Eten en drinken

Boeken met koolhydraatarme recepten: dit zijn de 22 beste!

boeken met koolhydraatarme recepten

De beste boeken met koolhydraatarme gerechten (en recepten daarvoor) hebben we in dit artikel voor je een op rijtje gezet. Koolhydraatarm eten wordt steeds populairder, en om die reden zijn er ook steeds meer boeken in de handel te vinden over dit onderwerp.

De boeken die wij voor jou hebben geselecteerd hebben tientallen of honderden recepten die zijn gebaseerd op minder koolhydraten, en die bovendien vaak suikervrij zijn. Dat laatste wil zeggen dat de recepten geen toevoegingen kennen van geraffineerde suikers. Een deel van de recepten in deze boeken is verder ook glutenvrij en/of vegetarisch.

Verder hebben sommige van deze boeken de insteek ‘Low Carb High Fat’, en in die boeken krijg je informatie over het optimaliseren van je vetzuren in je dieet, ter compensatie van koolhydraten. Bij sommige methodes is er ook sprake van een hogere eiwitinname, om zo nog makkelijker resultaat te halen bij het verliezen van gewicht en meer fitheid.

Boeken met koolhydraatarme recepten: een nieuwe levensstijl start je zo!

Met deze boeken met koolhydraatarme recepten en informatie over het opzetten van een eetstijl die gebaseerd is op minder koolhydraten, was het nog nooit zo gemakkelijk om gewicht te verliezen, en om dat ook zo te houden in de toekomst!

Leer jezelf nu een nieuw eetpatroon aan met koolhydraatarme maaltijden en tussendoortjes, en ontdek hoe eenvoudig je nieuwe leefstijl is. Kies zelf welke titel of titels jou het meeste aanspreken, en bestel je boek(en) vandaag nog.

En uiteraard, dat doe je bij Bol.com! Vandaag voor 23,59hr besteld = morgen in huis. En bestel je voor 20 euro of meer, aan boeken en/of andere artikelen, dan vervallen de verzendkosten van 2,99 euro!

Koolhydraatarme Recepten uit Oanh’s Kitchen van Oanh Ha Thi Ngoc

In dit kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc staan 80 heerlijke en eenvoudig te maken recepten die allemaal koolhydraatarm en suikervrij zijn. Handig is ook dat er 4 weekmenu’s in staan, die stuk voor stuk voortreffelijk zijn.

Koolhydraatarme Recepten uit Oanh’s Kitchen bewijst dat gerechten met weinig koolhydraten een feestje kunnen zijn, en dat een levenswijze die is gebaseerd op de methode van weinig koolhydraten echt geen ramp hoeft te zijn.

Koolhydraatarme Recepten uit Oanh’s Kitchen van Oanh Ha Thi Ngoc

#diner

Veel aandacht is er in dit boek voor lunches en dinergerechten, maar ook komen de muffins en andere zoetigheden goed onder de loep. Dit boek is deel 4 uit de 5-delige serie van koolhydraatarme kookboeken van Oanh’s Kitchen.

Totaal telt het boek bijna 200 pagina’s, en voor maar 18 euro krijg je een gloednieuwe versie van dit boek toegezonden, in de vorm van een paperback.

Het grote publiek ontving dit kookboek met koolhydraatarme recepten enorm goed, want inmiddels hebben bijna 350 mensen een beoordeling gegeven over dit boek, en daarbij werden gemiddeld 4,7 sterren gegeven. Omgerekend als cijfer dus gemiddeld een 9,4 voor dit boek! Bestel dit boek vandaag nog, om morgen nog in je keuken aan de slag te gaan met de recepten van Oanh Ha Thi Ngoc.

500 koolhydraatarme gerechten van Deborah Gray

Tja, de titel zegt het al, het gaat hier om een boek met koolhydraatarme recepten, en om een boek dat vooral een receptenverzameling is, want je krijgt maar liefst meer dan 500 recepten die allemaal koolhydraatarm zijn.

Allerlei soorten recepten voor allerlei soorten gerechten zijn opgenomen in dit boek. Snacks, hapjes, ontbijt, lunches, hoofd- en bijgerechten, en heerlijke desserts. Aan alles is gedacht in dit boek. Goed aan 500 koolhydraatarme gerechten is verder dat erin wordt aangegeven hoe je klassieke koolhydraten kunt vervangen door groentes, zoals courgette en bloemkoolrijst.

500 koolhydraatarme gerechten van Deborah Gray

#interessant

Dat dit boek interessant is, dat blijkt wel, want inmiddels hebben een kleine 200 mensen die dit boek eerder kochten een recensie geschreven over dit boek en een beoordeling gegeven.

Totaal scoorde dit boek maar liefst 4 van de 5 sterren, en dus is dit een goed boek te noemen over dit onderwerp. Gezien de grote hoeveelheid recepten in dit boek die allemaal caloriearm zijn, kunnen weinig andere boeken binnen dit genre tippen aan die grote verzameling van recepten.

Alleen al om die reden zou je dit 288 pagina’s tellende boek moeten overwegen. Een ander aankoopmotief zou de prijs kunnen zijn, want ondanks de toch wel behoorlijke omvang van dit boek en de grote hoeveelheid recepten, leg je nog geen 10 euro neer voor dit boek!

Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids van Matty Barnhoorn

Dit boek van Matty Barnhoorn leert je hoe je succesvol koolhydraatarm kunt eten. In deze praktische gids word je uitgelegd hoe je gezond koolhydraatarm (dus keto) kunt eten, waarbij je eenvoudige weekmenu’s en makkelijke koolhydraatarme recepten krijgt om dit klaar te spelen.

De aanpak van dit boek is effectief, en bovendien bekend van het tv-programma ‘Hoe word ik 100’. Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat!

Startgids is een compact boekje met een ringband, zodat je hem op de juiste dag kunt openleggen wanneer je een weekmenu volgt. De weekmenu’s die in dit boek zijn opgenomen zijn simpel, en ook goed haalbaar.

Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids van Matty Barnhoorn

#praktisch

Je krijgt volop praktische informatie waar je iets mee kunt, voor het allerbeste resultaat. Oftewel, een methode die goed werkt, aldus de auteur van het boek. Dit boek is een aanrader als je gezond wil afvallen, maar ook als je diabetes 2 wil omkeren, of als je gewoon lekker koolhydraatarm / keto wil koken.

Dit 100 pagina’s tellende boek komt je ter beschikking in de vorm van een paperback. Voor maar 18,90 euro ontvang je hem al thuis, en wel als nieuw exemplaar! Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids is zowel veel verkocht als veel beoordeeld.

Maar liefst 160 mensen gaven een beoordeling over dit boek, en kwamen daarbij tot een gemiddelde van 4,2 sterren! Omgerekend is dit dus een 8,4 als cijfer. Ben jij de volgende die met dit boek aan de slag gaat in de keuken? Als het aan Matty Barnhoorn ligt wel!

Koolhydraatarme Wereldgerechten Oanh’s Kitchen Koolhydraatarm Kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc

Nog een kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc! En ook dit boek bevat recepten voor koolhydraatarme gerechten, en dan wel voor gerechten uit de hele wereld!

Indonesische bloemkoolnasi, of Italiaanse tiramisu, zeg maar welk gerecht uit welk land je wilt eten en dit boek geeft je er een perfect recept voor!

Goed aan Koolhydraatarme Wereldgerechten Oanh’s Kitchen is zonder meer dat er veel lekkere bakrecepten in zijn opgenomen, en uiteraard, ook die zijn stuk voor stuk arm aan koolhydraten en vrij van suikers.

Maar er is nog meer goed nieuws over dit fantastische boek van Oanh Ha Thi Ngoc te melden, want meer dan 95% van de recepten in dit boek is ook nog eens glutenvrij. Ideaal dus, als je intolerant bent voor gluten, of als iemand in je omgeving dit is, en je toch lekker en gezond wil koken en bakken zonder suikers en met weinig koolhydraten.

Koolhydraatarme Wereldgerechten Oanh’s Kitchen Koolhydraatarm Kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc

#fitter

Je zult gaan afvallen met dit boek, en je daarnaast ook nog eens een stuk fitter voelen. Het innemen van minder suikers heeft namelijk een groot effect op ons welzijn, en op ons gewicht!

Alle recepten uit dit kook- en bak boek zijn verder erg gemakkelijk te maken, dus je hoeft geen gevorderde of expert te zijn in de keuken, om met dit boek uit de voeten te kunnen. Urenlang in de keuken staan om de recepten uit dit boek te maken is dus ook niet nodig. Gewoon simpel koken en bakken, en snel resultaat! Wie wil dat nou niet?

Om die reden is dit een toch wel erg fijn boek, en dat vonden meer dan 230 mensen ook, want zij beoordeelden dit boek met 4 en 5 sterren. Gemiddeld scoorde dit kook- en bak boek maar liefst 4,8 van de 5 sterren. Omgerekend als cijfer kreeg dit boek dus een 9,6 gemiddeld. Oftewel, het betreft hier een uitmuntend boek, aldus de eerdere kopers van dit boek!

Voor maar 18,50 euro kun jij een exemplaar van dit boek bemachtigen, en wel een nieuw exemplaar, in de vorm van een paperback. Totaal krijg je bijna 200 pagina’s aan leesvoer voor deze schappelijke prijs.

Het nieuwe koolhydraatarme kookboek van Laura Lamont

Zie je door de bomen het bos niet meer tussen al die boeken over gewicht verlies en afvallen. Dan zou dit boek van Laura Lamont ook nog een goede zet kunnen zijn, want van haar krijg je in dit boek heerlijke recepten voor gezond, en blijvend gewichtsverlies.

Ben je het zat om te vasten, en zat om op een crashdieet te staan? Zoek dan naar een innovatief én effectief low-carbdieet, dat eenvoudig is vol te houden, en je algehele gezondheid verbetert. Dit boek bied je de echte oplossing om een vicieuze cirkel te doorbreken.

De volgende resultaten kun je hiermee bereiken. Je kunt allereerst 1 kilo per week afvallen, en wel blijvend.

Als tweede kun je je stofwisseling verbeteren, en blijvend meer energie krijgen.

Als derde kun je je bloedsuikerspiegel heel mooi stabiliseren, en daarmee eetbuien voorkomen.

Het vierde punt (waar je ook echt blij mee kunt zijn) is een gezondere, en stralende huid. Wie vindt het niet fijn om er mooier uit te gaan zien?

Het nieuwe koolhydraatarme kookboek van Laura Lamont

#snoep

Als vijfde punt kun je gaan genieten van snoep en koolhydraten, bijvoorbeeld van chocolade en van brood, want dat is met de methode van Laura Lamont niet uitgesloten! Mede om die reden is haar methode ook makkelijker vol te houden dan vele andere methodes voor het bereiken van gewichtsverlies.

Dit boek kopen? Dat kan voor nog geen 18 euro! Voor dat geld krijg je een gloednieuwe hardcover, die morgen al bij jou op de mat kan vallen, als je voor 23.59hr een bestelling plaatst.

Totaal kun je 160 pagina’s doornemen over koolhydraatarm eten, als jouw keuze op dit toffe boek valt. 56 mensen beoordeelden dit boek tot nu toe. Daarbij gaven zij gemiddeld 4,2 sterren. Omgerekend dus een mooie 8,4 gemiddeld als cijfer voor dit kookboek!

Gewoon koolhydraatarm van Anna-Karina van Denderen & Hans van Deelen

In dit kookboek van Anna-Karina van Denderen & Hans van Deelen krijg je meer dan 100 gezonden koolhydraatarme recepten voorgeschoteld, met daarbij ook goede weekmenu’s, die erg handig zijn.

