Cadeau

Dit verzin je niet! Als je een leuk en origineel cadeau nodig hebt

ditverzinjeniet.nl

Als je uitgenodigd bent voor een feest of je wil iemand gewoon eens een keer verrassen, is het uiteraard leuk om met een origineel cadeau te komen. Als je ieder jaar weer met hetzelfde geschenk aankomt, gaat de gelukkige er bijna op rekenen en dat is nu net niet de bedoeling. In dit artikel nemen we de do’s en don’ts als je een cadeau wilt geven met je door en laten we je ook kennismaken met ditverzinjeniet.nl, de website waar je zeker moet zijn als je een leuk en origineel cadeau nodig hebt. Dit verzin je toch niet?

Dit verzin je niet: een website voor originele cadeaus

Het geven van cadeaus doen we al zo lang als we ons kunnen herinneren. We doen dit om iemand te feliciteren met een heugelijk feit, om iemand een hart onder de riem te steken, om iemand op een leuke manier te verrassen, om vriendschappen met elkaar op te bouwen of een onderlinge band te verstevigen. We laten de term “wederkerigheid” in dit geval maar even buiten beschouwing.

We geven elkaar graag cadeaus maar het grote probleem is vaak dat we de creativiteit missen om met een origineel en passend cadeau aan te komen. Daarnaast moeten we ook toegeven dat we er niet altijd even veel moeite voor (willen) doen om ons hierin te verdiepen…. Het gevolg is dat wij als creatief volk een beetje blanco zijn op dit gebied. Het volgende lijstje van do’s en don’ts met betrekking tot wat voor cadeaus we geven, zal je misschien wel bekend voorkomen……. en misschien wel moeten toegeven dat je je hier soms zelf ook schuldig aan maakt……

Do’s en don’ts met betrekking tot wat voor cadeaus we geven

Niet meer doen als je een cadeau wilt geven!

 • Ieder jaar weer met een fles wijn of doucheschuim aankomen
 • Een feest vergeten zijn en stoppen bij de benzinepomp om snel een cadeau te scoren
 • Een cadeaubon geven omdat je zelf de creativiteit mist
 • Een gebruiksvoorwerp geven (waar je zelf ook wat aan hebt) om op safe te gaan
 • Geld in een envelop stoppen en net aan de moeite nemen om iemands naam erop te schrijven
 • Te laat je bestelling plaatsen waardoor het cadeau op de grote dag niet binnen is (of uitverkocht) zodat je toch met lege handen moet komen.

Zeker doen als je een cadeau wilt geven!

 • Maak een originele tegoedbon voor een etentje in een restaurant naar keuze
 • Zorg dat je iets persoonlijks geeft
 • Geef iets wat toegevoegde waarde heeft met betrekking tot ontspanning
 • Laat zien dat je je verdiept hebt in de interesses van de ontvangende partij
 • Zorg voor een origineel cadeau waarmee je echt iemand verrast

Dit verzin je niet! De website voor de leukste cadeaus

Met betrekking tot het laatstgenoemde punt helpen we je graag wat verder op weg. Een origineel cadeau verzinnen is uiteraard niet de meest eenvoudige opgave. Gelukkig kun je hiervoor de website ditverzinjeniet.nl raadplegen. Op deze website staan een veelzijdigheid aan de meest geniale cadeaus voor jong en oud en voor mannen of vrouwen. Voor ieder interessegebied en iedere gelegenheid vind je hier de meest originele cadeaus en gadgets.

Ben je een verjaardag of een feest bijna vergeten?

Geen probleem. Als je op deze website een bestelling plaatst, heb je het de eerstvolgende dag in huis. Ook het uitzoeken van een cadeau zal je weinig tijd kosten. Op deze site kun je immers precies aangeven voor welke gelegenheid je een cadeau zoekt en voor wie. Dit maakt het zoeken een stuk eenvoudiger. Daarnaast is er zoveel keuze dat de kans groot is dat je alleen deze website hoeft te bezoeken om een mooi cadeau te vinden.

Het resultaat van jouw korte zoektocht?

Dat je iemand verrast met een origineel cadeau wat helemaal in de smaak valt.

De reactie van de gelukkige is ook eenvoudig te voorspellen: ”Dit verzin je niet!”.

Geef een reactie