Eten en drinken

Heerlijke High Tea bij jou in de buurt

high tea buurt

Tijd voor een feestje of niet, een High Tea is altijd een goed idee. Heerlijke zoete en hartige hapjes, een dampende pot thee en echt even de tijd nemen voor elkaar. Dat is waar een High Tea echt om draait. Doe je dit thuis? Of geniet je op locatie? Er zit altijd wel een High Tea locatie bij jou in de buurt.

High Tea’en op locatie

In een gezellig restaurant, knusse koffiebar of bij een ambachtelijke bakker. De hele sfeer die er hangt zorgt er al voor dat je het naar je zin hebt. Maar je hebt het nog meer naar je zin als je weet wat er allemaal op tafel gaat komen.

Sandwiches, wraps, scones met clotted cream en jam, cupcakes en allerlei andere taartjes. Het menu is bij elke locatie anders, maar meestal even lekker en divers. Lekkere zoete en hartige hapjes, die gecombineerd worden met thee.

Toch is het niet altijd even makkelijk om jouw lievelings High Tea locatie te vinden. Gelukkig hebben wij een overzicht van de leukste High Tea locaties door heel Nederland. Zoek een stad bij jou in de buurt en kies jouw favoriete locatie!

High Tea thuis

Haal jij die High Tea liever in huis? Dat kan natuurlijk ook. Soms is thuis een High Tea doen makkelijker of is het even niet anders door bepaalde redenen. Duik jij de keuken in om allerlei lekkers te maken? Dan kun je zeker wel wat High Tea recepten gebruiken. Een High Tea bestaat uit heel veel verschillende hapjes, dus je moet wel zin en tijd hebben om die allemaal zelf te maken.

Wat overigens wel heel erg leuk is. Maar soms is het net zo makkelijk om een High Tea te bestellen. Als je jouw stad hebt gezocht, dan kun je aan de button ‘afhalen’ bij de locaties zien of zij ook een High Tea To Go aanbieden. Zo kun je toch genieten van een heerlijke High Tea, maar dan thuis. Én zonder alle rommel in de keuken.

Cadeau geven

Een cadeautje uitzoeken is vaak lastiger dan het lijkt. Wat vindt diegene leuk? Gelukkig houdt bijna iedereen wel van lekker eten. Waardoor een High Tea een leuk cadeau is.

Je kunt hem/haar natuurlijk meenemen en verrassen op een High Tea. Maar als je liever iets tastbaars geeft, kun je ook de High Tea bon geven. Een cadeau dat een beleving met zich meebrengt.

Het is een mooie cadeau kaart, met rode envelop en heerlijke Milka chocolade. Zo kunnen jullie samen een leuke High Tea locatie uitkiezen om te genieten van die heerlijke hapjes. Vervolgens kun je het uitje alvast inplannen en dan hoef je er alleen nog maar naar uit te kijken!

Geef een reactie