Je krijgt recepten voor allerlei soorten gerechten, en ook voor alle momenten van de dag. Ontbijt, lunches, diner, en alles ertussen, je kunt met dit boek de hele dag, de hele week, de hele maand, en zelfs het hele jaar door op een koolhydraatarme manier eten.

Dit boek bewijst heel goed dat gezond en koolhydraatarm eten echt niet moeilijk hoeft te zijn. Na het grote succes van het eerste boek over koolhydraatarm koken (met de titel Lekker & makkelijk Koolhydraatarm), is er nu dit tweede boek (op veler verzoek), dat bol staat van goede informatie over dit thema, en beslist niet onderdoet voor de eerste bestseller van Anna-Karina van Denderen.

Alle recepten die in dit boek zijn opgenomen zijn helder geschreven, met vele suggesties en informatie om de recepten naar eigen inzicht aan te passen, bijvoorbeeld als bepaalde ingrediënten niet voorhanden zijn.

En daarnaast ook, omdat natuurlijk niet iedereen dezelfde voorkeur heeft, zo simpel is dat. In dit boek dus geen dwingende geboden en verboden, maar mogelijkheden om recepten naar eigen inzicht aan te passen, wat erg fijn is in de praktijk, als je kan of moet uitwijken. Vind je dit prettig, dan kan dit boek heel goed de juiste keuze voor jou zijn!

Gewoon koolhydraatarm van Anna-Karina van Denderen & Hans van Deelen

#tips

Goed aan dit boek is verder dat je niet alleen maar recepten krijgt, maar ook goede tips voor koolhydraatarm of -beperkt eten, in het geval je een restaurant gaat bezoeken of anderszins buiten de deur gaat eten.

Ga je bij vrienden of familie eten? Ook daarvoor vind je goede tips in dit boek, als je ook daar minder of geen koolhydraten wil eten, en niet de spelbreker van de avond wil zijn.

De vier weekmenu’s geven een mooi vertrekpunt om de week met weinig koolhydraten door te komen. Dit hoef je dus zelf niet te bedenken, maar dit plan word je simpelweg aangereikt door de auteurs van dit boek.

Verder zijn alle recepten in dit boek niet alleen arm aan koolhydraten, maar ook nog eens suikervrij, en zeer geschikt voor mensen met diabetes type 2. Ook mooi, bij elk recept staat aangegeven hoeveel koolhydraten erin zitten. Daarmee weet je meteen waar je aan toe bent!

Totaal krijg je met dit boek 224 pagina’s aan leesvoer, en dat voor maar 20,50 euro. Een koopje in onze ogen, zeker als je je realiseert dat je ook nog eens een hardcover variant krijgt en een gloednieuw exemplaar. Inmiddels zien wij 83 beoordelingen online over dit boek.

Gemiddeld kreeg dit boek bij de beoordelingen 4,5 van de 5 sterren als score. Gewoon koolhydraatarm is dus zeker niet zo ‘gewoon’ als de titel zou doen vermoeden, maar toch echt een zeer goed boek binnen dit genre.

Het grote koolhydraatarme kookboek van diverse auteurs

Aan dit boek hebben verschillende auteurs meegewerkt, om zo een prachtige verzameling recepten samen te stellen die allen koolhydraatarm zijn.

Met een verzameling van 365 koolhydraatarme recepten kunnen wij zeggen dat de auteurs goed geslaagd zijn in de missie die zij hadden bij het maken van dit boek!

Wil je eenvoudig en lekker eten, en tegelijkertijd wat voor je gezondheid doen? En wil je je daarnaast ook energiek gaan voelen, en ook nog eens je streefgewicht halen? Koolhydraatarm eten maakt dat mogelijk!

In Het grote koolhydraatarme kookboek vind je recepten voor elk moment van de dag en voor alle soorten gelegenheden. Denk maar aan soepen, salades, hoofdgerechten, toetjes, maar ook gebak en snacks passeren de revue in dit kookboek.

Begin de ochtend met een lekkere notenmuesli, met een eiwitomelet, of lunch met een Thaise kipsalade, of maak gewoon een zeer smakelijke bloemkool-kokuscurry, of sluit de dag af met een lekkere zoete mango-kwarktrifle!

Het grote koolhydraatarme kookboek van diverse auteurs

#variatie

Ja, mogelijkheden te over, en variatie genoeg in dit boek, dus leef je uit in je keuken zouden wij zeggen, en wordt een expert in het maken van koolhydraatarme gerechten.

Dat laatste is zeker mogelijk met dit boek in de hand en een beetje doorzettingsvermogen! 304 pagina’s aan leesvoer krijg je met dit boek maar liefst voorgeschoteld.

Daarmee kun je maanden en misschien zelfs wel jarenlang inspiratie opdoen voor het maken van de meest lekkere gerechten zonder of met maar heel weinig koolhydraten.

De prijs van Het grote koolhydraatarme kookboek is heel betamelijk, want voor maar 23,48 euro kun je dit boek al scoren. Voor dat bedrag krijg je een hardcover, en een nieuw exemplaar.

De beoordelingen over dit boek zijn ook niet misselijk, want dit boek kreeg gemiddeld 4,6 van de 5 sterren. Dit op basis van de bevindingen van 9 eerdere kopers van het boek. Een aanrader dus!

Meer koolhydraatarme recepten – Oanh’s Kitchen van Oanh Ha Thi Ngoc

Dit is het 4e koolhydraatarme kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc, uit een serie die bestaat uit 5 delen. Zoals je in dit artikel wel ziet heeft zij meerdere succesvolle kookboek op haar naam staan, en wel in het bijzonder op het gebied van koolhydraatarm koken en bakken.

