Jubileumfeest

25 jaar verjaardag, zo vier je deze mijlpaal in stijl

25 jaar verjaardag

“Hoera, 25 jaar!” Het is zo’n beetje de standaard term die je hoort bij een 25-jarige verjaardag. Voor veel mensen is 25 jaar een mijlpaal die gevierd moet worden maar de reden van het feestje is vaak bepalend voor de wijze waarop dit gebeurt. Daarom is het interessant om hier eens in te duiken en je te inspireren om hier eens variatie in te brengen. Lees in deze blog alles over 25 jaar verjaardag.

25 jaar verjaardag: het ene verjaardagsfeest is de andere niet

Het is grappig om te beseffen dat we in sommige gevallen, vaak ongemerkt, de gewoonte hebben om een mijlpaal op verschillende manieren te benaderen.

Een 25 jaar viering is hiervan een goed voorbeeld. Het 25-jarige bestaan van een vereniging, een bedrijf, een dienstverband, een huwelijk of ander jubileum wordt gezien als een gebeurtenis die vaak groots wordt aangepakt. In dit geval wordt een kwart eeuw benaderd als een mijlpaal.

25 jaar versiering

#25jaar

De leukste feestattributen voor een 25-jarige! Zorg dat je goed voor de dag komt.

Bij een verjaardag waarbij iemand 25 jaar geworden is, wordt er een feest gevierd dat betrekking heeft op exact dezelfde tijdsperiode.

Opvallend is dat veel mensen dit vaak zien als een verjaardag zoals dit eigenlijk ieder jaar het geval is.

Met betrekking tot “leeftijds- verjaardagen” wordt er meer waarde gehecht aan onder andere de eerste verjaardag van een baby of als iemand 18 wordt en volgens de wet meerderjarig is of 21 waarbij iemand formeel gezien geheel “onafhankelijk” is.

? Een 25e verjaardag wordt vaak gezien als een van de jaarlijkse verjaardagen en niet meer dan dat. Eigenlijk is dat zonde want je kunt er heel wat leuks van maken, maar daarover verderop meer.

Bij een vijftig jarige verjaardag is het verschil met betrekking tot reden om een feest te vieren uiteraard niet of nauwelijks aanwezig. Deze mijlpaal wordt altijd gevierd, ongeacht de reden.

De wereld een kwart eeuw geleden

Een verjaardag is altijd een moment om iemand het beste te wensen voor de toekomst maar op dit soort momenten wordt er ook veelvuldig terug gekeken naar het verleden.

Weet je nog…..? De “ohh jaa’s!” zullen bij een verjaardag van een 25-jarige veel te horen zijn. Het is immers net zo’n periode waarin veel mensen zich nog van alles kunnen herinneren. Anderen die nog niet geboren waren zullen juist met veel bewondering terug kijken naar de wereld van toen.

25 jaar feest uitnodiging

#25jaar

De mooiste uitnodigingen voor een 25 jaar feest! Zorg dat je goed voor de dag komt met een leuke uitnodiging.

Om een beeld te geven: als we het nu hebben over de wereld van een kwart eeuw geleden, praten we over de nineties.

Veel mensen droegen fel gekleurde kleding die veel te groot was, house en het dragen van trainingspakken was zeer populair, veel ouders luisterden naar muziek van U2, er was groot overstromingsgevaar in Nederland, Ajax wint de Champions League, SBS6 begint met uitzenden op de Nederlandse televisie, de meeste mensen hadden nog geen mobiele telefoon en internet was in die tijd net zo’n vijf jaar in opkomst.

Alleen al het plezier van het ophalen van deze herinneringen is al een goede reden om een 25-jarige verjaardag te vieren en hier echt wat speciaals van te maken, ook als het geen jubileum betreft.

De ontwikkelingen van 25 jaar verjaardag

Naast de sneltreinvaart in ontwikkelingen die de wereld heeft doorgemaakt, is er ook veel veranderd met betrekking tot de manier waarop we een verjaardagsfeest vieren. Ook de ontwikkelingen van 25 jaar verjaardag zijn snel gegaan.

