Bier, Cadeau

Bierpakket cadeau geven? 12 super suggesties!

bierpakket cadeau

Heb je binnenkort een verjaardag of een ander soort feestje? En is diegene die op die dag centraal staat een fervent bierdrinker? Dan is het leuk om een bierpakket als cadeau te geven!

Een bierpakket cadeau doen is leuker dan gewoon maar wat bier kopen, en dat cadeau geven. Het leuke is ook dat er heel veel verschillende soorten bierpakketten zijn.

Bierpakket cadeau geven? Dit zijn de opties!

Zo zijn er kleine bierpakketten, met slechts enkele flesjes bier erin, maar ook hele grote bierpakketten, met vele flesjes bier. Sommige bierpakketten komen met een of meerdere bierglazen, en je hebt bierpakketten die uitsluitend bestaan uit bier van een bepaald merk, maar ook bierpakketten die uitsluitend flesjes bier bevatten van allemaal verschillende biermerken.

Er is heel wat te koop dus als je een bierpakket cadeau wilt doen. In dit artikel laten we je 12 geweldige bierpakketten zien (van 6 verschillende websites) die wij erg interessant vinden!

Beerwulf.com

Beerwulf is de complete bierwebwinkel met meer dan 1.000 bieren, biertaps en biervaten. We vonden bijna 50 verschillende bierpakketten bij Beerwulf, die allemaal zo hun eigenschappen hebben. Zo zien we veel bierpakketten met biertjes van één merk. Puur als cadeau voor een ander is dat in onze ogen wat minder aantrekkelijk, dus hebben we ons gefocust op de bierpakketten met bijzondere en speciale bieren, maar dan in een pakket.

Het Trappist en Abdij Bierpakket van Beerwulf valt bij ons in ieder geval erg in de smaak, zelfs nog voordat we er zelf ook maar een biertje van gedronken hebben! In dit pakket vind je uitsluitend biertjes die het keurmerk ‘Authentic Trappist Product’ of het keurmerk ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ mogen dragen. Koop je dit pakket, dan weet je dus zeker dat je kwaliteitsbiertjes aanschaft… Het totale pakket kost je amper meer dan 30 euro.

Trappisten en Abdijbiertjes cadeau geven

#trappist

Heerlijke Trappisten – en Abdij biertjes. Voor de fijnproever

Het tweede bierpakket van Beerwulf waar we je op willen wijzen is het Alcoholvrije Bierpakket. Voor 30,99 euro haal je 16 biertjes in huis die geen of maximaal 0,5% alcohol bevatten. Daarmee kan ook de liefhebber van alcoholvrije en alcoholarme bieren aan zijn trekken komen. Bestel je bij Beerwulf voor 18.00 uur, dan heb je je bestelling doorgaans de volgende dag al in huis. De verzendkosten hangen bij deze partij af van de grootte van je bestelling.

Greetz.nl

Greetz is het vertrouwde adres om online kaarten te versturen. Echter gaat Greetz tegenwoordig veel verder dan alleen maar kaartjes die je kunt laten verzenden. Zo kun je bij Greetz ook terecht voor drank, chocolade en gebak, bloemen, ballonnen, cadeaubonnen, en beauty items. Allerlei producten dus die je kunt geven als cadeau, en geschikt zijn voor een feestje.

Binnen de sectie Drank (te bereiken via het hoofdmenu van de website) vinden we allerlei soorten dranken die je kunt kopen, zoals thee, wijn, speciaal bier, champagne, maar ook bierpakketten.

In de shop van Greetz tellen we 14 bierpakketten, waarvan de meeste ook op voorraad zijn. Het gaat hier om bierpakketten die zeer fraai zijn in het aangezicht, en waarmee je zeker geen pleefiguur zal slaan als je ermee komt aanzetten op een verjaardag of feestje.

texels bierpakket

#Texel

Heerlijke biertjes van de Texelse brouwerij!

Verras iemand bijvoorbeeld met het Texels Bierpakket, met daarin 5 biertjes van de Texelse brouwerij, namelijk de zogeheten Skuumkoppe, een Vuurbraak biertje, een Dubbel biertje, een Goudkoppe en een Eyerlander. Allemaal karaktervolle biertjes met een alcoholpercentage tussen de 5,5 en de 6,4%, en een heel uiteenlopende smaak. De biertjes zijn verpakt in een erg leuk houten kistje, met een touw eraan, waardoor het een echt geschenk is. De prijs van het Texels Bierpakket is maar 21,95 euro.

Een ander interessant bierpakket als cadeau is het Award Winning Bierpakket. In dit pakket vind je vier verschillende bieren die het beste bier van Nederland zijn, volgens de Dutch Beer Challenge 2019! Het gaat hier om de La Trappe Blond, de La Trappe Tripel, de Davo Darkness, en een Uiltje Bird Of Prey. Dit bierpakket is te krijgen voor slechts 16,95 euro, en geschikt voor veruit de meeste bierdrinkers. Deze 4 bieren zijn immers niet voor niets uitgeroepen tot beste bieren van Nederland!

Bestel je bij Greetz voor 13.00 uur, dan kan je bestelling dezelfde dag nog worden bezorgd, op jouw adres, of op het adres van degene voor wie het cadeau is bedoeld. En verder is het nog mooi om te weten dat Greetz gemiddeld is beoordeeld met een 8,3. Dit mag je voldoende vertrouwen geven om bij Greetz een bierpakket te bestellen.

Bol.com (tijdelijk niet beschikbaar)

Bol.com ontbreekt uiteraard niet in dit rijtje. Deze internetgigant heeft zo’n beetje alles wel, en dat geldt ook voor wat betreft bier (lees ook: beste bierwinkels) en bierpakketten. Zoals je mag verwachten van een partij als Bol is de keuze echt enorm.

Bij een snelle scan van deze webshop zien we direct al meer dan 100 bierpakketten, met een verschillende aantal bierflesjes of bierflessen erin. De kleinste bierpakketten hebben 1 grote bierfles, en de grootste bierpakketten bestaan uit wel 24 flesjes.

Lekker Belgische bieren in cadeauverpakking

#Belgischebieren

Een bierpakket cadeau geven met 6 Belgische biertjes.

De Belgische Bieren Cadeauverpakking vinden wij een van de interessante items binnen de bierpakketten op Bol.com. Dit product bevat 6 Belgische topbieren, en zowel pils, kriek als tripel. De mooie cadeaudoos waarin deze bieren zitten maakt het tot een mooi geheel, dat zeer geschikt is om als cadeau te geven. De prijs van het bierpakket is slechts 19,95 euro. Een ideaal prijsje dus, zeker als je niet te veel wilt uitgeven.

12 Nederlandse speciaal bieren kopen in een houten bewaarkist, met daarbij een opener en een bierboekje…? Ook dat is mogelijk! Dit uiterste leuke krat bevat 12 speciaal bieren van grote Nederlandse biermerken. De presentatie van dit krat met biertjes is toch wel heel erg leuk, en voor 36,95 euro geef jij dit cadeau aan iemand in je omgeving! Voor de verzendkosten hoef je Bol niet links te laten liggen, want als je voor meer dan 20 euro koopt, dan heb je geen verzendkosten. Bestel je vandaag nog, voor 23.59 uur, dan is de kans verder erg groot dat je je bierpakket morgen al in huis hebt. Dezelfde dag je bestelling ontvangen kan overigens ook, als je kiest voor Select. Hier zijn echter wel enige kosten aan verbonden.

Misterhop.com

Mister Hop heeft een aantal bierpakketten in het assortiment waar je iemand leuk mee kunt verrassen. Ons oog viel direct op het bierpakket met de naam ‘Ontdekkingsreis’.

Dit is een erg divers bierpakket, bestaande uit 16 verschillende bieren, van allerlei stijlen. Witbier, tripel bier, en IPA’s, ze zitten allemaal in dit pakket. Ideaal dus als je een bierpakket cadeau wilt doen aan iemand die bekend mag raken met allerlei soorten minder bekende bieren. De prijs van het bierpakket Ontdekkingsreis is 38,95 euro, en dus redelijk acceptabel.

witbieren bij Misterhop

#witbier

Lekkere witbiertjes cadeau geven.

