Bruiloft

Bridal boudoir fotoshoot als cadeau voor je lief. Wie durft?

bridal boudoir fotoshoot

Op een bruiloft wil je als bruid shinen en het mooiste van jezelf laten zien. Dit doe je door de mooiste jurk te dragen en uiteraard om je hierin te laten fotograferen. Durf jij hierin een stap verder te gaan en je lief en/ of jezelf een speciale herinnering te geven aan de mooiste dag van jullie leven. Dan kun je de keuze maken voor een bridal boudoir fotoshoot. Gewaagd en sexy is het zeker wel. Ordinair en platvloers is het zeker niet. Wellicht stap je bij een bridal boudoir fotoshoot iets uit je comfort zone maar het is wel een mooi cadeau voor je lief. Wie durft?    

Wat is een (bridal) boudoir fotoshoot?

De betekenis van boudoir is “een dame in haar private slaap- of kleedkamer”. Als je dit leest, voel je direct aan wat een boudoir fotoshoot is. Een boudoir fotoshoot is een fotosessie waarbij jij als vrouw in lingerie wordt gefotografeerd.

Voordat je deze pagina direct wegklikt: de fotosessie heeft een sensueel karakter maar wel netjes en stijlvol. Het doel van dit soort fotosessies is om jouw vrouwelijke schoonheid op een stijlvolle-, romantische-, licht sensuele- en tijdloze manier te visualiseren.

Je kunt een boudoir fotoshoot op ieder moment plannen maar veel vrouwen kiezen hier een speciaal moment voor. Je kunt je bijvoorbeeld laten fotograferen tijdens je zwangerschap maar ook als aanstaande bruid.

Boudoir foto’s als perfecte geschenk voor je lief

Het komt regelmatig voor dat boudoir foto’s worden genoemd als geschikt cadeautje voor je lief. We hoeven je vast niet te overtuigen dat hij of zij dit niet zal tegenspreken en deze prachtige sexy, vrouwelijke foto’s zal zien als hét perfecte geschenk.

Zie je het gezicht van je partner al voor je als hij of zij het album voor het eerst openslaat? Het is een idee om ook je huwelijksnacht of (misschien beter nog) de ochtend na het huwelijk extra verrassend karakter te geven. 

Daarnaast, laten we eerlijk zijn, lijkt het je misschien zelf ook wel heel gaaf om dit soort foto’s te maken. Veel bruiden kiezen er immers voor om hun fotograaf al tijdens het aankleden aanwezig te laten zijn en één of meer wat meer spannende kiekjes te laten maken.

Als je boudoir foto’s laat maken, kun je shinen op de manier waarop jij wilt. Je lichaam wordt op een mooie en stijlvolle wijze op de gevoelige plaat vastgelegd. Bij een bridal boudoir fotoshoot draag je hierbij je bruidslingerie, compleet met jouw unieke accessoires zoals een sluier of hold-up kousen met jarretels. De “sexy bride” dus.  

Jouw keuzemogelijkheden in boudoir fotografie

Iedere aanstaande bruid kan zich aanmelden voor een boudoir fotoshoot. Je hoeft hier helemaal geen “modellenfiguur” voor te hebben of aan andere criteria te voldoen. Een boudoir fotoshoot is geschikt voor vrouwen in elke vorm en met iedere maat.

De termen “mooi” en/of “sexy” verwijzen immers niet naar een specifiek type vrouw. Iedereen is mooi en sexy op haar eigen manier. Een goede boudoir fotograaf zal dan ook zeker in staat zijn om jouw lichaam op de mooiste manier in beeld te brengen. Je zult misschien wel zelf ook versteld staan hoe mooi je bent!   

Als je kiest om een bridal boudoir fotoshoot te laten maken, doe je misschien een stap uit je comfort zone maar de kracht van dit soort fotografie is dat er foto’s gemaakt worden die volledig bij jou passen.

Je hebt dan ook zeer veel keuzemogelijkheden in boudoir fotografie met betrekking tot de stijl waarvoor gekozen wordt. Je kunt sexy foto’s laten maken maar ook een nonchalante, sportieve, bohemian of edgy fotoshoot laten maken.

Een goede boudoir fotograaf kan je hierover informeren en je adviseren. Daarnaast zal de fotograaf je ook informeren over de ultieme tips & tricks voor een prachtige boudoir fotoshoot. 

Met welke fotograaf heb jij een klik?

Er zijn diverse fotografen die gespecialiseerd zijn in dit soort fotoshoots. Het is verstandig om zeker eens een gesprek met de verschillende fotografen aan te gaan om aan te voelen met welke persoon je een klik hebt.

Hiermee willen we het niet spannender maken als het is. Het is immers goed te beseffen dat het bij boudoir fotografie om veel meer dan alleen de foto’s draait. Het is een onvergetelijke ervaring en je geeft je zelfvertrouwen een fantastische boost.

Daarnaast kun je jezelf een dagje lekker laten verwennen professionele make-up en haarstyling ontbreekt uiteraard niet bij dit soort fotoshoots. Je zult je op-en-top vrouw voelen! Wie durft? 

Geef een reactie