Jubileumfeest

30 jaar feest: zo vier je dat! (9 tips)

30 jaar feest

Hiep Hiep hoera je wordt 30 jaar. Als je het ons vraagt het perfecte levensjaar voor een onvergetelijk ’30 jaar feest’. Hoe je je 30e verjaardag op een onvergetelijke wijze viert gaan wij jou in deze blog vertellen. Je hebt enkel alleen onze 9 tips nodig om aan de slag te kunnen gaan.

Hier komen ze…..

Girls OR man only op jouw 30 jaar feest

Om toch nog maar een keer aan de buitenwereld te kunnen laten zien dat je nog niet ingedut bent is, is je 30e verjaardag het moment om dit te laten zien.

In de afgelopen jaren hebben jij en je vriendinnen/vrienden waarschijnlijk (bijna) allemaal een relatie gekregen en misschien lopen er zelfs al wat koter(s) van jullie rond.

Allemaal erg mooi maar het is nu tijd om de partners en kinderen een keer niet welkom te heten op je verjaardag. Je 30e verjaardagsfeest vier je alleen met je eigen vriendinnen of vrienden. Ga fancy uit eten of ouderwets samen op stap!

#30jaar

De leukste feestattributen voor een 30-jarige! Zorg dat je goed voor de dag komt.

30 jaar feest versiering

Schaam je niet en toon je 30e levensjaar aan de buitenwereld met trots. Koop volop versiering met je nieuwe leeftijd erop en versier je feest met dit mooie getal.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te koop. Denk groots, koop het allemaal! Ballonnen, brillen, vlaggen, glazen, tafelkleden, hoedjes, taarten het bestaat allemaal met dit magische getal erop!

Uitnodigingen voor je 30e verjaardag

De genodigden voor je 30e verjaardagsfeest nodig je uit met een prachtige uitnodiging. Denk aan een mooie uitnodiging waarin groots staat dat jij trakteert! Ja ja nu je 30 bent heb je het vaak toch even wat beter voor elkaar dan een paar jaar geleden:) En dit mag je best kenbaar maken!

30 jaar uitnodiging feest

#30jaar

De leukste uitnodigingen voor een 30 jarig feest! Zorg dat je goed voor de dag komt met een vrolijke uitnodiging.

Wensen op je 30e levensjaar

Over het goed voor elkaar hebben gesproken.. Hoe hilarisch is het om tijdens je 30 jarig feest herinneringen met elkaar op te halen over waar jij en je vrienden en vriendinnen dachten te staan in het leven op je 30e.

Om het nog hilarischer te maken kun je een wensendoos maken waar je gasten wensen en voorspellingen voor je toekomst in kunnen doen. Erg leuk om over enkele jaren terug te lezen.

Thema op je 30e verjaardag

Jij als lezer van deze blog moet haast wel in de jaren 80 of jaren 90 geboren zijn. De meeste genodigden op je feestje waarschijnlijk ook.

Vraag daarom iedereen iets van speelgoed uit de jaren 80 of 90 mee te nemen en de kledingstijl uit deze tijd aan te trekken.

Jij als 30 jarige zorgt er uiteraard voor dat er muziek op je 30e verjaardagsfeest wordt gedraaid uit jullie jeugd om het feest compleet te maken.

High Tea tijdens de babyshower
High Tea

30 jarig verjaardagsactiviteiten

Bij jou thuis op je 30e verjaardagsfeest of buiten de deur. Er zijn genoeg activiteiten die je op je 30 jarig feestje kan ondernemen.

Denk eens aan karaoke op je feest. Of ga high-teaën in een fancy tea room. Dat scheelt jou weer de nodige rommel thuis;)

Daarnaast is een weekendje weg, kano varen en picknicken met al je favoriete mensen om je heen ook altijd een goed idee!

Flyeren 30e verjaardag

Om anderen voor te zijn maak je zelf een fancy flyer waarmee je jouw 30e verjaardag met trots wereldkundig maakt en in een positief daglicht zet. Hang dit nieuws in de buurt op alle lantaarnpalen. Om aandacht voor je 30e verjaardag zit jij gegarandeerd voorlopig niet verlegen.

? TIP: hapjes aan huis

30 en single

Wordt jij 30 en ben je nog single? Vraag aan al je vrienden of vriendinnen een single potentiële man of vrouw voor jou mee te nemen naar je 30e verjaardagsfeest.

Echt zorgeloos genieten van je 30-jarig feest? Lees nu snel verder

Wat dacht je van een feest waarbij je helemaal geen omkijken hebt naar alle service gerichte zaken op jouw feest? Een feest die je nog lang zult herinneren.

Je kent de feestjes vast wel, feesten waaraan je warme herinneringen hebt overgehouden.

Ook jij kunt een feest organiseren waarover nog lang wordt gesproken. Wat dacht je van het inhuren van een ober op jouw feest?

Jouw ober zorgt voor alles: van de bediening, tot aan de afwas. Op die manier heb je echt tijd voor jouw gasten! Dit allemaal heel erg betaalbaar!

? Lees ook: 25 jaar verjaardagsfeest

Dat is te gek toch? Inmiddels hebben ruim 2000 mensen gebruik gemaakt van onze obers en hebben hierdoor een fantastisch feest gehad.

We krijgen dan ook dagelijks berichten van mensen die aangeven, veel te hebben gehad aan onze bediendes! Jij kunt de volgende zijn! Lees onze reviews maar eens even. Hieronder een kleine voorproefje:

? Frank maakt je feest helemaal compleet. Frank super bedankt! Wij hebben een onvergetelijke Abraham feest gehad.

Waar wacht je nog op? Wil je net als ruim 2000 andere mensen een onvergetelijk feest vieren en daarmee blijvende en warme herinneringen creëren?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en we sturen je binnen 12 uur een passende offerte!

Tot op jouw feest?

Geef een reactie