In dit boek zijn wederom 80 heerlijke en eenvoudig te maken koolhydraatarme recepten opgenomen. Daarbij ook 4 weekmenu’s, die stuk voor stuk erg goed zijn! Oanh heeft de maaltijd in dit boek omgetoverd tot een waar feestje, want koolhydraatarm eten kan lekkerder en leuker zijn dan je denkt!

Meer koolhydraatarme recepten - Oanh’s Kitchen van Oanh Ha Thi Ngoc

#zoetigheden

In het bijzonder is er in dit boek van haar veel aandacht voor lunch- en dinergerechten, maar dat is zeker niet het enige, want ook de muffins en andere lekkere zoetigheden komen goed onder de loep.

Het is wellicht alleen nog lastig kiezen uit zoveel boeken met koolhydraatarme recepten, maar vind je de boeken van Oanh Ha Thi Ngoc interessant, dan zou dit boek zeker ook je aandacht moeten hebben!

De prijs is niet heel hoog, want voor maar 18,50 euro kom dit boek jouw kant al op! Voor dat bedrag scoor je een leuke paperback versie, die bovendien gloednieuw is.

Meer koolhydraatarme recepten – Oanh’s Kitchen is een van de best beoordeelde boeken onder de boeken van Oanh. 4,8 sterren gemiddeld scoorde dit boek namelijk! En dat is gebaseerd op de meningen van maar liefst 59 eerdere kopers van dit boek. Tja…, need we say more…?

Koolhydraatarm eten. Zo dat je dat! Ovenspecial van Matty Barnhoorn

Nog een boek van Matty Barnhoorn over het eten van minder koolhydraten, en vele recepten hiervoor, maar dan specifiek gericht op ovengerechten. Dit boek legt je daar alles over uit, en daarbij krijg je 40 makkelijke koolhydraatarme recepten voor maaltijden uit de oven.

De maaltijden die je met dit boek kunt maken zijn makkelijk en snel klaar te maken. Dat laatste zou je misschien niet zeggen, maar ovengerechten hoeven zeker niet lang te duren, mits je de oven al voorverwarmt als je de maaltijd prepareert.

Alle maaltijden die je met dit boek van Matty Barnhoorn kunt maken bevatten maar 5 tot 10 gram koolhydraten per portie.

Verder – en dat is ook erg prettig – heb je maar weinig ingrediënten nodig, en de producten die je nodig hebt, die kunt je gewoon bij de supermarkt halen.

Koolhydraatarm eten. Zo dat je dat! Ovenspecial van Matty Barnhoorn

#oven

Heb je je koolhydraatarme gerechten gemaakt, dan kan deze zo de oven in, en 10 tot 60 minuten later kunnen jij en je tafelgenoten genieten van een ovengerecht met weinig koolhydraten.

Dit spiraal gebonden kookboek kun je bestellen voor nog geen 19 euro. Voor dat bedrag krijg je een nieuw exemplaar van dit boek en een fraaie 100 pagina’s aan recepten en informatie.

28 mensen gaven tot nu toe een beoordeling over dit boek, en kwamen tot 4,6 sterren gemiddeld. Ook dit is dus een zeer goed kookboek voor als je weinig koolhydraten wil eten, en bovendien een erg interessant kookboek voor liefhebbers van ovengerechten. Zet je oven alvast maar aan hoor!

Koolhydraatarme baksels uit Oanh’s Kitchen van Oanh Ha Thi Ngoc

Lekker koolhydraatarm bakken is met dit boek straks een koud kunstje, want dit boek staat vol met geweldige recepten voor ijsjes, bonbons, desserts, cakejes, en taartjes, die allemaal zijn te maken met weinig koolhydraten, en zonder toegevoegde suikers.

Koolhydraatarme baksels uit Oanh’s Kitchen van Oanh Ha Thi Ngoc

#glutenvrij

Goed is verder ook dat alle recepten uit dit boek glutenvrij zijn. Wij krijgen al lekkere trek terwijl we dit boek nog niet eens open hebben liggen! Start nu met bakken op basis van de vele geweldige recepten van Oanh Ha Thi Ngoc.

Goed om te weten is verder nog dat de recepten in dit boek ook heel geschikt zijn voor mensen met diabetes type 2.

Voor maar 20 euro is dit hardcover boek van jou. Voor dit bedrag krijg je 128 pagina’s aan leesvoer.

Gemiddeld kreeg dit in 2017 verschenen boek 4,6 sterren, op basis van 55 beoordelingen van mensen die dit boek eerder hebben gelezen. Ben jij de volgende die dit boek met 4 of 5 sterren waardeert? Dat zou zo maar kunnen!

Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van Tim Noakes & Jonno Proudfoot

In Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk leggen Tim Noakes (emeritus professor) en Jonno Proudfoot (een chef-kok en een voedingsdeskundige) je uit hoe je weer kunt gaan eten wat goed voor je is. En dat is vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Je leert hoe je kunt stoppen met voorverpakte troep, en hoe je over kunt gaan op veel groente, op vlees, vis, kaas, noten en vet.

Vet is lekker, en geeft langdurige energie. Koolhydraten doen dat niet, ze verzadigen je hongergevoel niet, maar ze stimuleren het juist. En dat is dus juist niet wat je wil hebben!

Ze leiden tot aanmaak van insuline, en dat is de veroorzaker van onder meer obesitas en diabetes type 2. Koolhydraten zijn bovendien schadelijk voor mensen met insulineresistentie.

Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van Tim Noakes & Jonno Proudfoot

#suikerverslaving

Met de praktische tips, en de geweldige, en smaakvolle recepten uit Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af.

Dit boek kan een revolutie teweegbrengen in jouw lichamelijk en geestelijk leven. Je kunt gezonder en energieker door het leven gaan, en gewoon weer écht gaan eten.

Voor 21,99 euro kun je dit boek op de kop tikken. Voor dit bedrag krijg je een paperback versie en een nieuw exemplaar, en bovendien een boek met een flinke omvang, want totaal telt het boek meer dan 300 pagina’s.

Liever een e-book versie? Dat kan ook! In dat geval ben je 5 euro goedkoper uit voor Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk. Totaal 29 beoordelingen voor dit boek, en 4,3 sterren als gemiddelde score.

De koolhydraatarme 30 dagen boost van Linda Nordholt

Soms spreekt de titel van een boek boekdelen, en dat geldt in ieder geval zeker ook voor dit boek van Linda Nordholt, want met dit boek ga je 30 dagen boosten met een koolhydraatarm dieet.

Het gaat hierbij om de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarmee is dit boek zeer geschikt voor iedereen die een suikerverslaving heeft, en een boost bij het afvallen wil creëren. In een relatief korte periode van maar 30 dagen bereik je al resultaat, en voel je je fitter en energieker.

Verder heb je mooi geleerd hoe je leven eruitziet als minder koolhydraten tot je neemt. En ja, dat is anders…, maar nee, het is geen drama zoals sommigen denken, veelal mensen die zich nog niet aan het eten van minder koolhydraten hebben gewaagd.

De koolhydraatarme 30 dagen boost van Linda Nordholt

#weekmenu’s

Dit boek bevat weekmenu’s waarin 5 eetmomenten per dag beschreven staan inclusief de recepten. Per dag staat exact beschreven hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je kunt eten, want erg handig is. Al het werk om uit te zoeken hoe je kunt starten is voor je gedaan. Daarbij is ook gedacht aan boodschappenlijstjes, maar ook aan goede en simpele recepten.

Een slimme opzet is het zeker, want je kunt gemakkelijk wisselen tussen de dagen, maar ook kun je vervangen wat je niet lust, dankzij makkelijke overzichten en lijsten.

Of je nou alleen voor jezelf kookt, voor jezelf en voor je partner, of voor een heel gezin, met dit boek is koolhydraatarm eten leuk, lekker, en ook goed vol te houden!

Probeer het nu zelf, en koop dit 128 pagina’s tellende kookboek vandaag nog voor maar 17,99 euro. Je krijgt een nieuw exemplaar voor dat geld, en ook nog eens een prachtige hardcover variant, waarmee je beschadigingen voorkomt. 3,8 sterren scoort dit boek als gemiddelde. Dat is omgerekend dus een 7,6 als cijfer, en dat is heel beste! Dit op basis van 45 beoordelingen van eerdere kopers van dit boek. Zij noemen dit boek inspirerend, verrassend, praktisch, duidelijk, kort en bondig. Wij zijn alvast benieuwd naar jouw mening over De koolhydraatarme 30 dagen boost!

Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu (van koolhydraatarm naar op gewicht) van Linda Nordholt

Dit boek is het directe vervolg op het eerdere succesvolle boek van Linda Nordholt met de titel ‘De koolhydraatarme 30 dagen boost’, dus het boek dat we hiervoor beoordeelde.

Dit nieuwe boek van Linda Nordholt is bedoeld voor iedereen die een koolhydraatrijk eetpatroon wil ombuigen tot een koolhydraatarm slank en gezond eetpatroon.

Dit boek laat je zien hoe eenvoudig het is om je koolhydraatinname te beperken. Hiermee bereik je bovendien iets wat je wil bereiken: je zet je lichaam aan tot vet verbranden. Voor de recepten in dit boek hoef je geen top kok te zijn, want ze zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken.

In dit boek vind je beschrijven van de dagen, en hoe deze eruit zien voor wat betreft de te nemen maaltijden en tussendoortjes, met tips en adviezen om werkelijk de omslag te maken naar een levenswijze die op weinig koolhydraten is gebaseerd.

Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu (van koolhydraatarm naar op gewicht) van Linda Nordholt

#balans

Wat daarbij belangrijker is, dat is de balans tussen eiwitten, vet en koolhydraten. Heb je eenmaal de juiste balans hierin te pakken, dan is op gewicht blijvend gemakkelijk, en een feit.

Vele mensen voelen zich dankzij dit boek en de andere boeken van Linda Nordholt alweer fit, en bovendien zijn ze een stuk slanker. Ook is het vele mensen al gelukt om met haar methode hun medicijnen een stuk af te bouwen. Hoe fijn is dat! Ben jij de volgende in dat rijtje? Als het aan Linda ligt wel!

Leuk om te weten, Linda is van origine jurist, maar heeft zich helemaal omgeschoold tot voedingsspecialist, en is inmiddels een expert op het gebied van koolhydraatarm koken en eten.

Voor nog geen 18 euro kun je dit boek al bestellen. Via Bol.com natuurlijk! Voor dat bedrag krijg je een 144 pagina’s tellende hardcover, en bovendien een nieuw exemplaar. Alvast veel kook-, bak-, en eetplezier!

De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot

In dit boek presenteert Jonno Proudfoot je een set koolhydraatarme recepten waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Hij leert je van alles over essentiële kooktechnieken, en over de smaakcombinaties uit bijna 40 wereldkeukens. Daarmee is dit dus niet een typisch receptenboek, maar een kookboek dat verder gaat dan alleen dat, en je veel breder informeert.

De in dit boek beschreven leefstijl zorgt voor een betere gezondheid in elk opzicht, en voor iedereen. Hoewel De complete koolhydraatarme keuken dus niet uitsluitend een receptenboek is, staan er toch meer dan 300 nieuwe recepten in, waarmee je dus het jaar rond kunt koken en bakken!

De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot

#handboek

Dit is een uitgebreid handboek, dat je verder in staat stelt om het allerbeste uit je ingrediënten te halen. Alle gerechten zijn suiker en glutenvrij, en maar liefst meer dan 100 van de meer dan 300 recepten die in dit boek zijn opgenomen zijn vegetarisch. Kortom, een onmisbaar en breed ingestoken kookboek voor de fans van gezond en lekker koolhydraatarm eten!

Dit in 2019 verschenen boek telt 320 pagina’s, en is te koop voor 24,99 euro, en wel in de vorm van een paperback. Een e-book variant bestaat ook, en die kun je al score voor 14,99 euro.

De complete koolhydraatarme keuken kreeg tot nu toe 4,4 sterren, oftewel een 8,8 als cijfer! Dit op basis van 11 eerdere kopers die een beoordeling gaven over dit boek. De uitstekende recepten, de goede algemene informatie over koken en kooktechnieken, de prachtige foto’s, en de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn debet aan de zeer goede beoordelingen die dit boek kreeg.

Vegetarisch & Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Vega startgids van Matty Barnhoorn

Eerder in dit artikel beschreven we al 2 boeken van Matty Barnhoorn, maar we hebben nog een prachtige aanbeveling voor een boek van haar, die we zeker niet achterwege willen laten.

Dit boek van Matty Barnhoorn gaat namelijk over de combinatie van vegetarisch en koolhydraatarm eten. Zoals het in dit boek beschreven staat, zo doe je het, en het eenvoudiger dan je zou vermoeden.

Ben je op zoek naar een aanpak die zeker werkt om snel slanker en gezonder te worden? Wil je een lagere bloedsuikerspiegel, en een verminder van diabetes 2 (en minder medicatie daarvoor)? En eet je geen vlees of vis, of bijna niet? Dan is deze Vega startgids voor jou de juiste aankoop!

Start morgen nog met de zeer effectieve en bewezen aanpak van weinig koolhydraten, voor het allerbeste resultaat. En maak de beste vegetarische koolhydraatarme gerechten.

Vegetarisch & Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Vega startgids van Matty Barnhoorn

#tussendoortjes

Hoe je dit aanpakt, en waar je op moet letten bij het maken van dit soort recepten, dat wordt allemaal prima uit de doeken gedaan in dit boek. En er is goed nieuws, want tussendoortjes hoef je met de aanpak uit dit boek niet te laat staan! Je zult nooit meer honger hebben, je kunt evengoed heerlijk eten, en je kunt snel afvallen en gezonder worden. Tja, wie wil dat nou niet!

Daarnaast is er aandacht in dit boek voor de veel gestelde vragen over koolhydraatarm / LCHF / Keto eten, met daarbij uiteraard uitstekende antwoorden, zodat je alles weet wat je moet weten op dit vlak!

Vegetarisch & Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Vega startgids is al te bemachtigen voor nog geen 19 euro. Voor dat bedrag krijg je een nieuw spiraal gebonden exemplaar.

Een kleine 30 mensen beoordeelden dit boek al via het platform van Bol.com. Daarmee werden gemiddeld 3,6 sterren gegeven. Benieuwd naar de recensies, kijk dan zelf even bij de afgegeven recensies bij dit boek.

Vegetarisch, koolhydraatarm en glutenvrij van Celia Brooks

Vegetarisch, koolhydraatarm, en glutenvrij; wil je het beste van deze 3 werelden ervaren, proeven en wellicht zelfs combineren? Dan zou je voor dit boek moeten gaan.

In dit geweldige boek van Celia Brooks zijn maar liefst over de 100 gezonde, heerlijke, en stijlvolle vegetarische en koolhydraatarme recepten opgenomen. Deze recepten zijn ook nog eens glutenvrij, voor de mensen die geen gluten mogen of willen nemen is dit dus ideaal!

Vegetarisch, koolhydraatarm en glutenvrij van Celia Brooks

#analyse

In dit boek krijg je per recept ook een volledige voedingsanalyse, en alle gerechten bevatten maar 0 tot 10 gram koolhydraten.

Voor slechts 18,99 euro is dit boek al van jou. Daar krijg je een 176 pagina’s tellende hardcover voor, en ook nog eens een nieuw exemplaar. Ga je voor dit boek, dan koop je een veel gekocht boek, dat ook nog eens goed beoordeeld is.

25 mensen die dit boek eerder kochten hebben dit boek inmiddels een beoordeling en een cijfer gegeven. Gemiddeld kreeg het boek 4,1 sterren, oftewel een 8,2 gemiddeld als cijfer. De goede recepten, de praktische opzet van het boek, en de mooie foto’s vormden voor veel mensen de reden om dit boek goed tot zeer goed te beoordelen. Ben jij de volgende die Vegetarisch, koolhydraatarm en glutenvrij van Celia Brooks straks in zijn of haar boeken- of keukenkast heeft staan?

Het complete keto-dieet kookboek van Jane Faerber

Met het 208 pagina’s tellende boek ‘Het complete keto-dieet kookboek’ breng je je vetverbranding in een hogere versnelling door koolhydraten te vervangen door gezonde eiwitten en vetten. Hierbij draait het simpelweg om de juiste balans, niet meer of minder!

Doordat je lichaam de suikers uit koolhydraten niet meer kan gebruiken als voornaamste energiebron, zal het beroep doen op vetten voor zijn energie, waardoor je in rap tempo gewicht verliest.

Ja, dit inzicht moet je even hebben, maar zodra je dit inzicht hebt, kun je er direct van profiteren, tezamen met alle andere waardevolle informatie die in dit boek is opgenomen, en tezamen met de recepten voor koolhydraatarme gerechten.

In dit keto-boek vind je 60 eenvoudige keto-gerechten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens erg lekker zijn. 2 vliegen in 1 klap dus!

Jane Faerber legt je in dit boek uit hoe het keto-dieet precies werkt, en hoe je op een gemakkelijke en zeer veilige manier overschakelt naar een ketogene levensstijl.

Het complete keto-dieet kookboek van Jane Faerber

#gezondheid

Dit dieet is bovendien niet alleen goed voor gewichtsverlies, maar je bereikt er ook vele andere gezondheidsvoordelen mee, zoals een stabielere bloedsuikerspiegel, een verminder risico op hart- en vaatziekten, en een beter spijsvertering. Allemaal positieven zaken dus!

Het complete keto-dieet kookboek aanschaffen kan al voor 28,95 euro. Voor die prijs krijg je een nieuw boek, en bovendien een variant met een harde kaft.

40 mensen beoordeelden dit boek tot nu toe met een gemiddelde score van 4,6 sterren. Weet dus dat je voor een topper gaat onder de boeken over koolhydraatarme eten, in het geval je keuze op dit boek valt!

Jane Faerber (de auteur van dit boek) is verder blogster en dieetconsulente, en gespecialiseerd in LCHF (Low Carb High Fat). Ze geeft ook vele lezingen in binnen- en buitenland. Iemand die weet waar ze het over heeft dus!

Zoals je in dit artikel zult zien, is zij ook de auteur van andere top boeken over dit onderwerp, zoals ‘Het ultieme low carb bak boek’, en ‘Het ultieme low carb kookboek’.

Gezond slank met de Foodsisters van Janneke Koeman & Amande Koeman

Met dit boek bewijzen de Foodsisters Janneke en Amande Koeman dat je door gezond en goed te eten meer energie krijgt, en dat je lekkerder in je vel kunt komen te zitten. Dat is uiteindelijk toch wat iedereen wenst, en het goede nieuws daarbij is dat een streng dieet volgen om kilo’s te verliezen helemaal niet nodig is.

Een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg om een groot effect te behalen. Dit lijkt je misschien onwaarschijnlijk, maar het is toch echt zo.

Met Gezond slank met de Foodsisters ontdek je snel dat minder suikers eten en koolhydraatarm eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, en dat het zelfs ontzettend lekker is! Niet minder lekker dan ‘normaal eten’.

Met dit boek leer je om lekker en gevarieerd te eten, waarbij je accent legt op groente. Dat laatste is slim, want vrijwel iedereen eet te weinig groente. Recent onderzoek wees uit dat de gemiddelde Nederlander net iets meer dan 100 gram groente eet per dag. Diverse voedingsinstanties geven echter aan om zo’n 300 gram groente (of meer) per dag te eten.

Nog los van dat meer groente eten gezond is, bereik je er ook gemakkelijker gewichtsverlies door, omdat groentes laag in suikers en koolhydraten zijn.

Gezond slank met de Foodsisters van Janneke Koeman & Amande Koeman

#supermarkt

Verder maken Janneke en Amande het niet moeilijker dan nodig, want voor de recepten in dit boek kun je de benodigde ingrediënten gewoon scoren in de supermarkt.

Verder is de bereidingstijd van de recepten die in dit boek zijn opgenomen relatief kort. Dus anders gezegd, je gerechten staan zo op tafel, als je de heldere uitleg bij de recepten gewoon opvolgt.

Ook zijn er in Gezond slank met de Foodsisters 2 erg handige weekmenu’s opgenomen, waarmee je een leidraad hebt om je week prima door te komen, zonder dat je in oude gewoontes terugvalt.

Dit waanzinnig goede kookboek van deze 2 leuke zusters ook bestellen? Dat kan voor maar 20 euro! Dit is precies het bedrag waarbij de verzendkosten vervallen, dus je koop je dit boek dan bespaar je mooi 2,99 euro aan verzendkosten. Voor die prijs krijg je een gloednieuwe paperback, die 160 pagina’s telt en vrij recent op de markt verscheen (namelijk in mei 2019).

Totaal zijn er inmiddels 76 mensen die dit boek hebben beoordeeld. Daarbij zijn gemiddeld 4,4 sterren gegeven. Omgerekend als cijfer dus een fraaie 8,8 als gemiddeld cijfer voor dit boek!

Grip op koolhydraten – Dagmenu’s, recepten en richtlijnen van Yvonne Lemmers

In tegenstelling tot de meeste boeken die zijn gericht op koolhydraatarm eten, werkt dit boek met een andere methode. Van Yvonne Lemmers krijg je namelijk een dagelijks koolhydratenuurtje. Daarmee is je gezonde leefstijl simpelweg beter vol te houden, en daarmee is deze methode voor velen vermoedelijk erg effectief.

De methode van Yvonne Lemmers is een bewezen en succesvolle methode die helpt om van klanten als overgewicht, weinig energie, en stemmingswisselingen af te komen. En hoeveel mensen lijden daar wel niet aan? Hele volksstammen!

Al 140.000+ volgers zijn succesvol afgevallen met deze methode, die gebaseerd is op weinig koolhydraten en een eiwitrijk dieet.

Grip op koolhydraten - Dagmenu’s, recepten en richtlijnen van Yvonne Lemmers

#richtlijnen

Grip op koolhydraten – Dagmenu’s, recepten en richtlijnen bevat niet alleen recepten, maar ook handige dagmenu’s, en goede basisrichtlijnen. De methode van dit boek is overigens ook erg geschikt is voor mensen met diabetes type 2. Dus heb je dit, of ken je iemand met deze aandoeding, dan is dit boek in het bijzonder een aanbeveling waard.

Gemiddeld kreeg dit boek 4,6 sterren bij de beoordelingen. Dit op basis van meer dan 200 visies van eerdere kopers van dit boek. We kunnen dus slechts zeggen dat dit boek geweldig is, en het is ook nog eens een veel verkocht boek in dit genre.

Totaal mag je bijna 200 pagina’s weglezen en/of doornemen als je dit boek in huis hebt. Voor maar 22,50 euro maak je dat al in orde, en ontvang je een nieuwe paperback variant van dit boek!

Grip op koolhydraten Snelle & makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers

Nog een geweldig boek van diëtiste Yvonne Lemmers over hetzelfde onderwerp, maar dan specifiek gericht op snelle en makkelijke weekmenu’s.

