Entertainment

Workshops aan huis: 4 interessante tips!

workshops aan huis

Op zoek naar leuke workshops aan huis? Een goed idee als jij je gasten wil verrassen en jijzelf ook onbezorgd wil genieten van je feest. Met een workshop aan huis zorg je voor de nodige vermaak voor iedereen.

Workshops aan huis

De laatste jaren worden feestjes aan huis steeds uitbundiger gevierd. Mensen die een feest geven aan huis willen hier best wat meer voor uitgeven dan voorheen. Niets lijkt nog te gek of overdreven, alles kan!

Zo zie je op feesten aan huis steeds vaker wijnbarren, foodtrucks en cateraars verschijnen. Maar naast al dat lekkere eten en drinken is het ook veelvoorkomend om ook voor de nodige entertainment voor je gasten te zorgen.

Eerder hebben we daarom al eens een blog gewijd aan het geven van een casinofeest aan huis. Maar naast deze geweldige amusement kun je ook voor ander vertier op je feest zorgen.

wijnproeverijbox

#wijntjesproeven

De lekkerste wijntjes & uitleg voor een heuse wijnproeverij! Heerlijk genieten

Entertainment aan huis

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt de gezelligste en leukste workshops thuis plaats laten vinden!

Of je nou een feest geeft voor je familie, waarbij er mensen van verschillende leeftijden komen.

Of dat je een feest geeft voor alleen volwassenen. Voor iedere doelgroep zijn er geschikte workshops aan huis en workshops die passen bij alle leeftijden.

Workhops aan huis voor alle leeftijden

Een van onze persoonlijke favoriete workshop voor alle leeftijden is het inhuren van een goochelaar. Deze goochelaar kan bij jou thuis voor de nodige buikpijn van het lachen zorgen.

Naast het geven van een goochelworkshop, kan de goochelaar gedurende jouw feest ook een aantal toffe goocheltrucs laten zien.

Gegarandeerd dat de gezellige sfeer er gedurende jouw feest goed in blijft zitten!

Tafelgoochelaar

Naast de workshop goochelen, kun je ook met de hele familie een gezellige workshop schilderen of graffiti spuiten doen. Hierdoor moeten bepaalde genodigden uit de comfort zone stappen, dit zorgt absoluut ook al voor de nodige hilariteit!

Workshops aan huis voor volwassenen

Bij deze titel denk je wellicht aan iets ordinairs wat alleen geschikt is voor 18+. Dat kan uiteraard, want daarvoor zijn er een aantal toffe workshops op je feest aan huis in te huren. Want zeg nou zelf, stiekem is het natuurlijk wel heel leuk om je beste vriendin in een paaldans workshop te zien knallen.

Of denk eens aan de workshop naaktmodel schilderen? Vooral met alleen vrouwen onder elkaar is dit een absolute aanrader.

Naast de meer spannende workshops kun je het natuurlijk ook ‘fatsoenlijk’ houden. Denk er dan vooral eens over na om een wijnproeverij of whiskey proeverij aan huis op je feest plaats te laten vinden (of allebei tegelijk).

Liever eten dan drinken?

Dan zijn er hele smakelijke workshops om sushi te leren maken of bonbons. Niet alleen leuk, maar ook heel lekker!

Een bijkomend pluspunt bij deze workshops, een maaltijd of dessert hoef jij dan ook niet meer zelf te bereiden of te regelen.

Bier proeverij

Bediening en entertainment op je feest aan huis

Mocht je naast de workshops ook andere aankleding in de vorm van entertainment op je feest aan huis willen? Bekijk dan ook eens de blog: entertainment voor op jouw feest

Wij begrijpen dat jijzelf ook deel wil nemen aan de workshops en niet heel de tijd bezig wil zijn met  de verzorging van je gasten.

Hier zijn wij dan weer de perfecte oplossing voor! Met het ingehuurd personeel van Gallant and More kunnen jij en je vrienden en familie allemaal genieten van de workshop aan huis en het feest.

Wij hopen dat we jou met onze bovenstaande workshop ideeën geïnspireerd hebben en dat wij jou binnenkort terugzien op jouw feest!

Geef een reactie