Jubileumfeest

60 jaar verjaardag: een knallend feest!

60 jaar verjaardag

Als zestig jarige ben je waarschijnlijk al wel grijs, maar als het goed is ben je nog gezegend met een zeer jonge geest! Allerlei mooie toekomst perspectieven liggen nog voor je, zoals je pensioen, je kleinkinderen vaker zien en mooie reizen die je wil maken.  Als 60- jarige hoor je daarbij ook nog een aantal jaar bij de volwassenen en ben je nog geen bejaarde. 60 jaar: een verjaardag om niet te vergeten.

En wij helpen je hierbij graag mee op weg. Omdat je bijna zestig bent hoeven wij jou nog geen lijstjes voor te kauwen en geheugensteuntjes te geven. Jij bent nog prima in staat om zelf een knallend 60 jarig te organiseren met onze onderstaande unieke feesttips.

60 jaar verjaardag: tips

Wat heb je allemaal nodig voor een verjaardag van een 60-jarige?

Genodigden voor een 60 jaar verjaardag

De meeste van je vrienden, familieleden, kennissen buren en collega’s zijn als het goed is nog in leven! Nodig ze daarom ook vooral allemaal uit, alle mensen die jij lief hebt en die jij er graag bij wil hebben, zij zijn erbij!

60 jaar verjaardag feestattributen

#60jaar

De leukste feestattributen voor een 60-jarige! Zorg dat je goed voor de dag komt.

Locatie voor een 60 jaar verjaardag

Afhankelijk van het aantal mensen en de ruimte die je tot je beschikking hebt kun je er ook voor kiezen om elders jouw 60e verjaardagsfeest te geven. Bijvoorbeeld in een tof restaurant, een café of bij iemand die wel een grote tuin of huis heeft.

Uitnodiging

Nu kan jij nog mooi shinen op de foto. Kies daarom vooral voor een uitnodiging met een foto van jezelf en het wonder mooie getal 60 erop. Verstuur je uitnodiging per post en/of via sociale media.

Cadeau tip

Met je 60 jarige oude lijf kan jij nog ultiem genieten van vakanties. Vraag daarom ook vooral geld voor een vakantie of een weekend weg naar een mooie bestemming. Deze cadeau tip kan je vast in de uitnodigingen vermelden.

60 jaar verjaardag uitnodigingen

#60jaar

De leukste uitnodigingen voor een 60 jaar verjaardag! Zorg dat je goed voor de dag komt met een toffe uitnodiging.

Thema

Je kunt ervoor kiezen om je knallende 60e verjaardagsfeest in stijl te vieren door je feest een specifiek thema te geven. De genodigden kun je dan op de hoogte stellen van dit thema en als je dit leuk vindt een dresscode passend bij het thema geven.

Versiering

Versiering op je 60e verjaardag mag niet ontbreken. Je kunt dit stijlvol doen met ballonnen en slingers die matchen bij je gekozen thema maar je mag ook flink uitpakken met hysterische versiering met het magistrale getal 60 erop!

Spotlight

De versiering mag zoals je al las absoluut niet ontbreken. Naast de versiering is dit het moment om jezelf ook vooral in de spotlights zetten. Je hebt hier geen excuus voor want je rimpels vallen als het goed is op deze leeftijd nog mee en zijn anders nog goed te maskeren;) .

Outfit voor een 60 jaar verjaardag

Koop een outfit met bijpassende accessoires waarin jij je geweldig voelt om te dragen tijdens je 60 jarige knalfeest. Jij hebt dit verdient.

Taarten 'By Nathalie' voor en 60 jaar verjaardag
Taarten ‘By Nathalie’

Taart

Als zestig jarig weet jij als geen ander hoe je hoort te genieten van het leven. Koop dan ook de lekkerste ongezondste taart voor jou en jouw verjaardagsgasten. Ook de taart kun je weer zo stijlvol of overdreven als je wilt met je eigen foto erop laten maken.

Bediening en hulp van anderen

Omdat je best decadent mag zijn kun je mensen om je heen vragen je te helpen met het organiseren van je feest. In dit geval is het dan wel handig om je leeftijd in de strijd te gooien en net te doen alsof je het allemaal zelf niet meer aankan:)

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om bediening van Gallant and More in te huren voor op je knallende 60 jarige verjaardagsfeest. Op deze manier kan iedereen ultiem genieten van je 60e verjaardagsfeest.

60 jaar verjaardag: dit waren de tips!

Geef een reactie