Feest

Feestversiering tips voor het ultieme feestgevoel

feestversiering

Feestversiering tips nodig? Het ultieme feestgevoel creëer je namelijk met sprankelende feestversiering op je feestje. Of je nou een themafeest geeft of gewoon zomaar een feestje zonder er een naam aan te geven, feestdecoratie zorgt voor gezelligheid en sfeer. In deze blog geven we je tips voor het decoreren van je feestje.

Feestversiering tips: waar kun je allemaal aan denken?

Feestversiering (thema)

Als je een themafeest geeft is het natuurlijk voor de hand liggend dat je decoratie koopt dat passend is bij het thema. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is bijpassende feestversiering voor het thema te koop.

Neem nou een 21 diner, trouwfeest, surprise party, sweet 16, 50 jarig feestje of een Halloween party. Van alles is er in deze thema’s te koop, denkend aan feestservetten, slingers, attributen, hoedjes, medailles, tafelkleden, ’t shirts, hoedjes, taarten (versiering), etc.

Je kunt voor deze leuke decoratie o.a. bij de Action, Xenos, Big Bazar of bijvoorbeeld de SoLow winkels terecht.

Online is er ook volop themafeest versiering te koop. Zoals via Bol.com. Aldaar kun je voor verschillende mijlpalen feestversiering kopen:

 • 30 jaar feestversiering;
 • 40 jaar feestversiering;
 • 50 jaar feestversiering.

Taart op je feestje

Een taart in het thema van je feestje steelt al snel de show als je deze vast klaar zet op een versierde tafel die in het zicht staat. Deze versierde tafel is uiteraard ook aangekleed met vrolijke en mooie versiersels.

Taarten 'By Nathalie'
Taarten ‘By Nathalie’

Sfeer decoratie

Geen thema op jou feestje maar je wil wel veel sfeer creëren op je feestje? Dat kan natuurlijk ook.

Allereerst zorg je voor de juiste verlichting voor als het een avond feestje is. Dit doe je door middel van fakkels, lichtsnoeren, lampionnen, kaarsjes, disco lampen, hue lampen of bijvoorbeeld een kampvuur of vuurkorf. Bij de twee laatste opties horen natuurlijk marshmallows die je in het vuur kan smelten 🙂

Aankleding op je feest

Decoratie kan je feest zoals je leest een stuk gezelliger maken. Aan wat voor decoratie kun je nog meer denken:

 • Bloemetjes: Plaats kleine vaasjes met bloemetjes op de tafels. Dit kunnen allerlei soorten bloemetjes naar smaak zijn. Kleine vaasjes bloemen hebben als voordeel dat het niet zo snel ’truttig’ overkomt als bv grote bossen bloemen.
 • Vloerkleden: Leg op de grond buiten en/of binnen vloerkleden. Leen deze van je kennissen of koop deze betaalbaar in bij de goedkopere woonwinkels.
 • Meubilair: Zorg dat de sta tafels en het meubilair qua stijl met elkaar matchen. Je kunt het bij elkaar passende meubilair inhuren maar je kan ook zorgen dat het meubilair met elkaar matcht door dezelfde kleuren terug te laten komen. Als je kiest voor bijvoorbeeld gouden tafelkleden op je Black and Gold party? Leg dan zwarte dekentjes en/of kussentjes op de stoelen of bankjes.
 • Slingers: Hang slingers op van glimmende materialen. Zeker met je bijpassende sfeer licht staan glimmende slingers warm en gezellig.
 • Kaarsjes: zet overal kaarsjes neer. Kaarsjes zorgen voor licht en creëren een knus gevoel.
 • Themaboxen: Voor kinderfeestjes kun je helemaal los gaan met decoratie. Naast alle genoemde versiering zijn er te gekke themaboxen te huur met kleding en attributen voor alle kindjes die uitgenodigd zijn. Hoe leuk is het als het thema van het kinderfeestje ‘piraten’ is en je tal van kleine piraatjes rond hebt lopen op het kinderfeestje vab je zoon of dochter.

Feestdecoratie huren

Decoratie en bijpassend meubilair is te koop. Maar je kan dit ook inhuren bij verschillende bedrijven. Bekijk vooral wat het beste past bij je feestbudget.

Geef je geen thema feestje en ben je van plan vaker een feestje te gaan geven? Dan loont het vaak wel om zelf het een en ander aan te schaffen in plaats van in te huren.

Decoratie huren bij Schoot
Decoratie huren bij Schoot

Lopende feestdecoratie

Wij van Gallant and More komen graag op je feestje werken om je gasten en jou in de watten te leggen. Het is altijd bespreekbaar of wij passend gekleed op je themafeest kunnen verschijnen.

Feestversiering tips: dit waren ze. Heb jij nog leuke ideeën? Laat het ons vooral weten!

One thought on “Feestversiering tips voor het ultieme feestgevoel

 1. feestje schreef:

  Wauw! Leuke tips.

Geef een reactie