Cadeau, Feestdagen

Kerstpakket met spel [5 suggesties]

kerstpakket met spel

Laat je inspireren door een mooi kerstpakket met spel. De feestdagen zorgen ervoor dat veel mensen tijd samen doorbrengen en dan is het toch leuk om samen een spelletje te spelen? Daarom is het voor jou leuk om als werkgever je werknemers een mooi kerstpakket met spel te geven. Het nodigt mensen dan ook uit om nog meer te spelen en elkaar op te zoeken. Niets is zo leuk dan samen een avond doorbrengen met een hapje en drankje en een spel waar iedereen aan deel kan nemen. Tegen elkaar strijden, een denkspel of een eenvoudig spel? Het kan allemaal, daarom is het leuk om je te laten inspireren door het aanbod kerstpakketten en deze hebben wij voor jou al geselecteerd, dus ontdek het nu zelf! 

Leukste kerstpakketten met spelletjes: dit zijn ze!

Als je een leuk kerstpakket zoekt dan zijn de kerstpakketten met spelletjes zeker een aanrader. De moeite waard om daarom nu ons aanbod te bekijken en dan zie je zelf hoe leuk dat ze zijn. Heb jij al enig idee welke pakket je cadeau wil doen aan je werknemers of misschien aan vrienden?

Vast en zeker genoeg mensen in je omgeving die je kunt verrassen met een mooi pakket. Tijd om daarom nu na te gaan wat voor leuke kerstpakketten met spelletjes er zijn en dan kan alles snel worden geregeld! 

kerstpakket wie ben ik

Kerstpakket Wie ben Ik?

Een leuk en goed gevuld kerstpakket genaamd wie ben ik is zeker de moeite waard. Het is een spel waar jong en oud gebruik van kunnen maken dus erg leuk om met zijn allen te spelen. Iedereen kan meedoen en je kunt bijvoorbeeld in tweetallen spelen en dan kijken wie de slimste vragen kan stellen om snel te ontdekken wie dat hij of zij is. Een leuk spel wat je met het hele gezin kunt spelen het hele jaar door maar zeker op een heerlijke winteravond zoals met kerst. Er wordt een stift meegeleverd en dan schrijf je op het witte vlakje op de bril de naam en dan moet de ander raden wie hij of zij is.

kerstpakket bullseye

Kerstpakket BullsEye

Een stoer kerstpakket en dat is wat je medewerkers zijn! Laat ze daarom letterlijk in het middelpunt van de belangstelling staan met Kerstpakket BullsEye. Darten is een spel wat er bij dit pakket wordt geleverd en dat is een leuke bezigheid met kerst bijvoorbeeld. Lekker even de benen strekken, een hapje en drankje erbij en je komt de avond met het gezin en met vrienden zo wel door. Of lekker even tussen het eten door een spelletje doen, even het eten laten zakken en dan kun jij er weer tegenaan. Dit gaat een top kerst worden als je dit kerstpakket laat bezorgen bij je medewerkers en/of vrienden.

kerstpakket laat maar rollen

Kerstpakket Laat maar rollen!

Wil je graag dat iedereen die dit kerstpakket krijgt heel blij wordt van een pakket? Dan moet je dit vrolijk gekleurde kerstpakket geven want dat zal door iedereen goed worden ontvangen! Het is een kerstpakket met een leuk buitenspel met ballen. Het is gevuld met lekkere snacks en het leuke Jeu de Boules spel. Iedereen kan deelnemen en samen spelen is leuk voor jong en oud. Dit pakket bevat geen alcohol dus ook ideaal als je kinderen het graag uit willen pakken en snel een spel willen doen, geen zorgen maken. Gewoon een heerlijk feest- en spelpakket waar je letterlijk gaat zeggen laat maar rollen! 

kerstpakket music connects

Kerstpakket Music Connects

Een prachtig kerstpakket genaamd Music Connects daar ga je echt iedereen blij mee maken. Dit pakket bevat het Wie ben ik spel en je kunt ook lekker meezingen en snoepen met hetgeen wat allemaal in dit pakket zit. Jij kunt vast en zeker niet meer wachten, benieuwd hoe je medewerkers of vrienden erop reageren? Dan is dit jouw kans om voor dit prachtige pakket te kiezen. Feestdagen, veel mensen samen, genieten, samen zingen, muziek, blijdschappen, verrassingen en samen spelletjes doen, een pakket wat jij nodig hebt is dit kerstpakket en daar gaat iedereen zo intens van genieten, een betere keuze kun je niet maken dit jaar! 

kerstpakket darten maar

Kerstpakket Darten Maar!

