Jubileumfeest

Hippe sweet 18 feest ideeën -Tips!

sweet 18

Sweet 18 ideeën vind je hier! Deze leeftijd 18 is een belangrijke mijlpaal in het leven, de status officieel volwassen is bereikt.  Dit mag groots gevierd worden, maar hoe ga je dit aanpakken? Hierbij onze tips en ideeën voor een sweet 18 verjaardag!

Surprise party voor de 18 jarige organiseren

Wat is er nou leuker dan de 18-jarige flink in het zonnetje te zetten door middel van een surprise party? Trommel wat vrienden op en zorg dat de jarige het niet komt te weten.

Laat de 18 jarige oppikken van school of ergens anders met een limousine die je kunt huren via Huren.nl, om hem of haar vervolgens thuis af te zetten. Uiteraard met een glaasje bubbels, aangezien de magische leeftijd is bereikt.

#sweet18

De leukste feestattributen voor een 18-jarige! Zorg dat je goed voor de dag komt.

Thuis aangekomen staat er een butler klaar met een heerlijke welkomstcocktail.  Maar dat niet alleen! Alle vrienden zijn er ook en met een oorverdovend kabaal  komen zij tevoorschijn!  Met zijn allen wordt er getoost!

Activiteiten op het sweet 18 feest!

Als u niet voor een surprise party gaat is het ook een gaaf idee om een echte heren of dames avond te organiseren. Nodig alle vrienden uit en vraag of ze verkleed als dame of heer willen verschijnen op het feest. Om vervolgens uitgebreid te tafelen.

Tijdens het diner worden herinneringen opgehaald uit het verleden van de 18 jarige. Wel zo leuk!

Ook is het een leuk om de jong volwassene alvast zijn toekomst uit te laten uitstippelen voor de camera.  Uiteraard doen alle vrienden mee, dit is hilarisch materiaal voor later!

🍪 Lees ook: tips voor een 21 diner

Tips voor een cadeau voor de 18-jarige

  • Als vriendengroep of ouder zijnde is dit het moment om de eerste rijles aan te bieden.
  • Zorg voor een aantal lekkere flesjes alcohol voor de jarige.
  • Een weekendje weg met een stel vrienden
  • Cocktails laten bezorgen (super tip)
Sweet 18 uitnodiging

#sweet18

De leukste kaarten voor een sweet 18! Zorg dat je goed voor de dag komt met een toffe uitnodiging.

Decoratie op de sweet 18 party

Jong volwassenen vinden dit over het algemeen wat kinderachtig. Maar dit verandert als je wat grappige kiekjes ophangt van vroeger. Of  bijvoorbeeld wat foto’s met vrienden erop  aan een waslijn door het huis. Ook is er volop 18-jaar versiering te koop, erg tof!

Verder valt er te denken aan wat pikante plaatjes van mannen of vrouwen. Of het veelbesproken idool.

Geef een antwoord