Jubileumfeest

Een 10 jarig huwelijksfeest organiseren: ons stappenplan!

10 jarig huwelijksfeest

Gefeliciteerd tortelduifjes, jullie zijn binnenkort alweer 10 jaar getrouwd. Waar is de tijd gebleven dat jullie als de jongere versie van jezelf als bruidspaar op het altaar stonden. Jullie mogen dit bijzondere jubileum van 10 jaar huwelijk natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Het is tijd voor een feest om jullie tinnen huwelijk te vieren.

Aangezien wij gallant zijn helpen wij jullie graag met het organiseren van jullie 10 jarig huwelijksfeest. Enkel maar 6 stappen hoeven jullie samen te doorlopen om er een zeer geslaagd feest van te maken.

10 jarig huwelijksfeest: stap voor stap

Stap 1: Locatie

Hoe groots willen jullie jullie 10 jarig huwelijksfeest vieren? En hoelang willen jullie dat het feest gaat duren?

Als jullie het graag thuis willen vieren, bedenk dan goed hoeveel mensen je uit zou willen nodigen en wat jullie willen doen. Mochten jullie namelijk graag ook willen dineren met zijn allen dan kunnen er minder gasten komen qua ruimte dan als je een groot feest geeft om te dansen en een praatje te maken.

Mocht je dermate veel mensen uit willen nodigen dan is het vieren van jullie 10 jarige huwelijksfeest op een andere locatie wellicht een goed idee.

#10jarighuwelijk

De leukste feestattributen voor een 10 jarig huwelijksfeest! Zorg dat deze dag goed wordt gevierd.

Stap 2: Activiteiten huwelijksfeest

Alles kan! Een dansje maken op de muziek dat wordt gedraaid door een dj, een fancy diner, een pub quiz, een photobooth, een cocktailbar, met zijn allen een boottocht maken in een zogenaamd huwelijksbootje, een weekendje weg. Het is allemaal mogelijk!

Stap 3: Uitnodiging 10 jarig huwelijksfeest

Nu jullie de locatie en de invulling voor jullie tinnen huwelijk hebben uitgekozen kun je de genodigden gaan uitnodigen. Dit kun je doen door uitnodigingen te versturen via een mooie kaart, email of via de WhatsApp.

Een origineel idee is het volgens ook zeker om een website te (laten) maken met de aankondiging van jullie 10 jarig huwelijksfeest. Op deze website zetten jullie naast de informatie van het feest uiteraard ook mooie foto’s van jullie samen als echtpaar en foto’s van jullie huwelijksdag 10 jaar geleden.

Gegarandeerd dat de genodigden alvast in de stemming komen en benieuwd zijn naar jullie feest.

#10jaargetrouwd

De mooiste kaarten voor jouw 10 jarig huwelijksfeest. Bezorging door heel Nederland!

Stap 4: Cadeau tinnen huwelijk

Tien jaar getrouwd betekend dat jullie een stevig huwelijk hebben en al veel samen mee hebben gemaakt.

Voordat jullie vrienden, kennissen buren en familieleden met tinnen cadeaus aankomen kunnen jullie best zelf bij de genodigden aangeven wat jullie graag zouden willen hebben.

Gaan jullie bijvoorbeeld de tuin aanpakken of een mooie reis maken? Dan is er geen bezwaar om hiervoor een bijdrage te vragen.

Cocktails
Cocktails

Stap 5: gastenboek tinnen huwelijksfeest

Hoe groots of klein jullie tinnen huwelijksfeest ook is, jullie willen hoe dan ook mooie herinnering van deze mooie dag. Een gastenboek van deze tijd is hiervoor de perfecte uitkomst.

En nee, wij bedoelen geen suf wit boek waar de genodigden iets in kunnen schrijven.

Wij hebben het over een groot spandoek waar de gasten een persoonlijke boodschap voor jullie op kunnen schrijven, tekenen of schilderen. Of een kleurrijk boek waar de mensen middels een polaroid camera een foto van zichzelf op jullie jubileumfeest in kunnen plakken.

Polaroid
Polaroid

Stap 6: Bedankjes 10 jarig jubileumfeest

Maak of koop originele bedankjes voor jullie genodigden op het tinnen huwelijksfeest.

Zorg ervoor dat het cadeautje ook een ‘vleugje’ van jullie als stel heeft. Houden jullie van de natuur? Dan is het bijvoorbeeld tof om een klein plantje in een cadeau tasje aan de genodigden te geven.

Stap 7: Uitgerust jullie 11e huwelijksjaar in

De eerste tien jaar huwelijk hebben jullie behaald. Nu is het erg belangrijk om het 11e huwelijksjaar uitgerust te kunnen starten.

Er is hiervoor geen betere manier dan dat de service van Gallant and More jullie tinnen huwelijksfeest plezierig en gestroomlijnd laat verlopen. Jullie hebben dan gegarandeerd een zorgeloos relaxt huwelijksfeest:)

Een 10 jarig huwelijksfeest organiseren: zo doe je dat!

Geef een reactie