Cadeau

Hier koop je voortaan jouw cadeaus

hier koop je cadeaus

In elke maand zijn er wel familie, vrienden of kennissen jarig. Het is niet alleen al een ding om alles te onthouden, maar daar zijn gelukkig kalenders voor uitgevonden. De grootste stress komt voort uit het kopen van een cadeau. Je wilt met jouw cadeau namelijk vaak laten zien hoeveel je om diegene geeft en ook hoe goed je diegene kent. Het is namelijk best persoonlijk om een cadeau te geven wat je zelf hebt uitgekozen. Wat koop je voor jouw oma en wat koop je voor jouw vrienden? Waar vind je nou leuke en originele cadeaus? Wij zochten het voor je uit en hopen je daarmee te inspireren!

Bol Bol Bol Bol.com

Bol.com is de meest bekende webshop als het aankomt op cadeaus. Waarschijnlijk lees je het kopje nu ook zoals in de reclame. Waarom is Bol.com aan te raden? Ten eerste heeft deze webshop een ruim aanbod in artikelen. Je kan er terecht voor boeken, woonaccessoires, maar ook voor producten in de keuken.

Kortom: het is een winkel waar je echt voor vrijwel alle cadeaus terecht kan. Ten tweede heeft Bol.com ook een goede service. Als je voor 23:59 besteld, heb je het de volgende dag in huis. Dat is uiteraard ideaal voor degenen die last-minute shoppen.

Daarnaast heeft Bol.com ook een inpakservice. Niet iedereen heeft namelijk standaard cadeaupapier in huis, dus ook daar hoef je je geen zorgen meer over te maken. Tenslotte heeft Bol.com ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zo kun je zelfs cadeaus kopen voor mensen die aan het einde van de maand jarig zijn en hoef je niet meer te wachten op de payday.

vaderdagcadeaus bij bol
Cadeaus bij bol

Juul Kadoshop

Een misschien minder bekende webshop, maar evengoed zeer noemenswaardig is Juul.shopping. Deze webshop staat vooral bekend om haar grote collectie in woonartikelen. Je hebt bijvoorbeeld een ruime keuze in geurkaarsen en geuroliën. Daarnaast kun je ook hier terecht voor plaids. Het handige van deze webshop is dat de artikelen zijn onderverdeeld in categorieën. Zo kun je kijken wat voor leuke cadeaus er zijn voor Vaderdag, maar ook bijvoorbeeld voor een babyshower.

Handig als je zelf geen inspiratie hebt! Naast alle leuke cadeaus die je kan vinden heeft Juul Kadoshop ook een goede service. Als je ’s ochtends inspiratie hebt en een cadeau wilt aanschaffen, kun je die het beste voor 15.00 aanschaffen. Dan zorgt Juul Kadoshop ervoor dat je het cadeau de volgende dag krijgt bezorgd. Daarnaast is het ook bij deze webshop nodig om achteraf te betalen met Afterpay. Zo kun je met een gerust hard gaan shoppen en pas na twee weken de factuur betalen. Een kadoshop is geen kadoshop zonder… cadeaupapier. Deze webshop heeft daarom ook een inpakservice, zodat je je cadeau kant en klaar thuis geleverd kan krijgen.

Juul Kadoshop
Juul

Grotekadoshop.nl

De naam verklapt het al: dit is de grootste webshop die artikelen verkoop om als cadeau te geven. Het is echter niet alleen om weg te geven, voor jezelf staan er ook handige artikelen op. Zo heb je bijvoorbeeld een heel ‘doe-het-zelf’ assortiment, zodat je eindelijk die huishoudelijke klussen kan oppakken. Mochten je vrienden ook zulke klussers zijn, dan is dit uiteraard wel een goede cadeau tip.

Net als de bovenstaande opties heb je ook hier de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je kan soms meerdere verjaardagen in een maand hebben en dan is het fijn dat je niet gelijk na die verjaardagen failliet bent. Met de verzending moet je hier wel even wat meer plannen, want de meeste producten worden binnen twee dagen verzonden. De reden is dat er verschillende verkopers zijn aangesloten bij deze webshop en daarom zelf hun producten verzenden.

Grotekadoshop
Grotekadoshop

Fonq(elende) cadeaus

Voor sommige familieleden en vrienden wil je toch een iets specialer cadeau kopen. Dan is Fonq.nl zeker een aanrader. Deze webshop biedt kwalitatief design voor een betaalbare prijs. Daarnaast heeft de webshop de ABN AMRO Webshop Award van 2018-2019 gewonnen. Fonq heeft een speciale cadeau afdeling waar je voor woonaccessoires met een humoristisch tintje terecht kan en je dus sowieso kan slagen voor iets unieks.

Daarnaast helpt deze webshop jou ook met inspiratie. We kennen bijvoorbeeld allemaal diegene die zichzelf regelmatig verwend en daardoor vrijwel alles al heeft. Daarvoor heeft Fonq een aantal leuke design spullen waar je zelf niet zo snel op komt.

Net als de andere webshops kun je ook bij Fonq achteraf betalen. Hier geldt ook weer een snelle verzending, voor 23:00 is de volgende dag bezorgd. Nog een ander bijkomend voordeel is dat Fonq ook avondbezorging biedt, zodat je niet overdag ervoor hoeft thuis te blijven. Zo zie je maar dat je vanuit je huis alsnog de leukste cadeaus kan aanschaffen.

Geef een reactie