Met dit boek in de hand kun je straks de hele week koolhydraatarm eten, of hoef je nooit meer de mist in te gaan met het eten van te veel koolhydraten. In dit boek van Yvonne Lemmers combineert zij kooktrends van dit moment, dus aan de ene kant koolhydraatarm, en aan de andere kant makkelijk en snel te maken en op tafel.

Net als in het hiervoor beoordeelde boek geldt dat het gemakkelijk is om de methode vol te houden, omdat er dagelijks een uurtje koolhydraten mag worden gegeten. Eigenlijk gaat het daarom meer om koolhydraatbeperkt eten, dan om koolhydraatarm eten. En dat is veel beter vol te houden, omdat je niet het gevoel hebt dat ‘niets mag’.

Met de goede en lange weekmenu’s in dit boek zijn opgenomen is het plannen van je week een fluitje van een cent, en zeer goed te doen. Maar liefst 120 recepten krijg je in dit boek gepresenteerd. Tweemaal daags eten (balansmenu), opties met tussendoortjes, en drankjes en soepen: aan alles is gedacht door Yvonne Lemmers.

Grip op koolhydraten Snelle & makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers - Boeken met koolhydraatarme recepten

#afvallen

Dit is hét boek voor de voor liefhebbers van koolhydraatbeperkt en koolhydraatarm. Een boek dat voor iedereen geschikt is de zonder trek wil of moet afvallen.

Dit boek biedt ‘eetrust’, en geen eetlust! Precies wat je wilt hebben dus. Kortom een verademing, en een boek dat je zeker gaat waarderen.

Meer dan 220 mensen hebben dit boek eerder gekocht, en ook beoordeeld, via Bol.com. 210 mensen gaven daarbij 4 of 5 sterren. Gemiddelde scoorde het boek 4,6 sterren. Daarmee kan dus gerust gezegd worden dat dit boek zeer goed is, en je absoluut vertrouwen mag hebben op een uitstekende aankoop, als je voor dit boek gaat.

Net als het hiervoor al behandelde boek leg je ook voor dit boek 22,50 euro neer. Voor dat bedrag ontvang je een paperback versie, en een gloednieuw exemplaar, dat overigens 192 pagina’s telt.

Het ultieme low carb kookboek van Jane Faerber

In Het ultieme low carb kookboek van Jane Faerber krijg je allerhande recepten voorgeschoteld voor brood en andere baksel, en deze zijn allemaal gebaseerd op minder koolhydraten en meer gezonde vetten. Verder zijn de recepten uit dit boek zonder gluten en zonder suiker.

In dit kookboek wordt de methoden van ‘low carb’ en ‘high fat’ gehanteerd. Dit is een gezonde leefstijl, waarbij weinig koolhydraten en veel goede vetten worden geconsumeerd. Low carb high fat wordt ook wel ‘LCHF’ genoemd, een afkorting dus.

Het ultieme low carb kookboek van Jane Faerber - Boeken met koolhydraatarme recepten

#lowcarb

Je leert van Jane Faerber met dit boek verder ook hoe gemakkelijk het is om te bakken zonder meel en suiker. In Het ultieme low carb kookboek krijg je vele heerlijke recepten voor snacks, brood, gebak, en koekjes, en wel voor elke gelegenheid. En dat dus allemaal zonder meel, gluten, suiker en gist. Het beste van deze werelden verenigd in één goed kookboek!

Deze 128 pagina’s tellende hardcover is te krijgen voor 19,95 euro. Voor dat bedrag krijg je uiteraard een nieuw exemplaar. 15 mensen beoordeelden dit in 2017 verschenen boek inmiddels al met gemiddeld 4,4 van de 5 sterren! Een goed boek dus, zeker als je verder wilt gaan dan alleen koolhydraatarm eten, en ook beter wil leren omgaan met het gebruik van vetten, en als je eventueel ook nog interesse hebt in gluten- en gistvrij eten.

Het ultieme low carb bakboek van Jane Faerber

Nog een koolhydraatarm boek van Jan Faerber, maar dan gericht op koolhydraatbeperkt bakken. In Het ultieme low carb bak boek vind je veel recepten voor brood, gebak en taart, allemaal gebaseerd op de koolhydraatarme methode.

Bak nu met minder koolhydraten, en met meer gezonden vetten, zonder gluten, en zonder snelle suikers! Maak geen kleine stapjes, maar grote sprongen voorwaarts naar een gezondere leefstijl.

Dit boek is een prima vertrekpunt daarvoor, als je je niet wilt beperken tot koolhydraatarm koken, maar je gezonde leefstijl strategie ook wilt inzetten met bakken. Verdraag je geen of weinig gluten, en voel je je beter zonder graanproducten? Dan is dit boek ook een verademing.

Bakken met weinig koolhydraten, en met veel goede vetten was nog nooit zo leuk dankzij dit boek. En daarnaast moet je weten: het is heel gemakkelijk om zonder meel en suiker te bakken. Dit boek verklapt je alle details, zodat je de rest van je leven weet hoe je lekkere taarten en gebak kunt maken, maar dan zonder toegevoegde suikers, en zonder meel.

Het ultieme low carb bakboek van Jane Faerber

#koekjes

Goede aandacht is er in dit bak boek verder voor het maken van koekjes. De recepten uit dit boek zijn niet alleen eenvoudig, maar je hebt ook geen exotische ingrediënten nodig, die je moeilijk kunt krijgen. Snoepen op verantwoorde en gezonde wijze (en je lekkernijen geheel zelf maken) wordt met dit boek weer leuk!

Totaal telt dit ultieme bak boek bijna 130 pagina’s, en voor nog geen 20 euro scoor je een nieuw exemplaar! En dat exemplaar is ook nog eens een prachtige hardcover.

15 beoordelingen tot nu toe voor dit boek. De gemiddelde score in sterren: 4,4! Maar dat is niet meer dan logisch, als je ziet wat dit boek je te bieden heeft… Veel bakplezier, en eet smakelijk alvast!

Geef een reactie