Cadeau, Feestdagen

Kerstpakket met spel [4 tips]

kerstpakket met spel

Laat je inspireren door een mooi kerstpakket met spel. De feestdagen zorgen ervoor dat veel mensen tijd samen doorbrengen en dan is het toch leuk om samen een spelletje te spelen? Daarom is het voor jou leuk om als werkgever je werknemers een mooi kerstpakket met spel te geven. Het nodigt mensen dan ook uit om nog meer te spelen en elkaar op te zoeken. Niets is zo leuk dan samen een avond doorbrengen met een hapje en drankje en een spel waar iedereen aan deel kan nemen. Tegen elkaar strijden, een denkspel of een eenvoudig spel? Het kan allemaal, daarom is het leuk om je te laten inspireren door het aanbod kerstpakketten en deze hebben wij voor jou al geselecteerd, dus ontdek het nu zelf! 

Leukste kerstpakketten met spelletjes: dit zijn ze!

Als je een leuk kerstpakket zoekt dan zijn de kerstpakketten met spelletjes zeker een aanrader. De moeite waard om daarom nu ons aanbod te bekijken en dan zie je zelf hoe leuk dat ze zijn. Heb jij al enig idee welke pakket je cadeau wil doen aan je werknemers of misschien aan vrienden?

Vast en zeker genoeg mensen in je omgeving die je kunt verrassen met een mooi pakket. Tijd om daarom nu na te gaan wat voor leuke kerstpakketten met spelletjes er zijn en dan kan alles snel worden geregeld! 

Kerstpakket Ameezing avondje

Zet je stembanden maar alvast aan het werk! Met ons ‘Ameezing avondje’ kerstpakket breng je de karaoke-ervaring naar jouw huiskamer. Met de Karaoke Boombox, microfoon en allerlei feestelijke artikelen belooft het een avond te worden om nooit te vergeten!

kerstpakket ameezing avondje
kerstpakket gezellige avond

Kerstpakket Gezellige avond

Met de feestdagen in aantocht is het tijd om je medewerkers te verwennen. Het ‘Gezellige Avond’ kerstpakket is dé perfecte manier om een knusse avond met dierbaren te beleven

Kerstpakket Spelenderwijs

Verras je medewerkers deze kerst met een pakket dat zowel vermaak als lekkernijen biedt. Het ‘Spelenderwijs’ kerstpakket zorgt voor een gezellig samenzijn vol spelplezier en heerlijke snacks.

spelenderwijs
familiespel

Kerstpakket Familie Spel

De feestdagen staan in het teken van samenzijn, en wat is er nu leuker dan samen een spel spelen? Met het ‘Familie Spel’ kerstpakket combineer je het beste van beide: een leuk gezelschapsspel én heerlijke snacks en drankjes.

Combineer het uitgeven van het kerstpakket met een leuke spelletjesmiddag

Een kerstpakket met spelletjes is origineel en dan ook zeker de moeite waard voor het hele gezin. Soms denken mensen bij kerstpakketten alleen maar aan eten en alcohol, maar dat kan heel anders. Tegenwoordig heb je namelijk veel mooie kerstpakketten met spelletjes en die doen het erg goed!

Het leuke hieraan is dat het hele gezin mee kan doen, jong en oud kunnen een spelletje doen. Je hoeft het spel niet volgens de regels te spelen als het voor de jongste te moeilijk is, pas het gewoon even aan zodat iedereen leuk mee kan doen.

Daarnaast is het een mooie afleiding tussen het eten door. De hele avond of dag zitten kan wel eens vermoeiend zijn voor velen en even uitbuiken tijdens het genot van een spelletje is ook leuk. Daarom doen de kerstpakketten met spelletjes het ook zo goed, want je hebt ook spellen waarbij je moet lopen of even moet staan.

Even een andere houding is alleen maar goed voor je gezondheid, lekker allemaal even de benen strekken, een beetje strijd onderling, samenwerken, het kan er lekker aan toe gaan! Geniet vooral van dat heerlijke moment want de kerstpakketten met gezelschapsspelletjes zijn dit jaar erg populair.

Kerstpakket met gezelschapsspel cadeau doen aan werknemers

Het is leuk als jij als werkgever een origineel en bijzonder kerstpakket met gezelschapsspel cadeau gaat doen aan je werknemers. Waarom zou je hiervoor moeten kiezen? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet:

  • Betaalbare kerstpakketten met spelletjes, als je veel werknemers hebt kan het een hele kostenpost zijn, maar je maakt veel mensen blij en zij staan het hele jaar door voor jou klaar! Verras ze daarom en zo wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt! Het gaat immers om het gebaar!
  • Gevarieerd aanbod, veel eten en drinken of een spel? Een spel voor buiten of voor binnen? Mogelijkheden zijn er meer dan genoeg waar jij hier uit kunt kiezen.
  • Voor iedereen een pakket geheel naar wens, een spel om met vrienden te doen of juist een spel voor het gezin? Jij kent je medewerkers het beste en weet dan vast en zeker ook wel wat voor spel er bij deze werknemer past en kunt daar je keuze op baseren en aan ons doorgeven (dan maken wij het voor je in orde).
  • Spelletjes stimuleren het samen zijn, het is leuk om aan tafel een spel te doen dat doen we immers veel te weinig! Stimuleer het samen spelen en kies een kerstpakket met spel!
  • Kerstpakketten met een spel bevatten ook lekkernijen zodat het een top avond gaat worden voor het hele gezin of met vrienden.
  • Alle pakketten worden feestelijk verpakt! Dit maakt het toch wel erg leuk, verras mensen met de feestdagen en bedank je werknemers omdat zij het hele jaar door voor jou klaarstaan!
  • Spelletjes kunnen vaker gebruikt worden, daarom is het een veelzijdig cadeau. Het is iets wat je doordeweeks, in het weekend, ieder seizoen weer kunt spelen met alle mensen om je heen!
  • Het roept herinneringen op en je maakt samen herinneringen als je samen spelletjes doet. Zorg dat er leuke momenten worden gerealiseerd en laat ze spellen doen!

Een spel is een mooie afleiding of afwisseling tijdens het vele kersteten! Laat iedereen daarom samen genieten en geef een mooi kerstpakket met spel cadeau.

Toch liever een ander kerstpakket?

Er zijn zoveel mooie kerstpakketten waar je uit kunt kiezen, wil je liever een ander kerstpakket dan de kerstpakketten met spelletjes? Dan kun je eens denken aan de duurzame kerstpakketten die wij je aanbieden. Er is hierbij aan het milieu gedacht en ze bevatten veelal biologische producten.

Maar je hebt ook kerstpakketten met een ander thema. Goed gevulde pakketten vol etenswaren bijvoorbeeld of een kerstpakket voor hem of voor haar. Zorg dat jij het aanbod eens op je in laat werken en dan kom ontdekken wat er allemaal mogelijk is!

Bij Gallant & More vind jij een kerstpakket dat aan al je wensen voldoet en waar je iedereen mee kunt verrassen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder.