Eten en drinken

Boeken over het keto-dieet: dit zijn de 14 beste!

boeken over het keto dieet

In dit artikel hebben we de beste keto-dieet boeken voor je op een rij gezet. Wil je succesvol afvallen, blijvend kilo’s kwijtraken, gezonder gaan eten en gaan leven, en een lagere bloedsuikerspiegel realiseren? Dan kun je met deze boeken prima uit de voeten!

Boeken over het keto-dieet: een nieuwe levensstijl start je zo!

Al deze boeken bevatten namelijk veel recepten voor ketogene gerechten, oftewel gerechten die minder koolhydraten bevatten, minder snelle suikers, en meer vetten. Hiermee zet je je lichaam aan tot verbranding van vetten, en dat is precies wat je wil bereiken! Leer met deze boeken alles over het keto-dieet, en hoe je deze levensstijl eenvoudig kunt toepassen. Ketogeen eten is absoluut gemakkelijk, als je weet wat je moet doen, en hoe je dit in de keuken moet toepassen. Leer het nu zelf, met behulp van het keto boek dat jou het meeste aanspreekt! Kies hieronder zelf welke dat is!

Keto-dieet Het 4-weken plan van Jane Faerber

Als je een aantal weken weinig koolhydraten en veel gezonde vetten eet, dan raakt je lichaam in ketose. Hierbij haal je je energie uit vetten in plaats van uit suikers en koolhydraten, waardoor het verbranden van vetten wordt geactiveerd, en waardoor je gewicht verliest. Ketose is veilig uit te voeren, mits je de goede dingen doet, en in dit boek krijg je die uitstekend uitgelegd.

Met dit geweldige boek van Jane Faerber, lukt het je om in slecht 4 weken toe te gaan naar een goed en bevredigend resultaat! Het 4-wekenplan dat in dit boek staat beschreven is eenvoudig, en makkelijk vol te houden. In dit 4-wekenplan vind je vele heerlijke en koolhydraatarme gerechten.

Keto-dieet Het 4-weken plan van Jane Faerber

#weekmenu

De praktische weekmenu’s en meer dan 75 gloednieuwe keto-recepten geven je suggesties voor iedere maaltijd, en je hoeft je dan ook niet bezig te houden met het tellen van koolhydraten en calorieën.

Daarnaast besteedt Jane Faerber aandacht aan de beginnersfouten die je eventueel zou kunnen maken, en die je dankzij haar straks dus niet hoeft te maken.

Jane Faerber is dieetconsulente en blogster, en gespecialiseerd in koolhydraatarme diëten. Ze geeft ook lezingen over gezondheid en over voeding, en schreef al meerdere bestsellers, waaronder ‘Het complete keto-dieet kookboek’, en ‘Het ultieme low carb kookboek’.

Voor 29,95 euro ben jij de eigenaar van Keto-dieet Het 4-weken plan van Jane Faerber, en kun je thuis aan de slag gaan met het maken van de lekkerste keto-gebaseerde recepten. Dit boek komt je ter beschikking als hardcover, en bovendien krijg je een gloednieuw exemplaar. Totaal krijg je met dit boek 208 pagina’s aan ‘keto-leesvoer’.

Bij de beoordelingen zien we dat de score van 4,5 sterren al eens is gegeven! Verwacht dus een top boek over dit onderwerp.

Ketokuur – een nieuw leven in 14 dagen van Pascale Naessens

In dit boek legt Pascale Naessens je perfect uit wat het ketogene dieet precies is, voor wie het geschikt is, en waarin het verschilt van haar manier van eten, die gematigd koolhydraatarm is.

Het ketogene dieet wordt eerder vanuit medische of gezondheidsoverwegingen gebruikt voor mensen met veel overgewicht, en bij bepaalde gezondheidsklachten en ziekten.

Om die reden zijn er ook belangrijke bijdragen van 2 experts opgenomen in dit boek. Dr. William Cortvriendt gaat dieper in op de gunstige invloed van het ketogene dieet bij de behandeling van kanker, en endocrinoloog prof. dr. Hanno Pijl gaat in op de voor- en nadelen van het dieet voor diabetespatiënten.

Ketokuur – een nieuw leven in 14 dagen van Pascale Naessens

#kuur

Voor dit boek stelde Pascale Naessens een 2 weken kuur samen met bestaande en nieuwe recepten voor ontbijt, lunch, en diner, waarbij de lezer naar believen kan uitbreiden met nog meer recepten voor een derde week.

Totaal telt Ketokuur 223 bladzijden, en het is te krijgen voor een bedrag van 26,99 euro. Voor dat bedrag krijg je een hardcover. Liever een e-book variant? Ook dat is mogelijk, en in dit geval bespaar je 5 euro in de kosten.

44 reviews voor dit boek, waarbij gemiddeld 4,3 sterren werden gegeven. Een zeer goed boek dus binnen dit genre! Volgens de recensies zijn de goede recepten, de mooie foto’s, de inspirerende schrijfwijze, en de praktische insteek van het boek daar debet aan!

Het complete keto-dieet kookboek van Jane Faerber

Start vandaag (of morgen, als je dit boek in huis hebt) nog met het verbranden van vet en met het verliezen van gewicht, en doe dat sneller dan je voor mogelijk had gehouden.

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat je je vetverbranding in een hogere versnelling kunt brengen door je koolhydraten te vervangen door gezonden vetten en eiwitten. Doordat je lichaam de suikers uit koolhydraten niet meer kan gebruiken als primaire energiebron, zal het een beroep doen op vetten voor zijn energie, waardoor de kilo’s in no-time als sneeuw voor de zon verdwijnen! Dat klinkt goed he…, en dat is het ook!

Het complete keto-dieet kookboek van Jane Faerber

#compleet

In Het complete keto-dieet kookboek (opnieuw een boek van Jane Faerber) vind je 60 eenvoudige keto-gerechten, die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar die ook nog eens hartstikke lekker zijn.

Leer hoe het keto-dieet precies werkt, hoe je op een gemakkelijk en toch ook veilige manier overschakelt naar een ketogene levensstijl, en hoe zo komt dat dit dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies, maar dat het ook andere gezondheidsvoordelen kent.

Zo kun je met het keto-dieet namelijk eenvoudig een stabielere bloedsuikerspiegel bereiken, en je risico op hart- en vaatziekten flink omlaag brengen.

Daarnaast kun je met dit type dieet ook een betere spijsvertering bewerkstelligen.

In 208 pagina’s legt Jane Faerber je alles uit wat je moet weten op keto gebied. De prijs van dit boek? Die is 29,95 euro, en voor dat bedrag krijg je een hardcover en een gloednieuw exemplaar. Tot nu toe beoordeelden 77 mensen dit boek gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren, dus opteer je voor dit boek, dan kun je een zeer goed keto-boek tegemoetzien!

Het keto-dieet van Martina Slajerova

Door voeding tot je te neem die veel goede vetten bevat, een normale tot gematigde hoeveelheid eiwitten, en geen of weinig koolhydraten, raakt je lichaam in ‘ketose’. De levert wordt dan aangezet om keto-lichamen te produceren, en dat zijn moleculen die energie leveren tijdens perioden van beperkte koolhydraat inname.

Het voordeel daarvan is dat het lichaam zich niet langer richt op het verbranden van glucose (uit koolhydraten afkomstig), maar op het verbranden van vet.

Een ander voordeel hiervan is dat je simpelweg minder honger en trek hebt, en dat je kleinere schommelingen in je bloedsuikerspiegel hebt. Ook verlies je geen spiermassa. Je kunt met deze insteek gemakkelijk afvallen! Oftewel, allemaal uitstekende voordelen, die je zo in je zak kunt steken, met wat simpele aanpassingen in je dieet!

Het keto-dieet van Martina Slajerova

#handleiding

Het keto-dieet van Martina Slajerova, oprichter van het Keto-Diet-blog, geeft een complete handleiding voor het keto-dieet, gebaseerd op de meest recente onderzoeken.

In totaal presenteert Martina je meer dan 150 recepten in dit boek, en daarnaast ook een hoop praktische informatie over de ketogene lijfstijl.

Totaal telt dit recepten- en informatieboek 240 pagina’s, en het is via Bol te krijgen voor een bedrag van maar 22,50 euro, en wel in de vorm van een paperback.

Totaal hebben maar liefst bijna 100 eerdere kopers hun mening gegeven over dit boek, en daarbij kreeg dit boek een score van 4,2 sterren gemiddeld. In cijfers gezien dus een 8,4 gemiddeld! Wauw! Sluit jij je ook aan bij de bevindingen van alle eerdere kopers van dit boek, en start je binnenkort nog met de ketogene leefstijl?

Het keto-dieet: energiesnacks, zoet en hartig gebak van Erica Kerwien & Martina Slajerova

Algemene boeken over keto-diëten zijn er volop, maar wil je een boek hebben dat specifiek gaat over keto-snacks, gebak en zoet, dan is de keuze aanmerkelijk minder. Niettemin hebben wij dit geweldige boek voor je geselecteerd.

Met dit boek maak je zelf lekkernijen op een keto-vriendelijke manier, en dat doe je met alleen maar goede ingrediënten. In Het keto-dieet: energiesnacks, zoet en hartig gebak krijg je meer dan 80 recepten die binnen een ketogeen dieet passen.

Veel recepten maken gebruik van kokosmeel, zijn zonder gluten, graanvrij, low-carb, van vezelrijke meel, en hebben geen lage glychemische index.

Daarbij verenigt dit boek het beste van vele werelden! En uiteraard, allerlei lekker en welbekende keto-toppers als amandelmeel, cacaopoeder, en eieren ontbreken niet in de ingrediëntenlijst.

energiesnacks, zoet en hartig gebak van Erica Kerwien & Martina Slajerova

#traktaties

Alle recepten in dit boek zijn keto-proof, en houden zeer goed rekening met de juiste verhouding tussen vetten, eiwitten en koolhydraten. Maar bovenal zijn het echte traktaties, waarvan de verleiding moeilijk is te weerstaan.

Enkele voorbeelden: cheddarkoekjes, luchtige pannenkoeken, kaneelmuffins, chocolade cupcakes, vanilledonuts, kaasbagels, pompoenbrood, en truffels. Tja, moeten we nog meer zeggen, als je dit leest krijg je waarschijnlijk al trek, en misschien ook al zin om in de keuken aan de slag te gaan met het maken van al deze keto lekkernijen.

Dit geweldige bak boek wordt jouw metgezel in de keuken voor het maken van zeer veel lekkers op basis van de keto-insteek. Totaal telt dit boek 160 pagina’s, vol met recepten en handige informatie. Voor 22,50 euro komt het boek jouw kant op, en wel in de vorm van een paperback. En uiteraard, je krijgt een gloednieuw exemplaar!

Ga je voor dit bak boek dan koop je bovendien een recent boek met up-to-date informatie, aangezien Het keto-dieet: energiesnacks, zoet en hartig gebak begin 2020 op de markt kwam.

Het keto-dieet compleet van Amy Ramos

Dit boek over keto-diëten vertelt je alles wat je moet en wilt weten over één van de grootste dieettrends van het moment! Raak nu snel van je overtollige kilo’s verlost, door je te focussen op koolhydraatarm en vetrijk eten.

Goed om te weten is dat we hier een internationale bestseller voor ons hebben liggen, waarmee iedereen uit de voeten kan!

Het keto-dieet compleet van Amy Ramos

#makkelijk

De recepten die in Het keto-dieet compleet bevat 75 makkelijke recepten, en een 14 dagen maaltijdenplan. Voor iedereen die moet of wil afvallen is dit boek het perfecte vertrekpunt!

Mooi is ook dat er een 14 dagen maaltijdplan is opgenomen in dit boek, en dat alle gerechten die je met dit boek kunt maken in maximaal 30 minuten op tafel staan!

Het keto-dieet compleet van Amy Ramos verscheen in september 2019, en is te krijgen in de vorm van een paperback. Voor maar 10 euro is dit 160 pagina’s tellende boek van jou! Tot nu toe zien we 4 beoordelingen online voor dit boek, waarbij gemiddeld 3,5 van de 5 sterren werden gegeven. De goede foto’s, en de makkelijk te maken recepten maakten onder andere dat mensen dit boek goed beoordeelden.

Het keto-dieet voor blijvend gewichtsverlies van Martina Slajerova

Wil je blijvend gewicht verliezen, en niet alleen een tijdelijk effect bereiken? Dan zou Het keto-dieet voor blijvend gewichtsverlies weleens jou favoriete boek kunnen worden!

Met kennis en informatie uit dit boek geef je je stofwisseling net dat extra duwtje om gewicht te verliezen. Hoe fijn is dat! Wanneer je voedsel eet dat veel gezonde vetten bevat, gematigd eiwitten, en weinig koolhydraten, dan komt je lichaam in ketose. En dat is precies wat je wilt hebben, als je snel wilt afvallen, en als je een goed eindresultaat wilt halen! Laat je lichaam met de keto-methode vetten verbranden in plaats van suikers (glucose). Hoe je dit het beste kunt bewerkstelligen, ja…, dat lees je uiteraard in dit boek!

Het keto-dieet voor blijvend gewichtsverlies van Martina Slajerova

#overzichtelijk

In de overzichtelijke inleiding beschrijft Martina Slajerova de 3 fasen van het keto-dieet, en helpt ze je door de eerste weken heen. De eerste weken zijn wellicht even snuffelen en wennen, maar daarna is het keto-dieet eigenlijk erg eenvoudig, en bovenal goed vol te houden.

Het mooie aan dit boek is ook dat je gewoon lekker kunt blijven eten. Mensen denken vaak dat dat met een dieet niet zo is, maar dit boek bewijst dat dat onterecht is!

Totaal telt dit boek iets meer dan 200 pagina’s, en voor maar 22,50 euro is het boek van jou, en valt hij mogelijk morgen nog bij je in de bus, als je vandaag nog een bestelling plaatst op Bol.com.

Veel goede recensies ook voor dit boek: 12 om precies te zijn, en een gemiddelde score van 4 sterren. Omgerekend als cijfer is dit boek dus beoordeeld met een 8! Wil je weten hoe eerdere kopers dit boek omschrijven? Kijk dan gauw bij de recensies, op de website van Bol.com!

Keto for One van Dana Carpender

Dat het ketogene dieet al een tijdje aan een opmars bezig is, zowel in Nederland als in andere landen, dat is een feit. Maar daar willen we meteen bij zeggen: dat is ook een grote zegen, omdat dit dieet zorgt voor een goed en blijvend gewichtsverlies, gemakkelijk is vol te houden, en daarnaast veel gezondheidsvoordeel oplevert.

Waar de meeste keto-kookboeken recepten bevatten die voor 4 personen zijn bedoeld, is dit boek gericht op recepten voor 1 persoon. In Keto for One krijg je maar liefst 100 snelle en makkelijke eenpersoonsgerechten voorgeschoteld, die zijn gebaseerd op de keto methode.

Keto for One van Dana Carpender

#snel

Alle recepten die in dit boek zijn opgenomen passen perfect in een drukke, moderne levensstijl. Ze zijn snel een eenvoudig te bereiden, zonder dat je veel voedsel verspilt. Hoe fijn is dat? Urenlang in de keuken staan om een gezonde maaltijd op tafel te zetten is niet meer nodig dankzij dit boek van Dana Carpender.

Wil je alvast een voorproefje hebben van wat je allemaal voor lekkers kunt gaan maken met dit boek in de hand? Wat dacht je van eiersalade met tomaat en salade, spinazie en olijven, kaas en avocado, bloemkoolrijst met kip en amandelen, bacon en asperges, chiapudding met pindakaas, en coquilles met bruine boter? Dit is zomaar een greep uit de gerechten die je met dit boek op tafel kunt zetten.

Zoals je ziet…, zijn ze zeer gevarieerd, en er zijn zowel vlees, vis als vegetarische gerechten opgenomen in dit boek. Allemaal gebaseerd op de ketogene methode.

Dit in oktober 2019 verschenen boek telt 176 pagina’s, en is in de vorm van een paperback te bestellen via Bol.com. Dat kan voor een bedrag van 22,50 euro. Voor dat bedrag ontvang je uiteraard en ongebruikt exemplaar, oftewel een gloednieuw boek, dat vers van de pers is!

Helaas zien we nog geen recensies voor dit boek, maar wellicht beng jij daar verandering in, nadat je dit boek zelf hebt aangeschaft, en hebt doorgelezen? Keto for One is in onze ogen in ieder geval een aanrader!

