Eten en drinken

Boeken over cupcakes maken: dit zijn de 15 beste!

boeken over cupcakes maken

Wil je meer informatie en uitleg over het maken van cupcakes, dan kunnen deze boeken over cupcakes een zeer goede uitkomst bieden. Ze laten je zien welke soorten cupcakes er te maken zijn, zoet en hartig, klein en groot, met en zonder decoraties, en met of zonder vulling. Kies zelf maar wat je lekker vindt, of wat de mensen lekker vinden waarvoor je de cupcakes gaat maken.

Boeken over het maken van cupcakes: alleen de beste!

In deze boeken krijg je vele tips voor het bakproces, voor het bereiden van cupcakes, en het zo mooi mogelijk versieren ervan. De meeste van deze boeken geven je ook een flink aantal recepten voor het maken van de allermooiste en allerlekkerste cupcakes. Kijk zelf welke titels jou het meeste aanspreken. Wij hebben in dit artikel alleen de 15 allerbeste cupcake boeken voor je opgenomen! Wij zouden zeggen bakken en smullen maar!

500 cupcakes van Judith Fertig & Fergal Connolly

Vrijwel iedereen houdt van cakejes, want ze zijn eigenlijk altijd lekker. 500 cupcakes is je vertrekpunt voor heerlijke, eenvoudige, leuke, en makkelijk te maken cupcake recepten.

Dit boek is in duidelijke taal geschreven, en voorzien van vele prachtige kleurenfoto’s van de te maken cakejes en cupcakes. Een volledig hoofdstuk van 500 cupcakes is toegespitst op de nieuwste rage in cakeland, namelijk de decoratie van cakejes rondom een bepaald thema.

Met dit boek zal je zien hoe leuk het decoreren van cakejes is, en hoeveel kanten je hiermee uit kunt! 500 cupcakes geeft je niet alleen honderden recepten voor het maken van (cup)cakes, maar informeert je breed rondom dit onderwerp.

Zo krijg je in de inleiding van dit boek bijvoorbeeld een overzichtelijke uitleg over het keukengerei dat je nodig hebt, en de ingrediënten die je nodig hebt voor het maken van cakes. Ook het bereidingsproces komt goed onder de loep.

Vanaf het maken van cake tot het bewaren ervan, maar zelfs het vervoeren van cake (om de vorm intact te houden) word je in 500 cupcakes goed uitgelegd.

500 cupcakes van Judith Fertig & Fergal Connolly

#klassiekers

De recepten die in dit boek zijn opgenomen zijn deels recepten voor klassieke smaken en vormen, maar er zijn ook recepten opgenomen voor allerlei nieuwere soorten, stijlen, en smaken van cakes en cupcakes.

De verzameling recepten die we in dit boek vinden is dermate groot dat 500 cupcakes een zeer goed vertrekpunt is voor iedere cake en voor alle soorten cupcakes die je gaat bakken.

Hoewel dit boek met 288 pagina’s flink is qua omvang, is de prijs allerminst flink. Voor 9,95 euro heb jij 500 cupcakes namelijk al in je boeken- of keukenkast staan, en kun je jarenlang inspiratie putten uit dit geweldige boek.

Voor dit kleine prijsje krijg je ook nog eens een hardcover, en een geheel nieuw exemplaar. 500 cupcakes is een veel verkocht boek, en ook een van de meest beoordeelde boeken over dit onderwerp. 34 eerdere kopers beoordeelden dit boek namelijk gemiddeld met 4,3 sterren, waarbij 5 sterren de maximale score is. Omgerekend als cijfer kreeg dit boek dus een 8,6 gemiddeld! Wij zijn alvast benieuwd naar jouw mening, of je dit boek net zo fantastisch vindt als vele anderen die dit boek al hebben gekocht.

Rudolph’s cupcakes van Rudolph van Veen

Cupcakes zijn er voor iedereen en hebben geen last van een deftig imago. Dat is de mening van Rudolph van Veen, die dit geweldige cupcake boek schreef.

Daarnaast stelt hij ook dat cupcakes (in tegenstelling tot gebak) gemakkelijk te maken zijn, wat ook onze mening is! Verder zijn ze heerlijk, en vrijwel iedereen vindt ze lekker. En gereedschap om ze te maken heb je verder amper nodig.