Is degene die het cadeau ontvangt een liefhebber van witbier? Opteer dan voor het Bierpakket Wit van Mister Hop. Voor 39,95 euro krijg je 15 witbieren, waaronder een flesje De Smokkelaar (Citrus Weizen), een flesje Jopen Witte Rook, een flesje Lupulus Blanche, en een flesje Texelse Skuumkoppe (met 6% alcohol). Een prachtige samenstelling van allerlei zeer lekkere witbieren dus!

Uiteraard zijn er nog wel meer bierpakketten te krijgen bij Mister Hop. Bekijk nu gauw de website, en scoor het leukste bierpakket als cadeau! Verzending is gratis vanaf 50 euro, en bestel je op werkdagen voor 18.00 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis.

Craftonly.nl

Ook Craft Only heeft behoorlijk wat bierpakketten in het assortiment. Op het moment dat wij de bierpakketten bekeken bij deze partij telden we er 24. Genoeg keuze dus om de juiste eruit te halen!

Het eerste bierpakket dat wij graag willen uitlichten is het Zomer Bierpakket. Ergens geen verrassing, omdat het zomer is op het moment dat we dit artikel schrijven. De naam van het bierpakket verklapt al dat in dit pakket bieren zijn opgenomen die je in de zomer moet drinken. Het pakket bevat 12 craftbieren van Nederlandse en Belgische bodem, allen gebrouwen (lees ook: beste boeken over ’t brouwen van bier) in ambachtelijke en onafhankelijke (kleine) brouwerijen. In het pakket vinden we onder meer een flesje Lowlander White Ale, een flesje Budels Honing, een flesje Witte Koning, en een flesje Hooglander Saison. De prijs van dit bierpakket is 38,99 euro, en de verzendkosten hiervoor zijn gratis!

zomerse biertjes als cadeau

#zomers

Zomerse biertjes, super tijdens de hete zomerdagen.

Zoek je een wat goedkoper bierpakket dan heeft Craftonly.nl je ook genoeg te bieden. Voor 18,99 euro is er het Bird Brewery Cadeau Pack. Dit pakket bestaat uit vier kwaliteitsbieren die zijn gebrouwen in de Nederlandse craft beer brouwerij Bird Brewery. Het pakket komt in een geschenkenverpakking, dus inpakken is niet meer nodig. Handig dus! Bestel je bij Craft Only voor 15.00 uur, dan heb je je bierpakket morgen al in huis.

Hopt.nl

Hopt.nl is een zeer gewaardeerde en uitgebreide bier website, waar je zeker even een kijkje zou moeten nemen als je op zoek bent naar bier, bierpakketten, en andere bierartikelen. In het hoofdmenu van Hopt.nl vinden we de bierpakketten al op de tweede plek, wat aangeeft dat bierpakketten belangrijk zijn voor van het bedrijf achter deze website. We vinden dan ook 45 bierpakketten in deze online shop, met een heel uiteenlopende inhoud.

Het bierpakket ‘Best Verkocht’ bevat 12 verschillende biertjes en heeft (inclusief korting) een prijs van slechts 22,06 euro. Dit komt neer op nog geen 2 euro per flesje. De 12 biertjes zijn de beste verkochte individuele biertjes bij Hopt.nl, die nu dus samengesteld in pakketvorm zijn te krijgen. Deze 12 verschillende biertjes zijn van 10 verschillende bierstijlen, en komen uit 6 verschillende landen.

verschillendestijlenbier

#zeslanden

Uiteenlopende biertjes van verschillende bierstijlen.

Ook onder een tientje kun je bij Hopt.nl slagen voor een bierpakket. Uiteraard, dit is dan wel een wat kleiner bierpakket, maar toch. Het 5 Verschillende stijlen Pack bestaat uit 5 biertjes (van 5 verschillende stijlen dus) en is te krijgen voor maar 8,95 euro! Hiermee doe je een bierliefhebber toch een leuk cadeau, maar hoef je niet je complete portemonnee te legen. Hopt.nl belooft je een levertijd van 3 tot 5 dagen. Vaak is je bestelling er echter de volgende dag al, of anders de dag erna. De verzendkosten zijn 5,90 euro (tot een gewicht van 22 kilo).

Geef een reactie