Niet alleen de uitnodigingen worden digitaal verspreidt maar ook veel felicitaties worden online verstuurd. De tijd dat de postbode aan de hand van de hoeveelheid te bezorgen post op een postadres kon opmaken dat er iets te vieren was, is voorbij. De browser is tegenwoordig meer op de hoogte.

Daarnaast is de beleving van het vieren van een verjaardag anders geworden. Waar een kwart eeuw geleden iedereen nog bij het feestvarken thuis in een kring zat, er binnen gerookt mocht worden, de blokjes kaas en plakjes worst naast de schaal chips en borrelnootjes op tafel stond en we van alcoholvrij bier of wijn zelf maken (Chateau Maison) eigenlijk nog niet gehoord hadden, is voorbij.

Tegenwoordig zijn we veel creatiever als we een verjaardag vieren, ongeacht of dit het vieren van een nieuw levensjaar of een jubileum is.

We willen hier iets leuks van maken en er een beleving aan koppelen. Hierdoor ontstaat een herinnering waarover lang zal worden nagepraat. Er zijn dan ook alle mogelijkheden om een mijlpaal van 25 jaar in stijl te vieren.

Bier brouwen
Bier brouwen

Mogelijkheden om jouw 25 jaar verjaardag of jubileum in stijl te vieren

Gallant & More biedt volop mogelijkheden om je te ontzorgen als je jouw 25e verjaardag of jubileum in stijl wilt vieren.

In de praktijk komt het erop neer dat je alleen maar een datum hoeft te prikken, al staat deze bij een verjaardag of jubileum vaak al vast, en een mooie locatie uit te zoeken maar dit kan uiteraard ook gewoon bij je thuis zijn. Gallant & More doet de rest voor je.

Wij verzorgen een volledige hospitality service voor je. Denk hierbij aan de ontvangst van jouw gasten, serveren van hapjes en drankjes, opruimen, afwassen, kleine hapjes voorbereiden & more!

We hebben desgewenst zelfs een ceremoniemeester voor je. Een verjaardag of jubileum met bediening, stijlvoller kunt je het feest uiteraard niet organiseren!

Zorgeloos genieten als je een groot feest wilt organiseren om het 25e jaar te vieren 

We nemen alle zorg uit handen als je een groot feest wilt organiseren om 25 jaar te vieren. Hierbij denken we uiteraard ook al met je mee tijdens de voorbereiding van jouw feest. Daar waar veel mensen al maandenlang van tevoren mee bezig zijn.

Maak gerust gebruik van onze ervaring op dit gebied. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten! Zowel van het feest zelf als de herinneringen daarna.

Wij komen overal om ieder feest in Nederland en België van onze dienstverlening te voorzien. Wij nemen onze eigen spullen mee, ook daar hoef je niet voor te zorgen!

Als je het 25e jaar groots wilt vieren, maken we er een onvergetelijk feest van. Ongeacht of het een verjaardag of jubileum is.

We kunnen zelfs je locatie voor je aankleden met 25 jaar versiering zoals ballonnen, slingers, vlaggen, glazen en tafelkleden waar dit magische getal 25 uiteraard veelvuldig op terugkomt.

Ook het organiseren van activiteiten gedurende dit feest kan je aan ons overlaten. Wat dacht je van een 25 jaar quiz (let op, hierboven hebben we al wat antwoorden gegeven), karaoke of een thema feest? Het zijn slechts een greep uit de opties waaruit je kunt kiezen.

Heb je interesse om eens volledig vrijblijvend te ontdekken hoe we jou kunnen ontzorgen als je een groot feest wilt organiseren om 25 jaar in stijl te vieren?

Lees ook: zo vier je een 40 jaar verjaardag

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Schroom niet om jouw speciale wensen kenbaar te maken. Wij zorgen voor een passende invulling!

Inmiddels hebben ruim 2000 mensen gebruik gemaakt van onze obers en hebben hierdoor een fantastisch feest gehad. Ben jij de volgende? Gallant & More overtreft je verwachtingen met gepassioneerde, stijlvolle bediening met oog voor detail.

Geef een reactie