Verjaardag

Zo organiseer je de leukste verjaardag

organiseer leuke verjaardag

Ben jij binnenkort jarig en wil je dit graag vieren maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen paniek, lees rustig deze blog door en heb een onbezorgde en onvergetelijke verjaardag!

1. Plan je verjaardag ruim op tijd

Zorg dat je ruim van te voren jouw verjaardag aankondigt. Zo heb je meer zekerheid dat alle genodigden ook kunnen komen en heb jij alle tijd om jouw verjaardag goed voor te bereiden. Een goede voorbereiding is nou eenmaal het het halve werk!

2. Maak uitnodigingen

Heb je de datum van jouw verjaardag vastgelegd? Dan is het nu tijd om de leukste uitnodigingen te maken. Dit kan op verschillende manieren, namelijk via een mooie kaart of het versturen van een berichtje. Echter heeft een uitnodigingskaart meer impact. Je vrienden en familie zullen dit extra leuk vinden en de uitnodiging bewaren tot jouw verjaardag plaats zal vinden.

De volgende informatie is belangrijk voor op een uitnodiging: de datum, het adres en de aanvangstijd. Daarnaast kun je ook eventuele verjaardagswensen op de uitnodiging zetten. En vergeet natuurlijk niet te vermelden hou oud je wordt!

Bij smartphoto.nl maak je zelf de mooiste verjaardagsuitnodigingen. Je kiest de vorm van de kaart, een design en voegt heel makkelijk jouw feestelijke foto toe. Je kunt ook alvast de tekst op de kaarten schrijven. Dan is het een kwestie van bestellen en ze vervolgens uitdelen of versturen. Je hebt zo een super originele en persoonlijke uitnodiging. Hoe leuk is dat?

Persoonlijke uitnodiging
Persoonlijke uitnodiging

3. Check of alle gasten komen

Komt je verjaardag steeds dichterbij? Dan is het nu tijd om te checken wie er zeker komen en hierop de dag af te stemmen. Stuur een berichtje naar de personen met daarin nog eens de tijd, datum en het adres en dat je het erg leuk vind dat ze komen om samen jouw verjaardag te vieren!

4. Maak het gezellig

Bij een feestje horen natuurlijk slingers! Wil je iets anders dan die blauw-rood-groen-gele slingers? Maak dan zelf de leukste slingers met foto en tekst. Zo is het echt jouw feest! En je kunt ze natuurlijk elk jaar weer gebruiken tijdens jouw feestjes.

Voorzie elke gast bij binnenkomst van een lekker welkomstdrankje. Steek ook wat kaarsjes aan, draai een lekkere playlist en zorg dat al je gasten comfortabel zijn.

Bij een feest hoort ook lekker eten. Zorg daarom voor een heerlike taart of zet een fijne borrelplank op tafel. Geen borrelplank in huis? Bestel die dan bij smartphoto.nl. De houten plank wordt met snelle levering verzonden.

Ga je samen eten? Maak dan placemats met foto voor jouw gasten. Ook feestelijke, zelf ontworpen etiketten voor de flessen geven extra sfeer aan jouw verjaardagsfeest.

5. Maak veel foto’s

Vergeet tijdens deze speciale dag niet om foto’s te maken. Maak foto’s terwijl je de kaarsjes op de taart uitblaast en ga met elke gast op de foto. Zo heb je blijvende herinneringen aan deze leuke en speciale dag! Laat vervolgens de foto afdrukken op leuke fotostrips. Of ga voor deze toffe retro foto’s, hier kun je onderaan de foto een leuke tekst bijschrijven.

Leuke fotostrips
Leuke fotostrips

6. Geef nadien iets leuks of lekkers mee

Bedank je gasten voor de leuke middag/avond en geef ze wat leuks of wat lekkers mee. Zo gaat het feest nog even door bij hun thuis. Je kunt ze bijvoorbeeld een lekker zeepje meegeven. Ook kun je een persoonlijk zakje maken met wat lekkers. Vul de zakjes bijvoorbeeld met zelfgemaakte koekjes of wat lekkere, kleurrijke snoepjes. Zo blijven ze nog even nagenieten van deze leuke dag!

Cadeau inspiratie voor jouw verjaardag

Heb je nog cadeau inspiratie nodig, bekijk dan eens de volgende leuke cadeaus.

Speelkaarten met foto

Met speelkaarten verveel je je nooit dankzij de grote variëteit aan spellen die je kan spelen. Elke kleur is gepersonaliseerd met een foto, net als de boer, vrouw en heer. Hier zal je uren plezier van hebben!

Speelkaarten met foto
Speelkaarten met foto

Sleutelhanger van hout met foto

Raak nooit meer je sleutel kwijt en draag altijd die fijne herinnering bij je. De sleutelhanger van hout is gemaakt van esdoorn en daarom extra stijlvol aan jouw sleutelbos.

Sleutelhanger met foto
Sleutelhanger met foto

Houten theedoos met quote

Onder het genot van een lekker warm kopje thee ziet de wereld er altijd rooskleuriger uit. Vraag daarom deze toffe theedoos van hout. Het leuke is, de gever mag creatief zijn en hem laten graveren met een mooie quote.

Ben jij binnenkort jarig en wil je dit graag vieren maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen paniek, lees rustig deze blog door en heb een onbezorgde en onvergetelijke verjaardag!

Theedoos laten graveren
Theedoos laten graveren

Geef een reactie