Bruiloft

Een surprise huwelijk organiseren: even wat anders!

surprise huwelijk

Een surprise huwelijk organiseren is helemaal iets voor jullie als jullie beiden niet graag in de spotlights staan, maar wel graag willen trouwen in het bijzijn van jullie geliefde vrienden en familie.

Gallant and More helpt jullie in deze blog met de voorbereidingen van jullie ultieme verrassingsbruiloft, zodat dit een onvergetelijke mooie dag wordt.

Nog meer voordelen van een surprise huwelijk

In een wereld met allemaal droomhuwelijken waar bijna niets meer gek genoeg is, is een surprise huwelijk een origineel onderscheidend idee! Wij geven jullie graag meer redenen waarom een surprise huwelijk een goed idee is. 

#decoratie

De mooiste decoratie & accessoires voor een surprise trouwfeest! Uiteenlopende thema’s.

Een verrassingsbruiloft is namelijk ook ideaal als je geen zin hebt om na te denken over de uitnodigingen van jullie huwelijksfeest en over hoe jullie bruidstaart eruit moet komen te zien.

Naast dat je hier niet over na hoeft te denken scheelt het jullie ook een hoop geld. Niet alleen besparen jullie op het niet hebben van uitnodigingen en de bruidstaart… Alles waarvoor je iets of iemand nodig hebt op een bruiloft kost meer dan op een zogenaamd ‘normaal’ feest.

En daarnaast maken jullie mensen blij met jullie verrassing, want wie houdt er nou niet van verrassingen?:)

feestje

#feestje

Zorg voor een algemeen kaartje, waaruit niet valt op te maken dat het om een huwelijk gaat.

Nadelen verrassingshuwelijk

De enige nadelen die jullie zouden kunnen bedenken bij een verrassingshuwelijk zijn: Jullie krijgen minder cadeaus, maar goed jullie hebben toch alles al wat jullie hartje begeert:).

Jullie ouders en andere naasten kunnen zich even beledigd voelen, maar ook dit trekt weer bij.

Ook zullen er misschien minder mensen komen dan als jullie wel eerlijk zouden zeggen dat het om een huwelijk gaat.

En oja het vrijgezellenfeest gaat ook aan jullie voorbij, maar  ook dit is iets wat in het niet valt vergeleken het genot van het geheime huwelijksfeest!

Missie geheime huwelijk

Hoe organiseren jullie de perfecte geheime bruiloft? Denk aan de volgende belangrijke aspecten om jullie droomhuwelijk werkelijkheid te laten worden:

  • Bepaal de locatie; willen jullie de surprise huwelijk thuis plaats laten vinden of lokken jullie de gasten naar een locatie?
  • Datum verrassingsbruiloft; op een verjaardag van een van jullie twee, of op de datum dat jullie zoveel jaar bij elkaar zijn. Deze datum is dan meteen een goede dekmantel voor het huwelijksfeest. De genodigden zullen denken dat ze voor een van jullie verjaardagen zijn uitgenodigd of omdat jullie zoveel jaar samen zijn.
  • Topsecret; Informeer alle betrokken partijen over dat het een surprise huwelijk is zodat zij tot het moment van de huwelijksgelofte hun mond houden.
  • Getuigen; Zorg voor een kopie van de id bewijzen/paspoorten van jullie beoogde getuigen zodat zij ter plekke jullie getuigen kunnen zijn. Of als dit te lastig wordt, stel ze als enigste op de hoogte zodat zij zelf voor de kopieën kunnen zorgen;)
  • Trouwambtenaar; Onmisbaar om voor de burgerlijke stand te kunnen trouwen
  • Plan van aanpak; Bedenk samen of met behulp van een weddingplanner hoe de planning van jullie verrassingsfeest verloopt. Zijn jullie bij aanvang van het feest aanwezig of komen jullie juist later spontaan binnen in trouwkledij waarna de huwelijksplechtigheid begint? Of draai je juist eerst een film af van jullie mooie tijd samen. En/of beelden van de voorbereidingen van dit geheime huwelijksfeest? Allemaal leuke ideeën waar jullie van te voren rekening mee kunnen houden.
  • Bereid mensen een beetje voor; Jullie gasten willen niet in een kloffie op een bruiloft verschijnen. (Nee ook niet op een surprise huwelijk). Je kunt dit simpel oplossen door je gasten een dresscode voor het zogenaamde feest te geven.

Onmisbaar op jullie surprise huwelijk

Wij van Gallant and More zijn onmisbaar op het geheime huwelijksfeest! Gallant and More zorgt ervoor voor dat de gasten warm worden ontvangen en ze gedurende het feest in de watten worden gelegd.

Jullie, het aanstaande bruidspaar hoeft nergens naar om te kijken. Gallant and More kan er tevens aan bijdragen dat jullie goed georganiseerde surprisehuwelijk vlekkeloos volgens de planning verloopt.

Geef een reactie