Entertainment

Entertainment ideeën voor je feest! (13 tips)

entertainment feest

Entertainment ideeën voor je feest nodig? We hebben voor jou het hele internet afgezocht voor het beste vermaak. Als je met deze ideeën geen inspiratie krijgt voor jouw feest weten wij het ook niet meer! 😉

Laten we beginnen met de eerste schets van jouw feest! Is het een verjaardag, kinderfeest, tuinfeest, vrijgezellenfeest of een bruiloft?

Hier moet je goed naar kijken voor het uitkiezen van het beste entertainment.

Daar komt bij dat je ook moet kijken naar de mensen die op jouw feestje komen. Gaan ze het waarderen of sla je de plank volledig mis?

Tot slot kies je een datum en stem je jouw entertainment hierop af. Boek op tijd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En mocht het noodzakelijk zijn dan zet je bepaalde zaken in de uitnodiging, zodat men zich erop kan kleden….

Entertainment ideeën voor ieder feest.

De ontvangst voor op jouw feest

De eerste indruk van jouw feest moet goed zijn. Daarom is het van belang dat je de boel goed aankleed. Zo kun je zorgen voor een mooie aankleding voor het type feest dat je gaat organiseren.

Bij de meeste feesten zal een rode loper niet misstaan. Een rode loper koop je goedkoop via Bol.com.

En ook valt er te denken aan het versieren van jouw huis voor een bepaalt thema. Deze versieringen kun je kopen, maar vaak kun je het ook huren, zodat je het later weer gewoon op kunt laten halen.

Ook kun je het ontvangst laten verzorgen door een heuse elegante butler aan de deur.

Een butler die de gasten verwelkomt en de jassen aanneemt en een glas bubbels geeft. Of wat te denken van een stuntelige lakei, ook dat kan!

Ga je voor een luxe uitstraling van jouw feest dan laat je de auto’s van de gasten parkeren, oftewel valet parking! Hoe fraai is dat!

Uitnodiging voor een feestje

#uitnodiging

Bij een leuk feest, hoort natuurlijk een te gekke uitnodiging! Zorg dat je goed voor de dag komt met een toffe uitnodiging.

Dranken en hapjes laten verzorgen op jouw feest

Een feest valt of staat met de juiste verzorging van hapjes en drankjes. Of dit nu om een verjaardag, sweet 18 of sweet 16 gaat, dit moet gewoon goed zijn.

Niet iedereen zit er op te wachten om zijn eigen feestje iedere keer in de weer te zijn met het eten en drinken. Daar kun je mensen voor inschakelen die dit prima kunnen!

Een butler, ober of bediende kun je bijvoorbeeld inhuren via Gallant & More.

Koffie, thee, wijn; overal kun je mensen voor inhuren!

Maar naast dat je kunt denken aan een helpende hand op je privé feest, kun je ook denken aan het inhuren van specialisten op het gebied van wijn, koffie of thee (thee proeverij).

Zo bestaan er mobiele koffiebars met barista die een prima toevoeging kunnen zijn voor jouw feest.

Maar naast koffie valt er ook te denken aan een wijnproeverij, een whiskeyproeverij, bierproeverij of een andere (sterke) drank. Specialisten zoals een sommelier kunnen jouw gasten van alles vertellen over bepaalde wijnen. En daar hoort het proeven natuurlijk bij!

Workshops met eten inhuren voor je feestje!

En als er eenmaal een drankje gedronken is kan er worden overgegaan naar een andere workshop op het gebied van eten.

Zo bestaan er workshops waarbij je leert hoe je sushi moet rollen. En zo zijn er allerlei workshops het gebied van eten die je allemaal kunt boeken voor op jouw feest!

Bier proeverij
Bier proeverij

Entertainment ideeën voor muzikaal entertainment

Oke, je kunt de radio aanzetten en hopen dat het aanslaat bij jouw gasten.

Maar het kan ook anders door gewoon wat muzikaal talent in te huren.

Iedere band of artiest heeft zijn kwaliteiten. Het is aan jou om te bedenken wat het beste bij jouw gasten past. Lopen jouw gasten warm voor een coverband die verzoekjes kan spelen? Of hebben ze liever een DJ die wat knappe plaatjes kan spelen en live kan mixen?

En wat te denken van een toetsenist of een lekker gitaarspel.

Voor ieder feest valt er wel wat te denken aan muzikaal entertainment! Al het entertainment kun je eenvoudig vinden en boeken via evenses.com.

Populaire entertainment ideeën: zuurstofbar inhuren voor je feest!

Helemaal van deze tijd is het inhuren van een zuurstofbar voor op jouw verjaardag, bruiloft of iedere andere gelegenheid.