Het kerstpakket met de naam darten maar verklapt al wat er in zit natuurlijk, want wie wil er nou niet darten op kerstavond? Iedereen die dit leuke kerstpakket in rood/zwarte samenstelling krijgt zal zeer zeker blij worden. Het pakket bevat een dartbord, 24 cm diameter waar iedereen gebruik van kan maken. Leuk een spelletje tussen het eten door, na het eten of om alles even te laten zakken. Lekker even mannen onder elkaar en dan een spelletje spelen? Dames kunnen uiteraard ook meedoen, ga eens kijken wie er gaat winnen en de pijlen het beste kan richten op een avond als deze. Dit pakket gaat zorgen voor veel mooie herinneringen, dus geniet intens en als je dit pakket cadeau gaat doen maak jij een hele goede en verantwoorde keuze voor je werknemers.

Combineer het uitgeven van het kerstpakket met een leuke spelletjesmiddag

Een kerstpakket met spelletjes is origineel en dan ook zeker de moeite waard voor het hele gezin. Soms denken mensen bij kerstpakketten alleen maar aan eten en alcohol, maar dat kan heel anders. Tegenwoordig heb je namelijk veel mooie kerstpakketten met spelletjes en die doen het erg goed!

Het leuke hieraan is dat het hele gezin mee kan doen, jong en oud kunnen een spelletje doen. Je hoeft het spel niet volgens de regels te spelen als het voor de jongste te moeilijk is, pas het gewoon even aan zodat iedereen leuk mee kan doen.

Daarnaast is het een mooie afleiding tussen het eten door. De hele avond of dag zitten kan wel eens vermoeiend zijn voor velen en even uitbuiken tijdens het genot van een spelletje is ook leuk. Daarom doen de kerstpakketten met spelletjes het ook zo goed, want je hebt ook spellen waarbij je moet lopen of even moet staan.

Even een andere houding is alleen maar goed voor je gezondheid, lekker allemaal even de benen strekken, een beetje strijd onderling, samenwerken, het kan er lekker aan toe gaan! Geniet vooral van dat heerlijke moment want de kerstpakketten met gezelschapsspelletjes zijn dit jaar erg populair.

Kerstpakket met gezelschapsspel cadeau doen aan werknemers

Het is leuk als jij als werkgever een origineel en bijzonder kerstpakket met gezelschapsspel cadeau gaat doen aan je werknemers. Waarom zou je hiervoor moeten kiezen? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet:

  • Betaalbare kerstpakketten met spelletjes, als je veel werknemers hebt kan het een hele kostenpost zijn, maar je maakt veel mensen blij en zij staan het hele jaar door voor jou klaar! Verras ze daarom en zo wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt! Het gaat immers om het gebaar!
  • Gevarieerd aanbod, veel eten en drinken of een spel? Een spel voor buiten of voor binnen? Mogelijkheden zijn er meer dan genoeg waar jij hier uit kunt kiezen.
  • Voor iedereen een pakket geheel naar wens, een spel om met vrienden te doen of juist een spel voor het gezin? Jij kent je medewerkers het beste en weet dan vast en zeker ook wel wat voor spel er bij deze werknemer past en kunt daar je keuze op baseren en aan ons doorgeven (dan maken wij het voor je in orde).
  • Spelletjes stimuleren het samen zijn, het is leuk om aan tafel een spel te doen dat doen we immers veel te weinig! Stimuleer het samen spelen en kies een kerstpakket met spel!
  • Kerstpakketten met een spel bevatten ook lekkernijen zodat het een top avond gaat worden voor het hele gezin of met vrienden.
  • Alle pakketten worden feestelijk verpakt! Dit maakt het toch wel erg leuk, verras mensen met de feestdagen en bedank je werknemers omdat zij het hele jaar door voor jou klaarstaan!
  • Spelletjes kunnen vaker gebruikt worden, daarom is het een veelzijdig cadeau. Het is iets wat je doordeweeks, in het weekend, ieder seizoen weer kunt spelen met alle mensen om je heen!
  • Het roept herinneringen op en je maakt samen herinneringen als je samen spelletjes doet. Zorg dat er leuke momenten worden gerealiseerd en laat ze spellen doen!

Een spel is een mooie afleiding of afwisseling tijdens het vele kersteten! Laat iedereen daarom samen genieten en geef een mooi kerstpakket met spel cadeau.

Toch liever een ander kerstpakket?

Er zijn zoveel mooie kerstpakketten waar je uit kunt kiezen, wil je liever een ander kerstpakket dan de kerstpakketten met spelletjes? Dan kun je eens denken aan de duurzame kerstpakketten die wij je aanbieden. Er is hierbij aan het milieu gedacht en ze bevatten veelal biologische producten.

Maar je hebt ook kerstpakketten met een ander thema. Goed gevulde pakketten vol etenswaren bijvoorbeeld of een kerstpakket voor hem of voor haar. Zorg dat jij het aanbod eens op je in laat werken en dan kom ontdekken wat er allemaal mogelijk is!

Bij Gallant & More vind jij een kerstpakket dat aan al je wensen voldoet en waar je iedereen mee kunt verrassen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder.