Eten en drinken

Dit zijn dé ingrediënten voor een geslaagd diner

abc 7654

Je kent het vast wel: je wilt een diner organiseren voor je familie en vrienden, maar eigenlijk vind je het allemaal maar heel veel werk. Je moet een menu verzinnen wat je aan je gasten gaat serveren.

En daarnaast wil je je tafel ook leuk gedekt hebben en heb je het nog niet eens gehad over de werkzaamheden op de dag zelf. Denkend aan het bereiden van het diner zelf en de verzorging van je gasten, tijdens het diner.

Met deze ondernemers heb jij dé perfecte ingrediënten voor een geslaagde avond

Het enige wat jij nodig hebt is een fantastisch team die zorgt dat het diner vlekkeloos en gestroomlijnd verloopt. Op deze manier kun jijzelf ook genieten van het diner.

Voor het diner heb je een kok nodig die ontzettend lekkere gerechten maakt.

Een  tafelstyliste voor een mooi gedekte tafel dat sfeer uitstraalt, afgestemd op jouw wensen en waar de gasten zich direct welkom voelen.

Professionele bediening die je gasten bij de deur verwelkomen, de gerechten serveren en de dranken tijdens het diner uitschenken, zodat jij echt niets meer hoeft te doen.

De ondernemers die jou de zorgen uit handen gaan nemen

Laat mij je daarom voorstellen aan het team dat jouw avond tot in de puntjes gaat verzorgen, zodat je alleen nog op de avond zelf met je gasten samen hoeft te genieten.

De culinaire kok

Al het lekkers wordt verzorgd door culinaire kok By Nathalie. Nathalie te Pas is de eigenaresse van dit mooie cateringbedrijf. Passievol zal zij het diner voor jou en jouw gasten verzorgen. Wat dacht je van smaakvolle amuses, bijpassende bijzondere smaaksensatie cocktails, het met zorg samengestelde diner, tot vintage koffiekar en late night snack!

De tafelstyliste

Het is extra genieten met een sfeervol gedekte tafel. Dit kan uiteraard met je eigen servies, maar ook met gehuurd servies dat past bij de sfeer die je uit wilt stralen. Table 4 You zorgt voor een beleving op tafel. Marlou Visser dekt de tafel, afgestemd naar jouw wensen, waar de gasten zich direct welkom zullen voelen.

De bediening

Niet meer tussendoor op hoeven te staan om iedereen te voorzien van drankjes en hapjes? Gallant & More ontvangt je gasten bij de deur en serveert de gerechten en drankjes voor jou en je gasten, zodat jij samen met je gasten kan genieten van het diner. Frank Kruit en zijn team zorgen ervoor dat jij van een onbezorgde avond kunt genieten en heerlijk bij je gasten aan tafel kan blijven zitten.

En de afwas? Daar wordt natuurlijk voor gezorgd, zodat je echt niks meer hoeft te doen en alleen maar hoeft te genieten.

Naast een diner gezellig bij jou thuis of op een andere locatie, is dit fantastische team ook in te huren voor andere gelegenheden, zoals voor bruiloften, verjaardagen of bedrijfsopeningen.

Prachtige sfeerbeelden kunnen worden verzorgd door Q-Videos en CARJ Studio voor sfeerfoto’s.  En voor de locatie kun je denken aan Villa Lieve Vrouwe te Uden.

Geef een reactie