Themafeest

Hawaii party geven? Zo organiseer je deze tropische party!

hawai party organiseren

Als je plannen hebt om een leuk feest te geven in je tuin of op het strand, komt een Hawaii party zeker in aanmerking. Dit is een heerlijk feest dat uitstekend geschikt is om in de buitenlucht te geven. Je kunt het zo gek mogelijk maken als je wilt als je van plan bent om een Hawaii party te geven maar als je dit echt goed wilt doen, mogen een aantal elementen niet ontbreken. Laat je dan ook gerust inspireren door de onderstaande ideeën. Wij vertellen je graag hoe je de perfecte tropische party organiseert!

Dit is de vibe bij een Hawaii party

Als je ooit wel eens in Hawaii bent geweest, weet je als geen ander welke sfeer je wilt creëren bij deze tropische party. De vibe bij een Hawaii party is op en top zomers. De combinatie van de zon en gezellige muziek maakt een groep mensen vrolijk. De aankleding, de drankjes en de hapjes maken het geheel compleet op dit zomerse themafeest.

De perfecte aankleding van een tropisch themafeest

Bij een Hawaii party denk je al snel aan het strand. Een strandtent is de perfecte locatie voor zo’n themafeest maar als het niet mogelijk is om hiervan gebruik te maken, is jouw eigen achtertuin ook prima geschikt om een Hawaii party te organiseren.

Desnoods betrek je de zandbak van je kinderen erbij om een strand na te bootsen! Een opblaas zwembad en andere opblaasbare attributen (denk hierbij aan opblaasbare krokodillen, flamingo’s en/of palmbomen) zorgen ervoor dat de zomerse sfeer nog verder versterkt wordt. Bekijk ook eens ons assortiment Hawaii feestartikelen

De muziek maakt de vibe compleet. Als je kiest voor klassiekers als Vamos a la Playa’, de hits van de Gypsy Kings of een van de modernere tropische deunen, zullen veel gasten spontaan gaan dansen.    

#Hawaii decoratie

Voor een Hawaii feest is er van alles te koop. Zit er wat voor jou tussen?

Hoe ziet de tropical dresscode eruit?

De tropical dresscode is voorzien van vrolijke kleuren. Een zomerse strand jurk voor de dames en een kleurrijk Hawaii Shirt en boxershort zijn uitstekende kledingkeuzes voor dit soort feesten. Uiteraard moeten hieronder slippers gedragen worden.

Durf jij de dames onder jouw gasten uit te dagen om een rieten rokje of een kokosnoot top te dragen? Deze kledingkeuze past perfect in de zomerse setting!  De finishing touch wordt in dit geval gevormd door een zonnebril, een bloemetje in het haar of een echte Hawaii ketting of krans.     

Cocktailbar onmisbaar bij een Hawaii party

Als je ervoor kiest om een cocktailbar in te richten, is succes gegarandeerd als je een tropisch feest organiseert. Een cocktailbar is immers onmisbaar bij Hawaii parties. Je kunt ervoor kiezen om je gasten zelf cocktails te laten maken of hiervoor juist een expert in te huren die er een mooie show van maakt. Naast cocktails kun je er ook voor kiezen om drankjes als Sangria aan te bieden. Je kunt dit zelfs rond laten serveren als je ervoor kiest om bediening in te huren.

hawaii party uitnodiging

#uitnodiging

Wil jij mensen uitnodigen voor jouw Hawaii feestje? Kom op de proppen met een mooie uitnodiging!

De meest geschikte hapjes voor een Hawaii party

Op een feest waarbij het draait om zon, zee en strand zijn vishapjes uiteraard de meest geschikte hapjes voor een Hawaii party. Het organiseren van een barbecue valt ook vaak prima in de smaak met het lekkere weer! Dit is ook het geval als je de keuze maakt voor fruit op een stokje of hapjes in een kokosnoot. 

Tropische fun op je themafeest

Tot slot is het leuk om je te wijzen op het idee om te zorgen voor tropische fun op je themafeest. Als je ervoor zorgt dat er waterballonnen binnen handbereik liggen, hoef je niet verbaasd te zijn als er een spontaan watergevecht ontstaat als je gasten even willen afkoelen. Het kan er immers heet aan toe gaan op een Hawaï party waarbij iedereen het tropische gevoel heeft!

Geef een reactie