De zuurstofbar is een veilige manier om schone lucht binnen te krijgen. Je krijgt via deze methode schone lucht binnen i.c.m. aromatherapieën. De schone zuurstof zorgt voor schone longen is goed voor lichaam en geest.

Je zult jezelf stukken beter voelen na een ontspannende sessie aan deze bar. Geen kater, maar een ontspannen en heerlijk gevoel zal als een deken over je heen vallen.

Er zijn enkele aanbieders van zuurstofbarren in Nederland. Jouw feest zal niet snel worden vergeten met dit unieke element erbij!

Leren dansen of een dansact op jouw feest?

Een feest kan niet zonder een klein dansje. Niet iedereen houdt van een dansje, maar het is toch iets wat niet kan ontbreken. Zeker voor de mensen die nooit iets met dansen hebben gedaan is het wellicht leuk om een workshop dansen aan te bieden.

Je kunt hierbvoor mensen laten komen die een workshop breakdancen aanbieden, maar ook een workshop stijldansen is mogelijk.

Mocht je liever entertainment willen zien dan is het mogelijk om een dansact in te huren. Leuk voor de opening van het feest of om de boel op te zwepen voor een geslaagde party!

Tafelgoochelaar huren voor jouw feestje!

Ooit gedacht aan het inhuren van een tafelgoochelaar? Via Gallant & More kun je een zeer getalenteerde en bijzonder charmante tafelgoochelaar inhuren.

Hij weet je gasten te verrassen, te amuseren en ieder stil moment op te vangen. De trucs van deze tafelgoochelaar zijn onnavolgbaar en er zal nog lang over worden gesproken.

Tafelgoochelaar van Gallant & More
Tafelgoochelaar van Gallant & More

Wellness voor jouw feest inhuren!

Voor als je echt wilt genieten tijdens je feest kun je er voor kiezen om wellness activiteiten in te huren.

Zo kun je mensen inhuren die nagels lakken, masseren of zelfs een echte barbier inhuren voor jouw feest, speciaal voor de mannen.

Dit soort feestjes kun je altijd organiseren en daarbij is het heerlijk om wat lekkere drankjes te nuttigen of om in combinatie te verzorgen met een zuurstofbar.

Een presentator of entertainer inhuren voor je party!

Als een soort van leidraad over heel de middag of avond heen kun je een entertainer inhuren die het feest aan elkaar praat!

De presentator of entertainer kun je inschakelen om het openingswoord te verzorgen en om tussendoor de acts of speeches aan elkaar te praten. Wellicht is de presentator van meerdere markten thuis en kan hij tussendoor ook zingen of een andere act opvoeren.

Entertainment ideeën: overige acts voor op jouw feestje

Qua entertainment is er een hoop in te huren voor allerhande feestjes. Wij hebben al een heleboel ideeën gegeven, maar er is meer dan dit.

Wat te denken van een goochelaar die tussen de bedrijven door een kunstje laat zien. Bijna iedereen kan dit waarderen en het laat je gasten iedere keer weer verrassen.

Ook kun je denken aan een sneltekenaar of iemand die goed is in het tekenen van een karikatuur. Dit soort acts zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht van jouw gasten.

Wil je het helemaal spannend maken kun je zelfs een waarzegster inhuren voor diegene die de toekomst willen laten voorspellen.

Daarnaast bestaan er allerlei mensen die je kunt inhuren die een typetje kunnen spelen. Zo bestaan er typetjes zoals zwervers, stuntelige lakeien of onhandige schoonmaaksters. Ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten en die jou gasten telkens weer op het verkeerde been zetten.

Goochelaar inhuren - entertainment ideeën
Goochelaar inhuren

Photobooth huren voor jouw feest!

Voor onvergetelijke kiekjes vast te leggen is het een uitstekend plan om een photobooth in te huren.

Je kunt een fotohokje inhuren via Huren.nl en daarmee hilarische herinneringen vastleggen.

Daarvoor kun je verschillende attributen kopen zoals plaksnorren en andere photobooth props voor een hoop gekkigheid!

Bedank jouw gasten op een unieke wijze

Jouw feest is voorbij en je bent dankbaar voor alle gasten die de moeite hebben genomen om langs te komen.

Deze wil je natuurlijk bedanken en dat kan door ze persoonlijk te bedanken, maar ook door een leuke videoboodschap natuurlijk.

Je kunt een videograaf op jouw feest alle leuke momenten laten vastleggen om dit vervolgens als een mooi filmpje op te laten sturen naar jouw gasten.

Entertainment ideeën voor een feest: dit waren ze!

Geef een reactie