerstpakketten. Jouw medewerkers zullen je dankbaar zijn.

Kerstpakket Kaarslicht

De kerstdagen zijn de perfecte tijd om sfeer in huis te brengen. Met het ‘Kaarslicht’ kerstpakket voeg je niet alleen gezelligheid toe aan je woonkamer, maar trakteer je jezelf en je dierbaren ook op heerlijke lekkernijen.

kaarslicht
kerstpakket verwennerij

Kerstpakket Verwennerij

De kerstperiode is dé tijd om jezelf en anderen te verwennen. Met het ‘Verwennerij’ kerstpakket zorg je voor een moment van pure genot tijdens de feestdagen.

Kerstpakket Proberen

De feestdagen zijn hét moment om nieuwe smaken en ervaringen te ontdekken. Met het ‘Proberen’ kerstpakket neem je een smaakvolle reis vol met heerlijke delicatessen en drankjes.

kerstpakket proberen
smeren maar

Kerstpakket Smeren Maar

De feestdagen zijn een tijd van samenkomen, gezelligheid en natuurlijk heerlijk borrelen. Het ‘Smeren Maar!’ kerstpakket introduceert een compleet nieuwe borrelervaring met de boterplank als stralend middelpunt.

Kerstpakket Toppertje

De feestdagen zijn dé gelegenheid om te genieten van heerlijke lekkernijen en gezellig samen te zijn. Het ‘Toppertje’ kerstpakket zorgt ervoor dat je niets tekort komt tijdens deze speciale dagen.

toppertje

Kerstpakket trends van 2023

We hebben de populairste keuzes reeds besproken. Alles met de trends van dit moment in ons achterhoofd. Ook dit jaar zien we weer trends de kop opsteken die we graag met jullie delen.

Wellicht kom je zelf tot de beste ideeën voor dat ene ultieme kerstpakket.

On a budget

Het jaar 2023 staat in het teken van financiële bewustwording. Overal voelen we de druk van hoge inflatiecijfers; de boodschappen, de tankbeurten, de energierekening – alles lijkt duurder te zijn geworden. Voor velen van ons betekent dit dat we zorgvuldiger omgaan met onze uitgaven en op zoek gaan naar waarde voor ons geld. In zo’n tijdperk is het des te belangrijker dat het geven van een kerstpakket niet aanvoelt als een zware last op het budget.

Gelukkig hoeft minder besteden niet te betekenen dat je inlevert op kwaliteit. Dit jaar bieden verschillende aanbieders kerstpakketten die zowel betaalbaar als kwalitatief hoogstaand zijn, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de feestdagen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp. Daar hoort natuurlijk een duurzaam kerstpakket bij. Eentje die helemaal past in deze tijdsgeest. Waar milieuactivisten zelfs een vrolijke glimlach van krijgen.

Verbinding met naasten

Verbinding met naasten. Met de oorlog in ons achterhoofd, komt het besef bij velen dat vriendschap en liefde delen zoveel belangrijker is dan ooit tevoren. Hoe verpak je dat in een kerstpakket? Bijvoorbeeld door een kerstpakket met daarin een spel aan te bieden. Of door een bon voor een gezellige activiteit aan te bieden.

Gezond leven

Gezond leven (& blijven) is ook dit jaar weer super trendy! Het lijkt ook een steeds populairder onderwerp te worden. Gezond leven wordt steeds meer gepromoot. Een goede zaak! In plaats van allerlei lekkernijen te stoppen in een kerstpakket, kun je ervoor kiezen om een kerstpakket samen te (laten) stellen met daarin hulpmiddelen voor een gezonder leven.

Around the world

Mensen houden van reizen. Om zodoende te kunnen proeven van een andere cultuur en keuken. Hoe leuk is om een kerstpakket in te steken met allerlei etenswaren uit een bepaald land. Ga je voor een Italiaans pakket, inclusief pastamachine? Of wat dacht je van een Japans kerstpakket met de ultieme kit om zelf sushi te maken? Een goed gevuld kerstpakket vol lekker eten, behoort nog altijd tot de populairdere soorten kerstpakketten.

Lokaal

Daar waar je kunt kiezen voor een kerstpakket vol eetsensaties uit het buitenland, kun je ook voor lokaal gaan. In Nederland is er zoveel lekkers te vinden. Van een lekker kaasje tot een heerlijke wijn: je kunt het allemaal in ons kikkerlandje vinden. Bovendien steun je hiermee lokale ondernemers, wat natuurlijk een erg mooie bijkomstigheid is.

Gepersonaliseerd

Wil je de blits maken, dan kies je in dat geval voor een gepersonaliseerd kerstpakket. Iedere medewerker heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wanneer je al jaren met iemand samenwerkt, weet je onderhand wel wat diegene leuk vindt. Ben je hier niet helemaal achter, dan zou je in de weken voorafgaande aan kerst eens voorzichtig kunnen polsen.

Voor welk populair kerstpakket ga jij?

De keuze is reuze in kerstpakkettenland. We snappen dat het lastig is een goede keuze te maken. Wil je je verder laten inspireren door andere populaire kerstpakketten? Bekijk dan vooral eens ons uitgebreide assortiment leuke pakketten. Daar moet toch wat bij zitten? Met ruim 300 kerstpakketten is er voor ieder wat wils.