Feestdagen

Vier de liefde samen tijdens Valentijnsdag

vier valentijnsdag

Wil je dit jaar jouw partner eens origineel verrassen? Geef dan een persoonlijk en zelfgemaakt cadeau! In deze blog lees je welke mooie cadeaus/verrassingen je aan je geliefde op Valentijnsdag kan geven. Zijn of haar hart zal er zeker sneller van gaan kloppen.

De liefde gaat door de maag

Vrouwen zijn dol op chocolade en daarom is een foto op chocolade het perfecte Valentijnscadeau voor haar! Kies jullie meest romantische foto uit en bestellen maar. Ze zal dit cadeautje zeker niet verwachten, dus de verrassing is extra groot. Zoek je een gaaf cadeau voor hem? Laat dan een bierglas of whiskey glas graveren met een mooie quote.

man Valentijnsdag

Kook een driegangen diner

Heeft je partner een bepaald lievelingsgerecht? Dan is vandaag de uitgelezen dag om dit lekkers hem of haar voor te schotelen. Neem hier uiteraard wel de tijd voor, zodat je veel liefde en aandacht aan elk gerecht kan schenken. Dat wordt samen genieten van heerlijk eten! Vergeet niet de kaarsjes aan te steken.

Geniet jouw partner erg van een goed glas wijn, haal deze fles dan in huis en wikkel er een romantisch zelfontworpen fles etiket omheen.

Fles etiket
Fles etiket

Zwijmel terug naar die fijne momenten

Wil je hem of haar echt laten weten hoeveel je van elkaar houdt? Bundel dan al die leuke en fijne foto’s samen in een fotoboekje met quotes. Het voordeel van dit boekje is dat er al hele lieve woordjes instaan, hierdoor hoef je niet lang na te denken en enkel de foto’s verzamelen en deze te uploaden in het fotoboekje. Een boekje waar jullie nog vaak samen doorheen kunnen bladeren vol liefde.

fotoboekje
Fotoboekje

Bezoek samen een mooi natuurgebied

Mochten jullie beide graag wandelen, dan is het bezoeken van een mooi natuurgebied een leuke activiteit om samen te doen. Uiteraard ben je hierbij afhankelijk van het weer, maar ook op pad gaan met de auto of de bus is al gezellig! Zorg ook dat je wat lekkers te eten en te drinken meeneemt voor tijdens jullie romantische pauze. Cheers op de liefde!

Jullie mooiste foto

Laat jullie mooiste foto afdrukken en laat hem plaatsen in ons fotoblok met glitter hartjes. Romantischer kan het niet en het fotoblok met glitter hartjes is ook nog eens leuk om neer te zetten als woondecoratie.

Fotoblok met hartjes
Fotoblok met hartjes

Geef een reactie