Daarmee zijn cupcakes laagdrempelig! Verder zijn cupcakes ‘fashionable’, en soms zelfs gewoon stoer. Het idee van een cupcake is ook erg simpel. Je bakt een mals cakeje in een papieren cupje, opgespoten met een topping naar keuze, en versierd zoals jij dat wil. Leuk aan cupcakes is ook dat ze niet alleen makkelijk zijn om te maken, je deelt ze ook gemakkelijk uit, en ze zijn erg gemakkelijk te eten, zonder geklieder.

Rudolph’s cupcakes van Rudolph van Veen

#meesterkok

Rudolph van Veen is een meesterkok en een meesterpatissier, en deelt in dit boek geweldige recepten voor overheerlijke cupcakes. Hij laat je zien dat er voor elke gelegenheid en moment geschikte cupcakes zijn, en dat er binnen elk smaakgenre passende cupcakes bestaan. Cupcakes met fruit, met chocolade, met koffie, of toch met iets anders? Jij mag kiezen en beslissen!

Goed van dit boek is verder dat er uitsluitend recepten zijn opgenomen die zijn te maken met natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Dus ook zonder het gebruik van E-nummers, zilveren balletjes, kleurstoffen en andere onnatuurlijke ingrediënten zijn er lekkere en prachtige cupcakes te maken.

Er zijn vele basisrecepten opgenomen in dit boek, waaronder ook voor vegan, glutenvrije en suikervrije cupcakes. Tot slot is er in Rudolph’s cupcakes aandacht voor eventuele mislukkingen van je cupcakes experimenten.

Mochten je baksels niet lukken dan heeft cupcake-dokter Rudolph van Veen de juiste tips, adviezen en suggesties, zodat je alsnog tot de juiste resultaten kunt komen.

Voor 16,95 euro is Rudolph’s cupcakes van Rudolph van Veen van jou. Je krijgt voor dit bedrag een hardcover, die geheel nieuw is. Twijfel je of je voor dit boek over cupcakes zou moeten gaan? Niet nodig, want dit 159 pagina’s tellende boek werd maar liefst 40 keer beoordeeld door eerdere kopers, en wel met 4,7 sterren gemiddeld. Omgerekend kreeg dit boek dus een 9,4 als cijfer!

Hello cupcake! van Leila Lindholm

Hello cupcake! geeft je 40 feestelijke cupcake en whoopie recepten. Het zijn verschillende basisrecepten, aangevuld met allerlei trucs voor het versieren, glazuren en het vullen van de te maken lekkernijen.

Voor ieder soort feestje, en voor iedere gelegenheid is er wel een speciaal gebakje bedacht, ongeacht of het een feestje betreft voor kinderen, voor volwassen, of voor allebei.

Hello cupcake! van Leila Lindholm

#besterecepten

In dit cupcake boek vind je de beste recepten en partytips van Leila Lindholm. Zij werkte als tv-kok, en foodstyliste, en ze schreef voor toonaangevende bladen als One more slice en Becht Lifestyle. Iemand die weet dus waar ze het over heeft, als ze over cupcakes schrijft.

Hello cupcake! telt 120 pagina’s, en is te krijgen in de vorm van een hardcover. Nog geen 14 euro leg je ervoor neer, dus ook over dit boek kunnen we zeggen dat het beslist niet duur is.

Ga je voor dit boek over cupcakes, dan kun je erop vertrouwen dat je een goede zet doet. 4 mensen beoordeelden dit boek namelijk eerder (via Bol.com), en kwamen daarbij gemiddeld tot 4,3 sterren. Omgerekend als cijfer kreeg ook dit boek dus een 8,6 gemiddeld! De goede recepten, de inspirerende schrijfwijze van Leila Lindholm, en de mooie foto’s in dit boek zijn daar onder meer debet aan.

Rudolph’s cupcakes compleet (bake & relax) van Rudolph van Veen

Nog een boek over cupcakes van Rudolph van Veen, ditmaal met de titel Rudolph’s cupcakes compleet (bake & relax). Cupcakes zijn altijd geweldig, en doen het bij iedere gelegenheid goed. Als traktatie op school, bij een borrel thuis, of als cadeau voor op een feestje dat je gaat bezoeken.

Daarnaast zijn er zowel hartige als zoete cupcakes, waardoor iedereen aan zijn trekken kan komen. In dit complete boek dat volledig gaat over cupcakes krijg je de beste creaties te zien van Rudolph van Veen. Wat dacht je van Mexicaanse Kipcake, Aloha Caramel en vele andere bijzondere soorten cupcakes.

Rudolph’s cupcakes compleet (bake & relax) van Rudolph van Veen

#perfect

Met dit boek kun je ze allemaal zelf gaan maken, en een perfecte cupcake maker worden, net als Rudolph van Veen. Rudolph van Veen is een Nederlandse top kok (een chef-kok), die bekend werd van zijn tv-optredens bij het RTL-programma Life & Cooking, en van zijn eigen programma op 24Kitchen.

Eind jaren 80 was hij leerling van Cas Spijkers. Kortom, een man die je de kneepjes van het vak kan uitleggen als het om koken en bakken gaat. In dit boek doet hij dat dan ook, en wel over cupcakes.

Rudolph’s cupcakes compleet (bake & relax) is een behoorlijk dik cupcake boek, het telt maar liefst 304 pagina’s. De vele recepten voor lekkere cupcakes, in allerlei vormen, maten en smaken zullen je jaren bezighouden in de keuken, en iedere keer versteld laten staan van het genot dat cupcakes jou en anderen kunnen brengen als ze eenmaal uit de oven komen.

Net zoals Rudolph’s cupcakes is ook Rudolph’s cupcakes compleet (bake & relax) van Rudolph van Veen een zeer goed beoordeeld boek. 18 mensen die dit boek eerder kochten gaven tot nu toe 4,8 sterren gemiddeld. Uitgedrukt als cijfer is dit dus een 9,6 gemiddeld!

Ben jij de volgende die dit uitmuntende cupcake boek in zijn bezit heeft? Voor 39,50 euro haal je een exemplaar in huis. Daarmee is dit boek niet het goedkoopste boek in dit rijtje, maar voor zo’n compleet boek over dit onderwerp is de prijs naar onze mening goed te rechtvaardigen. Tot slot wille we je nog zeggen: veel bakplezier alvast!

Cupcakes versieren van Frances Mcnaughton

Wil je een boekje kopen dat specifiek gaat over het versieren van cupcakes, dan zou je voor Cupcakes versieren van Frances Mcnaughton moeten gaan. Zij geeft je in dit boekje 20 suggesties en kleurige variaties voor het prachtig decoreren van cupcakes.

In dit boekje staan makkelijke recepten voor het maken van de cakes, maar daarnaast ook hele eenvoudige aanwijzingen om de versieringen te maken, met ingrediënten waar je niet stad en land voor af hoeft te gaan, maar die gewoon bij de plaatselijke supermarkt zijn te krijgen.

Cupcakes versieren van Frances Mcnaughton

#versieren

Cupcakes versieren bevat ook recepten voor cupcakes, en voor het glazuur waarmee je ze kunt afwerken. Krijg je al trek, en krijg je al zin om zelf de mooiste cupcakes op tafel te toveren?

Bestel dit 48 pagina’s tellende paperback boekje dan voor maar 9,95 euro. Bestel je het vandaag, dan heb je het morgen al in huis! Benieuwd naar de recensies over dit boekje? Bekijk ze allemaal op Bol.com, de winkel van ons allemaal.

Tot nu toe gaven de eerdere kopers van dit boekje gemiddeld 4 van de 5 sterren, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je een goede aankoopt zult doen als je dit boekje in je online winkelwagen plaatst. Gezien het prijsje van dit boekje, is dit in onze ogen ook een aanradertje als iemand in je omgeving van taarten en cakes bakken houdt, en je die een leuk cadeautje wilt geven.

Rudolph’s hartige cupcakes (bake & relax) van Rudolph van Veen

Hiervoor beschreven we al 2 geweldige boeken over het bakken van cupcakes van Rudolph van Veen. Nu de eer om ook dit boek van Rudolph van Veen onder de aandacht te brengen.

Een boek dat specifiek gaat over de hartige varianten van deze lekkernijen. Niets is te gek als het gaat om hartige cupcakes. Enkele voorbeelden: Indian Broccoli, een verse zalm cupcake, een glutenvrije hazelnoot champignon cake, een topless ontbijtcake, of toch een bolognaise cupcake?

Rudolph’s hartige cupcakes (bake & relax) van Rudolph van Veen

#veelzijdig

Voor ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid zijn er wel geschikte hartige cupcakes te maken. Dit boek toont glashard aan hoe veelzijdig cupcakes zijn; zelfs als alleen de hartige varianten in beschouwing worden genomen.

Goed aan dit boek is verder dat er vele gezonde recepten zijn opgenomen waarbij minder boter wordt gebruikt, en meer olie. En goed is ook dat er vele recepten zijn voor vegetarische en veganistische cupcakes.

Ook voor de basistechnieken voor het maken van cupcakes, en het keukengerei dat je nodig hebt hiervoor is goede aandacht in dit boek.

Daarmee heeft dit boek wel wat overlap met de 2 boeken van Rudolph van Veen die we hiervoor al bespraken. Maar de hartige cupcake recepten zijn het bijzondere aan dit boek, en vormen een perfect aankoopmotief.

Rudolph’s hartige cupcakes (bake & relax) telt 176 pagina’s, en is te krijgen voor maar 10,99 euro. Voor die prijs krijg je een boek met een harde kaft, ter voorkoming van krassen en vlekken.

Ook dit boek van Rudolph van Veen is uitstekend beoordeeld. 4,9 sterren maar liefst, oftewel een 9,8 als gemiddeld cijfer! Need we say more…? Een beoordeling die tot stand kwam op basis van de meningen van 8 eerdere kopers van dit boek. Ga jij binnenkort ook genieten van de lekkerste hartige cupcakes die je maar kunt bedenken? Als het aan Rudolph van Veen ligt wel!

Het snelle taarten boek

Wil je zeer snel een taart of cupcakes op tafel hebben? Dan is dit boek beslist een aanrader! Dit boek leert je namelijk om taarten te bakken zonder een mixer, en daarnaast ook zonder zeef. Hoe cool is dat… en dat is dus gewoon echt mogelijk.

Daarnaast legt dit boek je ook uit hoe je taarten en cakes kunt maken zonder dat je eieren splitst. Wil je weinig afwas hebben maar wel taarten en (cup)cakes maken, dan is dit het beste boek dat we in dit artikel hebben opgenomen.

Het snelle taarten boek

#50recepten

In zijn totaliteit meer dan 50 recepten voor cupcakes en taarten, die je vrijwel allemaal in maximaal een uur op tafel zet. Krijg je gasten, en wil je snel nog taart of cupcakes op tafel hebben, dan zijn deze 50 recepten zeer handig!

Het snelle taarten boek is beslist geen bak boek voor de expert op het gebied van bakken, die al zeer veel kennis heeft, maar wel een perfect boek voor hobbyisten, en mensen die gewoon thuis in de keuken willen genieten van het plezier van taarten en cupcakes maken.

Dit boek is dus ook erg ideaal voor beginners op het gebied van cupcakes en taarten maken. Schort om, de ingrediënten klaarleggen, en starten maar!

Voor nog geen 12 euro kun je dit boek al scoren. Voor dat bedrag krijg je een gloednieuwe hardcover, die bovendien zeer goed beoordeeld is door eerdere kopers. 6 mensen die dit boek eerder kochten gaven gemiddeld 4,8 sterren. Oftewel: een perfect boek op het gebied van cupcakes en taarten (maken).

Cupcakes & taarten decoreren van Conchita Velloso

Cupcakes zijn er leuk om te maken, maar versieren is minstens zo leuk. Je kunt ze op allerlei mogelijke manieren versieren. Dat kun je doen met glazuur, met fondant, met marsepein, en met allerlei andere eetbare decoraties. Stippen, strepen, bloemen, vlinders, rondjes, bolletjes, en hartjes, en nog heel veel meer. Decoreren kent eigenlijk bijna geen grenzen.

Cupcakes & taarten decoreren van Conchita Velloso

#taarten

Daarnaast kun je met dit boek niet alleen cupcakes maken, ook de taarten komen royaal aan bod. Dit boek bevat recepten voor taarten en cupcakes voor alle soorten gelegenheden, zoals een trouwdag, een diploma-uitreiking, een jubileum, en verjaardagen.

Met de helder stap-voor-stap uitleg is het maken van de lekkerste taarten en cupcakes vanaf nu een eitje, en hetzelfde geldt voor het decoreren ervan.

Fun cooking – cupcakes van Christina Richon

Cupcakes zijn bontgekleurd en onweerstaanbaar lekker. Het zijn de trendy gebakjes die uit Amerika zijn komen overwaaien, althans de trend ervan. De gebakjes lijken op muffins, maar ze zijn veel kleiner, en hebben een basis van smeuïg roerdeeg. Cupcakes kunnen bovendien niet zonder hun heerlijk romige toppings met verrassende garneringen.

Fun cooking – cupcakes van Christina Richon geeft je zo’n 40 prachtige recepten die je uitnodigen om de lekkerste cupcakes te maken: choco-kokos cupcakes, gedrenkte citroen cupcakes, confetti cupcakes die fruitig van smaak zijn, of toch een ander soort cupcake? Zeg jij het maar! Hoe dan ook de keuze is gevarieerd, dus iedereen kan aan zijn trekken komen met dit boek.

Fun cooking - cupcakes van Christina Richon

#duidelijk

Goed aan dit boek is verder dat de uitleg bij elk recept erg duidelijk is. Je hoeft dus nooit te twijfelen bij het maken van cupcakes, en de kans op mislukkingen wordt met dit boek tot een absoluut minimum beperkt.

Koop uiteraard eerst de ingrediënten die je nodig hebt, en volg gewoon de aanwijzingen op bij het recept van je keuze, en in een handomdraai zijn je cupcakes klaar.

Dan nog even de oven in (die je natuurlijk wel even moet voor verwarmen), en hoppa…, binnen 1 tot 2 uur zijn je cupcakes gereed om te serveren, en om op te eten. Waarschijnlijk zul je het niet bij één cupcake houden als je eenmaal begint te proeven wat je zelf gemaakt hebt… Eet smakelijk alvast!

Cupcakes en muffins van Anthony Carroll

In Cupcakes en muffins krijg je 80 recepten om snel en gemakkelijk de meest lekkere muffins en cupcakes op tafel te toveren. Daarnaast krijg je ook goede tips voor het bakproces van deze heerlijkheden, en ook krijg je originele suggesties voor de afwerking ervan.

Heb je binnenkort visite en wil je je gasten verrassen met bijzonder lekkere cupcakes en/of muffins, koop dan dit boek, en wordt snel een gevorderde op het gebied van het maken van cupcakes en muffins, die alleen het allerbeste op tafel zet voor de gasten die langskomen!

Cupcakes en muffins van Anthony Carroll

#leesvoer

Totaal telt dit boek 191 pagina’s, dus je hebt genoeg leesvoer om voorlopig voort te kunnen met bakken in de keuken. De prijs van Cupcakes en muffins is echter heel betamelijk, want voor maar 15 euro ben jij de eigenaar van dit boek.

Voor dat bedrag krijg je ook nog een prachtige hardcover, oftewel een boek net een harde kaft, ter voorkoming van beschadigingen.

Cupcakes (heerlijke cupcakes – hartig en zoet) van Leonie van Mierlo

Met dit 64 pagina’s tellende boekje kun je aan de slag gaan met het maken van kleurrijke, feestelijke, heerlijke, en uiteenlopende cupcakes, zowel hartig als zoet, en voor elke soort gelegenheid.

Een leuke greep uit de mogelijkheden van cupcakes die je met dit boek kunt gaan maken: cupcakes met marshmallows, cupcakes met yoghurt, of toch cupcakes met fruit of honing?

Cupcakes (heerlijke cupcakes – hartig en zoet) van Leonie van Mierlo

#kinderen

Cupcakes zijn niet alleen leuk voor volwassen, maar juist vooral ook voor kinderen. Probeer het eens om samen met je kind of kinderen aan de slag te gaan, en je zult zien hoeveel plezier ze eraan beleven.

Liever geen zoete cupcakes (zoals hiervoor beschreven), dan kun je met dit boek ook goed uit de voeten, want het bevat meer dan genoeg recepten voor hartige cupcakes. Voor nog geen 10 euro haal je dit leuke en inspirerende boekje al in huis!

Cupcake traktaties van Paris Cutler

Start nu zelf thuis met het maken van de mooiste en lekkerste cupcakes, en wel met dit geweldige, inspirerende boek vol decoraties voor cupcakes. Dit ten behoeve van verjaardagen, vrijgezellenfeesten, benefietacties, bijeenkomsten van familie, vrienden en/of vrienden, en meer.

Cupcake traktaties van Paris Cutler

#ontwerpen

In dit boek staan meer dan 20 ontwerpen voor cupcakes en petitfours. Daarnaast ook informatie over decoratietechnieken, benodigdheden, planning en organisatie, en oplossingen voor problemen bij het maken en bakken van deze kleine lekkernijen.

Dit maakt dat dit boek een goed vertrekpunt is voor al je cupcake bereidingen en voor al je vragen rondom cupcakes. Oftewel, een ultieme gids, die je altijd kunt raadplegen. Cupcake traktaties van Paris Cutler telt 143 pagina’s, en is via Bol.com te krijgen voor maar 6,50 euro; een meeneemprijsje!

65 cupcakes (heerlijke cakejes voor elke gelegenheid) van Waldemar Bonsels

Voor nog geen 12 euro koop je dit leuke boekje over cupcakes en het maken daarvan. Snoezige kleurige cakejes in allerlei varianten, soorten en maten. Je raakt nooit uitgekeken op cupcakes, zo leuk en veelzijdig zijn ze!

65 cupcakes (heerlijke cakejes voor elke gelegenheid) van Waldemar Bonsels

#suggesties

In dit boekje – een paperback met 159 pagina’s – krijg je meer dan 60 heerlijke recepten voor geweldige cupcakes. Bij elk recept is er uitgebreide informatie over keukengerei, ingrediënten, garneren, en decoreren. Daarnaast krijg je ook goede suggesties om je zelfgemaakte cupcakes op de beste manier te presenteren en te serveren aan je gasten.

65 cupcakes (heerlijke cakejes voor elke gelegenheid) is te krijgen voor nog geen 12 euro. Hier krijg je een gebruikt exemplaar voor, dat in goede staat verkeerd. 2 mensen beoordeelden dit boek tot nu toe, en gaven daarbij allebei de maximale score van 5 sterren. Koop je dit boekje, dan kun je dus een topper verwachten op het gebied van boeken over (het maken van) cupcakes.

Het prinsessen cupcake kookboek van Zac Williams

Dit cupcake kookboek is erg leuk voor kinderen, en voor het maken van cupcakes die speciaal voor kinderen zijn bedoeld. Het prinsessen cupcake kookboek van Zac Williams telt 5 eenvoudige cupcake recepten, en 28 prinsessen cupcake recepten. Welke kleine meisjes houden er niet van prinsessen?

Het prinsessen cupcake kookboek van Zac Williams

#glazuur

Des te leuker om cupcakes te maken rondom dit thema! En verder vinden we in dit boek ook goede bak tips, en glazuurrecepten, zodat je tot de allerbeste resultaten komt als beginnende of gevorderde cupcake maker!

Voor een kleine 30 euro kun je dit prinsessen cupcake boek al in je bezit hebben. Ben jij straks de eerste die op Bol.com een recensie schrijft over dit bijzondere boek, en de cupcakes die je hebt gemaakt op basis van de recepten uit dit boek?

Kleine zoete serie – Cupcakes & muffins van Naumann

Cupcakes zijn kleine hoogtepunten voor elke gelegenheid. Cupcakes met chocolade, met fruit, met een tic, geraffineerd en creatief, met of zonder zachte crème, met of zonder vulling, de cupcakes die je met dit boek kunt gaan maken in je eigen keuken zijn onweerstaanbaar, en zeer verrukkelijk. En er zijn vele, vele varianten!

Een ander groot voordeel van cupcakes is de bereidingstijd en de baktijd, die zijn namelijk erg te overzien. Dus ook als je erg weinig tijd hebt zijn deze minigebakjes een goede uitkomst zijn.

Er zijn mooie cupcakes voor elke gelegenheid, voor zon- en feestdagen, voor feestjes, koffievisite en voor verjaardagen. Maar ook voor Sinterklaas en voor Kerstmis.

Kleine zoete serie – Cupcakes & muffins van Naumann

#iedereen

Kies ook zelf of je cupcakes en/of muffins wil maken die geen vulling hebben, of juist wel, en of je wilt gaan voor cupcakes met vruchten, alcohol, chocolade, of marsepein. Voor iedereen is er wel een cupcake te maken die hij of zij niet kan weerstaan.

Kleine zoete serie – Cupcakes & muffins is te krijgen als e-book, en voor een zeer klein prijsje. Je betaalt er namelijk maar 3,99 euro voor. In juni 2016 kwam dit e-book in de handel. Hou jij van e-books (en specifiek van boeken over cupcakes), en wil je direct beginnen met lezen over het maken van cupcakes, in allerlei denkbare vormen en smaken? Kies dan voor Cupcakes en muffins!

Geef een antwoord