Keto in 5 – 130 makkelijke en snelle recepten met maar 5 ingrediënten van Jen Fisch

Miljoenen mensen zweren bij de ‘low carb, high fat’ levensstijl. En dat is niet zonder reden, want het is gezond, en je verliest ook nog eens in rap tempo gewicht.

Het keto-dieet is vernoemd naar het proces dat ketose heet. Het werkt zeer goed bij mensen die willen afvallen en beter in hun vel willen zitten. Is het een ingewikkeld dieet? Nee, dat is het zeker niet! En het is ook nog eens een dieet dat erg gemakkelijk is vol te houden.

130 makkelijke en snelle recepten met maar 5 ingrediënten van Jen Fisch

#bestseller

Deze Canadese bestseller (die naar het Nederlands is vertaald), biedt uitkomst voor iedereen die wil starten met keto-eten, maar die verder geen zin heeft om zich hier enorm in te verdiepen, en er veel tijd aan te besteden.

Daarmee is dit boek geschikt voor een zeer breed publiek. Je krijgt in Keto in 5, maar liefst 130 makkelijke en snelle recepten met maar 5 ingrediënten. Met dit boek kun je eindeloos variëren, en je zeer gemakkelijk aan je nieuwe levensstijl houden. Wij wensen je alvast veel plezier met het maken van de recepten die in dit boek zijn opgenomen!

Vele mensen gingen je al voor met de aankoop van deze bestseller, en 5 van deze mensen gaven online ook een beoordeling af over dit boek. Daarbij kreeg dit boek gemiddeld 4,4 sterren. Omgerekend als cijfer is dit een 8,8!

Keto in 5 verscheen in februari 2020 in de handel, telt iets meer dan 200 bladzijden, en is via Bol te krijgen voor een bedrag van 15 euro. Voor die prijs scoor je een mooie paperback versie. Een e-book variant aanschaffen is ook mogelijk, en dat levert zelfs nog 3 euro voordeel op!

Keto Slow Cooker & One-Pot Meals van Martina Slajerova

Dit is het enige Engelstalige keto boek dat we je via dit artikel willen aanbevelen. Beheers je de Engelse taal afdoende, dan is dit boek toch wel heel erg interessant!

Opnieuw hebben we hier een titel van Martina Slajerova voor ons liggen, maar ditmaal over slow cooker maaltijden en eenpansgerechten, en dan dus ook gebaseerd op de keto methode.

Geniet nu van snelle en smakelijk diners, waardoor je steeds gezonder wordt, en waarmee je je bloedsuikerspiegel onder controle houdt. Slowcooker maaltijden en eenpansgerechten zijn erg gemakkelijk om klaar te maken, en daarom ideaal voor beginnende thuis koks, en voor mensen die gewoon weinig tijd hebben om na een drukke dag een volledige en uitgebreide maaltijd in elkaar te zetten.

Helaas zijn de meeste slowcooker en eenpansgerechten afhankelijk van bewerkte, koolhydraatrijke ingrediënten, zoals noedels, aardappelen, en andere hoog-glychemische ingrediënten, die niet zijn toegestaan in het ketogene dieet. Maar dit boek brengt daar verandering in, want met dit boek kun je slowcooker en eenpansrecepten combineren met een ketogene leefstijl.

Slow Cooker & One-Pot Meals van Martina Slajerova

#uniek

Dit unieke kookboek staat vol met lekkere recepten, meer dan 100 om precies te zijn, en wel voor van alles en nog niet. Soepen, snelle hapjes, stoofschotels, en noem maar op. Keto Slow Cooker & One-Pot Meals heeft werkelijk aan alles gedacht!

Wil je alvast een klein kijkje hebben in de heerlijke recepten die in dit boek staan? Daar komt hij dan: chorizo gehaktbal soep, ratatouillesoep met pompoen, gevulde koolrolletjes met pittige hollandaisesaus, en frittata brocolli en champignons. Met dit boek in de hand wordt het smullen aan tafel, en daarnaast ook genieten in je keuken! Koken met je slowcooker en het maken van eenpansgerechten wordt weer leuk, zelfs op een dieet waarbij je minder koolhydraten mag hebben…

Dit boek ook aanschaffen? Dat kan voor maar 20 euro. Voor dat bedrag krijg je een mooie paperback variant, in nieuwe staat. Liever een e-book versie? Ook dat is mogelijk, en wel voor 16,99 euro.

Benieuwd naar de beoordelingen over dit boek? Kijk dan even bij de beoordelingen over dit boek op Bol.com. Daar kun je alles recensies lezen. Tot nu toe in ieder geval 4,4 sterren voor dit bijzondere keto boek. Een score die is gebaseerd op de mening van 5 eerdere kopers van dit boek. Een aanradertje dus!

Het Keto-plan – maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander van Julie van den Kerchove

Maak van je lichaam een goed werkende natuurlijke vetverbrander, met de ketogene leefstijl. Dat is wat dit boek je laat zien, en wel op een hele goede en heldere manier.

De keto-keuken is een hele pure keuken, rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties gevogelte en vis. Hiermee bereik je eenvoudige een slanke lijn.

In dit boek geeft Julie van den Kerchove je een praktisch stappenplan en 70 glutenvrije en suikervrije recepten, waardoor je je lichaam omtovert tot natuurlijke vetverbrander.

Maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander van Julie van den Kerchove

#slanker

Ga vanaf nu slanker, energieker, en gezonder door het leven dankzij dit fantastische boek, waarmee je een springplank in huis haalt naar lichamelijk welzijn en voordeel.

Voor 25,99 kun je dit boek al in huis halen. Voor dat bedrag krijg je een hardcover versie, die 231 pagina’s telt. Een e-book variant is ook een optie, en daarmee ben je een stuk voordeliger uit. Normaal kost een e-book versie je 18 euro, maar tijdelijk betaal je daar maar 9 euro voor. Een regelrecht koopje dus!

De beoordeling voor dit boek is al even uitstekend als de prijs. Gemiddeld namelijk 4,3 van de 5 sterren voor dit boek, en dat op basis van de beoordeling van 37 mensen die Het Keto-plan eerder hebben aangeschaft. Need we say more…?

Het ketodieet: de snelle recepten van Martina Slajerova

Nog een geweldig keto boek van Martina Slajerova, Het ketodieet: de snelle recepten. In dit boek vind je 100 gemakkelijke low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies, en een betere gezondheid.

Hou je van koolhydraatarm en suikerarm eten, en wil je je stofwisseling net dat duwtje extra geven om gewicht te verliezen? Dan is het keto-dieet het perfecte dieet voor jou! Ketogeen koken kan best een uitdaging zijn, maar met dit boek wordt dat een stuk eenvoudiger.

Bestaande recepten aanpassen, zodat ze keto-vriendelijk zijn, dat kost extra tijd en voorbereiding, en is zeker niet altijd even gemakkelijk. Met dit boek heb je daar geen last meer van, en kun je op een zeer snelle manier, ontbijt- en lunchgerechten op tafel zetten, maar ook soepen en salades, hoofdmaaltijden, desserts en tussendoortjes. En dat allemaal op keto-wijze!

de snelle recepten van Martina Slajerova

#gevarieerd

Goed om te weten is ook dat de recepten die in dit boek zijn opgenomen niet alleen eenvoudig zijn, maar ook nog eens erg gevarieerd, en bovenal ontzettend lekker!

Start nu met het bereiden van vullende gerechten, zonder uren in de keuken te staan. Runderfajita, bosvruchtencrumble uit de pan, kip met citroen-dragonsaus, kalkoen chorizoburgers, frambozen cheescake in een glas, en nog veel en veel meer! Er is zoveel lekkers te maken als je keto gaat eten, zoveel zelfs…, dat had je vooraf waarschijnlijk niet kunnen vermoeden.

Ontdek nu zelf alle lekkere keto recepten die in dit boek zijn opgenomen, en verras je gezin, je familie, je partner en uiteraard jezelf, met de meeste lekkere gerechten! Ben je een drukbezet iemand? Dan heb je vanaf nu geen excuus meer om niet koolhydraatarm te eten… Tenminste, als je dit boekt in je keukenkast hebt staan!

Dat kan al voor een fijn prijsje van 22,50 euro. Voor dat bedrag scoor je een gloednieuwe paperback, die 192 pagina’s telt. Tot nu toe gaven 29 mensen een beoordeling over dit boek, en daarbij werden gemiddeld 4,3 sterren gegeven. Oftewel, een 8,6 gemiddeld als cijfer! Ben jij de volgende die gaat genieten van een keur aan snelle keto recepten? Als het aan Martina Slajerova ligt wel!

Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids van Matty Barnhoorn

Dit boek van Matty Barnhoorn leert je hoe je succesvol koolhydraatarm kunt eten, oftewel keto-diëten, zoals dat met een mooi term heet! In deze praktische gids word je uitgelegd hoe je gezond en veilig koolhydraatarm kunt eten, waarbij je eenvoudige weekmenu’s en makkelijke koolhydraatarme recepten krijgt om dit klaar te spelen. De aanpak van dit boek is effectief, en bovendien bekend van het tv-programma ‘Hoe word ik 100’. Koolhydraatarm eten.

Zo doe je dat! Startgids is een compact boekje met een ringband, zodat je hem op de juiste dag kunt openleggen wanneer je een weekmenu volgt. De weekmenu’s die in dit boek zijn opgenomen zijn simpel, en ook goed haalbaar.

Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids van Matty Barnhoorn

#praktisch

Je krijgt volop praktische informatie waar je iets mee kunt, voor het allerbeste resultaat. Oftewel, een methode die goed werkt, aldus Matty Barnhoorn, de auteur van het boek.

Dit boek is een aanrader als je gezond wil afvallen, maar ook als je diabetes 2 wil omkeren, of… als je gewoon lekker koolhydraatarm wil gaan koken, zonder of zonder al te veel redenen.

Voor maar 18,90 euro ontvang je dit 100 pagina’s tellende boek al thuis, en wel als nieuw exemplaar! Koolhydraatarm eten. Zo doe je dat! Startgids is zowel veel verkocht als veel beoordeeld op het platform van Bol.com.

Maar liefst 157 mensen gaven een beoordeling over dit boek, en kwamen daarbij tot een gemiddelde van 4,3 sterren! Omgerekend is dit dus een 8,6 als cijfer. Een zeer goede beoordeling dus! Ben jij de volgende die met dit boek aan de slag gaat in de keuken?

Interval vasten met het keto-dieet van diverse auteurs

Voor slechts 19,95 euro ligt dit boek over interval vasten en het keto-dieet op jou te wachten. Dit boek legt je precies uit hoe je periodiek vasten kunt combineren met koolhydraatarme recepten, en dat voor een snel en effectief gewichtsverlies.

Zie je door de bomen het bos niet meer, met al die diëten die er zijn? En ben je het zat om na een dieet in een jojo-effect te belanden? Dan zou deze combinatie (periodiek vasten en koolhydraatarm eten) jou weleens een hele goede uitkomst kunnen bieden.

Doorbreek nu de vicieuze cirkel die ja altijd al hebben willen doorbreken, en ga aan de slag met een methode die wél effectief is. Interval vasten, met tussenpozen in uren of dagen – geeft je lichaam de kans om zich optimaal te herstellen tijdens de eetpauzes.

Interval vasten met het keto-dieet van diverse auteurs

#welzijn

Het lichamelijk welzijn en het mooie gewichtsverlies dat je daarmee bereikt, kun je nog verder versterken met het ketogeen dieet. Daarbij eet je veel goede vetten en weinig koolhydraten, om de vetbranden aan te wakkeren.

Een groot voordeel van deze combinatie methode, is dat deze simpel en flexibel is, en dat deze eenvoudig is aan te passen aan je persoonlijke wensen.

In dit boek vind je praktische tips, voorraadlijstjes, en meer dan 50 recepten met weinig koolhydraten en veel vetten. Denk hierbij maar aan lekkere salades, smakelijke smoothies, allerlei soorten hoofdgerechten, zoal vlees, vis, of veggie, en lekkere zoetigheden.

Door het handige weekplan dat in dit boek is opgenomen, heb je voor iedere dag van de week passende recepten, en hoef je geen uren meer in de keuken te staan om toch een heerlijke maaltijd op tafel te toveren!

Interval vasten met het keto-dieet telt 128 pagina’s, en verscheen nog niet zo lang geleden in de handel (april 2020). Dit boek is daarmee niet al te dik, goed behapbaar, en ook nog eens zeer up-to-date. 2 beoordelingen tot nu toe voor dit boek van mensen die dit boek eerder kochten: allebei 5 sterren!

Geef een reactie